Hali!
Megnézné nekem valaki a Viasat3 teletext-jét mert nálunk már egy hete nem megy.
Köszi
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
skyone
(újonc)
Nálam sincs 
Egyébbként lehet hogy maga a viasat teletextje szünt meg, mert sok csatorna van aminek egyszerűen nincsen.De mondjuk ott ugysincsen soha semmi értelmes dolog, csak az ilyen emelt díjjas sms küldő bisz baszok
A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
Lehet mert nem hiszem hogy ennyi ideig ne működne, vagy akkor most nem a fibernél van a hiba.

_calogero
(tag)
Nálam van text a viasat3-on! 
Csak 1 dolgot nem értek, hogy miért van még mindig kábelTVnk!?

Tegnap olyabn délután 2 től este 8 ig nem volt egyálltalán net.Másnál se volt vagy csak nekem nem volt.Mondanbom sem kell, hogy mennyire örültem neki, mivel a letöltéseim is álltak egy helyben és azóta már szinte mindennek le kellet volna jönnie 
A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

poirot
(tag)
Hogy lehet az ?!
Pedig nálad eddig minden mindig olyan kafán müködött ?! 
Mindenesetre én lépek tőlük májusban.
Na a héten nem volt semmi probléma, minden ment rendesen ahogy kell.Meg a feltöltésem is ugymond rendben volt, amikor itt hagytam a gépemet, akkor olyan 700 800 megát simán fel töltött, amíg csak suliban voltam

poirot
(tag)
Most képzeld el, ez hír-értékű, hogy rendesen müködik, ahogy mindig is kellene... 
Jelentem, nálunk is van text a Viasat3 -on... 

TheReMiXeR
(senior tag)
yeeee....
Király fibernet!!!
yeeee....
Jelentem a félrerakott pezsgőt már többször megittam 
yeeee....
Gratulálok, végre van normális internetem!!!
yeeee....
másfél év kellett hozzááá....
yeeee....
>>> w w w . l e v i d e o z l a k . h u <<<
Jaja, most nagyon jó, végre.
Remélem ez így is marad.
Ma nagyon mérges vagyok , meg tegnap is , mert egy csomószor ment el an netem a nap folyamán.Igazán abba hagyhatnák az egészet, mert igy nem lesz frankó.Amig nem nyulkálnak hozzá, addig minden jó és szép, de miután meg hozzányulnak, akkor szétesik 

_calogero
(tag)
Na mizu előfizetőtársak?
Nálam úgy tűnik minden oké már egy ideje! 

attiLANte
(tag)
Nálam is jó (Bp. XXII., Nagytétény): kb. egy hónapja ismét változatlan az IP címem, azóta megy is rendesen, a pingek se vészesek. Úgy látszik, mégse nálunk (előfizetőknél) volt az a sok hiba... 
[Szerkesztve]

code1005
(fanatikus tag)
Nekem nagyon fasza már vagy 2-3 hónapja
(Bp. XXII.) Játszok is sokat, ott sincs gond.
------------------------------------------------------------
Itt is most egész jó. Pingek is tűrhatőek.
Mai nap alkalmával pl egyszer se szakadt meg a netem, ami dícséretes a hétvégét, meg a tegnapi napot nézve

akom
(senior tag)
Tegnap felmentem CS zni.
PING ? na tipp ? 
20-30 ismtélem húsz - harminc 
Azt hittem álmodok. 
Mostmár legalább nem a ping miatt lőnek le hanem azért mert szar a gépem... 
[Szerkesztve]
Azért nem hiszem, hogy CS nek akkora lenne a gépigénye, tudtommal még egy nagyon gagyi gépen is jól elfut 

Zsadi
(senior tag)
És ennek mi köze a 20-30 pinghez???
Hát pl 1.6 igen, de sourcehoz kell a hardware-s háttér.
Amúgy a teljesítménynek mi köze a pinghez ???lol 
akom: mostmár lehet kezdeni gépre gyúrni 

akom
(senior tag)
Gyurok mostmár ezerrel de előtte még egy kocsit veszek, az legalabb nem laggol 
[Szerkesztve]
Hát ha nem tempo-dieselt használsz, akkor meg tud szivatni

Na jó hagyjuk ezt, az ne is laggoljon

[Szerkesztve]

SlayR
(fanatikus tag)
Van olyan aki igényelte a VoIP telefont és már be is kötötték?
Lehet én vagyok a türelmetlen de még nem nagyon jeleztek vissza. 
Én nem mondtam egy szóval se, hogy köze van hozzá, csak ő mondta, hogy most már azért lövik le mert szar a gépe

SlayR
(fanatikus tag)
Akinél van HBO nézzen már rá bejön-e? Délután volt egy rövidke kábeltv és net kimaradás azóta nincs HBO. Választ előre is thx!

