Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#301) Acor válasza Csorbi (#300) üzenetére

Acor
(fanatikus tag)

Bocsesz :Y
Azt SHIFT Z lenyomásával tudod előhozni :))

Bal fölül jelenik meg pirosan egyéb adat társaságával ( ha többször nyomod a Z-t 3X)
Kivi vagyok

Intel7 920 D0+ Tody féle extrém blokk Király!! (www.pcvizhutes.hu) Bocsi az ekezetmentessegert :)

(#302) Csorbi válasza Acor (#301) üzenetére

Csorbi
(senior tag)

Óóóó, köszi, én is kíváncsi vagyok nagyon, majd holnap este megírom ;)

(#303) Gabee017

Gabee017
(újonc)

na sikerült megoldani,müxik és nem kér semmi kódot :)) ki játszik fsx-el és ki játszik a 2004el? valaki elmondhatná hogy hogyan lehet multizni az x-el,mi kell hozzá stb... :K

(#304) DeepDish

DeepDish
(őstag)

Na sracok,ha vkinek kedve van akkor en nyitnek 1 szobat vmelyik nap es repulhenenk 1 VFR-t elmenybe,persze csak ha van kedvetek hozza!!! Ennel elvezetesebb nincs! :C :DD

Velemenyeket varok,nekem csak hetkoznap este jo!

u.i: Persze nem Boeing 747-el! :)) :C

(#305) Csorbi válasza DeepDish (#304) üzenetére

Csorbi
(senior tag)

Én benne lennék, bár én inkább IFR repülésben vagyok tapasztaltabb, az biztos könnyebb, nemtom :D Ha valaki bevezet a VFR rejtelmeibe, hát ámen :R
Boeing 737-essel szoktam repülni :C

(#306) nagyjani

nagyjani
(lelkes újonc)

Majd akkor esténként figyelek. Milyen néven hozol létre ? Azt azért írd meg, mert a hazaira való szűrés nem mindig tökéletes.
Szerintem egyébként a VFR (visual) az egyszerűbb repülés, mert nem kell vektorokkal foglalkozni. Bár egyszer betévedtem egy olyan helyre, ahol a profi légiirányítóval igen élvezetes volt egy egy rávezetés gps-el.

(#307) DeepDish válasza Csorbi (#305) üzenetére

DeepDish
(őstag)

VFR-ben semmi nehezseg sincs,megadod start-cel es nezed GPS-en merre vagy kozben okorkodes,dumcsi,stb! Azt meglehet oldani,hogy bizonyos frekvenciara allitja mindenki es ott tudunk kozben ertekezni? :R

Ide irok elotte levo nap mikor nekem jolenne es megadok mindent!

(#308) Csorbi válasza Acor (#301) üzenetére

Csorbi
(senior tag)

Na csak hogy megüssön a guta: :P Free Flight - Holland Antillák, Princess Juliana Airport, 33-36 FPS.
Beállítások: MINDEN grafika fullra húzva, még a felhők távolsága is, thermal visualisation, stb bekapcsolva. Légi forgalom földön és levegőben egyaránt fullon. Felbontás 1280x1024, AA bekapcsolva, minden látványjavító ami van, bekapcsolva.

Meglepett. Nem kicsit, rohadtul. :Y Pedig hát a videokártya "csak" egy 7950GT, semmi extra, igaz 512 MB-os. :K

[ Szerkesztve ]

(#309) Acor válasza Csorbi (#308) üzenetére

Acor
(fanatikus tag)

:Y :Y :Y :Y :C :C :C :C :R :R
Megütött......................... :((

Na jó már csak egy dolgot tegyél meg nekem mi van felinstallálva.
FSX, SP1, SP1A, SP2, SP2update, és melyik Nvidia driver?
Ha jól emlékszem ez vista alatt van Directx10 -ben ugyé? :)

Egyébként a 7950GT-k jó kártyák!!!! de ahhoz képest a 8800GTS-nek még jobbnak kéne lennie........

Feltettem egy XP-t is......... kihasználja a Négy magot, mind a négy grafikonon magas az amplitúdó :) , ehhez képest 20_30 frame a Kennedy, ( Traffic 20%-on) és még meg sem próbáltam Budapest secenery-t....

