A heten jonne akkor vki ismet repkedni kotetlenul esetleg?!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Csorbi
(senior tag)
Igen, kedd és péntek kivételével bármikor jó!
Este!

Sátán44
(őstag)
Olyan problémám van,hogy mikor indítom a játékot tölt,tölt eléri a 100%-ot,de utána semmi.5 perc várakozás után nem volt más lehetőség mint ctr+alt+del.kb 20 indítottam el a játékot de mindannyiszor így jártam.
Gépem:
2000MHz
1GB ram
9800Se kari

Csorbi
(senior tag)
Minden driver friss? DirectX rendben? Tűzfal, ilyesmi nem foghatja meg?
Mondjuk nekem ez a konfig kissé karcsúnak tűnik hozzá, de egy próbát megér 

Sátán44
(őstag)
Lehet karcsú,de azt írják döcögve elfut rajta.Egyébként kikapcsoltam már az atyaúristent is,de csak próbálja,próbálja aztán hehe a program nem válaszol.Mérgemben leteszem az utasszállító jogsit,oszt röhögök a programon 

Csorbi
(senior tag)
Újratelepíteni próbáltad már? 

Sátán44
(őstag)
Fél nap volt mire felment
Ha egyszer leszedem nem teszem fel többet az biztos.Amikor töltene be elkezd ki-be kapcsolni a képernyő,majd mikor kiírja hogy 100% loading akkor áll le az egész.Lehetséges hogy túl erős gépem van hozzá
2-vel korábbi vga driver van fent a gépemen,mert a többi játékot felesbe hozta be.Eltűnt a képenyő fél grafikája.Most 7.11-el tolom,de látom nem bírkózik meg a feladattal 

nagyjani
(lelkes újonc)
A 9800 se lesz a problémád. 64 bites memóriasinje még az indulási sávszélességet sem tudja kiszolgálni. Egyébként nekem 1 giga rammal AMD 300+-al, meg egy 9600 XT-vel ment kis felbontásban gond nélkül egy éve.

Csorbi
(senior tag)
a 9800SE-nek 128 bites memóriasínbusza van, szemben a 256 bites 9800-éval!

DeepDish
(őstag)
Holnap jonne meg vki? 

nagyjani
(lelkes újonc)
8 után. Ha látlak bennetek egyáltalán, mert a múltkor nem jött össze.

DeepDish
(őstag)
Sajnos tegnap ismet alkol mamoraba merultem ,igy nem nyitottam!! 

Csorbi
(senior tag)
Sebaj, nekem meg megjött az új Galaxy 9600GT OC-m, én meg azt próbálgattam 

DeepDish
(őstag)
Akkor full-ra mindent! 

Csorbi
(senior tag)
Eddig is azon vót... 
Mostmá'csak DX10 kéne, dehát eszem ágában sincs most Vistát telepíteni 

csaabz
(senior tag)
Hello!
A settingsben véletlenül elállítottam a mouse look-ot.
Gondolom a controller type-nál.
Azóta hiába nyomom le a space-t és mozgatom az egeret, nem mozog a kamera.
Settingsben visszaállítom az említett beállítást, leokézom, aztán látom,h megint visszaállt mouse yoke-ra. 
Egyébként jó játék, csak nekem kicsit túl szimulátor.
IL-2 1946-tal könnyebben el lehetett szórakozni...
Abban, ha elrántottam a magassági kormány jobbra vagy balra, még simán korrigálható volt a probléma. Itt meg rögtön zuhanás lesz belőle.
Egyébként a farokszárny lapját melyik billentyűkkel lehet mozgatni?
A gépigény meg no comment. Enyhe túlzással rosszabb, mint a Crysis.
Ettől függetlenül nehéz kikellni előle. 
Még vmi. Megéri hozzá joystick-ot venni? Tényleg annyival jobb lesz az irányítás?

World of Tanks - Forza 4

Csorbi
(senior tag)
Billentyűzettel???
Cöhhh, mondhatni azzal lehetetlen irányítani! Ha van egy jó joy-od, azzal minden kis pöccintésre leheletfinoman reagál! 

Csorbi
(senior tag)
Hjajhjjj, tegnap este mégiscsak upgrade-ltem az XP-met Vistára
Majd jön a teszt nemsokááá....

csaabz
(senior tag)
Nekem pár hónapig volt fent Vista (a directx 10-es effektek miatt...) de olyan szinten volt lassabb a gép,h le kellett törölnöm és visszarakni az XP-t.
Kb 20%-os teljesítménycsökkenést tapasztaltam.
Az rengeteg fps mínusz egy játékban...
World of Tanks - Forza 4

Csorbi
(senior tag)
Azért gondolom ez nagymértékben a konfigtól is függ, meg hogy a frissítések fel voltak-e téve... 

DeepDish
(őstag)
Brutal gepnel nincs lassulas! Ezt el kell fogadni!
4 gb ram alap.. 

