Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#251) Ferenc1946

Ferenc1946
(újonc)

A következő üzenet jelenik meg a gépemen, amikor betöltöm a FSX-et:

"Component 'comdlg32.ocx' or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid"

Ez azóta van, amikor feliratkoztam a VATsim-re és betöltöttem a FSCopilot és a FSInn programot.

Letöltöttem ezt a fájlt DC-ről, de nem tudom, hol van az a fájl amit felül kell írni vele.
Ha valaki tud megoldást, Segítsen!

Kösz

(#252) Csorbi válasza Ferenc1946 (#250) üzenetére

Csorbi
(senior tag)

Muszáj az SP1 mindenféleképp az SP2 előtt.
A comdlg32.ocx pedig a windows\system32 mappában van, az .oca és .dll kistesójával együtt. :D

[ Szerkesztve ]

(#253) nagyjani

nagyjani
(lelkes újonc)

Egyébként én szoktam néha multiplayerezni, és egy két helyen tényleg nagyon komolyan veszik az egész "játékot". Ha valaki belekezd, akkor illik megérteni, a légiirányítót, és válaszolni is, és természetesen a navigációs eszközbe is be kell tudni adni a megfelelő vektort amit mondanak, hogy leszállásnál a megfelelő kifutóra érkezzen az ember. Nagyon érdekes az egész, csak magyarral eddig egyetlen egyszer találkoztam, Ő is Angliából játszott. Nálunk is lehetne egy időpontot megbeszélni, amikor csak magyarokkal lehetne játszani.

(#254) Csorbi válasza nagyjani (#253) üzenetére

Csorbi
(senior tag)

Én már találkoztam magyarokkal, de benne vagyok, jó ötlet!

(#255) DeepDish válasza nagyjani (#253) üzenetére

DeepDish
(őstag)

MEg szep IVAO-n keresztul minden szerdan pl online VFR stb..! :R

(#256) nagyjani

nagyjani
(lelkes újonc)

Akkor feltelepítem a klies programot, aztán megpróbáljuk.
Azt vettem észre a kifutó villogásával kapcsolatban, hogy ha fix nyarat állítok be, akkor nem villog, de ha mondjuk real (jelen esetben téli) időt, akkor közben a nyári kifutót akarja texturázni. Ez csak directX 10 nél van.

(#257) nagyjani

nagyjani
(lelkes újonc)

Gyerekek! Mi van a Flight Simulator X Acceleration expansion pack-al? SP2-re nem megy fel, el kell távolítani. Az SP2 meg írja, hogy ha fent van, akkor nem lehet telepíteni az SP2-t. Használja valaki együtt?

(#258) pateszi válasza nagyjani (#257) üzenetére

pateszi
(újonc)

Az Acceleration pack tartalmazza az FSX SP2-őt. Ha már telepítetted, miért akarod külön mégegyszer az SP2-őt feltenni?
Acceleration pack= SP2+extra repcsik és küldetések.

(#259) nagyjani

nagyjani
(lelkes újonc)

O.K. Köszi!

(#260) DeepDish

DeepDish
(őstag)

Nah ujabb teszt jon ujabb proci stb! :C

(#261) Boboka

Boboka
(tag)

Sziasztok! Nekem az lenne a gondom hogy az alap játék a d: meghajtómon van és ezért nem megy fel rá a kiegészítő (accerelation)... mert nem észleli hogy fenn lenne az alap... van erre vmi megoldás hogy észlelje??
előre is köszi :R :R

Ki korán kel büdöset lehel! , Egy kanál lenmagolaj minden nap és a szívgyógyszer a Richternél maradhat...

(#262) pateszi válasza DeepDish (#260) üzenetére

pateszi
(újonc)

Hali,
Kíváncsian várjuk, a képernyőképekkel együtt.

Jók lettek az előző képek is, köszi.

(#263) Csorbi válasza Boboka (#261) üzenetére

Csorbi
(senior tag)

Mi értelme annak hogy a D-n van?

