SZVSZ meg a 2 SC miatt lett ijen szoros a befuto
hobizoli
powered by MegaSquirt2 v3.0 standalone EFI system, www.diyautotune.com

SZVSZ meg a 2 SC miatt lett ijen szoros a befuto
hobizoli

''Sőt amikor Montoya hátulról elkapta Schumachert ott sem foglalkoztak ezzel''
ha jól emlékszem, monti nem kapta el sumit, hanem félrehúzta a kocsit, hogy kikerülje, sumi meg ráhúzta montira, hogy ne férjen el, de a falnak(?) tette a kocsiját.

A V8-as motor segíthet a Renault-nak:Bővebben: link
Sovány szakácsban sose bízz!

Rosszul emlexel, MS vegig ugyanazon az iven megy, nem huzglja sehova, JPM bealudt.
hobizoli
Látjátok mennyire szubjektív dolog ez az F1...
''Úgy kezdődött, hogy visszaütött.'' 
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

Nezd meg a videot ujra. Az alagutban van egy feher csik vegig, MS az menten megy, par cm-t mozog el csak, JPM mogotte megy es keson veszi eszre, hogy tul kozel van, behuz jobbra, de az alagut ive miatt az idealis iv itt kerul at az alagut bal oldalarol a jobbra. Pont oda tolta be az autot ahova nem kellett volna. Ha balra tolja be, akkor MS hiaba kezd atmenni balrol jobbra, ahogy elotte is mindenki meg mogottuk is, JPM balrol ''melle'' mehetett volna es nem utkoztek volna ossze.
A gumi- es fek melegen tartasat meg ijenkor mindenki csinalja, lathato volt most is amikor bent volt az SC, tavaj USA-ban is stb...szoval felesleges azzal ervelni, hogy nem szamithatott ra. Nem figyelt.
hobizoli
Bocs: szóval Senna halálától Hakkinen McLarenes feltűnéséig nem néztem F1-et...
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!

Ha nem edik ki JPM akkor is elbukjak a konstruktorit, ugyhogy ez az ugy szempontjabol lenyegtelen. A kulonbseg annyi lenne, hogy JPM lenne az osszetettben a 3. es nem MS.
Pl a fociban, ha a birorol megpattanva megy be labda a haloba az akkor is ervenyes golnak szamit.
hobizoli
[Szerkesztve]
Meg sem szólaltam ezzel kapcsolatban...

Amikor Senna meghalt, Hakkinen már a Mclarenben ült 
Bocs de ezt le kellett írnom, üdv:
Márk
The Spartans do not ask how many, but where they are. :)
Tényleg csak kiváncsi vagyok, hogy ilyenkor senkit sem büntetnek meg? Mi van ha valaki megsérül a felcsapódó kőtől? Hála Istennek ilyen nem történt, de azért az a kifordult szegélykő nagyon fura volt, nem? Kínai minőség? ![;]](/dl/s/v1.gif)

Szerintem meg fogják őket büntetni, a brazilokat is nagyon megbüntették amikor Alesire rásesett a pálya felett kifeszített reklámvalami. 
Üdv:
Márk
Asszem akkor tényleg büntettek. De ha belegondoltok ez egy tempós kanyarban egy halálsík terepre tervezett járgányt 200 fölötti tempónál veszélyesen meg tud dobni. Asszem montinak szerencséje volt, hogy nem repült egy szépet. Ha más nem, akkor az elrepedt felfüggesztés megtréfálhatta volna.
Alonsó majd megmondja, hogy Monti tulképpen mázlista, hogy eltalálta a követ. 

Az
Kiminek is micsoda szerencséje volt a 4 motorcserével meg a 3 motorhibával
Alonso is néha nagyon belehúz nyilatkozatok terén, máskor meg teljesen reálisan nyilatkozik. Szerintem itt az újságírok is bekavarhatnak, vagy Alonso skizofréniás, de ezt nem tartom valószínűnek 
Üdv:
Márk
(#165) Motion_Blur válasza Markgx10 (#162) üzenetére

Valamelyik Brazil Nagydíjon volt, nem?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

Briatore tényleg nem komplett, most ezt ti hogy értelmezitek: „Amit Fisichella tett, az teljesen normális dolog. Fantasztikusan versenyzett: megkértem arra, hogy tartsa fel a két McLarent, és ő ezt a lehető legtökéletesebben oldotta meg, mellyel visszanyerte az emberek elismerését a Japán Nagydíjat követően.”
Milyen emberek elismerését nyerte vissza Fisico??? Főleg azzal, hogy feltartotta Raikkönent???

