Ralph Hummerich hozta a szokásos magas minőséget az autó textúrákban, ahogy nézem mintha Spa is szebb lenne kicsikét. A fizika milyen?
Van saját életem...
(#2001) aesir válasza Motion_Blur (#1999) üzenetére

Ralph Hummerich hozta a szokásos magas minőséget az autó textúrákban, ahogy nézem mintha Spa is szebb lenne kicsikét. A fizika milyen?
Van saját életem...
(#2002) Pá válasza Motion_Blur (#1999) üzenetére

És, hogy lehet, hogy éppen Te nem Ferrarival mész?
''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

Valószínű körrekordra megy. A tavalyi Ferrarival nem sok esélye van
Van saját életem...

Áruló ![;]](/dl/s/v1.gif)
The Spartans do not ask how many, but where they are. :)
(#2005) Motion_Blur válasza aesir (#2001) üzenetére

Az autó sokkal jobban reagál. Szebbek a hangok, valahogy más az egész 
Szándékosan mentem McLarennel, mert abban van ''némi'' potenciál 
Imolában egyből 1:18 alá mentem 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
(#2006) Motion_Blur válasza Markgx10 (#2000) üzenetére

Igen, errre 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
(#2007) aesir válasza Motion_Blur (#2005) üzenetére

Készül már rFactor alá, majd azt kipróbálom.
Van saját életem...

Gondoljon arra, hogy Schumi sem mehetett jobbal, ha tényleg szereti, szívjanak együtt...

szerk: Imolában és Monacoban pedig így is eséllyel próbálkozhat körrekordra Ferrarival, ha jól van megcsinálva a progi, sőt a Hungaroringen egy időmérőt is bevállalhat...
[Szerkesztve]
''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

TELJESEN JOGOS!!! 
Van saját életem...
(#2010) Motion_Blur válasza Pá (#2008) üzenetére

Interlagos-ban nyomtam egy tesztet, és oda McLaren kellett 
Kurva jó az a játék 

Na ahogyan ígéretem, most egy 2003-as összefoglaló jön, holnap egy Senna klip 
Tessék:[link]
Üdv:
Márk

Jó a klip, bár engem kifejezetten idegesített alatta a revolution-os zene.
(#2013) Motion_Blur válasza Markgx10 (#2011) üzenetére

Nagyon fasza
Az is benne ven, amikor Alonso megszopatta DC-t Nürburgringen 

Van még több ilyen 2003-as összefolgalóm más internetes lapról (sajna ezeket mind megszüntették azóta
) feltehetem azokat is, azokon asszem szolidabb zene van 
Holnap Senna, aztán 2001-es összefoglaló, aztán 2000-es, aztán Hakkinen aztán kitalálom majd a további sorrendet. Legalább amíg nem kezdődik a szezon, visszatekintgetünk egy kicsit.
Egyébként vannak nagyon komoly DVD-im is, nem is kevés, felajánlanám azt is, csak most már sajnos nem tudom megoldani a másolásukat
pedig ezek a kis rosszminőségű klippek semmik azokhoz képest.

Erről még beszélünk! Lassan itt a tavasz akkor megint járok majd Egerbe ( a dvd-ékről), a klippekért meg 
htc iS - CM7.2rc2 ॐ

a 2002-eset már leszedted?

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*

kiraly a scooter szam alatta
(#2019) salieri. válasza Motion_Blur (#2005) üzenetére

milyen jatekrol van szó ? linket nem tudtok ahonnan le lehet tolteni a senna filmet ?

Schumi visszavonul ha nem lesz elég jó a Ferrari jövőre: [link]
És azt is elmondta, hogy idén sem a gumikkal volt gond.
szerk: lehet ezzel akarja motiválni a csapatot, hogy rakjanak alá egy rendes kocsit.
[Szerkesztve]
(#2021) Motion_Blur válasza Pá (#2020) üzenetére

Ezt valahogy nem tudom elhinni. 
(#2022) Pá válasza Motion_Blur (#2021) üzenetére

Nyugi, lehet, hogy csak azért mer Schumi ilyen egyértelműen fogalmazni, mert már látja milyen fasza lesz az F2006, hogy lekaszálják vele a mezőnyt és meg sem áll a 10 vb címéig...
Persze, az is lehet, hogy nem...
(#2023) Motion_Blur válasza Pá (#2022) üzenetére

Az elmúl pár hétben (hónapban) teljesen más hangvételű nyilatkozatokat adott. Ez valahogy nem illik a képbe. Na mindegy, koncentráljon csak a vezetésre 
(#2024) Motion_Blur válasza Pá (#2020) üzenetére

Ugyanez kicsit másképpen: [link] 

én hajlamos vagyok elhinni, hogy a ferkónak tavaly ugyanaz volt a baja mint a bárnak, hátsó futómű geometria, felfüggesztés és az ebből fakadó gumizabálás
(#2026) Motion_Blur válasza Integra (#2025) üzenetére