(#264) Boboka válasza Csorbi (#263) üzenetére

Boboka
(tag)

az hogy nem az alap meghajtón hanem egy partíción...
vagy szerinted miért nem ismeri fel(a kieg) hogy telepítve van a flight x alap??

[ Szerkesztve ]

Ki korán kel büdöset lehel! , Egy kanál lenmagolaj minden nap és a szívgyógyszer a Richternél maradhat...

(#265) Csorbi válasza Boboka (#264) üzenetére

Csorbi
(senior tag)

Értem én, hogy nem a C-n van, ennyire azért nem vagyok hülye :U
Csak nem tudom mi értelme...ha újra kell tenni a C-t , szerinted fog futni ugyanúgy D-ről tovább? :F

Nyilván azért nem ismeri fel, mert minden normálisan telepített rendszeren a programoknak a C:\Program Files mappában a helyük általában :D

(#266) Boboka válasza Csorbi (#265) üzenetére

Boboka
(tag)

csak azért kérdem mert ha van olyan aki felrakta de nem deafult helyre és megy neki akkor elgondolkodom, hogy vmit elrontottam... (de azért szuper intelligens program az ami csak azt ismeri fel ahova deafult ajánlja... :DDD :DDD)
szal ha van vkinek ötlete szívesen várnám... :R :R

(#267) DeepDish válasza pateszi (#262) üzenetére

DeepDish
(őstag)

Okes mar volt teszt,de lusta vagyok megirni tapasztalatokat!

MEg persze Fs Global-al akarom kepet kimenteni!

Annyit irok 1920/1200-ba Ferihegy felett 20 fps ,full-fullba minden! :DD :))

(#268) Acor válasza DeepDish (#267) üzenetére

Acor
(fanatikus tag)

Szia!

Írd meg nekem ezt milyen configon tudja légyszi, mert nekem csak 10körül megy és minden csak úgy 75%-ig van beállítva :F
Ja és a részbeállításokat is fullra állítottad?

Köszi

Intel7 920 D0+ Tody féle extrém blokk Király!! (www.pcvizhutes.hu) Bocsi az ekezetmentessegert :)

(#269) Acor

Acor
(fanatikus tag)

Ha valakinek kell még acceleration crack akkor írjon mailt az acor@c2.hu-ra és elküldöm...

Intel7 920 D0+ Tody féle extrém blokk Király!! (www.pcvizhutes.hu) Bocsi az ekezetmentessegert :)

(#270) Acor

Acor
(fanatikus tag)

Előkelő 4. a kártyám, de mégsem értem mi lehet a gond ha nem megy ez a config valami miatt. ( Vista Ultimate 64bit -esem van)

Ötlet??? :F :F

http://www23.tomshardware.com/graphics_2007.html?modelx=33&model1=859&model2=722&chart=293

(#271) DeepDish válasza Acor (#268) üzenetére

DeepDish
(őstag)

e6750 3600Mhz,4 gb ram,Vista Ultime 64 bit,8800 GTS(G92) 512 ddr3!!

(#272) Csorbi

Csorbi
(senior tag)

Na most cserélem le a D805-ömet egy E6320-ra@3.6GHz, kíváncsi vagyok mennyi lesz a javulás, ha már azt mondjátok hogy procifüggő erősen :C

(#273) Acor

Acor
(fanatikus tag)

Quad processzorral nem megy az FSX :O :O
Nem értem miért nincs hozzá valami patch.....
Valaki Help me :(

(#274) nagyjani

nagyjani
(lelkes újonc)

Nekem majdnem minden fullon van a külön beállításokban is, így 15-20 fps jön ki, a kép gyönyörű. Hozzá kell tennem, hogy elszállt a Chieftec 400 gps-em (szerencsére semmit nem vitt magával), és az új táppal (480-as Xilence) kaptam + 4-5 fps-t. Ezek szerint nagyon sokat számít, gondolom nem volt teljesen stabil a feszültségtartása sem. Ja és természetesen gyenge műszerfalú géppel kijön akár 30-40 fps is, én 737 virtual műszerfallal szoktam meg. (asus a8ne, x2 4200+, 2giga dual ddr, 8600 gt)

(#275) Acor válasza Csorbi (#272) üzenetére

Acor
(fanatikus tag)

Na hogy megy?