Tényleg nem normális Briatore, ha tényleg ezt mondta. 
Motion Blur: A 2000-es Brazil Nagydíjon volt azt hiszem
(#168) BullSoft válasza Motion_Blur (#165) üzenetére

''Szerintem meg fogják őket büntetni, a brazilokat is nagyon megbüntették'' 
Amugy meg jobbra fel! 
Állatkertben: -Apu! Nézd mennyi Linux!

En a futam leintese utan mar meg sem neztem az interjukat, szoval errol lemaradtam.
De szerintem ez eleg nyilvanvalo volt verseny kozben is, hogy Fisichella-nak csak az a feladata hogy feltartsa a McLareneket. Igy hogy kimondta, igazolta azt, amit mindenki sejtett.
Legfeljebb a Renault csapat tagjainak elismereset visszanyerhette 
[Szerkesztve]
Állatkertben: -Apu! Nézd mennyi Linux!
(#170) Motion_Blur válasza PÁ 2 (#166) üzenetére

Önuralom...önuralom...önuralom...agggrrhhh
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

Rohadjon meg az ilyen ember, mondjuk tényleg gyanús volt, hogy Alonso annyival gyorsabb, főleg az elején. Hmm..
Üdv:
Márk

Hat koze nem volt KR-nek ahhoz, hogy akar csak elozesi pozicioba keruljon.
hobizoli

Nemtom mit kell ezen vergodni, hasonlo esetben barmelyik masik csapat is ugyanezt tette volna.
hobizoli

Nem erről van szó, arról, hogy annyira öntelt egy csapatvezető, hogy nyíltan kimondja azért jó egy pilótája, mert ő megmondta, hogy tartsa fel a többit és ő feltartotta. Szerintem ez a gusztustalan.
Üdv:
Márk

Ez is egy csapattaktika
hobizoli

Olvasóink leírták Alonsót: Bővebben: link
Kb. ennyi embernek szimpatikus Alonso és a Bratore féle társaság...
(#177) AMD Power válasza Motion_Blur (#176) üzenetére

Hát igen , kb ennyien szeretnék azt , hogy ez ''banda'' jövöre is VB legyen!
Mondjuk ez a 4,7% Alonso ez nagyon durva!!
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html
Én ettől függetlenül maradok a drukkerük. Persze Monty-t se hagyom cserben. 
A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...

Haha braindrain rulz:Bővebben: link 
''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman
(#180) Motion_Blur válasza Pá (#179) üzenetére

Szerintem a Ferrari mindent meg fog próbálni, hogy visszaküzdje magát az élre
Bárcsak sikerülne

Pat Symonds a Reanult főmérnöke::
„Azonban sajnos nem csak rajtunk múlik az, hogy hol állunk majd jövőre, hiszen nézzük csak meg a Ferrarit. Félreértés ne essék, nem akarom elvenni tőlük a dicsőséget, mert fantasztikus munkát végeztek a múltban, azonban az egyik ok, amiért dominálni tudtak, hogy a többiek nem végeztek olyan jó munkát.”

MARGIT!!!! NOOOORMÁLIS????
Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában
(#182) Motion_Blur válasza AMD!4ever (#181) üzenetére

Igaza van. Nem értem a felháborodásod. A Ferrari (és MS) nagyon jó munkát végeztek, a többiek nem annyira.

na aggyisten
már a 2006-os szezont nyomjátok???
akkor a véleményem : a f@sz tudja mi lesz jövőre
hogy a rönó nm lesz megint VB az tuti....akkor már inkább a ferrari 
ISMERŐS ARCOK
(#184) AMD!4ever válasza Motion_Blur (#182) üzenetére

Akkor mindig azért lesz vbajnok valaki(most spec Rőnyóó) mert a többiek nem végeztek olyan jó munkát????
Annyi éven át?
Nekem ez olyan bután bután hangzik!!

Sztem is teljesen ok a duma, a Ferrari minden részletében volt jó, a csapat taktika, a csapatmunka a kerékcseréknél, a mérnöki munka, az autó, és természetesen a pilóta.
Szvsz ez volt az igazi előnyük.
és a többiek nem teljesítettek ilyen jól.
A pilóta, MS-t sem lehet kissebbíteni, mert nagyon profi, nagyon gyors pilóta, ritmustvált amikor kell, és nagyon állandó a gyors körökben, megbízható, szal a lehető legjobb a mérnökök számára.
”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

