Kapitány:
Te valamennyi benne van ktv üzletágban. Neten olvasgatva ktv-ről sok cikkben az van hogy régebben egy node úgy 2000 háztartást fedett le, ami mára lecsökkent 500-ra, a jővőben pedig a 125 vagy 50-es értékek lesznek célszerűek. Végülis itt is ugyanaz játszódik le mint xDSL-nél az optikai végpont egyre közelíteni fog majd a fogyasztóhoz a csavart érpár és a coax meg egyre rövidül és egyre kevesebb előfizető lóg egy optikán. A vége meg mindnél az FTTH lesz.
Szóval a magyar helyzet - gondolom azért csak ismered a konkurenciát is valamennyire - kb. hol van? Hány előfizetőt fed le ma egy node jellemzően az egyes ktv szolgáltatók hálózataiban? 2.0-ás technológia mennyire elterjedt? Azt tudom hogy a 2.0 világszerte nem igazán vált elterjedtté mivel downstreamben semmi pluszt nem hozott 1.0-ához képest. Mostanában is inkább csak az egyre terjedű IP telefónia igényelte plusz upload indukálhatja a terjedését. A szolgáltatók inkább kivárnak a 3.0-ára, de az még odébb lesz, ha év végégi meglesznek az első fecskék az már jó, de inkább jővőre. A tömegesebb elterjedés meg inkább 2009-10 lesz.
De addig gondolom a ktv szolgáltatók ugyanúgy élnek majd a node sűrűség növelésének eszközével ahol a telco cégek is idővel fognak.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
shabbarulez
(őstag)

Kicsirics77
(PH! addikt)
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/74498777.png)
most itt tart a 3mega le és 384k fel de ez napszak függő is 
[Szerkesztve]

Senhi
(fanatikus tag)
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/74535392.png)
1024/256...
[Szerkesztve]

Zsadi
(senior tag)
No hogy legyen egy 2048/256 is 
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/74537112.png)
1910/244
De a ping sajnos 81ms...szerencsétlen kölyköm szenved gyakran az online FSP gámákban...
P.S.:
Nálunk is szép folyamatos az áremelés...pár havonta egy-két százas...nem sok, de bosszantó...
primus inter pares

Kicsirics77
(PH! addikt)
nálam vállaltak árgaranciát 2 évre 
KIT Pro csomagom van

waterphone
(kvázi-tag)
Fejtörés esete forog fenn nálam erősen!
Fibernettel kötött szerződésem lejár Január végén.
Ez egy 512/128-as csomag és 6600 Ft-ot fizetek érte.
Beszéltem az ügyfélszolgálatos hölggyel aki nem tud semmit egy esetleges sávszélesség emelésről, de figyelmembe ajánlotta akciós csomagjaikat, mely akcióról jól tudjuk, hogy az ADSL sávszél. emelési hírek előttről származik. A lényeg, hogy nem szeretnék havi 6000 Ft-nál többet fizetni egy hónapban a netért, és 1 éves szerződésnél hosszabra sem vállakozom.
Jelenleg a Fibernetnél 1024/256-os csomag ára 1 éves szerződéssel 5 700 Ft/hó
Neten böngészve futottam bele az Externet ADSL ajánlatába ahol 4 Mbit/256Bbit-es csomag ára havi 5880 Ft (+6864 Ft a modem) vagy prepaid konstrukcióban havi 5498 Ft-ra jön ki a havi költség.
Tapasztalatokról kérdezném azokat akiknek volt vagy van Fibernetes internetje, illetve van vagy volt ADSL előfizetése akár az Externetnél is.
Mert ha csak a számokat nézzük szigorúan akkor az ADSL ajánlat hülyére veri a Fibernet akciós csomagját. A kérdés az, hogy ez valóban így van, vagy van olyan körülmény amit jó figyelembe venni? 
Soha nem volt még ADSL elérésem..
Előre is köszönöm az okosságokat..
[Szerkesztve]

joe69
(senior tag)
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/74567316.png)
hasonloan 1024/256
ahogy nezem nekem szerencsem van a pinggel
[Szerkesztve]
I LOVE NYC

Csedit
(fanatikus tag)
Itthon Externet ADSL netünk van , jelenleg 1Mbit. A dolgozómban Fibernet, 2Mbit. Egyikkel sincs semmi gondunk, viszont, ha most tehetnénk, a Fibernetet lemondanánk és 4Mbit Externet lenne belőle, jóval olcsóbban, csak még kb egy év visszavan a hűségnyilatkozatból....

