Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#1) Sixkiller6

Sixkiller6
(őstag)

legújabb macromedia flash mx 2004 van telepítve, de a megnyitandó fla-ra azt mondja h ismeretlen fájlformátum.
vajh miért?
korábban volt már fent egy mx 2004, ami szintén nem nyitotta meg egy bizonyos kódot, aztán egy kollega felrakott egy másik mx 2004-et amivel az adott fla pöpecül megnyílt. most megint van egy rakás fla, ami nem nyílik meg?
mi a répáért?
flash gurus pls hlp
six

- no es importante -

(#2) Sixkiller6

Sixkiller6
(őstag)

hup

- no es importante -

(#3) KovacsUr válasza Sixkiller6 (#1) üzenetére

KovacsUr
(PH! addikt)

A fájl biztos .fla, nem csak átnevezte valaki arra?

So it goes… We stand alone by standing stones and turn them into circles.

(#4) Giruna válasza Sixkiller6 (#1) üzenetére

Giruna
(kvázi-tag)

Ez akkor szokott jelentkezni, ha az MX 2004 nem volt legális, legalábbis az amiből a .fla-t mentették és a normális nem nyitja meg.

The Song Remains The Same :: http://www.giruna.hu

(#5) Sixkiller6 válasza KovacsUr (#3) üzenetére

Sixkiller6
(őstag)

yap

- no es importante -

(#6) Cathfaern

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Annyira nem parajelenség, de ez az egyetlen flash-es topic, újat meg nem akartam nyitni (na meg upnak sem utolsó ;)). A problémám a következő lenne: elkészítettem egy animációt a flash mx 2004-ben. Ezt .avi-ba kéne exportálnom (vagy bmp képsorozatba). Ha .aviba akarom (tömörítetlenül, hogy ez ne zavarjon be), akkor csinál egy fájlt, de az 605kB-os Természetesen nem oké, ha elindítom, akkor egy pillanatra elkezdi lejátszani, de rögtön abba is hagyja, s csak feketeség van (mondjuk fekete hátérrel csináltam). Ha .bmp-be akarom, akkor meg az írja ki, hogy unable to export, because the document contains screens.

Ellenben .swf-be, .exe-be, .html-be gond nélkül tudom (a publish menü segítségével, míg a fenti próbálkozások export menüből mentek. De megnéztem, exportal is megy az .swf), de ezekbő nem tudok avit csinálni (Adobe Premierrel kéne megetetni az animot)

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#7) Cathfaern

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ez nem lehet igaz :O A problémát sikerült kezelni egy swf2avi programmal, viszont fellépet egy olyan probléma, hogy nekem egy szöveget -1920 pixellel kéne lejjebb tolni (magyarul 1920-al feljebb, de ezt - -al kell beadni a programnak)...viszont ahova ezt be kéne írni, oda max. 4 karakter fér be :O

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#8) Giruna válasza Cathfaern (#7) üzenetére

Giruna
(kvázi-tag)

Általában Screen Capturer programokkal szokták az animációkat videóba menteni, kivéve, ha az animáció kizárólag csak a főidővonalon található.

(#9) jamesss

jamesss
(lelkes újonc)

hello!

van 1 kis dolog a flashben amit nem tudok megoldani:
hogyan lehet entert rakni az idézőjeles részben
pl:mehet1_btn.onPress=function(){
gotoAndStop(5);
kesz=kesz+''Táv: ''+utav+''méter'';
kesz=kesz+''Megjegyzés: ''+umegj;
a méter után léne nekem 1 enter.
esetleg máshogy meglehet e oldani
kössz
};

(#10) Giruna válasza jamesss (#9) üzenetére

Giruna
(kvázi-tag)

Gondolom a sortörésre gondolsz enter alatt :D
Escape kódját írod be, azaz '\n' -t.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.