Kapitány
(tag)
Na de melyik városban?????

SlayR
(fanatikus tag)
Mostmár csak Kecskemét, de tegnap este amikor beszéltem ismerőssel neki se volt és ő nem kecskeméti...Nálam még mindig nincs 
Szasztok!
Én a XIX. kerületben kispesten lakom. Itt a kábelszolgáltató eddig a Radiant Rt. volt,de azonkívül,hogy olcsó volt,az égegy világon semmit nem csinált.
Most pár hónappal ezelőtt a hálózatot felvásárolta a Fibernet. De ezt gondolom tudjátok,mert a XXII. ker is radiantos volt. Namost a két kerület között az volt a küli,hogy Budatétényben már évek óta volt/van lehetőség a netre (tvnet által) mert olyan volt a kiépítés.
Most, itt kispesten a fibernet jóvoltából teljesen felújították a rendszert,épp most húzták ki a zsír új kábeleket az utcába. És ami mégjobb hír,hogy jön az internet is! Csillagpontosítják,jópár hete már össze is kapcsolták a tv rendszert budatéténnyel.
Nos: én nagyon remélem,hogy most jó lesz a szolgáltatás,bár sok rosszat olvasok,itt tényleg úgy tűnik,hogy fejlesztenek. Reméljük a szolgáltatás jobb lesz.
Mielőtt még felhívnátok a figyelmem,hogy sok jóra ne számítsak,elmondanám,hogy 10(!!!!!!) ÉVE VÁROK SZÉLESSÁVÚ NETRE, ÉS A MATÁV,MEG A RADIANT,WLANOS SZOLGÁLTATÓK MEG ÚGY GLOBÁLISAN MINDENKI TOJTA LE NAGY ÍVBEN A KÖRNYÉKET.
Az égegy világon semmi nem volt sosem,sőt a tcomnál pár hónapja még azt mondták nem is lesz(!) aztán adatbázis szerint mégis,gyakorlatilag viszont mégse. (Nyista DSLAM,nem is lesz. Pont.)
Hát szóval én itt 56k-zok,de mit eszek?
Megváltás lesz a net,még a legkissebb csomag is (nem vagyok sokat itthon) a 10 ezres modemszámlák után. ADSL-re továbbra is remény sincs,más lehetőségem nincs. Önkánt,és dalolva megyek bele,csak kössék már! És elmondok egy imát,hogy 10 éves várakozásom,és foházkodásom lassan meghozza (még ha talán savanyú is,vagy rohadt) gyümölcsét.
Köszönöm fibernet. 
Parfüm bazár: http://hardverapro.hu/apro/parfum_bazar/friss.html
10 év után biztos megváltás lesz 
A ''kis'' csomaggal nem szoktak gondok lenni, de most úgylátszik műxik a rendszer rendesen.
Mindenesetre sok sikert és élményt kívánok neked 

r0k4
(lelkes újonc)
Nekem 1024-es van és eddig kétszer szakadt meg 2 év alatt

>>FIBERNET<<
Jöhetne már egy emelés 
:) :| :D

ropi21
(fanatikus tag)
nekívánd... az ezres net még zsír, arra bőven van sávszél,de nagyobb csomagok esetében azért csak csak elődordul a hiba
nálam most a szakadozós időszak van,de ez is jobb mint a semmi... lassan beletörődök
(ha műxik akkor jó - legalbáb ennyi vigasztal)
Ezekszerint a technikai feltételeik és sávszélességük nem tenné lehetővé az ekkora sávszélek használatát,de ''sajnos(?)'' a piac/verseny erre kényszerítette őket. Ha már mindenki emelt...
Nemhogy megmaradnának inkább lassabb,de biztosabb szolgáltatásnál.
Nembaj nekem jó lesz a 256k otthonra,itt az asszonynál meg megy a 2.5Mbites cselló,úgyis itt vagyok többször 
Parfüm bazár: http://hardverapro.hu/apro/parfum_bazar/friss.html