EmThor
(őstag)
Kicsirics77 ugye gödöllői régió, jól emlékszem? jó látni, hogy azért megvan a 3mbit.
Család is Kit Pro-n gondolkodik... Telefon akkor eszi a netet használat közben? és milyen a vonal minősége?
Mert akkor kidobnánk az inviteles cuccot... pontosabban áthoznánk a számunkat.
Köszi!

PEPE85
(őstag)
Ha van vonal, akkor nincs gond a minőségével és nem eszi a net-et. A számhordozás két éves szerződéskötés esetén díjmentes.![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/74638260.png)
512/128-as jó kis KIT Family csomag. 
[Szerkesztve]
Watch HD movies!

Kicsirics77
(PH! addikt)
nem jól emlékszel nem gödöllő hanem martfű így nem tudok neked érdemben nyilatkozni 
Sztem a fiber is fog emelni, csak idő kérdése az egész, mert 2005 ben májusba emelt a t-offline és a fiber meg augusztus elején meg a fiber is emelt,szóval akkor se volt nagy lemaradás,mármint ami az időt illeti
A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

Zugi
(fanatikus tag)
Waterphone, én a helyedben nem gondolkodnék. Azaz gondolkodnék és emiatt hagynám ott a Fibernetet mint a huzat!
Jómagam is a Fibernetet otthagyva váltottam Externet ADSL-re.
Onnantól kezdve végre elfelejthettem a szokásos fibernetes napi rendszerességű szakadásokat, hosszabb kieséseket, örökké elérhetetlen ügyfélszolgálatot. Még a sebességi összehasonlításokban is ugyanolyan sávszél mellett sokkal jobb értékeket hoz az ADSL. Pl. nekem a 2Mb-es fibernetre a teszt 2,06 os értékeket hozott, addig a szintén 2Mb-es ADSL-nél ugyanaza tesztprogram 2,26-os értékeket szokott mutatni. Önmagában csak egy ilyen dolog akárhogy is veszem kb. 10%-os többlet.
Az árban is sokkal jobban jársz, mert ha elmondásod szerint a Fibernetnél most egy 512/128-as csomagért 6600 Ft-ot fizetsz, addig egy dupla sebességű 1Mb-es kapcsolat az Externetnél jelenleg brutto 3990 Ft!
Mindent összevetve, nekem a Fibernettel iszonyú rossz tapasztalataim voltak. Őket megelőzően is ADSL előfizető voltam, amit csak az akkor kedvezőnek tűnő Fibernet árért hagytam ott próbaképpen, de alig vártam, hogy leteljen az 1 év, és máris rohantam vissza az ADSL-hez.
Az meg csak hab a tortán, hogy az ADSL-nél ez a mától kezdődő is már a sokadik olyan sávszélemelés-duplázás, ami ingyenes.

Pimpa28
(kvázi-tag)
Egy érdekes info, amit most kaptam fibernettől. A KIT csomagok akkor is megrendelhetők, ha még nincs fibernet-telefon az adott helyen. Ilyen esetben a hirdetettnél (kb 2000 forinttal) olcsóbban vehetők ezek igénybe. (És a számlán KIT csomag esetén is el lehet különíteni a netet, a kábeltévét és a telefont.)
Végre valami pozitívat is írhattam fibernettel kapcsolatban...

Drótszamár
(senior tag)
Viszont az üzletkötő szerint, az 1 vagy 2 évet a telefon bekötésétől számítják. Tehát akár ''örökös'' rabság is lehet belőle.
Nekem is így van most. Elvileg itt március környékétől lesz telefon szolgáltatás. Addig 10.000 Ft helyett 7.800 Ft.
(o Y o)

Pimpa28
(kvázi-tag)
Csak nem IX. kerület? Mert itt is márciusra ígérték a telefont.
Ha igen, akkor nálad is észrevehetően rosszabb lett a képminőség a decemberi csatorna-bővítés óta?

