Gondolom a ''hegesztés'' miatt, mert ''Restart'' volt.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Disque
(lelkes újonc)
Nekem is megváltozott az IP címem viszont a net az egész jó lett, lehet hogy azért mert fél battának nem volt netje de a pingjeim CoD-ba 45 körül voltak stabilan, most néztem egy letöltési sebbeségmérőt 5-ből 4 szer 120KB/s 1 szer 118KB/s jött ki előtte meg 105 és 115 közötti értékeket mutatott, bár az 1Mbit szerintem 128KB/s lenne, na mindegy de ez legaláb stabil. Up meg 30 KB/ s stabilan ftp-re, az sem 256kb/s de mindegy legalább működik.

CarrGomm
(fanatikus tag)
Hi all!
Fiberesek, mit mondtok? Menjek át t-online 1megás netről fibernet 1 megásra???
Ezen gondolkodom, ugyanis a kettő között 2600 Ft különbség van és a feltöltés is jobb lenne, mert nálam az 1 megás net az emeléseknek köszönhető és a feltöltésen akkor nem igen változtattak...
Egyébként egy fiberes 1024/256 sávszéllel mennyi a max feltöltés??? A t-online-ossal max 15-ig megy... gondolom ennél több lenne!?
Sok rossz pletykát hallottam, h ''a fiber ilyen szar, meg olyan szar'', mert sokszor nincs net, erősen ingadozik a sebesség, este (meg úgy általában) a netes játék elképzelhetetlen, mert a túlterheltség miatt hatalmas a ping... stb.
Mi az igazság ezekből???
[Szerkesztve]

_calogero
(tag)
Tulajdonképpen minden igaz!
Olvass vissza pár hszt (ha van kedved, és időd akkor pár száz hszt) és megtudod mivel/kikkel is akarsz barátkozni!
Jól gondold meg!
Ha nincs problémád a jelenlegi szolgáltatóddal, akkor mérlegelj, hogy pár ezer Ft-al kevesebbért megéri-e neked a rendszeres bráner az ánuszodba! 
[Szerkesztve]
Szerintem maradj a magentáknál, ha stabil.
Hidd el hogy az a 2600 FT''felár'' sokkal jobbban megéri.
A mostani ADSL-eddel tudsz tölteni mondjuk 128/15 k val, fiberrel lehet hogy reggel, meg éjjel fogsz szedni 140/30 al, de aztán du.2-3 tól éjjel 23 ig örülsz ha van net, és az oldalakat tudod nézegetni, le/feltöltés meg ha megvan 50/10 k. Netes gamet elfelejtheted. Segítséget ne várj tőlük, helpdesknél nem veszik fel a telefont, vagy rád hárítják a hibát, e-maire nem válaszolnak, csak ''jó esetben'' ha mondjuk fenyegetőzöl azzal, hogy beterjeszted őket a fogyasztóvédelemnél. Kb ez jellemzi őket. (Saját vélemény). De nyugodtan olvass bele az archívumba, 1.hszben a link. Jah és arról nem beszélve, hogy adsl-el külföldre is stabil vagy, itt pedig külföldről az 2 megabites csomagommal szedek 30-40 k val messzi országokból.
[Szerkesztve]

Babapiskota
(tag)
Nekem 3 megás fibernetem volt, lecseréltem egy 2 megás enternetre sokkal jobban jártam vele, átlagban gyorsabban tudok vele tölteni ,mint ezzel a ''csodával''. Árban ugyanott maradtam, a feltöltést kicsit sajnálom,de viszont van net ha hazamegyek
!
Mutternál 2 megás fiber volt,most 1 megás invitel, szintén nem bántuk meg!!
Fateromnál sajnos még mindig 2 megás fiberes dolog van, de az is hamarosan letelik,és szintén 2 megás enternet lesz belőle!!
Tehát részemről ennyi! Sokkal nyugodtabb vagyok mostanában;)!
[Szerkesztve]
''jó kapcsolat, jó programok,...élvezet, ami a világhoz elvezet!'' by fibernet:D

CarrGomm
(fanatikus tag)
és ti hol laktok? vagy ezek a dolgok körzettől függetlenül igazak, vagyis a fibernetre általában? ezek miatt nem merek váltani egyébként, csak az a plusz feltöltés nagyon kellene és szerintem a t-online ezen nem fog változtatni... fibernetnél meg úgy láttam, h ha sávszélt emeltek, akkor a feltöltést is emelték, t-online-nál viszont nem. nem is értem.
Gödöllő, de sajnos átlagban mindenhol igaz. Egyedül egy Bajai ismerősöm nem panaszkodik, bár nála se kóser minden mostanában.
Ha + feltöltésért kellene, akkor tényleg jó lenne neked, csak szakadni fog, meg mint mondtam 24 órából kb. 4 et tudnád használni, amikor fenn vagy és gép előtt tud lenni 1 ember.

