Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2006 archivum I. (téma lezárva)

(#1001) csongi válasza (#994) üzenetére

csongi
(őstag)
LOGOUT blog

Ezek szerint eltolták egy évvel. Mert jövőre tervezték, Valszeg a 10 hengeres motorok miatt, mert jövőre még azok is indulhatnak fordulatszám szabályzása mellett.
Egyébként a Master GP-t nézte valaki? Remélem jövőre meg lesz a sorozat és nem csak ígéret marad.

Nem szép, de legalább jó öreg!

(#1002) RIV válasza csongi (#1001) üzenetére

RIV
(tag)

Ja, néztem. Nagyon élvezetes volt. Fel is lett véve videóra.

A titoktartás egy olyan szilárd halmazállapotú anyag, amely alkoholban oldódik.

(#1003) csongi válasza RIV (#1002) üzenetére

csongi
(őstag)
LOGOUT blog

Félelmetes hogy mennyire tudnak még vezetni. Nagyon tuti volt. Minden elismerésem az övéké. Tuti izgalmas lesz a GP. :R

Nem szép, de legalább jó öreg!

(#1004) Motion_Blur válasza aesir (#997) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Klassz kis járgány:D Saját festés? A gumikon a fehér felirat nagyon báró:D

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#1005) escie válasza Lazsa Boy (#996) üzenetére

escie
(őstag)

nee máár. :(
az A1-ring után Suzuka is? még az Albert Parki-t hajítsák ki, és akkor sikerült a kedevnceimet kipiszkiálni a sorozatból. :U

''You took the part that once was my heart. Why not take all of me?'' - NOFX

(#1006) válasza escie (#1005) üzenetére

(PH! addikt)

Nekem Monza és Spa a kedvencem, mindkettőnek rezeg a léc...

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#1007) Lazsa Boy válasza escie (#1005) üzenetére

Lazsa Boy
(fanatikus tag)

Én is szerettem az A1-ringet. De ez vár lassan minden pályára, lecserélik azokat :(

Újra gazdát cserélt a Forma-1 [link]

A térerő legyen veletek!!!

(#1008) b-type válasza (#1006) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

Monza nem az esetem (bár természetesen nem egyszerű pálya..főleg beállításilag..hasonló kihívást jelent mint mondjuk Indianapolis, de vezetéstechnikailag sem, a parabolica maximál király, nagy egyenes követi, szal muszáj jól megcsinálni, és jól kijönni belöle)
de
Aki Spa-t kiveszi azt lebombázom :(((
Egyébként a világon rengeteg jó és jobb pálya van, csak nem felelnek meg a biztonságtechnikai előírásnak...és nekem nem tetszenek az új pályák, de lehet hogy nem is akarom hogy tetszenek, szal ez végül is nem lényeg.
De Spa-t kivenni....
Mi jön utána Monaco?

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#1009) aesir válasza b-type (#1008) üzenetére

aesir
(PH! kedvence)

Sanghai, Bahrein, Malaysia ... nem is tudom mit mondjak ..., viszont Istanbul kegyetlen jó lett. Nem kevésbé lesz jó az új Dél-Afrikai pálya Cape Town.

Spa-val meg egyetértek, elmebeteg ötlet még csak gondolkozni is rajta hogy ne legyen.

Van saját életem...

(#1010) fokukac

fokukac
(PH! kedvence)

'' 320 milliárd forintért adta el Ecclestone a Forma-1-et!

Bernie Ecclestone (75), a Forma 1 tulajdonosa eladta 25 százalékos részesedését a londoni CVC Capital Partners Ltd-nek. A pontos vételárat egyelőre nem közölték. Ecclestone a társaság vezérigazgatója marad - olvasható a Bloombergen.''

[link]

Pleased to meet you - Hope you guess my name

(#1011) Grass válasza fokukac (#1010) üzenetére

Grass
(fanatikus tag)

[link]
úgy néz ki.

"Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting

(#1012) Lazsa Boy

Lazsa Boy
(fanatikus tag)

Az FIA és az EU jóváhagyása is kell a CVC-egyezséghez ;]
[link]

(#1013) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

MS rajongói oldal: [link]
A képeket érdemes megnézni:D

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#1014) válasza Motion_Blur (#1013) üzenetére

(PH! addikt)

Nem, ezen az oldalon a Pályafutás rész alatti írások amik a legjobbak, '91-től minden Forma1-es év részletesen leírve, természetesen elsősorban Schumi szemszögéből, de nem Schumisoknak is érdekes lehet.

Na meg a névjegy alatt is vannak érdekes dolgok, bár azok már inkább csak Schumisoknak.:)

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#1015) Necrolyte válasza fokukac (#1010) üzenetére

Necrolyte
(kvázi-tag)

Bernie Ecclestone csessze meg...

To die, to sleep...

(#1016) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

''Egy nagyon gazdag ember, aki elhatározta, hogy szórakoztatja magát.” – mondta Briatore a Gazetta dello Sport-nak adott nyilatkozatában, mikor Mateschitz-ről kérdezték.

