ij lovesem sincs. :|
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
EmThor
(őstag)
kösz Tibcsó, és akkor 2 évre végig szól a 4 mbit, 2 hó ingyen a végén?
mert akkor benevezek, 1800-al több, mint a 2mbit, de ennyit havonta megér!

medve úr
(lelkes újonc)
én nem néztem ugyan semmi garfikont, de ezek szerint úgy van, ahogy te mondod, mert alantabb írtam már, azt tapasztalatból, hogy késő este rendesen szakít, reggel is, azonban valamikor napközben, illetve hétvégén általában iszonyat leesik a sávszélesség...
szóval senkit sem lebeszélni akartam, de ne lepődjön meg, ha nem 100%-os szolgáltatást kap érte - legalábis amig nem orvosolják a problémát...
mondjuk ha ennyi új előfizető van az akcióikra, akkor csak romlani fog a helyzet 

Rent
(senior tag)
nezd meg azt a 2 linket feljebb amit beszurtam invitel es fibernet moge. nagyon durva. 

medve úr
(lelkes újonc)
néztem és valóban...
mondjuk most vasárnap késő este óta rendben működik (kopp-kopp-kopp, nem akarom elkiabálni) 
bár folyamatosan osztják az akcióslapokat meg minden, szóval lehetséges elég sok új előfizető, előbb utóbb így gallyra fog menni teljesen a sávszélesség, ha nem okosítanak valamit...

Win-T
(lelkes újonc)
Üdv Emberek!
Egy sokaknak talán egyértelmű kérdésem lenne. Úgy tűnik nemsokára én is Fibernet előfizető leszek (Jó vagy nem jó, nálunk nem nagyon van más), de nem vagyok tisztában a sebességekkel. Azt hiszem itt három csomagot kínálnak, 512 Kbyte-os, 1 Mbites, és 2 Mbitest. Na most ezek konkrétan milyen letöltési sebességet jelentenek? (Tehát milyen sebességet fog nekem kiírni az explorer, vagy akármi más letöltés közben?)
Remélem érthető a kérdés... 

medve úr
(lelkes újonc)
az aktuális csomagot oszd el 8-al és megkapod kilobyte-ban, abból minimálisat vonj azért le, mert az a max és akkor megkapod a végét, amennyivel tölthetsz le, már amennyiben a szerver, ahonnan töltesz, nincs korlátozva, de mondjuk egy sávszélkorlátlan szerverről annyit tud, illetve ha épp nem gyengusan üzemel a szolgáltató részéről..
tehát 2Mbit, az kb. 230kb letöltés

Pimpa28
(kvázi-tag)
A hiperszuper ügyfélszolgálatnak 10 nap alatt sikerült válaszolnia emailben, hogy a régi előfizetőknek emelnek-e sebességet vagy nem. Nem.
Régi Előfizetőinknek jelenleg az Általános Szerződési Feltételekben vállalat sebességet tudjuk biztosítani, de amint a technikai feltételek adottak lesznek, régi Előfizetőink, így Ön is, megkapja a megemelt sebességet.
Érdekes, de ISP-knél nem ritka üzletpolitika. 
Üdv
ps.: a múlt héten még 10-15 kbyte környékén mozgó feltöltési sebesség viszont egy hétközepi szakadás után visszaállt 40-re.

shabbarulez
(őstag)
Az Invitelnek is 1 hónapja még csak a 3 gigabites portja volt max közeli kihasználtságon, utána aktiválták be az új tíz gigás portot. Fibernet is ezt kellene egy újabb gigás portot bérelni és összetrönkölni, nem olyan drága BIX-en egy port bérlet, újabb 220e+fa.
Viszont ha azt nézzük, akkor sokan még mindig a bács-net en vannak, aminek meg nem túl nagy a kihasználtsága, szinte sosem vlt magasabb 200-300 megabitnél
A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

coke
(lelkes újonc)
Sziasztok!
Nem tudjátok mikor lesz Fiber.net Martonváson? Mostanság építik a rendszert, állítólag már teszelik is.
Milyen csomagok vannak azok számára, akiknek eddig nem volt semilyen szélessávú internetük?
kösz 
1990 ''Can't Beat the Real Thing'' („Az igazi csúcs'') 1993 ''Always Coca-Cola'' („Mindig Coca-Cola'' 2000 „ Coca-Cola. enjoy” („Coca-Cola. érezd”)