(#276) Csorbi válasza Acor (#275) üzenetére

Csorbi
(senior tag)

Jajj még sehogy, holnap jön az alaplap, de holnap el is kell utaznom épp... :O
Eredmények a jövő héten (remélhetőleg)!

(#277) pateszi válasza Acor (#273) üzenetére

pateszi
(újonc)

Hogy érted azt, hogy nem megy az FSX quad processzorral?
A korábbi hozzászólásokból világosan kiderült, hogy megy.
Legfeljebb nem használja ki teljesen folyamatosan mind a négy mag teljesítményét...
Amúgy léteznek olyan programok, amik végig 100% közelében terhelik mind a 4 magot?

(#278) DeepDish válasza pateszi (#277) üzenetére

DeepDish
(őstag)

4 magossal megy semmi koze,h hany magos!!

Olyan nemletezik,h kihasznalja mind a 4 magot,meg nincs ilyen jatekprogi!! :(

(#279) Acor válasza pateszi (#277) üzenetére

Acor
(fanatikus tag)

"Annyit irok 1920/1200-ba Ferihegy felett 20 fps ,full-fullba minden! "

Ezt az üzenetet látván falra mászok, neki gyengébb gépe van..... ( na ez nem a lebcsülésem!!)

Nekem pedig 1208*1024 -ben örülök ha 10Framet kinyom a gép szakadozik meg minden baja van és nem tudom miért... Na ezért gondolom hogy valami nem stimmel a proci támogatással ....

(#280) Acor válasza Acor (#279) üzenetére

Acor
(fanatikus tag)

:W :W :W :W 1280*1024 majdem minden full! 4 frame

(#281) Acor

Acor
(fanatikus tag)

3D markban majdnem 11768 pont, nem hinném hogy a konfiggal gond lenne...

(#282) Acor

Acor
(fanatikus tag)

kivettem a DX10-et és alul múlta önmagát a gép :Y 0,8 frame hát nem semmi :O

(#283) Csorbi válasza Acor (#282) üzenetére

Csorbi
(senior tag)

És ha esetleg beállítasz CPU affinitásnak csak 2 magot? :F

(#284) Acor válasza Csorbi (#283) üzenetére

Acor
(fanatikus tag)

Légyszi írd meg azt hol kell :R

(#285) Csorbi válasza Acor (#284) üzenetére

Csorbi
(senior tag)

Bemész az intézőbe, az FSX mappájába, és ott az indító exe fájlon jobbklikk az egérrel, tulajdonságok, és valahol ott van az affinitás, és ott kijelölöd hogy az adott program melyik magokat használja (ezt minden egyes indításnál el kell játszani!) Nem tudom most pontosan megnézni, mert itt a melóhelyen csak 1 magos a proci :DDD

(#286) Acor válasza Csorbi (#285) üzenetére

Acor
(fanatikus tag)

Majd ha otthon vagy nézd meg nekem mert Láma vagyok :))
CSak olyat találtam hogy ezt a progit indítsa mint XP compattibilty.

Azt írja ha nem működik rendesen a progi akkor használjam ezt...
Be x-eltem az Xp módot nincs változás a Progi futattásában :F

(#287) Csorbi válasza Acor (#286) üzenetére

Csorbi
(senior tag)

Hja ez Vista? Ott nem tudom hol van, XP-t használok. Meg a gépem még darabokban hever nagyjavítás miatt :D

Most esik le a tantusz, hogy az affinitást nem is jó helyen mondtam hol kell beállítani.
Elindítod a programot -> Feladatkezelőt Ctrl+Alt+Del-lel előhívod -> megkeresed a futó programok közt az FSX-et a Folyamatok fül-ön, és ott nyomsz rajta jobb egérgombot, ott van az affinitás. XP alatt biztos így van, Vistát nemtudom, egy próbát megér.