CarrGomm
(fanatikus tag)
én hévízi vagyok. itt pár embertől már lekérdeztem a fibert. ők nem panaszkodtak, de attól tartok, h azért nem, mert nem is nagyon vágják, h azzal a nettel, ami nekik van, mennyi az optimális le- és feltöltés. örülnek, h van netjük. bár azt ők is mondták, h leállások voltak már itt is.
szal sikerült lebeszélned, meggondoltam magam. nem hiányzik nekem az emiatti esetleges idegeskedés. az egyik partnercégükkel már volt balhém, nem akarok még. bár a kábeltv fibernetes. az se tökéletes.
kösz a választ.
Nincsmit, én tényleg nem lebeszélni akarlak, én se örülök neki hogy ez a tény.
Csak azért mert pl. én szívok ne szívjon más is.

TheReMiXeR
(senior tag)

Zsadi
(senior tag)
A helyzet nálam még mindig nem változott semmit.
Online játékra teljesen alkalmatlan a 2Mbit-es kapcsolat. Röhej......égő felmenni magyar szerverekre, mert egyből leszólják az embert a magas ping miatt, vagy a lag miatt kirúgnak, amit sajnos meg is értek.
Letöltési sebesség ugrál 150-200K közt.
Tegnap hívnak, lehet hogy nem lesz netem, mert a kollegák nézik, restartolják a modemet.
Hazamegyek, látom hogy a net folyamatosan ment, ergo nem csináltak semmit.....NC...
Nekem ugyanez volt, mondták hogy adjam meg a mac számot. Megadtam már telefonon, emailben, személyesen, szerintem már intravénásan is... Kérdezem hogy és ők onnan megcsinálják? Az érdekes lesz. Erre ő: Hát majd maga észrefogja venni hogy megjavult. (1ről a 2-re ...). Na most nálam se történt semmi, ergo nem csináltak semmit.....
Jah és minden letöltésnél imátkoznom kell, hogy jaj, csak most 10 percig legyen jó, hogy ezt le lehessen tölteni.

Zsadi
(senior tag)
Hát pedig nekik kell ''onnan'' megcsinálni, mert 50 perc tesztelgetés után láthatta a kiküldött szerelő hogy nem nálam van a hiba.
Ja MAC, Dec. 19. óta megy a levelezés a helpdesk fele, mindig a válaszra nyomva, így benne van már az egész történetem. Telefonszám, MAC minimum 3x benne, csak ugye egy kicsit lejjebb, de azért megkérnek hogy küldjem már el a MAC és a telószámot, hogy orvosolják a hibát. 
Érlelődik már nagyon az a levél a HIF felé....
Lejjebb 3 LEVÉLLEL????? HÜLYE VAGY b+ ??? HÁT AZ 2 EGÉRGÖRGETÉSÉBE KERÜLNE SZEGÉNYNEK. LESZÁRADNA AZ UJJA

Komolyra fordítva a szót, eddig az összes ismerősömmel így van/volt (gyanítom hogy lesz is.)
Elkérik még vagy 3szor, csak hogy ''időt nyerjenek''(alias ne kelljen semmit csinálni), aztán meg elkeveredett az email stb.stb. Énis valamelyik nap felhívtam a helpdesket, azt aszondja hogy hát magának itt van már 1 bejelentett hibája. MONDOM 1 ? Látja ennyire vesznek figyelembe. Ezen a héten (múlt hét), zsinórba 4szer jelentettem be, ebből 1 szer vettek fel.
[Szerkesztve]