Drótszamár
(senior tag)
Nem. Pilisvörösvár. Itt nem változott a képminőség a bővítés után. Ha csak nem ott ahol eddig volt adás, és most nincs ![;]](/dl/s/v1.gif)
(o Y o)

Pimpa28
(kvázi-tag)
Azt meg tudnád mondani, hogy mi szerepel egy ilyen KIT-es számlán? Azt mondta az ügyfélszolgálatos, hogy külön van rajta a net, a tévé és a telefon (ha van). De akkor ez azt jelenti, hogy mindegyikhez van egy ár is írva, vagy csak a KIT csomag ára van rajta egyben?
Előre is köszi!

Drótszamár
(senior tag)
Nem mert balfaszok. Januárra még sima számlát küldtek. Majd a következő lesz KIT-es.
Ja és november elején kötöttem szerződést, és az én példányom a mai napig nem ért ide. (máshoz se aki kb akkor kötötte).
(o Y o)

Mecy_Lacee
(fanatikus tag)
Nekem most ennyi: IE-vel.![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/74874810.png)
Operával:![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/74874118.png)
Valaki megmondhatná: ez miért lassabb?
Ja a kapcsolat elvileg: 3MB/384k.
[Szerkesztve]
Az alkohol nem oldja meg a problémákat - bár a tej sem...

Borisz76
(senior tag)
Sziasztok.
Nekem a kábeles ( Fibernet ) netezés volt kézenfekvő mert adott volt a ''drót''.
Egyből a lehető legnagyobb csomaggal kezdtem : 1500/256 1 éves hűséggel.
Majd örömömre 2 hónappal később jött a duplázás s lett belőle 3000/384-->...nem 512 !
Az 1 év lejáratakor már 2 évre kértem a hosszabítást ( így kicsit jobb a havidíj ) .
Most minden szolgáltató emeli a letöltési tempót így én is várom ,hogy a Fibernet duplázni fog 
Akkor az elméleti sebességem ez lenne : 6000/768....de ha csak 512 lesz hát a GEBASZ !
Na de kérdem én egy 6MBit-es vonalhoz nem 1-2 MBit-es feltöltést kéne adni ????
Így lenne értelme. Szerintem.
Más :
A tempó általában jó de a du. esti órákban előfordul ,hogy csak csordogálnak az adatok és az 1MBit-et sem éri el....
Sok lenne a user ?
Néha bosszant a dolog.....lehet nekem is váltanom kellene ? De nincs vonalas telefonom. Vagy ez már nem gond?
Egy pár észrevétel , egy pár kérdés.
Most ennyire futotta.
Sziasztok.
Nem az a paraszt aki traktorral megy diszkóba....hanem az aki rajta hagyja az ekét !

Kapitány
(tag)
Szia!
Először is köszönöm a linket, +spóroltál nekem 1 kis munkát. 
A többivel kapcsolatban a lényeget tulképp leírtad, az, hogy hol -milyen eloszlású a NOD-ok száma, attól függ, hogy az EFIk hány %-a netelőfizető is 1ben.
Értelemszerűen ahogy nő a sávszéligény, úgy sűritik a NODokat, de nem feltétlen muszály azt közelebb vinni az EFI-hez, attól is függ, hogy milyen jellegű a sávszélhiány (upstream ill downstream fogyott el)
Az IP-telefon 1 kicsit más, az külön csatornát használ, bár valóban elvesz némi sávszélt az ÖSSZ-forgalomból, ez nem mérvadó csak extrém nagy számú telefon esetén.
De addig gondolom a ktv szolgáltatók ugyanúgy élnek majd a node sűrűség növelésének eszközével ahol a telco cégek is idővel fognak.

