''elmentek a vérbe.. karikor jár le az előfizu, hát lé miatt lehet ittmaradok, de tuti nem 2 évet, hanem csak 1et...''
Mi a gond? 
Ne csináljuk? 
Jó, inkább itthon maradok, minthogy ott éjszakázzak. 
Ha nem kell a fejlesztés, visszamondjuk. Jó? 
K
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Kapitány
(tag)

ropi21
(fanatikus tag)
üdv
egy kérdésem volna: mennyire veszitek komolyan a szerződés felmondását, amennyiben kb ~5hónap lenne hátra a hűségből (2év után 1re hosszabítottuk), ha az indok költözés?
értem itt kifejezetten arra, hogy ha nem áll módomban tovább használni a szolgáltatást (arról nem kell senkinek se tudnia,hogy olyan helyre költözünk,ahol van fiber
), viszont nem is vagyok jókedvemben,hogy kifizessem a ''maradékot'' (akkormár kibírom februárig)
ismerősék hasonló esetben csak bevitték a modemet,és csoki... viszont nekem jobban szükségem van netre, és ha nem ilyen egyszerű,addíg nem kötök másikat, nemkéne kettőt is fizetni egyszerre.
köszi 
(közben vizslatom az ÁSZF-et.. 7.1.2.4. pont ugylátszik idevág.. mégis jobb lenne egy gyakorlati vélemény)
[Szerkesztve]

EmThor
(őstag)
de igen is csináljátok, ezért fizetnek vagy mi, nem? mi meg nem azért fizetünk hogy ne legyen net (nem előre bejelentett karbantartásra gondolok)... tavaly nyár, beázik egy elosztó elmegy a net, késett a sávszélemelés, behalt egy nod csomópont vagy mi, a körzetünkben, a cserére feléledt aztán a cucc, 2 éve karácsonykor esténként alig volt net, mostanában meg csak villog a modem néha, net talán visszatalál, aztán megjavul magától és megint hetekig jó. vagy pl a focivb alatt, vasárnap este 9, tv net el, egy jó órára majd vissza... jövő vasárnap megint... csupán ennyi, de a többiek is sorolhatnák... 

Kapitány
(tag)
Sajnos szigorúan veszik.
Egyszerűbb átiratni vki nevére.
Próba cseresznye (v. vegyigyümi
)
K

Kapitány
(tag)
Jó, akkor kedden éjjel nem alszok! 
Jó munkásember leszek, ígérem! 
K

EmThor
(őstag)
csak nem egyedül dolgoztatnak...
vajon t. fiberes igazgató úr irodájában is fibernet van? 

ropi21
(fanatikus tag)
kösz
azért majd megpróbálok csúnyán nézni 

EmThor
(őstag)
na most valami levél jött a modemhangolásról... ezt most 26.ai ''fejállomásbővítés'' blabla után vagy wtf?!

zebus
(újonc)
Gondolom a bővítés után, ha nem lesz neted, akkor tudj valamit csinálni. Jobb előre megkapni.
Egyébként nekem tele van, hülye karakterekkel a levél. Át lehet állítani a levelezőt unicodra, vagy csak a html-ként megnyitásos megkerülés marad?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]

EmThor
(őstag)
[link] itt van képek nélkül de így is elég egyértelmű, doc file, bontsátok 

EmThor
(őstag)
volt ma ápdét? 2 éven belül 2.szor kaptam új ip-t
letöltési frekit úgy lácc nem kell állítani mert megy...
Ez szép és jó...
Csak kifogásolom a szolgáltató hozzáállását: ilyen anyagot/levelet én nem kaptam...nem lettem értesítve...
primus inter pares

TheReMiXeR
(senior tag)
Mert Neked nem fiberes az előfizud 
Na jó... csak vicceltem 
>>> w w w . l e v i d e o z l a k . h u <<<

Torry
(PH! addikt)
Ha nincs beállítva ez a letöltési frekvencia akkor nincs is net?
MErt nekem meg azt csinálja, hogy egyik nap tökéletes az internet, kicsi válaszidők, jó letöltési sebesség. Másnap este meg 100ms meg szar letöltési sebesség. Egyszerűen nemvágom hogy miez vagy hogy hogy megy.(Kecskemét)
Nincs bizony...
Nyomorult modem csak keres, csak keres, aztán nem talál...
Ráadásul a linkelt doksi hiányos...az én Terayon modememben nem is találtam olyan beállító oldalt mint ami ott le van írva...
Segítséget nehéz kapni, mivel a kirendeltségek általában olyan időben vannak nyitva amikor mindenki dolgozik...tehát telefonos ''távirányítást'' csak úgy kaphat az átlagember, ha meglóg a melóból vagy szabit vesz ki...nevetséges és siralmas...
primus inter pares
A telefonos segítséget inkább ne is említsük... Ha el is lehet őket érni, akkor se jutunk 1-ről a 2-re...
De most minden szép és jó, ezért: kopp... kopp...
[Szerkesztve]
A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...

