Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Fibernet/Invitel kábelnet (kiemelt téma)

(#101) C^^ válasza Zsadi (#99) üzenetére

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

Dehogy szünt, vagy valami más probléma árán megszüntették.
Én felmegyek éjjel source-ozni, azt van 18-19 es pingem. DE napközbe pff.
Érdekes a szerelő szemszögéből hogy akkor jó mikor nincs terheltség..

(#102) poirot válasza Teaway (#96) üzenetére

poirot
(tag)

Jó ember!

Nem az adatforgalomról volt szó. Na persze, ha csak bele akarunk kötni a másik beírásába, akkor érthető...

(#103) _calogero

_calogero
(tag)

A XXII-ik kerületben nektek van net? :O
Nekem tegnap du 16 körül elment, és még ma reggel sem volt mikor eljöttem otthonról!
Ez már több mint durva! :((( :(((
Csak pislog a cable led és nem akar létrejönni a kapcslat! :((

MOD: Most hívom őket:
1. próba: A hálózat túlterhelt, próbálja meg később!
2. próba: Foglalt!
3. próba: Foglalt!
4. próba: Kicsöng, nem veszik fel!
...

[Szerkesztve]

(#104) Makkok válasza _calogero (#103) üzenetére

Makkok
(kvázi-tag)

Nálam ugyanez :(((

God save the Screen!

(#105) _calogero

_calogero
(tag)

Hihetetlen!
Levették a mobilszámokat a honlapról!
Az ''1''-es szám pedig nem, hogy foglalt, túlterheltégre hivatkozva megszakad a hívás!

A Fibernet budafoki telefonszámai tehát a következők:

06-1/464-3939
06-20/929-9349
06-20/929-9350
06-20/929-9351
06-30/274-5308
06-70/772-6564

(#106) attiLANte válasza _calogero (#103) üzenetére

attiLANte
(tag)

Nálam most jött vissza. Vasárnap reggel(?) óta... :((

Van, ami sosem változik: ha péntek este behal a rendszer, akkor majd csak hétfő reggel lesz net, amikor a kedves munkatársak bemásznak fiberékhez, és egykedvűen nekilátnak összekalapálni ezt az egész sz@rt! Ez kb. két óra (+ a kávészünet).
Kínomban már csak röhögni tudok... és várni a megváltó hétfői 10:30-at. :))

[Szerkesztve]

(#107) yogibear válasza _calogero (#103) üzenetére

yogibear
(kvázi-tag)

XXII ker.eseknek:

www.btforum.hu (a Huszonkettő c. lap cikkében említett fórum)

Amúgy már csütörtökön nehezen kapcsolódott fel a modem...
Szombat 23:30-tól vas. kb. 09:30-ig semmi, aztán vas. 20:45-től megint semmi, legalábbis fél tízkor még...
A modem néha kapcsolódik, még ip-t is ad a rendszer, de amúgy zéró az egész...

(#108) _calogero válasza attiLANte (#106) üzenetére

_calogero
(tag)

Jaj de nagyon örülnék, ha jönne egy konkurens net szolgáltató is! :U
Azokat a szervizeseket meg nem azért fizetik, hogy bármikor elmegy a net, akkor ők megcsinálják???
Már komolyan én sem tudom, hogy sírjak vagy nevessek!? :O :DDD
Ilyen szutyok szolgáltató nincs még 1! :((
És még mindig nem veszik fel a telefont!! :((( :(((

:C :DD Pénteken bekötötték a Digi TV-t! :DD :C
A Digi TV topikba majd írok róla hamarosan!

(#109) _calogero válasza yogibear (#107) üzenetére

_calogero
(tag)

hehe, ha ide be van linkelve, az a fórum, akkor oda is be kellene ezt! :)

(#110) yogibear válasza _calogero (#109) üzenetére

yogibear
(kvázi-tag)

Szvsz semmi akadálya... miért is lenne?
De nem ártana, ha a 22keresek problémái ott is megjelennének szvsz...

