Welcome to the ''paradise''
Sajnálom hogy nem olvastál utánna a dolgoknak, de NE legyen igazam.
Annó nekem is volt vagy 2-3 hét, bár valszeg elvannak havazva minden tekintetben.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Kicsi1976
(újonc)

Dudee
(újonc)
Mindennek ellenere nekem eddig (lekopogom) nem volt sok gondom a Fibernettel.
Erre fele nagyon ritkan rohad le a net, es a tempo is a szerzodes szerinti 512 kbit.
Persze az ugyfelszolgalat nekem sem veszi fel, ha kerdezni akarok valamit.
Viszont annyira el vannak havazva (vagy ennyire sutak), hogy a DHCP-t sem csinaltak meg ''rendesen''. Azaz nekem mar 1 eve ugyanaz az IPm. Es ennek bizonyos okok miatt orulok is 
Udv,
D.

ciao
(senior tag)
és merrefelé laksz?
Mindenkit felpofoztatok a bakterral!

kirkri
(senior tag)
Hazaszaladtam melóból és kipróbáltam. Működik a használati útmutató szerint.

Dudee
(újonc)
Budafok ''belvaros''.

zbigi
(újonc)
Köszi nálam is műxik!
Bár nálam 41700000 volt, de nálam is jó 404000000-el.

poirot
(tag)
Ma 08 órától 13.30-ig ismét nem volt NET-em (Százhalombattán). 
A HelpDesket elértem, akik gondolom, most, intézkedtek.
Egyébbként vicces, hogy valaki aki ugyan ott lakik ahol én és fogalma sincsen arrol, hogy itt van kábel tv s net, és modemmel szarakszik.Hát annál sztem sokkal jobb a mini csomag is a maga 256/64 kbit sebességével 
A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

Matt-OPT
(fanatikus tag)
Heló! És a modem config menüjét hol találom?
HP ProBook 4520s (Intel i5 460M, 3 GB RAM, Ati HD 4350)

ropi21
(fanatikus tag)
http://192.168.100.1/signal.html
modemfüggő jelszó: redalert (szal ugy függ modemtől,hogy pl motorolába nemkell)
amugy ma érkezett egy szép kis levélcsomag ... elért hozzájuk a hosszabítás, küldték az uj szerződés papírjait stb.. meg február/március havi számlák össze/kivonásait meg mindent vareiáltak itt... nehezen kiigazodtam a dolgok között ez nem is volt nagy cucc, de az,hogy kiküldtek 4darab! sárga csekket 0 azaz nulla forintról
hát ez vicc 

_Dick_
(újonc)
Mgj.: A netem nem volt túl stabil kb. másfél hónapon keresztül, néhányszor fel is hívtam őket. Kétszer is rákérdeztem: Nem lehet, h a kábel a rossz? Mert a Cable felirat villog.
- Nem az biztos nem lehet, vszínű csak leterhelt a rendszer majd bővítenek.
Később bementem megelégelve, mondták kijönnek. Kijöttek kicserélték a kábelt és az elosztójukat. Jó lett a net. Majd kaptam egy 4000 Ft-os csekket a kiszállásért. Éljen..
Szóval vigyázni velük nagyon...ha már beleesett vki a fiberhálóba. 
Nehogymár, azért 4000 mert kötelességük, hogy menjen a neted?
Akkor van kiszállás ha habira hívod ki őket.
Én ezen vitatkoznék velük . 