A Renault vezetője szerint Newey nem fog győzelmeket aratni a Red Bullal, és figyelmeztetett, semmi esetre sem várjanak sokat az energiaital gyárosoktól az elkövetkezendő években''

Ez azért szerintem egy elég nevetséges nyilatkozat! És a fekete részre nem vennék mérget Falvio helyében! :U

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#1017) Motion_Blur válasza AMD Power (#1016) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Briatore az F1 világ tahója ezt eddíg is tudtuk;)

(#1018) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

A Toyota bemutatta 2006-os versenygépét! [link]

Nem szaroznak:D

(#1019) AMD Power válasza Motion_Blur (#1018) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Hát igen! Kicsit gyorsan kész lett a gép! :U

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#1020) Lazsa Boy

Lazsa Boy
(fanatikus tag)

Michelinre váltott a Scuderia Toro Rosso [link]

(#1021)

(PH! addikt)

A Willams régi-új festése: [link]

Az első tesztnap Barcelonában: [link]

(#1022) Motion_Blur válasza (#1021) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Érdekes, az f1hírek.hu más eredményt közöl:

Teszteredmények – Barcelona – Hétfő:

1. - Paffett - McLaren-Mercedes (M) 1:20.586 - 57 kör
2. - Wurz - McLaren-Mercedes (M) 1:20.665 - 10 kör
3. - Heidfeld - BMW-Sauber (M) 1:21.356 - 30 kör

Elég szar köridők...

(#1023) AMD Power válasza Motion_Blur (#1022) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Ezt már szeretem! Van valami ebben a ''gyerekben''!:R
Bár a Formula.hu-n Wurz eredménye el van írva! :DDD

[link]

(#1024) válasza Motion_Blur (#1022) üzenetére

(PH! addikt)

Legyenek csak jó szarok az idők.
Elég ha a Ferrarinak lesz jó.:D

(#1025) Motion_Blur válasza (#1024) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Jaja:C
Jó lenne egy Ferrari - McLaren - Renault teszt;)

[Szerkesztve]

(#1026) válasza Motion_Blur (#1025) üzenetére

(PH! addikt)

Lesz az is, nyugi.
Ha máskor nem, majd márc 12-én Bahreinben...:)

(#1027) válasza Markgx10 (#208) üzenetére

(PH! addikt)

Lehet, hogy vannak hülye beszólásai, de Schumit Ő is elismeri, ezt figyuzd milyen idézetet találtam:

Paul Stoddart, a Minardi csapatfõnöke arról, hogyan jött létre az a ''titkos'' teszt melynek során Michael kipróbálhatta a kétüléses Minardit 2002 végén:

''Amikor megszereztük azt a két pontot Melbourne-ben mindenki látta, hogy mindannyian könnyekben úszunk, de alapvetõen a Ferrari félrevont engem és Markot a garázsukba, amikor jöttünk vissza a dobogóról és azt mondták: ''Remek munka volt és gratulálunk.'' Én viccesen meghívtam Michaelt a partinkra éjszakára és õ azt mondta: ''Igen, elmegyek és viszem a feleségemet is.'' Megtartotta a szavát és eljött. Tulajdonképpen lett volna egy másik programja is, ahová el kellett volna mennide. De nem ment el oda, hanem eljött a mi parinkra. És így tett 660 másik ember is a boxutcából, minden csapatból - ilyen népszerû volt a dolog. És azon az éjszakán ott ültünk a pultnál beszélgettünk és Michael felesége, Corinna azt mondta nekem: ''Szeretném érezni, hogy milyen az [F1-es] autóban ülni Michaellel.'' És én azt mondtam: ''És miért nem próbálod ki? Az év végén megcsináljuk.'' És ez volt a legjobban õrzött titok a Forma-1-ben, ha figyelembe veszed a média figyelmét, amely egész évben ránk irányul. Senki sem tudott róla addig a napig, amig le nem bonyolítottuk. Egy egész napos program volt. Michael megautóztatta a feleségét, Jean Todtot és sok más Ferrari-embert is és több, mint egy versenytávot megtett az autó. És azt hiszem csak a következõképpen összegezhetem: Michael a végén azt mondta: ''Köszönöm.'' Adott nekem egy kis emléket és azt mondta: ''Köszönöm'' és azt írta az oldalára: ''egy nagyon fantasztikus, igazán megbízható és gyors autóért''. És most elmondom, hogy Michael Schumacher a 107%-on belül kvalifikálta volna magát a kétülésessel
(kétüléses Minardival, a feleségével a háta mögött - Pá)- és azok, akik pontosan megértik, hogy ez mit jelent, tudni fogják, hogy mirõl beszélek: ezért nem fogja senki megverni.''