Ami a 2.0-t illeti az abszolút elterjedt, inkább a EuroDocsis az, ami nem jött be.
3.0 Mo-on?! Jó még a 2.0 
K

donw3ga
(őstag)
Korábban már lehetett arról olvasni, hogy mennyire ''ügyfélcentrikus'' a fibernet ügyfélszolgálata. Most ezt saját bőrömön tapasztaltam. A fibernet honlapján online nyújtottam be igényt kábelnet szolgáltatásra december végén. Január első hetében felhívott egy ''kedves'' fibernetes üzletkötő Losonczi Ildikó, aki ígérte, hogy január 11-ig megkötjük a szerződést. Biztonság kedvéért felhívtam a hölgyet január 9-én, aki megerősítette, hogy megkötjük a szerződést még azon a héten. Nos ez nem történt meg, ezért most délelőtt felhívtam és említettem neki, hogy nagyon csalódott vagyok mert a megbeszélt időpontban nem történt semmi. Mire ő kérdezte, hogy miért nem kerestem meg telefonon, mert ő éjjel-nappal dolgozik. Erre a reakcióm a következő volt: én is dolgozok sőt az emberek általában dolgoznak és én úgy gondolom, hogy egy üzletkötőnek a feladata részben az, ha valamiben megállapodik az ügyféllel azt tartsa be és ne az ügyfélnek kelljen naponta hívogatani a kedves üzletkötőt ha egy szolgáltatást időben szeretne használni. Erre ő ''ne oktasson ki'' és lecsapta a telefont 
Gratulálok Fibernet

Ingyen 150$ kezdőtőke --> http://href.hu/x/hdri

Pimpa28
(kvázi-tag)
Jelenleg itt ennyit tud a 3M/384Kbit csomag:![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/75086149.png)
Mókás...
[Szerkesztve]

Zugi
(fanatikus tag)
A fibernet honlapján online nyújtottam be igényt kábelnet szolgáltatásra december végén.
Ez nagyon nagy hiba volt! Remélem a kis ízelítő belőlük kijózanított és végleg elment a kedved tőlük. Ugyanis a netszolgáltatásuk is hasonló szinvonalú...

Drótszamár
(senior tag)
512/128 (lehet hogy 96. Ebben nem vagyok biztos) (KIT)![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/75095461.png)

De mivel erre számítottam, nem is lepett meg.
(o Y o)

donw3ga
(őstag)
Azt hiszem tényleg kihagyom 
Ingyen 150$ kezdőtőke --> http://href.hu/x/hdri

Pimpa28
(kvázi-tag)
Fibernet megint alakított. Meg akartam rendelni az egyik KIT csomagot, tegnap azt mondták, hogy a számlán külön van internet, tévé, telefon. Felveszem a kapcsolatot az üzletkötővel, ő viszont azt mondja, hogy KIT csomagot csak akkor lehet kötni, ha egyben felfele módosítok is (net-csomagot).
Ezt újabb telefonhívás után az ügyfélszolgálat cáfolta, de azt is elmondta, hogy a számlán nem lehet rendesen elkülöníteni az egyes szolgáltatásokat és azok árát. Így aztán céggel nem is tudom elszámolni. 
Ugrott az egész, de megint micsoda profizmusról tettek tanúbizonyságot. 

skyone
(újonc)
Az AXN csatornáról másnál is eltűnt a teletext év eleje óta???

Zsadi
(senior tag)
Nálunk sincs teletex, de mintha már decemberben sem lett volna.

Mecy_Lacee
(fanatikus tag)
Nekünk még csak most (jan 6-án) kötötték be, de nincs rajta.
Előtte upc volt, s nem tudom, hogy volt-e egyáltalán, mert tv-t se néztem.
Az alkohol nem oldja meg a problémákat - bár a tej sem...

pomix
(kvázi-tag)
A mai napon ''fájdalmas'' búcsút vettem a sz@r pingektől, a folyamatos szakadásoktól és a ''kedves'' ügyfélszolgálattól!
![;]](/dl/s/v1.gif)
Szóval a mai nap lemondtam a kábelnetet és lett helyette adsl. Fibernetnél a 256/64-es csomagért 3800 körül fizettem, most az 512/96-os adsl-ért 3500-at fizetek és nemsokára megemelik 1M-ra! Jók a pingek, nincsenek szakadások és az ügyfélszolgálattal sincs problémám.
byebye kábelnet
Csak az az egy baj ven ezzel az oldallal, hogy németországba 1.7megabit volt a sebességem és 80ms a ping budapestre meg csak 1.3 volt a ping meg 200 fölött.Szóval nem igazán mérvadó, de néha közelítő értéket tud adni a sebességről, de inkább attól függ hogy az adott server mennyire leterhelt
A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

