Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2006 archivum I. (téma lezárva)

(#201) D.Orion válasza AMD Power (#199) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

És akkor a betegvagy szócska még gyenge kifejezés lett volna bban az ídőben(1-2perces előny a verseny végére:Y)

Más: A váltó újratervezése biztos nagy kihívás elé állítja majd a mérnököket, kiváncsi vagyok vajon hány versenyző veszi majd észre menet közben, hogy hopp eltünt a 4. vagy az 5.;]
Kiváncsi leszek a Minardira mivel teljesen új csapat lesz. A Williamsnek biztos érdekes év lesz, hiszen nem a bmw fogaj fejleszteni nekeik a motort. Tényleg a bmw-vel mi lesz, ha jól emlékesz akkor felvásárolnak valakit és ők is gyári csapat lesznek:F Egy biztos, a legkevesebb meghibásodás a Ferraroban lesz. Emlékeztek volt úgy, hogy Schuminak 2 évig még egy sz@ros defektje se volt, nem, hogy váltóhiba...
Nah én maradok hűen Kimi párti, tetszik nekem az a srác, azért valamit ő is tudhat(az íváson kívűl, egy finn aki nem bírja a vodkát).

Szerk.: Jól olvasom? Nő a Forma1-ben :C
Bővebben: link

[Szerkesztve]

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#202) D.Orion válasza Markgx10 (#200) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Én úgy tartom, hogy egy ember akkor vílágbajnok, ha több versenyt nyert, mint a mögöttelévől. Az nálam nem világbajok aki csak pontokat hozott, viszont versenygyőzelmek számában megelőzték őt. Nem akarom megbántani az Alonso szúrkolókat, peace.

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#203) Markgx10 válasza D.Orion (#202) üzenetére

Markgx10
(őstag)

Figyelj végül is nem nyert kevesebbet :D 7:7 lett a vége.

The Spartans do not ask how many, but where they are. :)

(#204) brownus válasza D.Orion (#202) üzenetére

brownus
(PH! addikt)

itt vannak alfonzó drukkerek?:)

htc iS - CM7.2rc2 ॐ

(#205) Markgx10 válasza brownus (#204) üzenetére

Markgx10
(őstag)

Egyszer már láttam egyet, de az nem az volt :D

(#206) D.Orion válasza brownus (#204) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Nem tom, de ha vannak akkor se tudják a lakcímmet! :DD

(#207) aesir

aesir
(PH! kedvence)

Mindent, amit a Minardi pozitívan felépített, lerombolta bennem Paul Stoddard és Baumgartner Zsolt. Ezek után egyáltalán nem sajnálom, hogy a Minardi név eltűnik.

Van saját életem...

(#208) Markgx10 válasza aesir (#207) üzenetére

Markgx10
(őstag)

Abszolút egyetértek, múltkor már összegeztem is ki az aki a legellenszenvesebb a Forma-1-ben és egyértelműen Paul Stoddart volt az :D (Utána Patrick Head és és Ron Dennis állt :Y )
Üdv:

Márk

(#209) bobace

bobace
(őstag)
LOGOUT blog

ja amugy jövöre marad az ideje gyilkos gumiszabály? vagy mikor lesz változtatás(ha lesz)?:F
a Minardit én is fogom sajnálni, hányszor drukkoltam egy pontért nekik:( Sajnos a pénz ezt a sportot is teljesen ''elfuserálta''

[Szerkesztve]

Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

(#210) Pompi válasza Markgx10 (#200) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem érteni német nyelv.
Dióhéjban leírná valaki, hogy mi ez a másik pontozás?

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#211) Markgx10 válasza Pompi (#210) üzenetére

Markgx10
(őstag)

Én sem értem :D kb. a versenyeken nyújtott teljesítményt pontozzák, de ez pontosításra szorul. Szerintem Aesirt kellene megkérdezni erről...
Üdv:

Márk

(#212) Integra válasza Markgx10 (#200) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

olvastam én is ezt, naja:)
de azt nem lehet letagadni, hogy talán ez az első vb cím amikor többet beszélnek mindenkiről mint a győztesről.
és biztos hogy ezt briatóréék is tudják. nem lehet azért jó érzés.
de így hozta az év.