Kicsirics77
(PH! addikt)
valaki esetleg nem tudja mi van a levelezéssel megint?,

Kapitány
(tag)
De igen, szervercsere van folyamatban. dolgozunk rajta!![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/xmas/u030.gif)
K

Kicsirics77
(PH! addikt)
aha értem és akkor dec 11-én is szwervercsere lessz mert az e-mail arra jivatkozik amit kaptam

Rent
(senior tag)
akkor most azt mondjatok erdemes valtani fibernetre? nem ***rakodik? 

Kicsirics77
(PH! addikt)
nálam nem szarakodik egyenlőre én meg vagyok vele elégedve 

Tibcsó
(tag)
Én is megvagyok elégedve - egyenlőre - bár remélem így ia marad!
ui. az esetleges hibákért felelősséget nem vállalok 
Nálam sem szarakodik, minden flottul megy, csak kicsit lassan indul meg.
► A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt‼ ◄

Pimpa28
(kvázi-tag)
Egy igazi gyöngyszem a fibernet oldalán: [link].
Legfrissebb egy s-sel.
Az ilyenekről ismerszik meg a profi weboldal. 
Én csak azt nem értem, hogy hogyan lehet majd váltani a hangsávok közt, mert annó upc nél csak egy gombnyomás volt a beltérin, de itt nincs ilyen eszköz
A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

medve úr
(lelkes újonc)
már több mint egy hete újra pöpecül jönnek a bitek, szal nem akarom elkiabálni, de juhé 
(mondjuk szomszédnak meg már 4-5 napja alig nyit meg egy-egy oldalt, telefonálgatott már, aztat mondták neki a központból, hogy megnézték és 78%-os a jelvesztése, mennek a szerelők, meg is beszéltek időpontot a szerelőkkel, persze azóta sem jöttek... szegény nagyon ideges, 1-2 hónap múlva lejár neki - már többéve van neki netje itt a fibernetnél - de esküdözik, hogy visszaadja, így nem kell neki, hogy állandóan baj van vele)
ergo: van ahol jó, van ahol meg egyszer jó másnap meg rossz és ez sűrűn előfordul, hogy gondok vannak... reméljük azért normalizálódik a helyzet és jó marad folyamatosan... 

Makkok
(kvázi-tag)
A tv-n lehet majd váltogatni, amennyiben alkalmas A2-es dekódolásra.
God save the Screen!

Makkok
(kvázi-tag)
Aki valamiylen levelező programon keresztül éri el fiberes postafiókját, az a bejövő kiszolgálót /pop3/ állítsa át mail.fibermail.hu-ra, különben nem jönnek le a levelek. Köszönjük a fibernetnek a szokásos ''kiváló tájékoztatást''!

God save the Screen!

Kicsirics77
(PH! addikt)
ja ezt én is tapasztaltam és nem tudtam mi a baj

snowflake
(tag)
Érdekes, én már több mint 2 éve így használom...

redbiro
(fanatikus tag)
Sziasztok!
Nem tudja valaki, a IX. kerület egészén szolgáltatnak vagy csak bizonyos utcákban??
FREE YOUR ANDROID - MIUI-GERMANY 2.4.6

Kapitány
(tag)
Évek óta ez a pontos kiszolgálócím!
mail.fibermail.hu
smtp.fibermail.hu
Tényleg! 
K

skyone
(újonc)
A IX.kerület főleg a József Attila ltp-re korlátozódik, de ha van fiberes kábeltv akkor net is előfizethető.
[Szerkesztve]

Makkok
(kvázi-tag)
Az lehet, de a pop3.fibermail.hu is működött idáig, akkor az mi volt, fake? LOL
God save the Screen!
Nálad valami csuda dolog lehet, ugyanis a pop3.fibermail.hu címen nekem amióta fiberes vagyok (3éve) az égegyadta világon nem jött soha semmi
Ellenben amit Kapitány kolléga írt, az müködött szépen mindig.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

Makkok
(kvázi-tag)
Ez egyre érdekesebb 
God save the Screen!

redbiro
(fanatikus tag)
Nyert, nem lehet bekötni.
FREE YOUR ANDROID - MIUI-GERMANY 2.4.6

EmThor
(őstag)
f@szom már gödöllői ügyfélszoli b@szik felvenni a telefont, így azt se tudom, hogy nálunk lesz-e kábeltelefon, meg hogy net hosszabbításhoz be kell-e mászni aláírni valamit...