Zsadi
(senior tag)
Valami ilyesmire gondoltam én is, amikor jött a levél.... 
Decemberben még a türelmem kérték, hogy a januári bővítés majd megoldja a problémám.
Hát jól megoldotta, rosszabb mint volt.
De tegnap jót derültem, amikor a legújabb szórólappal találkoztam.....az internetes részén, valami ''jó kapcsolat'' szlogenszerűség volt.... LOL....
Jaja azt énis láttam, Sírtam a röhögéstől. Exec szánalom.cfg...
Valami jó kapcsolat, kiváló minőség címszó alatt fut, az oldalukon is fenn van 
Hát szerintem még beköttetik vagy 80000000an azt leég a content serverünk a @&@#@&**@ ba 

CarrGomm
(fanatikus tag)
a fibernetes szórólap: ''jó kapcsolat, jó programok''; ''élvezet, ami a világhoz elvezet!''
''Már van, de gyorsabb kell? Gyorsan lépjen!...világraszóló sebességet kínáunk önnek!''
azért hirdetik magukat keményen...

Babapiskota
(tag)
Ez nagyon odab''''''sz
Főleg ''az élvezet ,ami a világhoz elvezet'' rész tetszik
Ha ezt előbb látom 2 évre minimum még előfizetek
''jó kapcsolat, jó programok,...élvezet, ami a világhoz elvezet!'' by fibernet:D
Aztán meg az intenzívre kerülsz 

Babapiskota
(tag)
Az tuti!!
Különben aki gödöllői,és váltani szeretne,annak tudom ajánlani az Enternetet. Nagyon korrekt banda, és a 2 megás adsl,2 évre 10500 ft!
[Szerkesztve]
Én vegyes infoval rendelkezem felőlük. Bár túlnyomó részben hallom hogy nagyon korrektek, csak nemtudom hogy online-game téren milyen stabilak.
Mindkettő a valós eredményeket hozza nálam a MINI csomagnál.
► A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt‼ ◄

Babapiskota
(tag)
Sokkal jobban lehet vele játszani,mint a fiberrel.
Ebben biztos voltam valahogy 

TheReMiXeR
(senior tag)
a mini csomaggal soha nem volt probléma
elvtárs, itt az a baj, hogy a maxi és mega (vagy mittudomén milyen nevű) csomagok nem hozzák a tutit...
3mega megy 512-őn elhiheted, tehát Te nem veszed észre mert annyin mindig megy...
szal... nevettem egy jót 
>>> w w w . l e v i d e o z l a k . h u <<<
Egyébbként a felső külföldi oldalon a letöltésem az csak max olyan 1.6 megabit, de a feltöltésem meg 260 körül van.Szóval nem annyiar pontos, mert akkor mindkettőnek ugyan úgy kevesebbnek kéne lennie, de a magyar oldalak meg szinte mindig 1.90 megabitet mutatnak.
A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

b4ll3r
(újonc)
Hali!
Srácok, segítség kéne!
ami most jött FIBER számla, febr 16-i keltezéssel, és március 5-i fizetési határidővel, az FEBRUÁR-ra, vagy MÁRCIUSRA szól?
Márciusra ugye, mert sztem előre fizetünk nekik.
plZ help, fontos, köszike

_calogero
(tag)
hónap végéig kellett eddig befizetni a következő havit, ha jól emlékszem!

b4ll3r
(újonc)
aha, én is úgy hiszem, hogy most már a márciusit kell csengetni.
Úgytudom hogy úgyvan hogy előre kell fizetni.

ropi21
(fanatikus tag)
pedíg csak el kéne olvasni a papírost... rá van írva hogy melyik hónapra szól
sőt,szerintem a csekken is fel van tüntetve

Zoty@
(fanatikus tag)
Szép jó napot!
Kérnék egy kis segítséget!
A probléma a köv.:
-Internet=Fibernet
-két számítógép lett, melyekre megosztás
-a megosztás SMC 7004 routerrel, minden mükszik, aztán gazda kihúz 220-ból és nem mükszik!
Egyáltalán nem akarja a jót, sőt már a routerbe sem enged be!
Most mi van?
-Router ellenőrízve, kábel ellenőrizve, router nélkül ment a net, de már úgy sem megy!
-Egyáltalán meg lehet osztani?
Kérlek titeket segítsetek (ha tudtok)!
Köszönetem előre is!
Texas HoldEm for ever!
Mármint ugy van a megosztás, hogy a modem közvetlenűl a routerre csatlakozik?
Mert ha a másik gépen keresztől megy , akkor csak akkor megy ha az be van kapcsolva legalábbis tudomásom szerint.De az is lehet, hogy valami beállítás elmászott a routeredben.Nincsen jobb ötletem
A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