Matt-OPT
(fanatikus tag)
Köszi, sikerült nekem is átállítanom a frekvenciát, így 3 nap után (addig nem voltam itthon, de a tesóim a hajukat tépték már, hogy mi van ezzel a sz*rral) végre újram megy, bár a 2mbit, helyett a szokásos 1,7-1,8 körül.
HP ProBook 4520s (Intel i5 460M, 3 GB RAM, Ati HD 4350)
Habi = kamu, nem valós, nincs is hiba stb.

kirkri
(senior tag)
Na ezért mondtam, hogy gáz ez a javítsd magad akció. Mert ha valaki nem tudja átírogani, akkor az napokat várhat.
Hát sztem is kötelességük kicserélni vagy megjavítani a dolgokat, ha kijönnek.Mert ugye a modem is az övéké , nálam csak max kölcsönbe vannak az eszközök 
A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

ropi21
(fanatikus tag)
no látom nem csak nálam száltt el a net (by bixstat) pedíg már épp kezdtem dicsekedni,hogy a februári ratyi időt kibírta,erre ez van
Tegnap olyan 4 óra körül elment a net és csak olyan este 8 elött egy kicsivel jött vissza.

code1005
(fanatikus tag)
Nocsak, jó a nete mindenkinek? Nekem kb. 1 hónapja minden ok, megy rendesen.
------------------------------------------------------------
Én már nem is írom. Úgyis tudjátok 

Makkok
(kvázi-tag)
Nálam kb. félpercenként szakad, teljesen használhatatlan a net, ehhez csak gratulálni tudok egyrészt magamnak hogy még mindig nem szüntettem meg a szerződésem ezekkel, másrészt a fibernek ezért a ''libikókaszerű'' (ha máshol jó nálam tuti szar,és fordítva) netért.

[Szerkesztve]
God save the Screen!
Mi az most mindenkinél jó a net, hogy enyire lesűlyedt a topic? 

_calogero
(tag)
Nekem elvileg jó, de nem ülök mellette! Az apple honlapjáról húzom a HDs trailereket, és jönnek szépen! De majd megnézem eset ingadozik-e!?
Az elöbb 270 k val is jött egy darabig egy nvidia driver külföldről.Ami azért uis meglepő mert régen a külföldi sávszél közel távol se volt maximális, mármint még olyan 200k t se igen érte el

_calogero
(tag)
Hú de elkiabáltam...
Az egyik file dátuma alapján nekem tegnap 13:34:40 óta nincs netem!
Nektek a XXII. kerületben van net?
Vagy lehet, hogy a márciustól lemondott kábeltv-t tegnap a nettel 1ütt kötötték ki??
Kezedek megint bepipulni!
[Szerkesztve]

attiLANte
(tag)
Jelentem, nálam van! Lehet, hogy teljesen lekötötték a kábelt, ezért nincs net.
Nem tudom, van-e olyan szűrőjük egyáltalán, ami a csak a modem által használt frekvenciasávokat engedi át. Régebben akkor lehetett bekötteni a kábelnetet, ha volt TV előfizu is (ráadásul az alapcsomagnál nagyobb) - pont az előbbiek miatt.

code1005
(fanatikus tag)
Nekem is megy...
------------------------------------------------------------

_calogero
(tag)
Hihetetlen dolog történt ma 2x is,
Felvették a telefont 2x is,
Hölgy mondá utánnanéz, visszahív,
Öt perce hívtam őket de még semmi hír,
Azt ígérték, hogy még ma kimennek,
Így este talán megint lesz netem!

_calogero
(tag)
Na visszahívtak!
Kikötötték a netemet a TVvel 1ütt, annak ellenére, hogy a munkalapon állítólag szépen fel volt tüntetve, hogy CSAK a kábelTV-t mondtam le, ráadásul a márciusi net már ki van fizetve egy jóideje!
Én ugy tudom, hogy kell a kábel tv is a nethez.Legalábbis régen kellet hozzá.Nem tudom, hogy most hogy van a dolog

ropi21
(fanatikus tag)
rosszul tudod
nekem 2éve se és most hosszabításkor se kellett tv-t kötni

_calogero
(tag)
Visszakötötték a netemet a TV-VEL EGYÜTT!