Már tényleg nem tudom mi a baj.Visszaviszem a kártyát lehet nem bírja az OPENGL-t :F :F

Intel7 920 D0+ Tody féle extrém blokk Király!! (www.pcvizhutes.hu) Bocsi az ekezetmentessegert :)

(#310) Csorbi válasza Acor (#309) üzenetére

Csorbi
(senior tag)

SP1 van feltéve, ilyen A jelűekről én nem tudok.
Mint már írtam, az affinitással kapcsolatosan, XP-m van, a 7950GT meg amúgy is csak DX9-et tud, hiába lenne Vistám.
A driver az a 169.21-es WHQL.
Majd a Kennedy-t kipróbálom, az OpenGL-hez meg szerintem semmi köze, hisz a játék a D3D-t használja. Nálam traffic 80%. :))

(#311) Acor

Acor
(fanatikus tag)

akinek van ideje meg egy kis angol tudása az olvassa el érdemes:

http://aerosoft.wordpress.com/2007/02/04/what-is-the-cpu-doing/

(#312) DeepDish válasza Csorbi (#308) üzenetére

DeepDish
(őstag)

Jolenne, ha kepet is raknal be fps ertekrol! :R

(#313) Csorbi válasza DeepDish (#312) üzenetére

Csorbi
(senior tag)

Remélem ez jó lett, bár a jpg tömörítés miatt elég szar minőségű: [link]

(#314) DeepDish válasza Csorbi (#313) üzenetére

DeepDish
(őstag)

Nemcsoda,h ennyi az fps ! Milyen gep? :F Nezd meg hatul a leszallopalyat meg stb elmosva csunya kep,raadasul ejszaka!! :(

(#315) Csorbi válasza DeepDish (#314) üzenetére

Csorbi
(senior tag)

És ezzel most mit kéne kezdenem, mikor minden fullon van? :U

(#316) DeepDish válasza Csorbi (#315) üzenetére

DeepDish
(őstag)

Milyen geped van?

(#317) Csorbi válasza DeepDish (#316) üzenetére

Csorbi
(senior tag)

az adatlapomon le van írva

(#318) DeepDish válasza Csorbi (#317) üzenetére

DeepDish
(őstag)

Jezusom,de csinalhatnal nappal is kepet,nem ilyen ertelmetlen sotetben!! Ezen a konfigon mennie kellene volt hasonlo nekem csak 7900 gtxel es gond nelkul futott full-fullba!!

(#319) Acor válasza DeepDish (#318) üzenetére

Acor
(fanatikus tag)

Srácok !

Én azt gondolom hogy nem vagytok tisztában a full full fogalmával!
Ha az én gépemen nem megy el Full - full-ba miből gondoljátok hogy elmegy 7950 -es gépen??????????? :Y
Tegyél fel egy Budapest Scenery-t vagy egy Heathrow scenery-t.... ott told fel F-F ba megnyekken a géped mint a sicc!!!!!!

Jelenleg nincs olyan gép amin elmenne maximálisan és lehet sose lesz. Ez egy " gumi " program addig húzhatod ameddig akarod.....nem optimalizálták egy gépre sem olvassátok elé azt az angol topicot!!! NASA Computer találó rá!

De kiváncsian várom a képeket !!!!!

:R :R

(#320) Csorbi válasza Acor (#319) üzenetére

Csorbi
(senior tag)

Na jó, azért ne essünk át a ló túloldalára sem, a kiegészítők sincsenek gyakorlatilag optimalizálva semennyire. Felteszel egy BP-et és valóban, megnyekken a gép. Kell ez valakinek? Akinek kell, az repkedjen 5-7 FPS-sel (biztos jó neki :C ), aki meg értelmes sebességen akar játszani élvezhető grafikával, az menjen tenger fölé :DDD

(#321) DeepDish válasza Acor (#319) üzenetére

DeepDish
(őstag)

De te nemerted a full-full fogalmat!! Ki beszel it scenery-rol? Alap jatekot nezzunk sp2-vel! A masik,hogy nekem elfut fullba kiegeszitokkal,igaz 8800 karim van! DE anno 7900 GTX-el sem volt nagy gondom! :R

(#322) Acor válasza DeepDish (#321) üzenetére

Acor
(fanatikus tag)

:R

Akkor nálam nagyon bűűűűzlik valami...... ha ez tényleg igaz, szívesen elvinném hozzád a gépem beállítani hátha Te kitalálsz rá valamit.... :R
De mondjuk az hogy egy Budapest scenery nem fut el csak 5 frammel ez elég gáz a gyártóra nézve vagy dobjon ki hozzá update-t!!!!

Remény mi meghal utoljára :K

egyszer csak jó lesz a gépem :U

(#323) Csorbi válasza Acor (#322) üzenetére

Csorbi
(senior tag)

És ha mondjuk elmész a Holland Antillákra, ott vajon hány FPS-t ad? Vagy mindegy hová, csak ne BP-re! És azt is írd meg hogy a földfelszíntől mennyire ad annyi FPS-t, mert minél közelebb vagy a földhöz, annál kevesebbet ad! (legalábbis nálam!)