(#213) bobace válasza Pompi (#210) üzenetére

bobace
(őstag)
LOGOUT blog

na igen erre én is kiváncs lennék.... mert bár nem tudok németül nem ugy tünik mintha a régi rendszer elnne, vagy igen:F

Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

(#214) Integra válasza bobace (#213) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

nagyon egyszerű hogy pontoztak
az oldal olvasói mindig a teljesítményt pontozták 1-től 10-ig pilótánként
aztán a szokásos pontozási rendszerre pontozták az eredményeket az oldal szerkesztői és 19 futam után meglett a végeredmény.
nem az számított hogy kinek volt pechje, vagy kinek volt rossz az autója, hanem a pályán nyújtott teljesítmény

(#215) aesir válasza Markgx10 (#211) üzenetére

aesir
(PH! kedvence)

A nézők értékelték a pilóták versenyben nyújtott teljesítményét 10-es skálán, csakúgy a csapatok tekintetében.

Ha már itt tartunk, hadd tegyem hozzá a saját véleményemet is: Szerintem ez az ''értékelés'' erőteljesen befolyásolt érzelmileg, főleg a csapatok tekintetében. Mint kiderül a cikkből, a McLarent hozták ki győztesnek -nyilván Raikkonen miatt, talán kicsit JPM miatt is-, viszont a McLaren idei teljesítménye minden csak nem csapatvilágbajnoki. Ha feltételezzük azt, hogy minden szavazó korrekten a tények alapján szavaz legalább a csapatok tekintetében, akkor mindenképpen a Renault teljesítményét kellett volna legjobban értékelni.

Van saját életem...

(#216) bobace válasza Integra (#214) üzenetére

bobace
(őstag)
LOGOUT blog

ja magyarul full szubjektív, hát az már nem tul fain:R

(#217) Integra válasza bobace (#216) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

természetesen az.
és lám, full szubjektív, és a média is rég kimit hirdette ki bajnoknak, hiába nyert alonso

(#218) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

''Die Summe der Fahrerpunkte ergibt die Teamwertung und hier geht der 'F1Total Champ'-Titel ebenfalls nicht an Renault sondern mit 243 Punkten überlegen an McLaren-Mercedes (182 / 2.). Renault muss sich mit 158 Zählern mit dem zweiten Rang zufrieden geben (191 / 1.). Rang drei geht mit 75 Zählern an Toyota (88 / 4.) vor Red Bull Racing mit 69 Punkten (34 / 7.) und Ferrari mit 55 Punkten auf dem fünften Rang (100 / 3.).''

azaz

A csapatpontok összegét a vezetők pontjai kapják összesítve. Így az F1Total bajnoki címe egyáltalán nem a Renault-t, hanem a Mclarent illeti 243 ponttal. A Renault kénytelen megelégedni a második hellyel a 158 pontjával. A Harmadik hely a Toyotának (75 pont), a negyedik a RedBullnak (69 pont), az ötödik pedig a Ferrarinak jár (55 pont.)

Azt a mindenit, mennyivel igazságosabb. Ezt Nem a meki győzelme, hanem a Toyota, meg a RedBull helyezése miatt mondom.
(A Mekis pontokba beleszámítanak DeLaRosa, és Wurz pontjai? A Ferrariéba beleszámít az indianapolisi első két hely értékelése?)
Ja, a legfontosabb tényező, hogy ez egy NÉMET honlap!!! :C

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#219) simonzé válasza aesir (#215) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

És ez is igaz... Milyen érdekes.
Jól mondta Markos György: ''Az igazsának 4 oldala van ... Az objektív, a szubjektív, az abszolut és a relatív.'' :DD

[Szerkesztve]

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#220) shev7 válasza aesir (#215) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

biztos jó csapat a rönó,de nem lettem volna idén Fisico helyében

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#221) bobace válasza Integra (#217) üzenetére

bobace
(őstag)
LOGOUT blog

szerintem is Kimi jobban megérdemelte volna, de ha már nem is ő a Mclaren is simán

(#222) Integra válasza shev7 (#220) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

[kép]
briatore elvan ájulva fisico védekező/blokkoló vezetésétől...
múltkor még ki akarta baszni, meg hogy fújt rá kamera előtt
gyomorforgató ez a briatore és fisico meg ugye mit csinálhatna, nyel..