Végiggondolva Van igazság benne persze,csak nekem az a furi hogy ezt egy főmérnök mondja OKKÉNT.
Mintha azt mondanám Azért jó a Pikkszalámi mert a többi sz@r!!
[Szerkesztve]
(#187) Nowhereman válasza b-type (#185) üzenetére

más dolog, elismerni valakit, más isteniteni. Sokak talán az vált ki ellenreakciót, mikor ilyen Briatore jellegü istenitéstt kell hallgatniuk. Sumi csak egy nagyon jó pilóta, de csak ember. A sikerét leginkább anak köszönheti, hogy minden összeállt körülötte. Lehet hogy nyert 7 Vb-t, de szerintem akkor is Fangio marad a csúcs, mert ő akkor nyert 5-t, amikor annyi szezont túlélni is teljesitmény volt...
Utánam a kondenzcsik!
(#188) b-type válasza Nowhereman (#187) üzenetére

Hát ez már két műfaj, az ami akkoriban volt csak az akkori korban nevezhető Formula one-nak.
Akkoriban még a kockáztatás halállal végződött...általában még a kisebbek is.
De más tekintetben is, én pl. később kezdtem el GPL-l nyomatni, előtte már viszonylag sok autóversenyszimet hajtottam, az F1 sosem volt közel hozzám, de azért volt az is.. viszont sosem felejtem el az első kört GPL-l, ahol animáltan kézzel, 'padlón' váltasz, és az egész nyersségét, majd a döbbenetet, hogy 3 kör múlva visszaesett a teljesítmény, 6.7. kör táján pedig egyszerűen felrobbant a motor. 
Mert rászoktam hogy nem kell váltásnál elvenni a gázt, és amikor szimulálta a hajtás megszakítását, hogy sebességet tudjak váltani, akkor fordulatszámcsúcsig felpörgött a motor (term. minden váltásnál
), és hát ezt akkoriban nem igazán díjjazta a motoregység. 
Valamint hogy akkoriban még erőcsúsztatva vettek rengeteg kanyart,...és volt még egy nagy pillanat a GPL-l, amikor elküldtem a Man szigeti pályán. (25km-re rövidítve, de teljesen lemodellezet, az utolsó tábláig, minden ház, minden jelzés,..asszem 2 évig készült)
Amikor ott felértem a hegyre hát az nem volt semmi,..el is hiszem hogy a legkisebb hibára meghaltak, az út szélén karók, azontúl a szakadék és a tenger, bal oldalt kőfal néhol megszakítva, az út keskeny, szinte teligázasok a kanyarok, és a tempó az elérhető maximális.
Egy defekt, egy motorhiba, de még akár egy nyúl is azt jelentette, hogy a kaszás lengeti be a zászlót. Nem gyenge dolog volt akkoriban.
Most sem az, de már szvsz két műfaj.
”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

Hát már itt is a jövő?! Akkor én is belekezdtek.
A 2006-os év nagyon érdekes lesz hiszem jönnek a V8-as motorok. Hallottam egy olyan szabálycikkejről, hogy továbbra is lehet használni V10-es motorokat, de csak lefolytva. Elbeszélgettem egy-két autószerelő ismerősőmmel és ez volt a véleményük: V10 lefolytva vs.V8: A V10 rajtnál meg kigyorsításban bármikor otthaggya a V8-ast, hiába van lefolytva, hiába van kiegyenlített adatok, egyszerűen a több szelep/henger miatt szinte rajtnál kilő egy V8-ashoz képest.
Remélem a ferrari egy kicsit magára talál, mert sajnálom Schumit, bár nem szeretném ha elmenne 8-10 világbajnoki címig. Kiminek őszintén kivánom, hogy világbajnok legyen. Alonsot abszolúte nem szeretem, túl nagy a szája. Kimi ezzel szemben szinte mindig olyan, mint aki alszik. Baricsellonak(Palik után szabadon) sok sikert kivánok az új csapatánál, talán végre ő is megkapja azt amit megérdelem(remélem nem jár úgy, mint anno Irvine). Az újjáéledő Minardi hozhat még meglepetéseket, hiszem új motort, új kasznit, új aerot kell kidolgozni a jövő évre, és így mindenki nagyjából tiszta lappal indulhat.
Elindítanák egyben egy kérdést, ill. szavazást. Szerintetek mennyi lesz a max. fordulat ill. a max. lőerő a V8-as motorokban?
Szerk.:
A 19ezres fordulat marad, sőt talán még kicsit főlé is mennek. A lőerő pedig úgy valamivel 800 lőerő alatt lesz.
[Szerkesztve]
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

Ez az! Tudtam, a Minardi (ill. Toro Rosso) lesz a csúcs jövőre. Ők jelezték, hogy lefojtott v10-essel indulnak. Akkor meg már hogy otthagyják a többieket a kigyorsításoknál. Versenyben lesz a Minardi??