+ a Ferrarinál motorerő hiány (szerintem) 
(#2027) Integra válasza Motion_Blur (#2026) üzenetére

lehetséges
viszont a honda meg a merci rávilágított arra, hogy hiába a legerősebb bika motor, puszta nyers erővel egy gyenge rönót atomkirály aerodinamikával nem lehet csak úgy megverni..
elképesztően gyilkos lesz az autóépítészeti hajsza, főleg aerodinamikában, a motorok majdhogynem másodrangú kérdéssé redukálódnak majd

a rönonak jo dogok zajlanak a szélcsatornajaban 
(#2029) Motion_Blur válasza Integra (#2027) üzenetére

Szerintem motor most a legfontosabb kérdés. Eleinte nagyobb különbségek leszenek a csapatok V8-as motorjai között, mint eddíg voltak a V10-esek között 
Első 1-2 futamon lehet meglepetés is
Pl: Ferrari nyer 

így van és idén is az aerodinamika lesz a legfontosabb
(#2031) salieri. válasza Motion_Blur (#2029) üzenetére

vagy a koszvort ? 

a williams odaporkolhet az iden meg a renónak is van eselye cimvedesre

felrakhatod nyugodtan az osszes osszefoglalot visszamenolegesen is thx 
(#2034) Motion_Blur válasza salieri. (#2031) üzenetére

Jaja, azt is sokan mondják. Hamarosan kiderül.

Sőt, ha a Ferrari akkor ennyi erővel a Red Bull is...

sőt sato lesz a vb!!

Azért megnézném a fejed, ha tényleg Ő lenne... 
Ez most komoly, hogy a McLaren színe narancssárga lesz? [link] - ''A McLaren a jövő héten kezdi meg a munkálatokat a spanyolországi Jerezben az átmeneti MP4/20-es modelljükkel, mely már a tradicionális narancssárga színekben fog pompázni.''

Igen már ki is lett tárgyalva a topicban.
Matchbox style, Kimi out, Alonso in, alakulnak a dolgok... 
szerk: check this out: [link]
[Szerkesztve]

amíg ilyeneket csinál, reménytelen, bár tény, hogy van benne nagy adag banzai
![[kép] [kép]](http://img.tar.hu/kis-herceg/size2/18515223.jpg)

fog az még tetszeni a fanyalgóknak...

Amíg a fallal csinálja még nem is olyan gáz, de amikor valaki másba rongyol bele...

Legalább az alvázt is kiadhatják reklámfelületnek. Jófej aza sato.
"Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting

Nem fogjátok kitalálni, hogy milyen autóval esett ez meg velem: [link] 
Engine Overheating...LOL...
(#2045) Pá válasza Motion_Blur (#2044) üzenetére

Na igen. Itt kezdődik a szimulátor.
(#2046) brownus válasza Motion_Blur (#2044) üzenetére

wartburg?

[link]
na, erre biztos lesz válasza a Ferrarinak, és még 63 nap és 15 perc a startig
htc iS - CM7.2rc2 ॐ
(#2047) SzalaiG válasza Motion_Blur (#2044) üzenetére

Szia!
Mi ez a játék? Ugye nem Ferrari? 
Szép napot!
"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

Schumacher nyílt kártyákkal játszik
Amennyiben a Ferrari nem lesz elég jó akkor visszavonul
Michael Schumacher véget vetett a hosszú ideje tartó találgatásoknak.
Nyíltan kijelentette, hogy amennyiben a Ferrari ebben az évben nem bocsát rendelkezésére egy versenyképes autót akkor befejezi a versenyzést az évad végén.
Schumi elmondta ha nem tud versenyeket nyerni és harcolni a bajnoki címért akkor már nem látja értelmét a folytatásnak és a motivációja is alább fog hagyni.
Schumacher szerint a Ferrarinak szüksége van további szakemberekre, hogy újra az élre kerüljenek. A tavalyi autónál nem csak a gumik okolhatók -mondta el a német világbajnok- hanem az autó aerodinamikája sem volt rendben. Sokszor érthetetlen módon viselkedett a Ferrari és képtelenek voltak egy ideális beállítást megtalálni.
Michael a szokásos téli szabadságát is megszakította, hogy az új autót elkezdhesse tesztelni.
„Nem érzem, hogy megérdemelt lenne a hosszú téli szünet, régóta nem éreztem ilyen erős vágyat a vezetésre mint most! –mondta Schumi.
Az biztos , hogy a Ferrari csapatnak további kemény munkára lesz szüksége ahhoz, hogy a régi szintre kerüljenek.
Még 62nap, 23óra, 44perc -> Go!
"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.
(#2049) Motion_Blur válasza SzalaiG (#2047) üzenetére

Nem, nem. Ez egy ezüstnyíl 
F1 Challenge 99-02 (2005-ös MOD Pack-el)
(#2050) Csepy válasza Motion_Blur (#2049) üzenetére

Ha egész véletlenül beállítanád a szellőzést 5-ösre, a fordulátszámot pedig visszvennéd 19150-ről 18850-re, akkor nem süln emeg a motor. 
Regards: Csepy![[kép] [kép]](http://www.mclaren.com/images/logo.gif)
╔═════════════════════════════════════════════════╗ ║Tel: 30/570-8393 XXI. században mobilszám nélkül nincs üzletelés. ║ ╚═════════════════════════════════════════════════╝