EmThor
(őstag)
a doksi emailből van lementve képek nélkül, először nekem se jött be a modem oldala nem tudom mér... http://192.168.100.1/diagnostics_page.html vagy csak: 192.168.100.1
a link csak a terayon modemhez jó!

A_ScHuLcZ
(őstag)
Hali!
Költözés miatt netet szeretnék váltani. Eddig Üzleti ADSL előfizetésünk volt már vagy 3 éve, a t-onlánynál, 1M/128-as.
Az új házban, ahova költözünk, be van kötve a kábeltévé, igaz a volt tulajok adsl-el neteztek.
Szerintetek milyen netre érné meg szerződést kötnöm? Sokat töltök le, illetve fel, tehát mindenképpen forgalomkorlátmentes szükségeltetik! Az sem árt, ha kicsit gyorsabb lenne, 2MBit-el már tökéletesen meg lennék elégedve.
Többen javasolták a kábelt, de attól félek 1 kicsit, sok rosszat hallottam róla, illetve úgylátom, hogy forgalomkorlátos a Fibernet.
Kecskeméten lenne esedékes a dolog, légyszi segítsetek, mert sürget az idő!
SGS ICS 4.0.4 Cuna 2.0 <> "A szex olyan, mint egy számítógépes játék. Szerencsésebbeknek mászkálós-lövöldözős, kevésbé szerencséseknek stratégiai, pecheseknek pedig szimulációs."

ropi21
(fanatikus tag)
hol látál te olyat,hogy korlátos?
http://www.fibernet.hu/szolg.htm
korlátlan internetezés, idő és adatforgalom vonatkozásában egyaránt
kecsón meg általánosságban jó a net

ropi21
(fanatikus tag)
a jelenlegi sebességet se tudják mindig teljesiteni,akkor mit emeljenek?

Kapitány
(tag)
THX!

ropi21
(fanatikus tag)
sry
inkább csak egy felületes általánosítás volt a fórum utolsó egy éve alapján... ne vedd személyeskedésnek
(és ez amugy ugyanúgy jellemző lehet a többi szolgáltatóra.. sajnos sok a tényező egy szolgáltatással kapcsoaltban)

xeri
(tag)
Hello!
Nem is tudtam, hogy létezik ilyen topic, erre most belenézek, és mit kell látnom
Kb. 2,5 éve vagyunk fibernetesek, év elején hosszabbítottunk hűségesen újabb két évre. Egyetlen alkalommal fordult elő (az előre bejelentett karbantartásokon kívül), hogy szarakodott a net, kijöttek és az oszlopon megigazították a csatlakozást. Egyébként pedig megy, legalább annyival, amennyi a csomagban jár. Pingeket nem szoktam nézni, néha talán lassabbak az átlagnál (érzetre), de mivel nem játszom, ez nem zavar. Ha mindenképpen hibát akarok találni, akkor legfeljebb az ügyfélszolgálat esetlenségét róhatom fel, de szerencsére nagyon ritkán kell kapcsolatba lépnem velük 
Ja, mindez Szilasligeten.
Bevallom, az egész topicot nem olvastam végig, de úgy tűnt, hogy sok az elégedetlen ügyfél, és rengeteg a probléma. De lehet, hogy csak a szokásos történet zajlik: sok elégedett júzer csöndben élvezi a netet, míg (relatíve) kevés problémás nagy zajt csap. Én mindenesetre nyugodt szívvel ajánlanám őket bárkinek (persze a fentiek tükrében esetleg érdemes az adott körzetről tájékozódni).
Bocs, ha hosszú voltam 

ropi21
(fanatikus tag)
ha átélnéd,amit én teis nagy zajt csapnál
(konkrétan pl nemtudom délelött hallgatni a VakációZOO-t a balatonrádión neten,mert konkrétan hol 3hol10percenként szétcsatlakozik az egész net... ez kicsit több,mint zavaró... sokáig énis elégedett voltam.. fölleg,mivel pl első félévben dplája sebesség volt, mint papíron, nem szakadt stb de mostanság...
)

