Annyira nem parajelenség, de ez az egyetlen flash-es topic, újat meg nem akartam nyitni (na meg upnak sem utolsó
). A problémám a következő lenne: elkészítettem egy animációt a flash mx 2004-ben. Ezt .avi-ba kéne exportálnom (vagy bmp képsorozatba). Ha .aviba akarom (tömörítetlenül, hogy ez ne zavarjon be), akkor csinál egy fájlt, de az 605kB-os Természetesen nem oké, ha elindítom, akkor egy pillanatra elkezdi lejátszani, de rögtön abba is hagyja, s csak feketeség van (mondjuk fekete hátérrel csináltam). Ha .bmp-be akarom, akkor meg az írja ki, hogy unable to export, because the document contains screens.
Ellenben .swf-be, .exe-be, .html-be gond nélkül tudom (a publish menü segítségével, míg a fenti próbálkozások export menüből mentek. De megnéztem, exportal is megy az .swf), de ezekbő nem tudok avit csinálni (Adobe Premierrel kéne megetetni az animot)
"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano