Teszt eredmény!
Bővebben: link
http://myspeed.visualware.com/ ( itt regisztráció is kell)
Üdv.: headhunter
[Szerkesztve]
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
headhunter
(senior tag)

[amne]
(senior tag)
Köszi őket, bár én valami kiterjesztésre gondoltam, de megteszi
.
Továbbá, most olyan extensiont keresek, ami meg tudná oldani, hogy F11-re valóban teljes képernyős megjelenítés legyen, a felső egy sor is tűnjön el, csak maga a honlap látszódjon, esetleg széléhez húzva feltűnhet a címsor, de nem muszáj.
מת(נ)יהו

Sil
(őstag)
Ha jól emlékszem, a Bandwidth Tester készítője fel is hívta a figyelmet, hogy ha valaki nem Amerikában (vagy hol) lakik, annak a teszt nem lesz pontos, mert számít az is, hogy a teszteléshez használt fájlokat tartalmazó szerver hol van...
A ''chromeless'' teljes képernyőre meg az Autohide Bővebben: link kiterjesztés a legjobb, ebben részletesen megadhatod azt is, pontosan melyik eszköztárak látsszanak teljes képernyő esetén (vagy legyenek rejtve, és csak akkor látsszanak, ha rámész az egérrel).

[amne]
(senior tag)
Tökéletes, köszönöm! 
מת(נ)יהו

bbazsy
(őstag)
Sil, amiket magyarosítottál, esetleg tudnál adni angol linket ?
Nem találom őket hivataloson... 
..

corm
(őstag)
Lenne nekem egy olyan kérdésem, hogy vajon firefoxhoz hogyan lehetne szervalni vrml plugint? mert kene, de meg nincs 
[Szerkesztve]
Y N W A

Sil
(őstag)
VRML? Hát, a Plugindoc-on kétfélét találtam: Cortona VRML plugin Bővebben: link és BS Contact VRML plugin Bővebben: link. De gyakorlatilag csak rá kell keresni mondjuk Google-ban, ha a Plugindoc-on sem találsz valamilyen plugint (meg ha a pluginkereső nem talál automatikusan, és a ''kézi telepítés'' gomb megnyomása valamiért nem visz oda a kellő weboldalra), és ha Firefoxhoz vagy Mozillához nincs is az adott pluginból, nyugodtan meg lehet próbálkozni a Netscape-hez való verzióval (csak a Firefox ''plugins'' mappájába kell telepíteni).

Sil
(őstag)
Ne a hivataloson keresd, ott nincs fent minden és nem is mindig a legfrissebb verziók. Inkább az Extensionsmirror-on: Bővebben: link
De az enyémeket is ha angol nyelvű programra rakod fel, akkor angol nyelvűek lesznek, mert benne van az eredeti, én csak kiegészítettem.

corm
(őstag)
Igen, ismerem a pluginokat, de multkor amikor kerestem firefoxhoz nemvolt, de akkor megpróbálom másikhoz valót telepíteni. thx.
Y N W A

Sanya
(PH! kedvence)
regeltem magam, és énis ugyanazt az eredményt kaptam, mint te. igaz én 100-as hálón vagyok, és néha ki is maxolom

bbazsy
(őstag)
szia
mégvalami, lehet nagyon láma vagyok, de nem igazán tudom felrakni a cuccokat, amiket linkeltél.. szóval letöltöm, ésaztán ?
kösz
..

Sanya
(PH! kedvence)
ha letöltötted, akkor elindítod a következő programot:
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
na szépen megvárod, míg elindul
utána csináld végig a következő nagyon bonyolult műveletet:
az egérrel(ha van), kattints a fájl feliratra. ne ijjedj meg, le fog gördülni még egy csomó felirat, ez a legördülő menü. na ezek között lesz egy olyan, hogy fájl megnyitása. ha képtelennek érzed magad, hogy ezt a veszélyes műveletet végigcsináld, akkor nyomd meg a ctrl(ez egy gomb)+ O-t(ez is egy gomb. rájuk van írva. egyszerre kell megnyomni őket)
utána meg kell keresned a letöltött file-t, amiről te már megbizonyosodtál, hogy az tényleg firefox kiterjesztés.
ha megvolt, akkor kikeresed, és nyomsz egy rendbent. különböző service pack, és operációs rendszereknél ez mind különbözőképpen lehet rajta: open, megnyitás, rendben, ok
utána vársz, és végignézed a csíkot, és újraindítod a firefoxot

bbazsy
(őstag)
köszönöm
mellesleg miszter mindenhezértő, le lehetett volna írni normálisabban, bár tudom, a te agyi képességeiddel az egyszerű dolgok nem mennek. kértem valamit, nem kell hurrogni, nemtudtam, ennyi. nem gondoltam h így kell, és ha hiszed, ha nem Mr. agy, nézegettem, nem jöttem rá. ennyi...
..

Sil
(őstag)
A legegyszerűbb módszer, ha megfogod a fájlt az egérrel, és ráhúzod a Firefox ablakára.
De pl van egy Local Install Bővebben: link nevű kiterjesztés, az hozzáad egy ''Install'' gombot a Eszközök / Kiterjesztések és a Témák ablakhoz, és ott ki tudod keresni a gépről a telepítendő fájlt. Ezenkívül megjegyzi az utolsóként használt mappát (külön-külön a kiterjesztésekhez és a témákhoz is), és a beállításainál megadható neki alapértelmezett mappa is (azaz ha van egy olyan mappád, ahova gyűjtögeted a letöltött kiterjesztéseket, rögtön azt nyitja meg). Ja, meg csinál menüpontokat a Fájl menübe is. De nem is kell a használatához bemászni a Kiterjesztések ablakba, simán Alt+X-szel telepíthetők a kiterjesztések, Alt+M-mel meg a témák, szóval ez még a Fájl menüs meg a ráhúzásos módszernél is egyszerűbb. A pár napon belül megjelenő új verziójában meg már lesz magyar változat is.

Sanya
(PH! kedvence)
ne vedd a lelkedre, de látom, nem veszed a poént

bbazsy
(őstag)
ok, peace.
csak ''picit'' lekezelő volt..
..
ehem...
mi az az ''i must not fear!'' ??
mert multkor telepítettem, de nem igazán tudom mit is csinál valójában, és ha az eszközök ''i must...''-ra kattyintlok, akkor ezt dobja: (nem értem
)
''I must not fear! Fear is the mond-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path, Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.''
most akor ez mit, akar? megölni? ![;]](/dl/s/v1.gif)
</end.?>
De hogy én is kiterjesszek:
mta.sztaki.hu szótár oldalnak a jobbegérgombos kiterjesztés: Bővebben: link
Van egy angól, német, magyar szó amit kijelölsz-jobbegér-a menüben kiválasztod ami kell, és megmondja, hogy mit jelent 
No meg van neki egy mozilla keresőpluginja(bár nem kiterjesztés de megemlítem)
Nekem jól szólgál a sztaki 
</end.?>

0519
(fanatikus tag)
http://www.imdb.com/title/tt0087182/
''Vígan ülünk tort azok fölött akik ellenünk törtek'' -Addams family
ennek mi köze van az 1984es DUNE nevü filmhez?

</end.?>
áh, megvan..ez egy humor volt..
bár nem értettem 
elolvastam az efge által linkelt dolgot, és gondoltam akkor ne legyen hülyeség, leszedtem ![]()
</end.?>

Taibi
(újonc)
Az miért van ,hogy a FlashGet nem tölt Firefox alatt?
Feltettem a FlashGot-ot, addig még jó is, hogy a letöltendő cumót beleteszi a FlashGet-be, de aztán nem tölt. De ugyanezt a cumót a Firefox letöltöje simán leszedi.
(Viszont jó lenne, ha működne a FlashGet, mert azzal több dolgot lehet tölteni.)

efge
(fanatikus tag)

elsore en sem ertettem anno, mivel angolul nem olvastam a konyvet, de megtetszett...
A tűzfal a gyengék menedéke! A bátrak IEt használnak!

efge
(fanatikus tag)
tudtok irc klienst firefoxhoz?

Sil
(őstag)
Persze, ChatZilla: Bővebben: link

efge
(fanatikus tag)
nekem azt irja, hogy ervenytelen telepitocsamag. pedig hivatalos oldalrol letoltottem a legfrissebb 05-15-i verziot. mi lehet a gond?
1.0.3as firefoxom van...

elpy
(újonc)
Hali Mindenki!
A Forecast Foxban véletlen elálítottam hogy a mozilla alján megjelenjen az időjárás és most néha a tálcán ugrik fel a jelenlegi időjárás. Viszza állítani sajna nem tudom mert az options a böngésző ablak alján volt elérhető most meg mivel nincsen ott semmi vissza állítani sem tudom. Valaki tudja hogy a forecastfox optionst honnan tudom elérni?????
előre is kösz: elpy

VladimirR
(PH! nagyúr)
tools menu, extensions, ott kivalasztod a forecastfox-ot, es ott is van egy options gomb
[Szerkesztve]

elpy
(újonc)
Köszi Vladimir!
Csak az a gond hogy nekem a mozilla tools menüjében nincsen extensions.../.csak managerek + flashgot meg profile váltás van/ ( version: Mozilla 1.7.7)

efge
(fanatikus tag)
chatzillaban melyik network-t kell valasztani h magyar csatornakat is lassak?

Sil
(őstag)
Mozillában nehézkesebb a kiterjesztések kezelése, mint Firefoxban.
Szerintem a legegyszerűbb, ha beírod a címsorba a Forecastfox Beállítások ablakának a címét, azaz hogy chrome://forecastfox/content/options.xul (lehetne persze az about:config-ban is keresgélni, hogy mit állítottál át, de a kulcsokat elég nehéz értelmezni)...

luiz187
(tag)
Szevasztok
Én ezt a flashgotot szeretném használni, de sehogy se megy.
Feltettem mozillára, de annyi történt, hogy alulra rakott egy 2 centis sávot, amibe ezt írja ki: <menuitem id=''flashgot-main-menuitem-sel''.
Korábban sima flashgetet használtam, ami néha ment is, bár sokkal kevesebbszer akart elindulni, mint IE alatt.
A mozilla oldalán vannak képek, hogy hogyan kell használni, de nekem egyáltalán nem hozott fel ilyeneket.
Elmagyarázná vki, hogyan kell ezt használni?
Előre is thx!

Sil
(őstag)
Milyen verzió, honnan töltötted le, és milyen nyelvű a Firefoxod? Korábban volt már telepítve ez a kiterjesztés a gépeden? Ilyen hibaüzenetet akkor szokott adni, ha valami nem stimmel a lokalizált fájlokkal, azaz pl hibás valamelyik fordítás fájljainak kódolása.

0519
(fanatikus tag)
PDF letöltése megnyitás helyett:
https://addons.mozilla.org/extensions/moreinfo.php?id=636&application=firefox

luiz187
(tag)
Sima mozilla, nem firefox, 1.7.7 magyar.
Lehet a nyelv a problem?
Nem volt telepítve korábban, de most ráraktam az extensionuninstallert, hogy leszedjem, de az se akar menni.

Sil
(őstag)
Hmm, ráraktam magyar 1.7.8-ra, nálam működik (csak valamiért nem lesz magyar). A legfrissebbet (0.5.9.4) használod? Bővebben: link Ha megpróbálod leszedni, és újra felrakni, akkor se működik? (Ja, hogy az uninstaller se megy...) Esetleg ha új profilt csinálnál?