Az XP kompatibilitást nyugodtan állítsd vissza, jó lesz a Vista mód a DX10-zel.

[ Szerkesztve ]

(#288) Acor válasza Csorbi (#287) üzenetére

Acor
(fanatikus tag)

Vistán is van ilyen és tudtam is pipálni, nem lett semmi változás.... :O
Egy tippnek nagyon köszi !!!!!!!!!
Valahol máshol van a bibi, addig úgy sem nyugszom míg nem lesz jó....

(#289) Csorbi válasza Acor (#288) üzenetére

Csorbi
(senior tag)

Vistán fennvan minden frissítés?
Volt egy olyan ami nagyban javította a videokártyák teljesítményét is.

(#290) Acor válasza Csorbi (#289) üzenetére

Acor
(fanatikus tag)

Na ez egy jó kérdés :Y

Utána kell járnom....... Ez a legfrisseb Vista azt tudom.,..... bár ez semmi nem jelent.

(#291) DeepDish válasza Acor (#288) üzenetére

DeepDish
(őstag)

Nekem volt haosnlo gondom,megpedig az,hogy nem full kepernyobe futott az fsx!!

(#292) Gabee017

Gabee017
(újonc)

hello all,megvan az X és faya meg minden csak 1 bizonyos idő után kiírja hogy köszönjük hogy kipróbálta ahoz hogy tovább repüljön regisztrálja..blá blá, és kér 1 kódot,vki tudna mondani 1 ilyen licens-t vagy 1 helyet ahol találok hozzá,ya és hogyan tudok multizni vele?:) előrre is thx a válaszokért

GaBen

(#293) Csorbi

Csorbi
(senior tag)

Húaztabetyármindenit, hogy felgyorsult az FSX-em az új konfiggal! :Y Hát betojok, ez télleg CPU függő, úgylátszik!!! Főleg BP kiegészítés gyorsult látványosan! Respect!! :C

(#294) Acor válasza Csorbi (#293) üzenetére

Acor
(fanatikus tag)

Legalább Neked megy :DD

Amúgy elgondolkoztam... visszatérek egy másik winchester erejéig az XP -re és azon próbálom ki FSX-et hasonló installal.
Szinte minden kiegészítőm meg van hozzá jó lenne ha már élvezetet is nyújtana.. nehogymá :C

(#295) Acor válasza Csorbi (#293) üzenetére

Acor
(fanatikus tag)

Mennyi framet nyom 1280*1024-ben a Budapest scenery?

(#296) Acor válasza Gabee017 (#292) üzenetére

Acor
(fanatikus tag)

Sajna ezt bebuktad :K
Ha veszel egyet akkor jobban jársz, mert kód az nincs hozzá, van három file amit ha kicserélsz műkszik de onnantól SDK-nak is kell különben újra kódot kér...

(#297) Acor válasza Csorbi (#293) üzenetére

Acor
(fanatikus tag)

Nézd meg nekem légyszi még egy dolgot 3dmark2006-ba a CPU tsztnél ? framet ír ki a géped? Köszi

(#298) Csorbi válasza Acor (#295) üzenetére

Csorbi
(senior tag)

Az hol tudom megnézni?
Majd csak holnap este, mert ma nem leszek a gépem közelében!

(#299) Acor válasza Csorbi (#298) üzenetére

Acor
(fanatikus tag)

Amikor elindítod a tesztet, akkor a harmadik negyedik az a CPU teszt ki is írja és alul középen írja éppen hány framet ad ki ....

Köszi :)

(#300) Csorbi válasza Acor (#299) üzenetére

Csorbi
(senior tag)

Az FSX fps-ére gondoltam...arra írtam a választ :U

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.