Kívácsi vagyok küldenek-e plussz csekket emiatt, amit nem fogok befizetni!? 
Ekkora fejetlenséget...
ui.: Mikor tegnap beszéltem velük telefonon, rákérdeztem, és azt mondták nem kell a nethez a TV, lehet külön is, meg mikor lemondtam 1 hónapja a kábeltévét, akkor csak mondta volna a hölgy, hogy a net csak TVvel együtt lehet. De nem tette, simán lemondtam a TV-t, és erre a hónapra már csak a netes számla jött!

lke
(kvázi-tag)
Kis segítséget szeretnék kérni,nem tudom volt-e valakinek ilyen.Április 24-én jár le a hűségnyilatkozat,amikor fel is mondom a szerződésem.Felhívtam ügyfélszolgálatot,azt mondták,hogy vigyem be 2-3 nappal előtte a modemet,és akkor lemondhatom.Több kérédsem lenne(sajnos most jutott csak eszembe).Beviszem előtte a modemet,akkor 2-3 napig számláznak úgy,hogy nem is tudom használni.Adsl-nél előszőr tárgytalanítják,aztán kijön a szerelő a modemért vagy én viszem be.Tehát kiszámláz jogosulatlanul 2-3 napot a Fiber.A másik:Ma kaptam meg a számlát ami az április hónapot tartalmazza.Nincs vele baj,csak annyi hogy 24-től már határozatlan díj részét számlázza.Tehát ha ezt most nem fizetem be,hanem bemegyek pl április 20 után 1-2 nappal akkor a normál havidíjat kifizetem 24-ig és kész.Bár így is bukok 2-3 nap hívidíjat a használat nélküliség miatt.ami kb 800 Ft.

SlayR
(fanatikus tag)
Hello mindenki...
Kéne segítség megrendeltem a VoIP teleont érdekelne, hogy a bekötésnél modemet cserélnek-e? Vagy valami egyéb infó ezzel kapcsolatba előre is thx

OTee
(fanatikus tag)
igen 
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide

OTee
(fanatikus tag)
Bár ha eddig is ilyened volt, (próbaüzem tavaly augusztus) akkor NEM!
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide

SlayR
(fanatikus tag)
Nemvolt most láttam meg a hírdetést és család úgy döntött rendeljük meg.

OTee
(fanatikus tag)
Akkor modemcsere, de semmi más felfordulás.
Kiteker-beteker, kidug-bedug és már műxik is kb 10 perc munka, és 10 perc adminisztráció.
Kíváncsian várjuk a véleményeket! 

SlayR
(fanatikus tag)
Hát igen én is kiváncsian várom hidd el 

MÁS:Terjednek a hírek, hogy ismét lesz majd sávszélemelés...mostmár kaptam levelet megint fejállomás munkálatokról is.
De miből kérem, miből ?? 
Nah mind1, a végén már oldalkat sem lehet nézni.
Komolyan mondom nem érte, megy a net már hetek óta semmi szakadás semmi megakadás, erre ma egész délután egy nagy szar volt a tv is meg a net is.Ha nem piszkálják meg egyálltalán akkor legaláb megy, de igy meg még időnkénnt szar is 
Ja, ez nekemis feltünt, hogy van mikor jó, de ha belematatnak akkor tuti szar lesz?
OMGWTF?ROFL LOL 
Ma délután megint nem volt se tv se net, marhára örültem ennek aztán 

Zsadi
(senior tag)
Remélem a 30-i karbantartás, és az április 3-i voip elindítása nálunk nem kavar be.
Kb 1 hónapja elég szépen muzsikál a net nálam, csúcsidőben is 235-240/28-30K körül van, kimaradás is csak 1x volt.
Most elégedett vagyok.

ropi21
(fanatikus tag)
nah csodás.. utóbbi napokban folyamatosan szakad.. reggel délután is és még éjjel is 1x-1x

Nekem 1 deka email sem jött....
De ha gáz lesz megcsörgetem chuck norris-t és megkérdem tud e tenni valamit ![;]](/dl/s/v1.gif)

Zsadi
(senior tag)
Kecskeméten lesz ez most.