Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Fibernet/Invitel kábelnet (kiemelt téma)

(#151) Kicsi1976 válasza ciao (#150) üzenetére

Kicsi1976
(újonc)

Welcome to the ''paradise'' :( Sajnálom hogy nem olvastál utánna a dolgoknak, de NE legyen igazam. :R Annó nekem is volt vagy 2-3 hét, bár valszeg elvannak havazva minden tekintetben.

(#152) Dudee válasza Kicsi1976 (#151) üzenetére

Dudee
(újonc)

Mindennek ellenere nekem eddig (lekopogom) nem volt sok gondom a Fibernettel.
Erre fele nagyon ritkan rohad le a net, es a tempo is a szerzodes szerinti 512 kbit.
Persze az ugyfelszolgalat nekem sem veszi fel, ha kerdezni akarok valamit.
Viszont annyira el vannak havazva (vagy ennyire sutak), hogy a DHCP-t sem csinaltak meg ''rendesen''. Azaz nekem mar 1 eve ugyanaz az IPm. Es ennek bizonyos okok miatt orulok is :)

Udv,
D.

(#153) ciao válasza Dudee (#152) üzenetére

ciao
(senior tag)

és merrefelé laksz?

Mindenkit felpofoztatok a bakterral!

(#154) kirkri válasza zbigi (#149) üzenetére

kirkri
(senior tag)

Hazaszaladtam melóból és kipróbáltam. Működik a használati útmutató szerint.

(#155) Dudee válasza ciao (#153) üzenetére

Dudee
(újonc)

Budafok ''belvaros''.

(#156) zbigi válasza kirkri (#154) üzenetére

zbigi
(újonc)

Köszi nálam is műxik!

Bár nálam 41700000 volt, de nálam is jó 404000000-el.

(#157) poirot

poirot
(tag)

Ma 08 órától 13.30-ig ismét nem volt NET-em (Százhalombattán). :(((

A HelpDesket elértem, akik gondolom, most, intézkedtek.

(#158) Jégkokó

Jégkokó
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egyébbként vicces, hogy valaki aki ugyan ott lakik ahol én és fogalma sincsen arrol, hogy itt van kábel tv s net, és modemmel szarakszik.Hát annál sztem sokkal jobb a mini csomag is a maga 256/64 kbit sebességével :D

A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

(#159) Matt-OPT válasza kirkri (#148) üzenetére

Matt-OPT
(fanatikus tag)

Heló! És a modem config menüjét hol találom?

HP ProBook 4520s (Intel i5 460M, 3 GB RAM, Ati HD 4350)

(#160) ropi21 válasza Matt-OPT (#159) üzenetére

ropi21
(fanatikus tag)

http://192.168.100.1/signal.html
modemfüggő jelszó: redalert (szal ugy függ modemtől,hogy pl motorolába nemkell)

amugy ma érkezett egy szép kis levélcsomag ... elért hozzájuk a hosszabítás, küldték az uj szerződés papírjait stb.. meg február/március havi számlák össze/kivonásait meg mindent vareiáltak itt... nehezen kiigazodtam a dolgok között ez nem is volt nagy cucc, de az,hogy kiküldtek 4darab! sárga csekket 0 azaz nulla forintról :D hát ez vicc :)

(#161) _Dick_

_Dick_
(újonc)

Mgj.: A netem nem volt túl stabil kb. másfél hónapon keresztül, néhányszor fel is hívtam őket. Kétszer is rákérdeztem: Nem lehet, h a kábel a rossz? Mert a Cable felirat villog.
- Nem az biztos nem lehet, vszínű csak leterhelt a rendszer majd bővítenek.
Később bementem megelégelve, mondták kijönnek. Kijöttek kicserélték a kábelt és az elosztójukat. Jó lett a net. Majd kaptam egy 4000 Ft-os csekket a kiszállásért. Éljen..
Szóval vigyázni velük nagyon...ha már beleesett vki a fiberhálóba. :((

(#162) C^^ válasza _Dick_ (#161) üzenetére

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

Nehogymár, azért 4000 mert kötelességük, hogy menjen a neted?
Akkor van kiszállás ha habira hívod ki őket.
Én ezen vitatkoznék velük . :(

(#163) _Dick_ válasza C^^ (#162) üzenetére

_Dick_
(újonc)

Habi?

(#164) Matt-OPT válasza ropi21 (#160) üzenetére

Matt-OPT
(fanatikus tag)

Köszi, sikerült nekem is átállítanom a frekvenciát, így 3 nap után (addig nem voltam itthon, de a tesóim a hajukat tépték már, hogy mi van ezzel a sz*rral) végre újram megy, bár a 2mbit, helyett a szokásos 1,7-1,8 körül.

HP ProBook 4520s (Intel i5 460M, 3 GB RAM, Ati HD 4350)

(#165) C^^ válasza _Dick_ (#163) üzenetére

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

Habi = kamu, nem valós, nincs is hiba stb.