[Szerkesztve]

(#223) shev7 válasza Integra (#222) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

fisi marad jövőre? (gondolom igen...)

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#224) Murok válasza Integra (#222) üzenetére

Murok
(kvázi-tag)

Na igen!!
megvan már a kiskedvence......

(#225) AMD Power válasza Integra (#222) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Ez a Briatore egy barom! Utálom mint a szar*!:((

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#226) Vigneau válasza Integra (#222) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Legalább van olyan kép is, ahol Flavio nem Fernando-val van... :B

A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...

(#227) Integra

Integra
(Jómunkásember)

[kép]
Fritz Kreutzpointner, Karl Wendlinger és Michael Schumacher
:)
[kép]

montoya kiesésének igazi oka:
[kép]

[Szerkesztve]

(#228) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerintem kb. ilyen lesz a jövő évi felállás:

Renault M Fernando Alonso SPA Heiki Kovalainen*
Giancarlo Fisichella ITA

McLaren Mercedes M Kimi Raikkonen FIN Alex Wurz*
Juan Pablo Montoya COL

Ferrari B Michael Schumacher GER Marc Gené*
Felipe Massa BRA

Toyota B Jarno Trulli ITA Ricardo Zonta*
Ralf Schumacher GER

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Williams Cosworth B Mark Webber AUS Antonio Pizzonia**
Nico Rosberg GER

Honda M Jenson Button GBR Nelson Piquet Jr.**
Rubens Barrichello BRA

Red Bull Ferrari M David Coulthard GBR
Christian Klien AUT

BMW M Jacques Villeneuve CDN Pedro de la Rosa**
Nick Heidfeld GER

Midland Toyota B Christijan Albers NED
Tiago Monteiro POR

Toro Rosso Cosworth M Vitantonio Liuzzi ITA
Scott Speed USA

''Rising Sun Mugen'':D B Takuma Sato JPN
Anthony Davidson GBR

*tesztpilóta
**pénteki szabadedzéseken a 3. számú autót vezeti és tesztpilóta

[Szerkesztve]

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#229) escie válasza Integra (#227) üzenetére

escie
(őstag)

igazi ez a kép!? (első)
--
azt tudom, hogy Frentzen, Wendlinger, Schumacher együtt voltak a Mercinél, de ki ez a Fritz?
--
második:
fúúh, hát nem jóképűségre osztogatják a VB-t. ;]

''You took the part that once was my heart. Why not take all of me?'' - NOFX

(#230) Integra

Integra
(Jómunkásember)

[kép]
[kép]
[kép]

[Szerkesztve]

(#231) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ez nem igazán úgy néz ki mint ahogy arra Én számítottam.....:F

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#232) Integra válasza Murok (#224) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

az biztos:)
[kép]

(#233) Oliverda válasza Integra (#232) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

:DD

(#234) Vigneau válasza Oliverda (#228) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jó kis lista. Meglátjuk, miként változik idő közben a kisebb csapatok felállása az idő múlásával.

A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...

(#235) AMD!4ever

AMD!4ever
(őstag)

Nem tudja valaki hogy mi lesz Keke Rosberg fiával? Állitolag megy a mclarenhez?

Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában

(#236) válasza AMD!4ever (#235) üzenetére

(PH! addikt)

Nem inkább a Williamshez?

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#237) AMD Power válasza Oliverda (#228) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Na ez jó is lenne. 3 Brit az F1-be , ezt már szeretem!;)

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#238) Pompi válasza (#236) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Igen a kínai futam közben is azt mondták, hogy Heidfeld helyére megy a Williamsbe úgy néz ki.