8472
(fanatikus tag)
FTP kliens firefoxhoz: Bővebben: link
JESZ OKÉ

luiz187
(tag)
Igen a legfrissebb volt fenn, most feltettem megint, erre kétszer akkora sávban adja uazt a hibaüzenetet. Korábban volt fenn egy opera plugin for flashget, lehet hogy az zavar be? Csináltam egy új profilt, abba meg jól megy, megvan a jobbklikk-download with flashgot, meg a többi, de jobb lenne az eredetit rendbetenni inkább, ha lehet.
A másik dolog: nem lehet vhogy beállítani, hogy egyből elinduljon ez a letöltésvezérlő ha egy download gombra kattintok? Vagy marad a jobbklikk, aztán úgy indítani? Csak mert kipróbáltam a download accelerator plust, és azóta mindent avval akar leszedni, még uninstall után is. Meg kényelmesebb is lenne.
A harmadik, elméleti kérdés, bár már kicsit későn, hogy miért is jobb ez a flashgot, mint egy sima letöltésvezérlő?
Egy naptár szerű cucc érdekel.
Meg is találtam a Calendar ext.-t.
Nagyon szép is jó, de két dolog kéne:
1. Akkor is riasszon, ha nem inditóm el az ext.-t, hanem csak a firefoxot.
2. Tudjon olyat, hogy x hónap első vasárnapja (ala anyáknapja meg ilyesmi
.
Ha esetleg ezt a Calendarban is be lehet lőni, kérem mondjátok hol, mert nem találom.
''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
Up
''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''

0519
(fanatikus tag)
Tabbrowser Preferences:
Néhány plussz beállítás tabokkal kapcsolatban. pl: linkek új ablakban v új tabban.

vati
(senior tag)
Nekem Celsius van 
Magyar Firefoxban az Eszközök menü -> Kiterjesztések -> Beállítások gomb használata javasolt.
A sok kiterjesztésből mi ami itt említésre került sokról azt írja az ''hivatalos'' oldal hogy 1.0 FireFox verzióig támogatott. Kifejezetten kevésnél említik hogy 1.0.4+
Alig találtam néhányat ami aránylag kiforrottnak tűnik és most is támogatott.
Nekem a NoScript teszik. Oldalra lebontva letilthatjuk vagy engedélyezhetjük a scriptek futtatását. Paranoid hajlamú netezőknek mint, kényelmes, bár nem nélkülözhetetlen.
[Szerkesztve]
"Utálom, hogy mindig igazam van!"

vati
(senior tag)
Tud valaki olyan plugint/kiterjesztést amivel nagy tömegű URLt lehet ellenőrizni?
A Bookmark Link Checkert találtam, de régi.
"Utálom, hogy mindig igazam van!"

Sil
(őstag)
A Forecastfox beállításai egyszerűbben is elérhetők, ha az eszköztáron levő ikonjain a jobb egérgombbal kattintasz, ott is van Beállítások menüpont. Egyébként pár napja jelent meg új verzió belőle, sok mindenben változtattak rajta, pl a weather.com helyett már az AccuWeather szolgáltatja az adatokat (így pl a korábbinál több magyar város is van benne).
Ha egy kiterjesztés kompatibilis az 1.0-val, akkor az jó az 1.0.4-hez is, a 3. számjegyet nem figyeli a verziószámból. (Igaz, hogy az 1.0.3-ban volt némi változtatás a javascriptek kezelésével kapcsolatban, de azokat a kiterjesztéseket, amiket ez érintett, már javították azóta.) A hivatalos oldalon viszont tényleg eléggé le szoktak lenni maradva az új verziókkal, érdemes inkább az Extensionsmirror-ról (extensionsmirror.nl) leszedni a kiterjesztéseket (ott a választék is nagyobb).
Senki?

foxytunes, winamp vezérlése firefox alól, hasznos
Religion – causing genocides over differing imaginary friends
ezzeel az xpi cuccal mit kell tenni, h működjön is? firefox nem csinál vele semmit
Religion – causing genocides over differing imaginary friends