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#111) attiLANte válasza _calogero (#108) üzenetére

attiLANte
(tag)

Sajna a konkurens megjelenése ott bukik el, hogy az adott önkormányzat általában szerződést köt a kábeles szolgáltatóval. Ebben elvárják a fejlesztéseket, a teljes lefedettséget, stb., cserébe x évig nem engednek mást a területre - hogy a beruházó befektetése megtérüljön.
Eddig ez rendben is lenne: a kérdés az, hogy milyen lépéseket tehet a polgármester a szerződés alapján, ha a szolgáltatás nem megfelelő?!

(#112) Rudolf2 válasza Zsadi (#99) üzenetére

Rudolf2
(újonc)

Hát én a mini csomaggal sem bírok!!! Tudnátok abban segíteni, hogy van a Fi...-nél állandó átjáró ill DNS??? A leújabb az, hogy csak IP.-t kapok és háló maszkot,de átjárot és DNS--t nem! Előre is köszi

Kihajolni veszélyes és tilos, de nem lehetetlen...

(#113) Rudolf2 válasza yogibear (#107) üzenetére

Rudolf2
(újonc)

Ez úgy tapasztalom állandó próbléma itt valami más alternatíva is ??? (XXII.ker) Próbáltam a digi-tv felhívni, de az ügyfélszolgálatuk olyan mint a fiberé...

(#114) _calogero válasza Rudolf2 (#113) üzenetére

_calogero
(tag)

A Fiberesek nem veszik fel, mert tudják, hogy szar amit szolgáltatnak, de a felelőséget nem vállalják érte! Írtam korábban egy hosszabb hszt a kábel TV felmondásomról, amiben megjegyeztem, hogy a kb fél óra alatt míg bent voltam, kb 5 alkalmazott cseverészett és mászkált fel-alá, de a telefont 1ik sem vette fel, ami csak csörgött és csörgött, megállás nélkül!
Míg a Digisek azért nem veszik fel, mert egész nap megállás nélkül új ügyfelekkel beszélnek!
Csak pesten több ezer új előfizetőt regisztráltak az előző 2 hétben!
Akik hozzám jöttek pénteken, velem zárták a napot! Napi kb 8-9 antennát raknak fel! Nálam kb fél-3/4 órát voltak!
Annyira nagy az érdeklődés, hogy vidékre már 2 hónap átfutást mondogatnak!
Szerelő az úgy tudom van elég, csak 5x annyi a megrendelés hetente, mint amennyi készülék bejön az országba!
Egyébként ahogy jöttem dogozni, már egy rakás Digis antennát láttam felszerelve az ablakokba/erkélyekre!
A prohardver, de inkább a netboard DigiTVs topikját ajánlom figyelmedbe!
Meggyorsíthatod a bekötést, ha a szerelőket hívod, mivel ők kötik be és velük írod alá a szerződést is!

(#115) Rudolf2 válasza _calogero (#114) üzenetére

Rudolf2
(újonc)

Köszönöm... :C

(#116) akom

akom
(senior tag)

Na mivan veletek srácok ? UP !
Amugy 300 k download megvan az eddigi 350 helyett.....

Az upload 40k helyett 20-30 között mozog...

:DDD

(#117) PEPE85 válasza _calogero (#114) üzenetére

PEPE85
(őstag)

Mondjuk ebbe az elfogy a beltri dologba azért be lehet kötni, mert tudták, látják, hogy ekkora az érdeklődés, akkor egyszerre miért nem hoznak be mondjuk kétszer, háromszor annyit?!
Én kb. 1.5 hete rendeltem meg, remélem valamikor azért ideérnek.

[Szerkesztve]

Watch HD movies!