(#1028) Motion_Blur válasza (#1027) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Na? Schumi fikázók?:D Erre valamit tudtok mondani?:D

Én tudok: respect:R

(#1029) SzalaiG válasza (#1027) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Schumi-Ferrari Forever!!!
:R

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#1030) AMD Power válasza (#1027) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Ez azért nagyon kemény! Én eddig se titkoltam MS felé írányuló tiszteletem de ez mégjobban megerősítette bennem az elismerést! :R

(#1031) shev7

shev7
(PH! kedvence)

Azért Briattore megint kitett magáért:

„Én személy szerint pontokat adnék az időmérőn elért eredményekért, majd megfordítanám a rajtrácsot, és a legjobbnak kellene a legutolsó helyről indulnia. Ebben az esetben biztosan sok előzést látna a nagyérdemű.”

[link]

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#1032) aesir válasza shev7 (#1031) üzenetére

aesir
(PH! kedvence)

Egyrészt milyen győzelmi szériáról beszél? Egy világbajnoki cím az nem széria.

Másrészt ha az ilyen lekörözés jellegű kikerüléseket előzésnek nevez, akkor újfent megbizonyosodom róla, hogy valami gond van a fejében.

Van saját életem...

(#1033) Juve

Juve
(fanatikus tag)

A Toyotánál ki a felelős a designért? Mikor debütált a Toyota, akkor is így nézett ki....semmi újítás a színekben vagy vmi. Unalmas. A többi csapatnál azért mindig egyből észrevenni mit változtattak, a Toyotánál valahogy semmi sem változik. Lehet én vok a vak.

(#1034) aesir válasza Juve (#1033) üzenetére

aesir
(PH! kedvence)

A Ferrarinál ki a felelős a dizájnért? Semmi újat nem tudnak kitalálni, mindig ez a ferrari-vörös.

Van saját életem...

(#1035) Motion_Blur válasza Juve (#1033) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Itt azért látni némi különbséget;) [link]

Nem a színre gondolok:)

(#1036) válasza Motion_Blur (#1035) üzenetére

(PH! addikt)

Huh, ez elég vad lett.:)

(#1037)

(PH! addikt)

Nocsak, ez érdekes: [link]

Csökkent az F1-es futamok nézettsége

''Az adatokból úgy tűnik, a televíziós csatornáknak, és így az F1 befektetőinek is jövedelmezőbb, ha a Ferrari és Schumacher uralják a sorozatot, még akkor is, ha az unalmassá válik emiatt.''

(#1038) kribe válasza aesir (#1034) üzenetére

kribe
(őstag)

A Ferrarinak pedig van szép sárgája is... :P

My soul was removed, to make room for all this sarcasm.

(#1039) Motion_Blur válasza (#1037) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Teljesen mindegy, hogy miért szar a nézettség, mindíg Schumi a hibás. Ha nyer, ha nem, akkor is ő;)

Most majdnem párhuzamot vontam, de nem akarok politizálni....

(#1040) Vigneau válasza (#1037) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

No persze, hiszen mindenki a GP Masters-t várja... ;)

A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...

(#1041) válasza Vigneau (#1040) üzenetére

(PH! addikt)

Na majd figyuzd hogy megugrik a nézettség jövőre, amikor Schumi ismét vb lesz...:)

A GP Mastersé akkor fog hirtelen nőni, amikor Schumi átnyergel oda is...:)

(#1042)

(PH! addikt)

Barcelona 2. tesztnap: [link]

Vészesen gyorsulnak a köridők...

(#1043) Vigneau válasza (#1041) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Addig elég sokat kéne várni. Nekem bőven megteszi majd Mansell bá is! ;)

A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...

(#1044) Lazsa Boy válasza (#1042) üzenetére

Lazsa Boy
(fanatikus tag)

Szintén Barcelona 2. tesztnap, csak még néhágy infó: kör átlagsebesség, stb. [link]

(#1045) Motion_Blur válasza (#1042) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Jövőre versenyen már 1:15 végét repesztenek figyeljétek meg;)

(#1046) AMD Power válasza Lazsa Boy (#1044) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Ezt már szeretem! Holna jön David barátom is tesztelni...! ;]

(#1047) Markgx10

Markgx10
(őstag)

Na egy kis összehasonlítás Barcelonából a V8-as és a lefojtott V10-es hangjáról:[link]
Szerintem sokkal jobb a V10-es :U
Üdv:

Márk

The Spartans do not ask how many, but where they are. :)

(#1048) Motion_Blur válasza Markgx10 (#1047) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Szerintem nincs rossz hangja a V8-nak, jobb, mint egy lefojtott V10;)

(#1049) Markgx10 válasza Motion_Blur (#1048) üzenetére

Markgx10
(őstag)

Nekem nem tetszik annyira, de lehet, hogy csak a rövid részlet miatt, de mintha nem ''sikítana'' annyira. De tudjátok én nem értek hozzá :U

The Spartans do not ask how many, but where they are. :)

(#1050) AMD Power válasza Motion_Blur (#1048) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Nem rossz ez a V8-s de azért nekem a V10 hangja jobban tetszik! ;)

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2006 archivum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.