_calogero
(tag)
Na ma reggelig tartott a jólét; hosszú hónapok után so signal.
Ma 5:48:03-kor elment a netem otthon, a csatornák fele be sem jön, a másik fele, meg nem ott ahol kellene, bár majd este megnézem, lehet, hogy átrendezték az egészet ma hajnalban.
Nálatok mi van?
Egyébként erről tájékoztattak valakit?
Azt a rengeteg 20-as, 30-as meg 70-es számot természetesen nem veszik fel, sem a vezetékes számokat!
Vajon visszatérnek a ''jól bevált'' üzletpolitikához?
A TV csatik átrendezése miért befolyásolja a net meg- vagy nemlétét??
Ma reggel 7-kor úgy jöttem el, hogy még pittyegett a led, és semmi net!
[Szerkesztve]

Kapitány
(tag)
Bizony, ma Budafokon és térségében átalakulás volt.
Megszűnt a régi csatornakiosztás, helyette az új 860 MHz-ig tart. 
Emiatt a Downstream is változott azokon a területeken.
Át kell a modemnek állnia a 411-417-423-429-435-441 MHz vmelyikére.
Erről mindenki kapott (a fibermailos) email tájékoztatást, illetve a helyi KTV-n is ment. 
Szvsz.
K

yogibear
(kvázi-tag)
Lófax volt, de nem tájékoztató emailben, csak úgy halkan megsúgom...
Ráadásul az eddig sztereó V3 pl. már csak monó és egyéb hasonló nyalánkságok...
Legalább a net megy. Egyelőre...
A kétoldalnyi téjékoztatót, amiben az új programtáblázat is van, nem nem küldték ki a számlával együtt, hanem be kellett menni érte az ÜFSZ-ra.
Szerencsére lett újra TV-paprika, vmint Viasat History, Viasat Explorer, AXN 
► A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt‼ ◄
Ennyi volt mindössze az általuk küldött mélben:
Hálózat-bővítési munkálatok miatt internet-szolgáltatás kiesés Budafokon
Ezúton tájékoztatjuk tisztelt Előfizetőinket, hogy 2006. augusztus 1.-én
06 órától 11 óráig
az internet- szolgáltatásban – hálózat-bővítési munkálatok miatt – kimaradás lehetséges.
Budapest, 2006. július 26.
Tisztelettel, FiberNet Zrt.

xeri
(tag)
Jól megirtam a tutit, aztán tegnap délután jött egy kis eső meg pár villám, és rögtön 3 órás mosolyszünet 

ropi21
(fanatikus tag)
hajnal 1 kor ment el és elvi délben jött vissza,azóta is szakadozik...
szal jól jártál 
(azért a kis esőtől messze volt a tegnapi)

yogibear
(kvázi-tag)
Nekem semmi mél nem jött...(van fiberes mélem, műxik is, mert a hibabejelentésekre mindig jön reply).
Szép-szép, hogy van AXN, de már csak akkor, amikor egy csomó néznivaló átkerült a másik 2 tematikus AXN-re...amelyek meg ugye nincsenek...
Ráadásul a Viasat3 újra monó lett, akár egy 30 évvel ezelőtti tv-adás, miközben a külföldi adók közül meg jópár sztereóban jön...
Filmmúzeum továbbra sincs...
Szóval a fájber bek*phassa....
[Szerkesztve]

ropi21
(fanatikus tag)
valami nagyon beázhatott,mert 1perc net 2perc villogás...
de keményen

EmThor
(őstag)
megjött idén az első nagy nyári vihar, hát jól beszoptuk. t. fibernetnél úgy láccik b*sznak dolgozni/szolgáltatni, mert nálunk, a városka egyik részén már tegnap este volt net meg tv, a mi részünkünk délelőtt 10kor se tv se net, elhiszem hogy másik nod-ról megy a cucc, de akkor is k*****nyátok, nem ezért fizetünk!! ó hogy ne használjunk ilyen erős szavakat, hát hogyne! majd ha a pénzemért 24/7 netet kapok, olyan sebességgel, mint a szerződésben van, majd akkor...

zebus
(újonc)
Hát nem védeni akarom őket, de a 40 centi eső ami leesett pesten a hiradók fő témája volt én kerepesi vagyok és megtudom érteni, hogy az oszlopokra szerelt kábeltévé és internet kihagy egy monszun szerű esőben. Egyébként a fejállomás bővítésnek volt valakinél valami eredménye? Mondjuk, ha nem a levgőben lógna a kábel boldogabb lennék, télen nem szakadna le a jég súllyától, plusz fák se tudnának rádölni.
Engem jobban idegesít, ha szépidőben megy el ok nélkül a net.
[Szerkesztve]

ropi21
(fanatikus tag)
ennek az a baja,hogy oké, 40centi meg vihar meg ilyenek.. de mitől lehet az,hogy délután 6kor esik,és hajnal 1kor megy csak el a net délig?
mert ha hatkor, a vihar közben megy el,az oké... de így
és egész nap 3perc net / 3perc szünet felállás volt