BluEyes
(őstag)
...
[Szerkesztve]
Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék. fulhádéelcédétévé

Kicsirics77
(PH! addikt)
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/75810807.png)
munkahelyem reggel csúcs időben igaz hogy nem fiber de valszeg p2p a kapcsolat
bár a feltöltés nem pont 2 mega de minden mérésre más eredményt produkák
csak érdekesség képpen

bebar
(fanatikus tag)
A Fiber weboldala napok óta vajon miért nem megy? 
Nálam szilveszter óta nincs problem a Nettel, (Somogy) valamit bővíthettek, mert nem lassúl be este sem.

Kicsirics77
(PH! addikt)
nálam megy a weboldala

Kapitány
(tag)
Megkezdődnek az ADSL hozzáférés átállításának munkálatai a Magyar Telekom területén. Üröm az örömben, hogy ezzel egy igazságtalan rendszer veszi kezdetét.
A DSL technológiát érintő bővítésnek köszönhetően a Magyar Telekom szolgálaltatási területén lévő internetelőfizetők letöltési sebessége jelentősen felgyorsul. A sávszélesség-növelés díjmentes, és a technikai adottságoktól függően szinte a teljes előfizetői tábort érinti. A sávszélesség emelése minden előfizetőnél automatikusan megtörténik, külön igénybejelentésre nincsen szükség. A felhasználói hozzáféréseken elérhető aktuális sebességértékeket az adott vonal műszaki paraméterei és az adathálózat pillanatnyi forgalmi viszonyai határozzák meg.
Az átalakítási folyamat eredményeképpen így a jelenleg 512 kbps sávszélességű szolgáltatás maximális letöltési sebessége akár az 1 Mbps-ot is elérheti. A mostani 1 Mbps letöltési sávszélességű csomaggal akár 4 Mbps sebességgel, a jelenlegi 2 Mbps és 3 Mbps sávszelességű csomagokkal pedig maximálisan 8 Mbps sebességgel lehet internetezni. Ehhez hasonlóan a nagyobb, korábban 6 Mbps, 12 Mbps és 18 Mbps sávszélességű csomagok előfizetői maximálisan 18 Mbps sebességű letöltést vehetnek igénybe, függően a műszaki adottságoktól.
A sávszélesség-növelés mellett jelentősen leegyszerűsödik az internetszolgáltató portfoliója is, ezzel megkönnyítve a felhasználók számára a választási lehetőséget. A sávszélesség emelést követően a meglévő előfizetőinek havidíjai változatlanok maradnak.
Különvélemény és kritika:
''A szerző is 2 megabites ADSL hozzáféréssel rendelkezik, ráadásul már legalább négy éve fizeti percre pontosan a havonta érkező majd' 13 ezer forintos számlát. Ez egyrészt már önmagában is igazságtalan, hiszen az új belépők ennél jóval kevesebbet fizetnek. A hűség ezek szerint nem számít, csak fizessen az ügyfél. Ha nem, akkor majd jön helyette tíz másik - akik még naívak, és majd ők is rájönnek a rendszer buktatóira. Úgy tűnik, a szolgáltatóknak nem érdekük a régi előfizetők megtartása, hanem az újak toborzása mindennél fontosabb. Érthető is, mert a nagy előfizetői szám jobban mutat a statisztikákban! A tisztességesen évek óta fizető ügyfél pedig még egy ''köszönömöt'' sem kap hűségéért.
Természetesen van járható út: ismét el kell köteleznünk magunkat egy évre - és akkor kegyesen adnak 1000 forint havidíj kedvezményt - vagy szolgáltatót kell váltani, mely sok nyűggel jár, hála a bürökráciának és a monopol helyzetnek. Az ismételt elkötelezettséggel sem érhetünk egyet, hiszen ha már több évet lehúztunk jó szolgaként - az egyébként jól működő - szolgáltatónál, miért szerződjünk még egy évre? A válasz: üzletpolitika. A szerző fejében már többször megfordult a szolgáltatóváltás, de az internetkapcsolat - mint munkaeszköze - nélkülözhetetlen számára egyetlen napra is.
A valódi probléma a jelenlegi emelés kapcsán, hogy az árak nem változnak. A két- és három megabites kapcsolattal rendelkezők - ideális esetben - ugyanazért a szolgáltatásért (sávszélességért) eltérő díjat fognak fizetni. A kevéssé ideális eset, ha a ''két megabites előfizető'' eléri a maximális nyolc megabitet, de a ''három megabites'' ügyfél csak négy megabitet kaphat műszaki okok miatt. Az ár természetesen ekkor sem változik: a három megabitre szerződött ügyfél fog többet fizetni. Hol van itt az igazság? Ki védi meg az ügyfelek jogait?
Ugyanakkor megfordul az ember fejében, hogy miért ez a nagy felháborodás? Annak idején a fél megabitre szerződött ügyfél örüljön, hogy sávszélesség emeléshez jut ''igyen''. Igenám, de ha a szolgáltató bevállalja az emelést, akkor azt legalább tegye igazságosan. Ismét a hálózat és szerződés csapdájában érezzük megunkat, ahonnan az egyetlen kiút a menekülés.''
[link]
TUDOM! Nálunk se.
K