EmThor
(őstag)
őszintén melyik cég meri megcsinálni hogy ennyire lexarja ügyfeleit és az ügyfélszolgálat mint olyan majdhogynem kompletto NINCS?!
emailre nem válaszolnak, telefont nem veszik fel vagylexarják (voltam benn láttam..)

Kicsirics77
(PH! addikt)
attól hogy te itt háborogsz még nem lessz jobb nekem pl semmi gondom az ügyfélszolival.
szal próbáljunk meg türelmesen várni és egyszer csak történik valami
Nekem sincs gondom az ügyfélszolival, de gondolom azért nem veszik fel a telefont, mert elvannak foglalva a bent lévő ügyfelekkel. Itt nálunk hatalmas tumultus szokott néha összegyűlni, ha valamit intézni akarok, akkor besétálok, azt megkérdem. Egyébként mikor a hűség lejár illik bemenni, ki kell választani, hogy akarsz e újabb hűséget aláírni, ha akarsz, akkor milyen csomagot kérsz. Ha nem mész be, automatikusan hűség nélüli előfizus leszel, jó magas árakkal. (legalábbis régebben így volt)
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

EmThor
(őstag)
ez a munkájuk, ezért fizetik őket, meg ne sajnáljam már! mi is amikor hajtás van azért odafigyelünk az ilyenekre!
hívtam őket 3 különböző időpontban, több óra eltéréssel... no comment... mi ez az illik bemenni? nekik illene legalább 3 sort írni akár emailen hogy hogy döntök...
1. az ügyfélszolgálat elsősorban (szerintem) in live ügyfélszolgálat és nem call center - te sem örülnél, ha ülnél bent az ügyfélszolin azt közben szarnának a fejedre, mert egyfolytában telefonálnának (bár tény, hogy tarthatnának erre direkt egy embert)
2. elvileg küldenek majd valami levelet is röviddel a szerződésed lejárta előtt, de ha valamiben bizonytalan vagy és a telefon nem segít, akkor igenis ILLIK bemenni
(speciel nekem nem küldtek, de nekem előre mondta a nő, hogy nem fognak, mert a 2 év alatt 5ször költöztettem a netet)
3. még egy szó a bemenetelről, akármit is akarsz, be kell menned aláírni, úgyhogy ne pattogj (kivéve, ha határozatlan idejű ügyfél akarsz lenni, drága havidíjakkal) - a stílusból meg kurva gyorsan vegyél vissza, azt hiszem én normális hangnemben fogalmaztam neked a hozzászólást és a segítő szándék dominált benne

EmThor
(őstag)
veled semmi bajom, amit leírtál az van normális helyen. miért nem vesznek fel még valakit akkor? oké, csoré 2 ügyfélszolis van több ezer emberre, de meg lehetne oldani... csak nem akarják tudod!

Disque
(lelkes újonc)
Igen, de azt is vedd figyelembe, hogy erősen központosítják az ügyfélszolgálatot és vannak olyan helyek ahonnan 50 km-re van a legközelebbi üfsz, ugyanis a helyi üfsz-okat megszüntetik, annak persze könnyű aki ott lakik 1 mellett. Nekem pl kiküldték az új szerződést alá kellet írni és visszaküldeni igaz 1 hét volt mire elértem őket de nem kellett azért szabadságot kivennem és 1 egész napot rááldozni erre. És én még nem is a velencei tó mellett lakok akiknek egy élmény lehet az ügyintézés, csak nézd meg az ügyfélszolgálatok elhelyezkedését.
[Szerkesztve]
''annak persze könnyű aki ott lakik 1 mellett''
Akkor nekem piszok mázlim van, mert én pont az egyik mellett lakom 
► A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt‼ ◄

Gorcsev
(kvázi-tag)
Én is hiába hívtam őket, ezért a héten jártam bent náluk (Gödöllő). A sor az utcán kígyózott, kb. 1,5 óra alatt kerültem sorra. 3 ügyintéző van és ki sem látszanak a melóból. Én egyébként ilyenkor a pesti ügyfélszolit hívom, azt mindig sikerült eddig elérnem.
[Szerkesztve]