(#324) Acor válasza Csorbi (#323) üzenetére

Acor
(fanatikus tag)

[L:[url=http://kepfeltoltes.hu/view/080225/full_full_rept_r_felett_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/080225/full_full_rept_r_felett_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url]][link][/L]

[L:[url=http://kepfeltoltes.hu/view/080225/full_full_traffic80_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/080225/full_full_traffic80_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url]][link][/L]

[L:[url=http://kepfeltoltes.hu/view/080225/full_full_viz_felett_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/080225/full_full_viz_felett_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url]][link][/L]

[L:[url=http://kepfeltoltes.hu/view/080225/ultrahigh_frame_unlimited_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/080225/ultrahigh_frame_unlimited_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url]][link][/L]

[L:[url=http://kepfeltoltes.hu/view/080225/ultrahigh_frame_unlimited_repter_felett_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/080225/ultrahigh_frame_unlimited_repter_felett_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url]][link][/L]

[L:[url=http://kepfeltoltes.hu/view/080225/ultrahigh_frame_unlimited_viz_felett_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/080225/ultrahigh_frame_unlimited_viz_felett_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url]][link][/L]

A hollnad Antillák :(

(#325) Acor

Acor
(fanatikus tag)

[link]
[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

(#326) Acor

Acor
(fanatikus tag)

#324 légyszi töröljétek :R

(#327) DeepDish válasza Acor (#322) üzenetére

DeepDish
(őstag)

Ehhez jott ki javitas is,marmint budapesthez azt felraktad?

Akkor heten jonnetek VFR-kedni?! :C

(#328) Acor válasza DeepDish (#327) üzenetére

Acor
(fanatikus tag)

:F
Tudod honnan lehet letölteni v a nevét ? :R

(#329) Csorbi válasza Acor (#325) üzenetére

Csorbi
(senior tag)

Szerintem ez teljesen rendben van, víz felett egy kicsit kevésnek találom. Vista+DX10 ugye?
Néztem a képeket, jól látom hogy ablakban megy????

(#330) Csorbi válasza DeepDish (#327) üzenetére

Csorbi
(senior tag)

Én jönnék! :C

(#331) DeepDish válasza Acor (#328) üzenetére

DeepDish
(őstag)

Hivatalos honlaprol!!

Akkor a hetre igerek vmi jo VRF-t,de ha tudtok pontos helyet,hogy honnet hova menjunk esetleg olyan is jolenne ahol van addon scenery es megvan mindenkinek! Otleteket varok!! Scenery cimeket tudok adni ahonnet le lehet "szedni" ! :)

Vmi kozos frekvencia kellene ahol tudunk kozben csevegni! Multi reszbe nyitok majd szobat es ott kellene csatlakozni,aztan a tobbi kiderul,ha igy jo nektek!! :R :DD

(#332) Csorbi válasza DeepDish (#331) üzenetére

Csorbi
(senior tag)

A scenery címeket várjuk privibe! ;)

(#333) Smallfont

Smallfont
(tag)

Háj mindenkinek! Próbáltátok már a Wilco féle Airbus series kiegészítőt? CSAk mert van pár kérdésem róla. Ha meg nem próbátátok azonnal szedjétek le mert nagyon király !!! Nekm alapvetően az a bajom, hogy a gép ablaka külső nézetből nem átlátszó mint ahhogy kéne lennie. Akárhány videót megnézek róla mindegyiken átlátszó. Nekem full fekete. NEm tudom mia baja. Az Airbus Volume2-es verzión meg már rendesennéz ki. A másik, hogy nem tud valaki rendes jó Wizz Air skin-t Airbus A320-ra
. Vagy esetleg tud-e valaki csinálni egy adott modell alapján. Amit persze én szívesen adok. Vagyis átszínezni egy skin-t Wizz Air színekre.

[ Szerkesztve ]

Hardcore Fucking Asshole!!

(#334) Acor válasza Csorbi (#329) üzenetére

Acor
(fanatikus tag)

Először ablakban indul aztán nyit teljesre, de amikor "alt" "tab" váltás volt a képkészítésnél lehet úgy maradt, bár figyeltem rá ne így legyen...

Vista 64bit directx 10
Úgy érted rendben ..hogy .. ez a frame megfelelő ? :F

Depish: Hivatalos honlapon nem látok ilyet tudsz közelebbit mondani?

(#335) Csorbi válasza Acor (#334) üzenetére

Csorbi
(senior tag)

Nem kell alt+tab a képkészítéshez, repkedés közben megnyomod a V-t, és máris készült egy kép bmp formátumban a dokumentumok/képek/flight simulator x files mappába.
Szerintem Vista+dx10 alatt azért lassabbnak kellene lennie a grafikának kicsivel, mint mondjuk xp+dx9, igaz, szebb is...

DeepFish: megnéztem az aerosoft oldalát én is, ergisztrálni kell a letöltéshez...nos, olyat nem fogok mert nincs kulcsom :DDD

egyéb ötlet?