ropi21
(fanatikus tag)
no... van egy kis pozitív élményem 
nálam még szakadozik elég sűrűn, írtam egy emilt tegnap, mára már kaptam is visszajelzést szal dolgoznak bent 
grat! csak így tovább 

ropi21
(fanatikus tag)
no.. komolyan mondom percről percre jobb
bár arra keltem 4kor, hogy 11óta semmi se tud visszamászni netre se msn se más, msot csúcsidőben próbaképp megjáratom a netet,és viszonylag türhetően szól a netrádió is ami elég érzékeny ilyenkor
talán megérjük,hogy teljfesen jó legyen? 

czanga
(fanatikus tag)
Hali!
Van valaki aki már fiber-es kábelnethez telepített router-t?
Én éppen egy D-link Di-524-est vettem, de sehogy sem tudom beconfig-olni...
Jópár éve megvan a net de nem vagyok tisztában egy csomó dologgtal, emiatt a router telepítésénél elakadtam már a kapcsolat tipusának ( ISP ) megadásánál...
Valaki aki már csinált ilyet vagy tudja az ehhez szükséges adatokat, kérem irja meg...
czanga

czanga
(fanatikus tag)
probléma megoldva...
czanga
Na itt is volt talán valami javulás mostanában, kb 2 nap alatt felnyomattam egy teljes dvd filmet, vagyis feltöltöttem teljesen.Azért ez nem rossz, volt olyan hogy felugrott 35k ra de volt olyan is hogy 45 ön ment egy ideig 

Mandeza
(újonc)
Hali!
Egy kérdésem lenne mert nekem is egy D-Link Routerrel van gondom!
D-Link DI-604-essel pontosan, és a ''Fibernetes'' DSL-lel.
Ha beteszem a rendszerbe a routert akkor a hálózat megy de a letöltés sebessége az gyalázatos! 2-3-4-5 kb/sec, mint a régi szép időkben a betárcsázósmodemmel!
Ha kiveszem a routert és csak a modemet dugom a gépbe akkor megy mint állat!
Van valami tipp??? Hol lehet ezt megnézni hogy pontosan mit kell és hova állítani a routerben?
Ha valaki használ ilyen megosztást akkor várom a segítségét!
Köszi!
Joel
A fiber net nem dsl.Nem tudom, hogy míért irtad annak, de a két technológia teljesen eltér egymástól, sőt semmi közük nincsen a másikhoz

trendax
(tag)
Szia!
Ugyanilyen routerem van nekemis, klassz cucc. 
Indítsd el a varázslót, az végigvezet mindenen.
A legjobb ha reseteled a routert, ehhez a hátulján a pici lyukban nyomd 6-8 másodpercig a gombot, majd egy böngészőt nyiss és írd be: 192.168.0.1
Alapesetben a user: admin jelszó meg nincs, tehát üresen hagyhatod.
Szépen pontonként menj végig a varázslón, (a kapcsolat tipusa nyilván Cable, tehát azt a sort válaszd amiben ez van, DHCP-vel.)
A végén a router ismét újraindul, okézd le mikor megtörtént, aztán már használhatod is a neted, valszeg full sebességen.
<Ati_X> ja az infósok ip cím alapján biztos beháromszögelik a csávót
Bocsi hogy beleszólok, de ez a dvd feltöltés valamilyen szinten sérti az alapelveket, kivéve ha csupa freeware cuccal van tele 
És honnan tudod, hogy nem a szakdogámhoz való videókat töltöttem fel a netre? 
Ja, én kérek elnézést... 

Scytha
(kvázi-tag)
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki hogy a fiberenetnél mikor várható sávszélesség emelés?
Remélem még egyenlőre nem 

Majstor
(senior tag)
Tavaly már megvolt az emelés, de mikor fognak újra emelni...azt sajnos nemtom.
http://www.youtube.com/watch?v=GVA20Wh0TY4&feature=channel

TheReMiXeR
(senior tag)
ha vesztek rútert, akkor edimaxot vegyetek... ócsóbb mint a délink és jobb is...
még a vélanban is...
>>> w w w . l e v i d e o z l a k . h u <<<