(#166) kirkri válasza Matt-OPT (#164) üzenetére

kirkri
(senior tag)

Na ezért mondtam, hogy gáz ez a javítsd magad akció. Mert ha valaki nem tudja átírogani, akkor az napokat várhat.

(#167) Jégkokó

Jégkokó
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát sztem is kötelességük kicserélni vagy megjavítani a dolgokat, ha kijönnek.Mert ugye a modem is az övéké , nálam csak max kölcsönbe vannak az eszközök :D

A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

(#168) ropi21

ropi21
(fanatikus tag)

no látom nem csak nálam száltt el a net (by bixstat) pedíg már épp kezdtem dicsekedni,hogy a februári ratyi időt kibírta,erre ez van

(#169) Jégkokó

Jégkokó
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tegnap olyan 4 óra körül elment a net és csak olyan este 8 elött egy kicsivel jött vissza.

(#170) code1005

code1005
(fanatikus tag)

Nocsak, jó a nete mindenkinek? Nekem kb. 1 hónapja minden ok, megy rendesen.

------------------------------------------------------------

(#171) C^^ válasza code1005 (#170) üzenetére

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

Én már nem is írom. Úgyis tudjátok :D

(#172) EmThor

EmThor
(őstag)

gödöllő most jött vissza... :O

(#173) Makkok

Makkok
(kvázi-tag)

Nálam kb. félpercenként szakad, teljesen használhatatlan a net, ehhez csak gratulálni tudok egyrészt magamnak hogy még mindig nem szüntettem meg a szerződésem ezekkel, másrészt a fibernek ezért a ''libikókaszerű'' (ha máshol jó nálam tuti szar,és fordítva) netért. :O :(((

[Szerkesztve]

God save the Screen!

(#174) Jégkokó

Jégkokó
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mi az most mindenkinél jó a net, hogy enyire lesűlyedt a topic? :)

(#175) _calogero válasza Jégkokó (#174) üzenetére

_calogero
(tag)

Nekem elvileg jó, de nem ülök mellette! Az apple honlapjáról húzom a HDs trailereket, és jönnek szépen! De majd megnézem eset ingadozik-e!?

(#176) Jégkokó

Jégkokó
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az elöbb 270 k val is jött egy darabig egy nvidia driver külföldről.Ami azért uis meglepő mert régen a külföldi sávszél közel távol se volt maximális, mármint még olyan 200k t se igen érte el

(#177) _calogero válasza _calogero (#175) üzenetére

_calogero
(tag)

Hú de elkiabáltam...
Az egyik file dátuma alapján nekem tegnap 13:34:40 óta nincs netem!
Nektek a XXII. kerületben van net?
Vagy lehet, hogy a márciustól lemondott kábeltv-t tegnap a nettel 1ütt kötötték ki??
Kezedek megint bepipulni!

[Szerkesztve]

(#178) attiLANte válasza _calogero (#177) üzenetére

attiLANte
(tag)

Jelentem, nálam van! Lehet, hogy teljesen lekötötték a kábelt, ezért nincs net.
Nem tudom, van-e olyan szűrőjük egyáltalán, ami a csak a modem által használt frekvenciasávokat engedi át. Régebben akkor lehetett bekötteni a kábelnetet, ha volt TV előfizu is (ráadásul az alapcsomagnál nagyobb) - pont az előbbiek miatt.

(#179) code1005 válasza _calogero (#177) üzenetére

code1005
(fanatikus tag)

Nekem is megy...

------------------------------------------------------------

(#180) _calogero válasza attiLANte (#178) üzenetére

_calogero
(tag)

Hihetetlen dolog történt ma 2x is,
Felvették a telefont 2x is,
Hölgy mondá utánnanéz, visszahív,
Öt perce hívtam őket de még semmi hír,
Azt ígérték, hogy még ma kimennek,
Így este talán megint lesz netem!

(#181) _calogero

_calogero
(tag)

Na visszahívtak!
Kikötötték a netemet a TVvel 1ütt, annak ellenére, hogy a munkalapon állítólag szépen fel volt tüntetve, hogy CSAK a kábelTV-t mondtam le, ráadásul a márciusi net már ki van fizetve egy jóideje!

(#182) Jégkokó válasza _calogero (#181) üzenetére

Jégkokó
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én ugy tudom, hogy kell a kábel tv is a nethez.Legalábbis régen kellet hozzá.Nem tudom, hogy most hogy van a dolog

(#183) ropi21 válasza Jégkokó (#182) üzenetére

ropi21
(fanatikus tag)

rosszul tudod :) nekem 2éve se és most hosszabításkor se kellett tv-t kötni

(#184) _calogero válasza Jégkokó (#182) üzenetére

_calogero
(tag)

Visszakötötték a netemet a TV-VEL EGYÜTT! :Y :))
Kívácsi vagyok küldenek-e plussz csekket emiatt, amit nem fogok befizetni!? :D
Ekkora fejetlenséget...

ui.: Mikor tegnap beszéltem velük telefonon, rákérdeztem, és azt mondták nem kell a nethez a TV, lehet külön is, meg mikor lemondtam 1 hónapja a kábeltévét, akkor csak mondta volna a hölgy, hogy a net csak TVvel együtt lehet. De nem tette, simán lemondtam a TV-t, és erre a hónapra már csak a netes számla jött!