EmThor
(őstag)
köszi szépen, de be kell mennem gödöllőre.. viszont no comment nem telik nagyobb irodára, se plusz alkalmazottra (és ebben igazam van, ez az ő saruk!), email-re nem válaszolnak (ez is), telefonon a héten még egyszer sem (!) sikerült elérni őket...
lehet megpróbálok kipostáztatni velük egy szerződéset, aláírni, majd visszaküldeni... mert hát dolgozni be kell menni!
[Szerkesztve]

akom
(senior tag)
Na srácok kicseréltettem tegnap a modemet.
(Elmeséltem a dolgot azt mondtak virus van a gépemen hulye vagyok hozzá router rossz végulis a szokásos fiber mentalitás..) Erre kaptam egy másik szinte ugyan olyan modemet (Terayon)
Csávesz mondta hogy kb 30 perc még a modem felismeri a dolgokat és kapom a sávszélt.
Hazajövök rádurrantom rákapcsolom az áramot. Mondom várok vele fél orát had kapizsgája a dolgot.
Fél ora utan bekapcsolom a gépet net van na mondom faka.
De éreztem hogy lassan tölti be az oldalakat na mondom faka router ki biztos ez a gond...
Le a router rá simán. Ugyanugy Letöltés 8k/s Feltöltés 8k/s. MAX
Na mondom az faka... (probaltam azt is hogy a modembol kihuzom az aramot majd vissza de semmi változás)
Utolso dolog megnezem a jelszintet meg hasonló a modembe és ekkor lettem valamire figyelmes. [link]
Downstream Upstream 64000 ....
Multkor még a Downstream 3000000 volt. Gondolom ez lehet a gond. Elfelejtették volna ennek a modemnak a sávszélességemet megadni ?
Hétvége van szóval USZI nincs nemtudok mit csinalni...
De azért kicsit bánt engem hogy már 4 éve vagyok előfizető és sajna eddig az összes problémám megoldása döcögős volt, pedig én egy joindulato ember vagyok aki amibe tud segít, és probálok odafigyelni hogy ne az én hibám miatt tartsam fel a szolgáltatót.
Na mind1..
Remélem majd jövőhéten csak pozitív dolgokkal tudok beszámolni.

Kicsirics77
(PH! addikt)
nekem a webstar modem van és lekopogom stabil 3 mega mióta bekötötték
mondom lekopogom néha van kis ingadozás de az elenyésző 

Zsadi
(senior tag)
Nálam is modemcsere után lassú volt.
Várni kellett hogy beregisztrálják a modemet a központban, utána már okés volt minden.
Lehet Nálad is valami hasonló lehet a szitu.

whiskey
(kvázi-tag)
Hali...
Nem tudok FTP szervert indítani, illetve látszólag működik, de nem lehet elérni kívülről.
Tudtok valamit, hogy esetleg valahogy a fiber tudja tiltani az FTP protokolt?
Én elérek minden FTP-s cimet, tehát kifelé működik a dolog, csak a nálam lévő szervert nem lehet elérni. A router elvben be van állitva, és több FTP szervert is próbáltam, és nem csak a 21-es porton.
Előre is köccke minden segítséget....
Asus P5Q3, Core2Quad Q9550 3Ghz, 2x2GB Apacer gold DDR3 1333Mhz, ASUS HD 5770 1GB GDDR5, Samsung HD753Lj HDD, Windows7 Ultimate 64bit

Kapitány
(tag)
hi!
Regisztrációs gond lesz, alapból minden modem 64/64re van beállítva.
Amikor bekötik, akkor kell aktiválni, és az ÜSZI-szoftverben található csomagot (mini, midi, ...stb) hozzárendelni.
Ha bent cseréltetted ki az Üszin, valszeg lfelejtették átállítani.
Pech, hogy 7végére esett, de hétfőn telefonálj be a hibabejelentőre és megoldják.
K

Kapitány
(tag)
Nem tiltja, vmi más gond lesz.
Tűzfalad esetleg nem blokkol?
K
Próbáld hívni a kecskeméti ügyfélszolit szerintem, itt nálunk felszokták venni.