A_ScHuLcZ
(őstag)
Kecskeméten milyen a Fibernet?
Megbízható? Sebesség mennyire ugrál? 2M-t gondoltam előfizetni.
Vagy esetleg milyen más alternatívát tudtok ajánlani?
Szívem szerint ADSL-t fizetnék elő, de az drágább lenne, mert vagy üzleti előfizu kell, vagy az üzleti telefonvonal mellé elő kell fizetnem egy egyéni vonalat is, máris nem olcsó...
SGS ICS 4.0.4 Cuna 2.0 <> "A szex olyan, mint egy számítógépes játék. Szerencsésebbeknek mászkálós-lövöldözős, kevésbé szerencséseknek stratégiai, pecheseknek pedig szimulációs."

A_ScHuLcZ
(őstag)
up!

Torry
(PH! addikt)
Ha nem akarsz játszani, akkor nyugodtan előfizetheted.
Ugrálás, háát, 240-230 között szokott nagyobb kilengést nemnagyon szoktam tapasztalni.
Petőfi Város
Nálam a totális viharban/utána egyaránt volt végig net, semmi szakadás. Szintén az oszlopokon van a kábel, odáig nem ér fel a víz
Minden elosztó csatlakozóval lefelé van szerelve.

A_ScHuLcZ
(őstag)
Ajjaj, én pedig bizony szeretnék játszani, ennyire magasak kábellel a pingek? 
2M/256-t fizettük elő, szintén petőfiváros
Nem egyálltalán nem magasak, legalábbis erre fele nem .Ha akarok, akkor bármikor tudok én is a neten játszani és nem lagolt nekem a játék.
A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

Torry
(PH! addikt)
Nekem változó.
Van amikor rendes 20-30 ms de van amikor megbolondul és 100-120ms tök változó és nemtom mitől lehet.
De 10-ből 9x nálam is jó.

EmThor
(őstag)
drágul a fibernet (is).. btw ez a netre nem hat ki akkor?!
ÁFA kulcs módosítás - 2006. szeptember 1.
Tájékoztatjuk, hogy az általános forgalmi adóról szóló 1992. évi LXXIV. törvény módosítása miatt 2006. szeptember 1. napjától a kábeltelevízió szolgáltatás ÁFA kulcsa 15%-ról 20 %-ra emelkedik. Ebből kifolyólag a fenti időponttól kezdődően az Ön kábeltelevízió szolgáltatásának bruttó előfizetési díja 4.3%-os mértékben fog emelkedni. A 2006. szeptember 1. napjától érvényes kábeltelevízió előfizetési havidíjakat Általános Szerződési Feltételeink tartalmazzák, melyek 2006. július 31. napjától ügyfélszolgálati irodáinkban és a www.fibernet.hu oldalon is hozzáférhetőek.
Amennyiben Ön egy negyedévre, egy félévre vagy egy évre előre egy összegben már megfizette szolgáltatási díjainkat, úgy a már kifizetett időszak vonatkozásában az ÁFA módosítás nem eredményez díjnövekedést - tehát Önnek pótlólagos díjfizetési kötelezettsége nem keletkezik.
Tájékoztatjuk, hogy az Előfizetőket szerződésmódosítás esetén az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvényben, valamint az Általános Szerződési Feltételekben meghatározott jogok illetik meg, így különösen az Előfizető jogosult a módosítás tárgyában megküldött értesítést követő 8 napon belül a szerződés azonnali hatályú felmondására.
[Szerkesztve]
Nem, a netre ez nincs hatással, mert az a 20%-os sávban van.

EmThor
(őstag)
jólvanakkor, kösz! hát, most nincs vele nagyobb gond, jól megszerelték, remélem tartós marad 

corm
(őstag)
Hello!
Lenne nekem egy olyan kérdésem, hogy aki a gödöllői zónában lakik, különösképp kistarcsa-kerepes világvárosok valamelyikében. Az adjon nekem némi infot arról, hogy arrafele is rossz-e a TV-adók nagy hányadának vétele, különös tekintettel pl. a sport1, m1 csatornákra.
Thx!
[Szerkesztve]
Y N W A