(#185) lke

lke
(kvázi-tag)

Kis segítséget szeretnék kérni,nem tudom volt-e valakinek ilyen.Április 24-én jár le a hűségnyilatkozat,amikor fel is mondom a szerződésem.Felhívtam ügyfélszolgálatot,azt mondták,hogy vigyem be 2-3 nappal előtte a modemet,és akkor lemondhatom.Több kérédsem lenne(sajnos most jutott csak eszembe).Beviszem előtte a modemet,akkor 2-3 napig számláznak úgy,hogy nem is tudom használni.Adsl-nél előszőr tárgytalanítják,aztán kijön a szerelő a modemért vagy én viszem be.Tehát kiszámláz jogosulatlanul 2-3 napot a Fiber.A másik:Ma kaptam meg a számlát ami az április hónapot tartalmazza.Nincs vele baj,csak annyi hogy 24-től már határozatlan díj részét számlázza.Tehát ha ezt most nem fizetem be,hanem bemegyek pl április 20 után 1-2 nappal akkor a normál havidíjat kifizetem 24-ig és kész.Bár így is bukok 2-3 nap hívidíjat a használat nélküliség miatt.ami kb 800 Ft.

(#186) SlayR

SlayR
(fanatikus tag)

Hello mindenki...
Kéne segítség megrendeltem a VoIP teleont érdekelne, hogy a bekötésnél modemet cserélnek-e? Vagy valami egyéb infó ezzel kapcsolatba előre is thx

(#187) OTee válasza SlayR (#186) üzenetére

OTee
(fanatikus tag)

igen :)

''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide

(#188) OTee válasza OTee (#187) üzenetére

OTee
(fanatikus tag)

Bár ha eddig is ilyened volt, (próbaüzem tavaly augusztus) akkor NEM!

''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide

(#189) SlayR válasza OTee (#188) üzenetére

SlayR
(fanatikus tag)

Nemvolt most láttam meg a hírdetést és család úgy döntött rendeljük meg.

(#190) OTee válasza SlayR (#189) üzenetére

OTee
(fanatikus tag)

Akkor modemcsere, de semmi más felfordulás.
Kiteker-beteker, kidug-bedug és már műxik is kb 10 perc munka, és 10 perc adminisztráció.
Kíváncsian várjuk a véleményeket! :))

(#191) SlayR válasza OTee (#190) üzenetére

SlayR
(fanatikus tag)

Hát igen én is kiváncsian várom hidd el :D:D

MÁS:Terjednek a hírek, hogy ismét lesz majd sávszélemelés...mostmár kaptam levelet megint fejállomás munkálatokról is.

(#192) C^^ válasza SlayR (#191) üzenetére

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

De miből kérem, miből ?? :D
Nah mind1, a végén már oldalkat sem lehet nézni.

(#193) Jégkokó

Jégkokó
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Komolyan mondom nem érte, megy a net már hetek óta semmi szakadás semmi megakadás, erre ma egész délután egy nagy szar volt a tv is meg a net is.Ha nem piszkálják meg egyálltalán akkor legaláb megy, de igy meg még időnkénnt szar is :(

(#194) C^^ válasza Jégkokó (#193) üzenetére

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

Ja, ez nekemis feltünt, hogy van mikor jó, de ha belematatnak akkor tuti szar lesz?

OMGWTF?ROFL LOL :Y

(#195) Jégkokó válasza C^^ (#194) üzenetére

Jégkokó
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ma délután megint nem volt se tv se net, marhára örültem ennek aztán :(

(#196) Zsadi válasza C^^ (#194) üzenetére

Zsadi
(senior tag)

Remélem a 30-i karbantartás, és az április 3-i voip elindítása nálunk nem kavar be.
Kb 1 hónapja elég szépen muzsikál a net nálam, csúcsidőben is 235-240/28-30K körül van, kimaradás is csak 1x volt.
Most elégedett vagyok.

(#197) ropi21

ropi21
(fanatikus tag)

nah csodás.. utóbbi napokban folyamatosan szakad.. reggel délután is és még éjjel is 1x-1x :O :(((

(#198) C^^ válasza Zsadi (#196) üzenetére

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem 1 deka email sem jött....
De ha gáz lesz megcsörgetem chuck norris-t és megkérdem tud e tenni valamit ;]

(#199) Zsadi válasza C^^ (#198) üzenetére

Zsadi
(senior tag)

Kecskeméten lesz ez most.

(#200) C^^ válasza Zsadi (#199) üzenetére

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

Jah akkor valszeg azért nem kaptam semmit ... :D

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Fibernet/Invitel kábelnet (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.