Zoty@
(fanatikus tag)
A két gépen egymástól függetlenül lehetett netezni, de az áramtalanítás után meghalt a rendszer! Nem másik gépen megy, hanem külön, pont ezért használunk routert!
Beállítás nem lehetséges, mert a routernek a beállításai sem akar bejönni! Semmi! 
Texas HoldEm for ever!
Akkor lehetséges, hogy behalt a routered.Még ezt is elképzelhetőnek tartom, ha egyszer hirtelen nem jött be a konfigurációs oldala.Mondjuk ki lehetne próbálni másik gépen, hogy azon megy e rendesen, mert ha más gépen megy, akkor nálad is lehet valami probléma.Bár nem nagyon vagyok otthon ezekben a dolgokban, mert nem használtam routert.De azért tudom, hogy mi az
Próbáld meg router config resettel. Valahol a hátán kell lenni 1 minatűr kis gombnak, és azt 1 tollal 5-6 másodpercig nyomni kell.

Zsadi
(senior tag)
''router nélkül ment a net, de már úgy sem megy!''
''Beállítás nem lehetséges, mert a routernek a beállításai sem akar bejönni! Semmi!''
Most akkor router nélkül sem megy a net? Routerre sem lehet bejelentkzeni?
Hálókártya rendben van?

Zoty@
(fanatikus tag)
Már sehogy sem megy a Net!
Az elején ment router nélkül és vele is, aztán gazda kihúz 220-ból és azóta nem lehet visszahozni az élők sorába!
Texas HoldEm for ever!

akom
(senior tag)
Én is a hálokártyára vagy a halozati beállításokra gyanakszok.
Nézd meg nem e elállítodott valami.
Ezt nem értem, most néztem meg a fenti sebességmérővel a feltöltési sebességemet, és azt irta ki, hogy 11 kbit
De a letöltésem az kb rendbe van
-[^-^]- én már örülnék a 11k-nak...

Makkok
(kvázi-tag)
Napok óta 10 percenként szakad a net, gyakorlatilag semmire nem tudom használni. Míg ezt a hozzászólást gépelem ez alatt is szakad folyamtosan.. Azt hiszem eljött az ADSL-re való átállás ideje. Most 10740 Ft-ot fizetek(2M/256K), ezért a semmiért ami van, a le- és feltöltés SOHA nem érte el a maximumot, de legalább nem szakadt, idáig...
. Amióta a közelben több bekötés is történt, padlón van a net, legalábbis nálam (Bp.XXII). 
God save the Screen!
Na úgy tünik, hogy csak valami átmeneti technikai malór lehetett, mert most megy rendesen 30 k val a feltöltésem 

poirot
(tag)
Szerencsés ember vagy. Nekem péntek dél óta nincs NET-em. szombaton bejelentettem, lehet, hogy csak a jövő héten látom nem pislogni a LED-et. 
Nekem állandóan pislog a DATA led, az jó jel? (akkor is, ha nem csinálok semmit se)
► A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt‼ ◄

pubsteR
(újonc)
helló mindenki. lassan 1,5 éve FIBERNET előfizető vagyok. (256-os mini csomag).
az utóbbi 3-4 hétben folyamatosan 120as pingem van csben, ircen. megpingelem origo.hu-t kb ilyen értékeket dob ki: 32, 3x, 4x 150. régebben 2500ft volt a havidíj, most megemelték 4000ft-ra, de hogy drágább és szarabb is azért mar pofatlanság. C^^ szerint juliusban fogják megjavitani, igaz ez? 
badgerbadgerbadgerbadgerbadgerbadgerbadgerbadger mushroom mushroom!
Re. Azt mondta még az előző totyikban valaki. + ismerős is beszélt a helpdeskkel. Állítólag akkor kezdenek el vele fogallkozni. De hát nehogymá nekik álljon feljebb.
Jégkokó: te meg örülj hogy jó,... 

Zsadi
(senior tag)
Valahogy nagyon ismerős ez a probléma sajnos.
Most megkérdezhetném Tőled, hogy a sávszél hogy áll nálad, de szerintem a mini csomagot még bírja. Egész hétvégén 0,8 - 1,2Mbit a Maxi csomag nálam!
Éjfél után jó. Érdekes:
szerelő szerint: ''Tavalytól megszünt a leterheltségi probléma'' ![;]](/dl/s/v1.gif)