(#239) Nowhereman válasza b-type (#188) üzenetére

Nowhereman
(őstag)

ezek fényében talán nem véletlen, hogy csak mostanság kezdenek a japcsik belopózni a F1 be....

Utánam a kondenzcsik!

(#240) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

Én nem szeretem a Renault, mert egy gerinctelen banda az összes. Az mi volt már az utolsó futamon amikor fischi ment elől a boxba és mögötte kimi. Amíg nem értek a 100km/órás vonalhoz addig nyugodtan mehettek volna 150-160km/órával. Erre fischi mit csinált? Odagurult a vonalhoz 60Km/órával. Menjen ám a tudja hova, én ott állítottam volna ki helyben a versenyből, az mi, hogy boxutcába befele feltartja az ellenfelet, csak azért, hogy később még véletlenül se kelljen azon izgulnia, hogy ott legyen valamelyik Renault közelépben. Jah és akkor ugye Renault azt mondta, hogy új motort hoztak meg, hogy jobb mint a merci motorja, így biztosan q*rvára jobb.

[Szerkesztve]

(#241) Pompi válasza D.Orion (#240) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Én ugyan McLaren (vagyis inkább Montoya) szurkoló vagyok, de igyekszem nem elfogult lenni.
Ezt a boxutcás dolgot Kimiék is eljátszották már, pont miattuk kezdett el odafigyelni erre a FIA.

[Szerkesztve]

(#242) shev7 válasza D.Orion (#240) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

ezt a mclarennél is megjátszották, csak az talán nem vol ilyen feltünő, mert Kiminek majdnem egy köre volt lassan menni, Fisi meg csak a boxutcánál tartotta fel a mögötte lévőket.

(#243) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

''Rossi gyorsabb Schuminál''

Ez nevetséges! Schuminál senki se gyorsabb! Persze egy jobb autóval igen de amúgy nincs nála gyorsabb az F1-be! Rossi meg leszívhat!;)

(#244) Markgx10 válasza AMD Power (#243) üzenetére

Markgx10
(őstag)

Azt írja, hogy a Rossi Yamahája gyorsabb az MS Ferrarijánál. Lehet, hogy gyorsulásban meg egyenesben gyorsabb, de akkor mi a f@szomért futnak 30-35mp-cel lassabb köröket ugyanazon a pályákon (pl. Barcelona, Valencia stb.) a MotoGP-sek mint az autósok? :F Valaki magyarázza már el nekem ezt.
Üdv:

Márk

(#245) AMD Power válasza Markgx10 (#244) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Tavaly volt egy olyan ''rendezvény'' ahol Button Honda-ja gyorsult egy Super Bike-s Hondával és egy verseny motorcsónak Hondával. Természetes 3 Brit versenyző volt a ''volánnál''! A Button csúnyán odavert!:R

(#246) Kraptor válasza AMD Power (#243) üzenetére

Kraptor
(PH! addikt)

Kimi gyorsabb....;];]

[Szerkesztve]

(#247) AMD Power válasza Kraptor (#246) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Szerintem ha mindenki ugyan olyan teljesítményű és beállítású autóval menne , egy-két mostani ''nagy'' versenyző sehol se lenne! De 99% Schumi lenne a leggyorsabb!

(#248) Markgx10 válasza AMD Power (#245) üzenetére

Markgx10
(őstag)

Én is azt mondom, hogy bár egyenesben egy MotoGp-s motor jobbat gyorsul, de ha jön a kanyar esélye sincs. Egy példa:

2004 Barcelona F1 Pole: 1'15''022 MS

2005 Barcelona MotoGP Pole: 1’42.337 SG

Na akkor ki a gyorsabb? :D

[Szerkesztve]

(#249) AMD Power válasza Markgx10 (#248) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Gyorsabb volt a moci az elején, egy 3-4 másodpercig de utána Button odavert neki!

(#250) Markgx10 válasza AMD Power (#249) üzenetére

Markgx10
(őstag)

Forma-1 rulez! :D (Ezt a hülye szót még sohasem írtam le, de most nem tudtam mit mondani :DDD)

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2006 archivum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.