Bővebben: link
[Szerkesztve]
htc iS - CM7.2rc2 ॐ

Hát ez több szempontból is kérdéses.., a Minardi jelenlegi V10 motorja kis túlzással a többiek (élcsapatok) jövő évi előirányzott V8 teljesítményét tudja, ha ezt még lefojtják akkor valszeg uott lesznek mint ezévben fejlesztési megtakarítással.
Azzal sem feltétlen értek egyet hogy egy V10-es motor jobban gyorsít ki mint egy V8-as azonos ccm mellett, a MotoGp-ben a S4, vagy a V4 elrendezésű motorokat unevezett Big-bang elven müködtetik, azaz a nagyobb nyomaték/jobb használható alsóbb fordulatszám érdekében mint S2, vagy V2 müködésre bírják, pl. egy soros 4-es esetében a két külső, és a két belső szinte (minimális eltolással) egyszerre robban, mivel a legtöbb pályán a nyomaték többet jelent mint a lóerő (pedig az emberek attól szoktak hasra esni).
Szal mivel a pályákat kanyargósra építik, és pláne még fékezni is kell ezért az általános hangolás szerint inkább az középső-alsóbb fordulattartományra fejlesztik a motorokat, szemben a középső-felső fordulatszámtartománnyal.
Természetesen ez a hasznos fordulat/teljesítményleadás finomhangolható, és el lehet tólni bizonyos határon belül, de általános igazság hogy a lóerőhasználó összefüggő egyenes szakasz kevesebb van mint nyomatékhasználó kanyarkigyorsítás.
[Szerkesztve]
Apropó. A szalámi mértékegysége:
1 Pick = 10 Herz.
Bocs.
Ha már úgyis olyan hülye irányba haladnak a szabálymódosítások, akkor legyünk radikálisak! Vissza a gyökerekhez!
-Verjenek 20cm átmérőjű cölöpöket minden komolyabb kanyar kijárati ívéhez véletlenszerű helyekre
-Minden kanyar kivezető ívénél legyen egy legalább fél méter mély, és egy méter széles vizesárok
-A közönséget védő korlátokat távolítsák el!
- versenyzők ne sisakban, csak repülős sapkában, és Besenyő nagypapa-szemüvegben vezessenek (Esős versenyeken akár sálat is viselhetnek)
-Az egyetlen szerelő üljön a kocsi hátsó részében, a ptókerekek között
-Tankolni csak 20 literes marmonkannákból lehessen!
Ezek mellett a kézi váltó visszaállítása, a motorvezértő elektronika és a Traction control betiltása, meg a lökettérfogat-csökkentés apró finomításnak fognak tűnni.
Ne felejtsétek el, hogy a V8-as motorhoz újra kell tervezni a váltót is, más áttételek kellenek az optimális teljesítményleadáshoz. Ezen kívül gondolom arányosan kevesebb levegőre lesz szüksége a motornak, így új ruhát kell tervezni. Tehát jövőre újjászületik az F1.
Nagyon sajnálom viszont, hogy a Minardi név eltűnik... Asszem csak a Ferrari, meg a McLaren (esetleg a Williams) van jelen régebben az F1-ben. Szimpatikus volt az öreg Minardi [Bigface]Mondtam már hogy tavaly voltam a Minardi gyárban?[/Bigface]

A probléma, legalábbis a pilóták részéről nem az elrendezésben, hanem a minusz 600ccm-ben keresendő.
A jelenlegi 3.0 literes helyett lesz jövőre 2.4 literes motor, azaz az egyötöd részét elveszik a jelenleginek, és ez, valamint hogy a V8 2.4.-es motorokat fejlesztésébe most csaptak bele, és igen az elején tartanak, eredményezi azt hogy jóval, sokkal gyengébbek a köridők, és a vezetési érzet is ahogy a pilóták mondják.

Muha..
én imádnám
(gyakorlatilag WRC körülmények
)
Egyébként szvsz is igaz amit mondtál, jövőre egy teljesen más F1 lesz, annyira sok minden kavarodik fel, hogy bármi..szinte bármi lehet, mivel a V8 2.4 fejlesztés első éve lesz, ezért a megbízhatóság, vagy teljesítmény újra csak hangsúlyt kap, de új esélyekkel...a kiesések miatt nagy keresztberverések is előfordulhatnak.
kiváncsi leszek.
[Szerkesztve]

Szerintem jövőre megint érdekes fordulatot fog venni az F1!
Ha nekem valaki 2004 nyarán azt mondja , hogy a Schumi-t és a Ferrari-t elveri a Renault és a McLaren akkor azt, mondtam volna az embernek: ''Te szerintem betegvagy!''
[Szerkesztve]
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

Na egy érdekesség, az F1total.com másfajta pontozás alapján érétkelte újra az évet és így nagy fölénnyel Raikönnen a bajnok:
Érdekes, csak hát, na 
Üdv:
Márk