bebar
(fanatikus tag)
Jóhogy beírtam! 
Most tényleg oké! De napok óta nem ment!!!

Pimpa28
(kvázi-tag)
Ez mind szép és jó, de:
- fibernet nekem kb 160kbit upload-ot ad (384 helyett)
- a 3megás csomag fibernetnél 10 vagy 11 ezer, ennyiért upto8 megás adsl is mehetne (ami azért írásod ellenére jó eséllyel többet tud, mint 3 mega)
- az ''új előfizetőknek 4 mega - régi előfizetőknek 3 mega'' okosságról már ne is beszéljünk 

Kicsirics77
(PH! addikt)
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/75894798.png)
természetesen 1 szálon stabil 1 mega letöltés és folyamatos internet rádió használata mellett ennyi most

Pimpa28
(kvázi-tag)
Nálad ennyi, nálam meg annyi, amennyit írtam...

johngold
(újonc)
Kollégák!
Mennyire megbízható mérést ad szerintetek ez a Speedtest.net?
Mert papíron 1.5M az ADSL-em. És a Speestest 2.2-t mér.
A NetBroadcasting korrekten méri az 1.5-öt.
Az utóbbinak jobban hiszek, nem akarom becsapni magam.
''A számítógép olyan, mint régen a TV-antenna. Egyik nap működik a másik nap nem.''

BluEyes
(őstag)
Hivatalosan 1,5 megás a netem.
Speedtest: 1836/244
NetBroadcasting: 730/280
Mindkettő friss, pár másodperce lezavart mérés. Döntsd el te, melyik a hitelesebb.
Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék. fulhádéelcédétévé

BluEyes
(őstag)
Amúgy a legtutibb módszer: innen [link] elkezded tölteni az exe-t. A szerver korrekt, nincs korlát, tolja ahogy a csövön kifér, tehát csak a te sávszélességed korlátozza a letöltést. A látott KB/s értéket szorzod nyóccal, oszt meg is van az őszinte. Jó pillanatokban - pl. most is - 230 és 240 KB/s között van nálam a download, éjfél után akár 240 fölé is megy.
[Szerkesztve]

AmunRa
(fanatikus tag)
Nektek nincs probléma a fibernettel?
Bár itt Gárdonyban most áltak át a csillagpontra, a tv adás elég zajos.
Több csatorna van, de 5500 lesz egy családi csomag.
Jelen pillanatban nincs is adás. Szilveszterkor is neten rádión kocintottunk, mert nem volt adás.
Gondolom az internet is ilyen minösség lehet nálunk.
Most kellene szerződést kötni, mert a soros megszünik január végén, ami jobb minösségű volt mint a csillag.
1 évre le is kellene szerődni velük, ráadásul csak Budapesten lehet, pedig anno itt szerződtünk helyben.
De ha ilyen fos lesz a TV tuti lapát.
Lehet bízni a javulásban? Vagy mennjek digi szolgáltatóhoz?
Hát ha most építették át a hálózatot, akkor valószínűleg jobb lesz a minősége.
De uj hálózaton a nettel se lesznek problémák.

![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/75515084.png)
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/76163463.png)