Csorbi
(senior tag)
Igen, kezdek én is attól tartani hogy a 2 GB a Vista alá kevés lesz! 

Csorbi
(senior tag)
Vettem is izibe még 2-t 

DeepDish
(őstag)
Igy kellett volna kezdeni! 

Acor
(fanatikus tag)
Én már mindjárt 8-nál tartok
egyszerűen kell 
Intel7 920 D0+ Tody féle extrém blokk Király!! (www.pcvizhutes.hu) Bocsi az ekezetmentessegert :)

DeepDish
(őstag)
Mar vacilaltam en is,mert en mindig eloreb haladok memoban pl,de folos,mert semi se hasznalja meg ki 4-et ,igy pihi,inkabb johet e8400(4Ghz folotti eredmennyel hamarosan)

Csorbi
(senior tag)
Nekem csak 3-at lát a Vista sajna, mert 32 bites
Ezvan

nagyjani
(lelkes újonc)

Csorbi
(senior tag)
Igazi profi mindkettő! 

nagyjani
(lelkes újonc)
Köszi!!!

Acor
(fanatikus tag)
Nagyon szép video 
Játék közben mindig felidegesítem magam és ezen a videon is látszik akkor nem csak nálam van ez:
Kérem 21.században vagyunk a kerek dolgok miért szögletesek ???????????????

Intel7 920 D0+ Tody féle extrém blokk Király!! (www.pcvizhutes.hu) Bocsi az ekezetmentessegert :)

Csorbi
(senior tag)
Nem elég gépigényes még így is?
Te még jobban lassítanád? 

nagyjani
(lelkes újonc)
Maga a szimuláció nagyon sokat elvesz, hát ennyi marad a többire.Nagyon élethűen viselkednek a gépek, még az auto pilóta is úgy reagál dolgokra mint valójában. (emelkedés 36000 lábra például). Külső nézetben még a szárnyak is terheléstől függően hajlanak be fel és leszálláskor.

DeepDish
(őstag)
AA es AF nincs bekapcsolva,hajra!! 

nagyjani
(lelkes újonc)
De be van, hisz anélkül a műszerfal is alig olvasható. Nem is a belsővel van gond, hanem a fákkal, meg ilyesmi.

DeepDish
(őstag)
Majd otthonrol megnezem,mert cegnel tiltva van minden szinte!Ma esetleg 1 reppenes vki?

Csorbi
(senior tag)
Én biztos nem, nem leszek otthon 

nagyjani
(lelkes újonc)
Én leszek este, majd figyelek.

Csorbi
(senior tag)
Reggel 7 órakor láttam Ferihegy 1-en lent a földön egy égszínkék 747-est, Cargo volt
Tök jó nézett ki! 

DeepDish
(őstag)
Nemlatom a szogletes reszt amirol irtatok vagy csak en vagyok vak?! 

nagyjani
(lelkes újonc)
Pontosan én sem tudom, hogy Acor mire gondolt, én csak gondoltam hogy a fákra, bár a videón nem nagyon látni valóban.

Acor
(fanatikus tag)
Nekem akkor volt "orgazmusom", mikor két hete vasárnap kimentem a ferihegy 1-re abban a nagy szélben megnéztem, ahogy a feleségem gépe leszállt, de előtte mint ha De Ja vue érzésem lett volna, mert két Cargo 747 egymás után szállt le
még ilyet sem láttam kár hogy nem nappal történt mindez... Az ékszinkék volt az egyik 

Acor
(fanatikus tag)
Én a kerékre és hajtómű formájára 

Csorbi
(senior tag)
Nektek nem csinálnak olyat a repcsik, hogy maguktól, már-már erőszakosan, de mindig visszanyomják a gázt 100%-ra? Akkor is, ha az auto throttle ki van kapcsolva! Van amikor a free flight úgy kezdődik, hogy bejön a kép, a gép ott áll a reptéren, és elindul, nekem kell elvenni a gázt, meg befékezni. Ötlet? 

Acor
(fanatikus tag)
Nekem akkor csinálja ezt ha előszőr indítom el a játékot, mintha nem ismerné fel a joystickot. Én megrángatom a gázkart előre-hátra és beáll nullára, nem tudom Neked ez megoldás-e...

Csorbi
(senior tag)
Nem, mert nincs gázkarom. Egy Logitech Rumblepad 2-vel játszom, de a gázadás a billentyűzetről megy (F1-F4), vagy pedig a műszerfalról. (Kis gépeket nem szoktam vezetni.)

Acor
(fanatikus tag)
azon is van "gázkar" próbáld csak ki 

Csorbi
(senior tag)
Igaz, csak elég hülyén viselkedik, nem szeretem 

mad1
(PH! kedvence)
sli technologiat nem nagyon tamogatja a jatek.
itt a teszt
Ne szemetelj ! / Steam..