(#336) Acor válasza Csorbi (#335) üzenetére

Acor
(fanatikus tag)

köszi :))

(#337) Acor válasza Acor (#336) üzenetére

Acor
(fanatikus tag)

Na meg van.... torrentről letöltöttem az 1.03 update verziót 10 framet javult, de még mindig 20 alatt van :O
Szóval eladom ezt a kártyát meg az alaplapot is elegem van :Y

(#338) Csorbi válasza Acor (#337) üzenetére

Csorbi
(senior tag)

Az alaplapot biztos kicserélném egy P35C-DS3-ra legalább (nekem EP35C-DS3R van :B ), a videokártya nem hinném hogy ludas (hacsak nem esne jól neki az 512 MB... :U ), mondjuk kíváncsi lennék nálam mit művelne.

(#339) Acor válasza Csorbi (#338) üzenetére

Acor
(fanatikus tag)

Ha pesti vagy közeli vagy én is megnézném :)

(#340) Csorbi válasza Acor (#339) üzenetére

Csorbi
(senior tag)

Áááhh, sajna Cegléden lakom, Pesten csak dolgozom (meg már felújítás alatt a pesti lakás...), szóval az messze van :))

(#341) Ferenc1946

Ferenc1946
(újonc)

Üdv mindenkinek!

Lenne a témától eltérő kérdésem.
Amikor feliratkoztam a fórumra, volt egy olyan lehetőség, hogy kapjak e-mailt, ha éekezik nekem valami .
Én ezt úgy értettem, hogy akkor kapok e-mailt, ha a számomra, vagyis az én nick nevemre kapok választ, vagy reagálást.
De nem ez történik. Minden bejegyzéskor jön e-mail. Tehát, ha egy nap 5-10-100 beírás történi, akkor én ennyi e-mailt kapok.
Szeretném ezt a szolgáltatást lemondani, de nem találom, hogyan lehetne. Ha valaki tud, segítsen.

Kösz

(#342) Csorbi válasza Ferenc1946 (#341) üzenetére

Csorbi
(senior tag)

Belépsz a prohardverre a felhasználói neveddel, és a jobb felső sarokban vannak a beállításaid. Azon belül a legalsó sor. :)

(#343) Acor válasza Csorbi (#340) üzenetére

Acor
(fanatikus tag)

Tőlem 3/4 óra cegléd :)
Előbb cserélek ha nem változik semmi, akkor megkérlek egy próbára... vagy várok két hetet míg gariba letesztelik a kártyámat..géppel együtt...

(#344) Csorbi válasza Acor (#343) üzenetére

Csorbi
(senior tag)

Rendben,benne vagyok a próbában! :)

Még annyi, ha ram-ot is tudsz cserélni, akkor 1066-os kingmax...imádják ezek a lapok, és jól húzható is!

[ Szerkesztve ]

(#345) Csorbi

Csorbi
(senior tag)

Végre tegnap felment az SP2-m rendesen!

Az a rohadt :W Budapest scenery volt a ludas, ami eddig nem engedte fel (1.20-as). Leszedtem, egyből felment rá az SP2 gond nélkül, majd visszaraktam az 1.20-as , majd az 1.30-as BP Scenery-t. Tökjóóóóó :DD

(#346) Acor válasza Csorbi (#344) üzenetére

Acor
(fanatikus tag)

Köszi a tippet akkor azt is lecserélem :R
Bár a Ds4 est néztem ki magamnak az is jó lesz??

(#347) Csorbi válasza Acor (#346) üzenetére

Csorbi
(senior tag)

Hát...szerintem az már felelsleges, hacsak ki nem használod a sok extrát. Én a különbözetből inkább egy videokártyát cserélnék, mondjuk egy 8800GT-t...

(#348) Acor válasza Csorbi (#347) üzenetére

Acor
(fanatikus tag)

:)
igaz!
a GT jobb int GTS???

(#349) Csorbi válasza Acor (#348) üzenetére

Csorbi
(senior tag)

Jobb bizony!
Ráadásul több memória is van rajta, és G92-es mag, nem G90-es...
Bár az ÚJ GTS (G92-es alapú szintúgy) még jobb ,de drágább is.

[ Szerkesztve ]

(#350) DeepDish válasza Acor (#348) üzenetére

DeepDish
(őstag)

Nah ugye mondtam,hogy tedd fel javitast!!

Attol fugg melyik gts-re celzol nekme 8800 gts (G92 ) van az jobb,mint gt!!
DE a te feledbol volt 640 mb-os is,a lenyeg,h azoknal meg a gt is jobb szal en helyedben lecserelnem azt,mert fsx-nek 512mb videomemoriara minimum szuksege van! :R

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.