(#118) _calogero válasza PEPE85 (#117) üzenetére

_calogero
(tag)

Bele lehet, de nem ismerek minden részletet, így nem teszem! :U
Lehet, hogy 10 éves török kisgyerekek most kalapálják, hajlítgatják, aztán nem bírnak a hatalmas magyar megrendeléssel! :D
A készülék egyébként marhára tetszik, de most nagyon nincs időm részletes beszámolót írni! Pár napot még kérek... :R

(#119) C^^ válasza akom (#116) üzenetére

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

Nincs semmi, f0s :D :(((

(#120) C^^

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

Azon a bizonyos értekezleten az volt hogy néhány helyre hoznak be majd konkurens cégeket. Valaki tudja, hogy hova és kiket ? :F

(#121) poirot

poirot
(tag)

Tegnap rátapadtam a telefonra, hívtam őket. 2 x 15 perc, addig hallgattam a zenét, vagyis delláztam a nagy semmiért. Végre felvette egy hölgy, elsírtam a bánatom, ő mondta szerver túlterhelés, bla, bla, de délután kész lesznek, és akkor biztos lesz NET-em. Szóval lukat beszélt a hasamba. Délután dolgoztam, késő este haza, na majd most.... Semmi !!! Továbbra villog a Cabel LED !! Ma 11.55-kor felhívtam őket, hogy én legyek az ''első''... mivel most a változatosság kedvéért 12-től van ügyfélszolgálat. Mai csúcs, 45 perc hívás, vagy négyszer megszakítottam, hogy hátha megzavarja őket, és a nagy nyugalomban, tévedésből valaki felveszi a telefont. Én tévedtem. Nem vette fel senki !! 45 percen keresztül !!!! Dühömben felhívtam a HelpDesket. Szerencsétlen, felvette. Ami düh felhalmozodott bennem, mind rázúdítottam. Nem szoktam káromkodni, de egy-két szép kifejezés kicsúszott a számon, az ügyfélszolgálattal kapcsolatban. Megadtam a cimem, a telefon-számom, és várok. Most dolgozom, este meg tudom a frankót.

(#122) C^^ válasza poirot (#121) üzenetére

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

Hát én őszintén sok sikert kívánok. Meg persze ha a semmiért fizetsz borítsd rájuk az asztalt.
De nekem a helpdesk 5 ből 1 szer vette fel a hibám és akkor se csináltak semmit...

(#123) Babapiskota

Babapiskota
(tag)

Na gyerekek,én sírni fogok.....
Szinte minden elrendeződött,fiber lemondva,adsl bekötve..
De közbeszólt egy-két dolog ,és költözni fogok.
A poén most jön,nincs csak fibernetes net ott,tehát újra fiberes leszek:(.
Tehát Üdv köztetek újra

[Szerkesztve]

''jó kapcsolat, jó programok,...élvezet, ami a világhoz elvezet!'' by fibernet:D

(#124) code1005 válasza Babapiskota (#123) üzenetére

code1005
(fanatikus tag)

:R

------------------------------------------------------------

(#125) Makkok

Makkok
(kvázi-tag)

Ujjé, újabb cikk a Fiberfosról a Huszonkettőben Fibernet dilemmák 2. címmel. A cikksorozatnak mindaddig folytatását ígérik míg ''a cég nem változtat szolgáltatása színvonalán''. Ehhez csak gratulálni tudok a Fibernetnek... :C

[Szerkesztve]

God save the Screen!

(#126) C^^ válasza Makkok (#125) üzenetére

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor jó sokáig olvasható lesz.... 3-4 év múlva Fibernet dilemmák 9xx... :D

Tudnál idézni egy kicsit megint ?

(#127) Makkok válasza C^^ (#126) üzenetére

Makkok
(kvázi-tag)

Én is ettől tartok sajnos....

''Lapunk előző számában hosszan írtunk a Fibernet kábeltévé és internetszolgáltatása körüli problémákról. Sajnos a helyzet azóta sem javult, sőt: olvasóink tucatjával írták nekünk a leveleket és az e-maileket a problémákról.
Ezért úgy döntöttünk: folytatjuk a sorozatot. Egészen addig minden számunkban fogunk erről írni, amíg a cég nem változtat szolgáltatása színvonalán.
Mostani összefoglalónkban előbb Schmidt György önkormányzati képviselő szólal meg, aki kezdetektől lelkes támogatója volt annak, hogy a kerület internetes lefedettsége teljes legyen, s egyben folyamatosan tiltakozik a Fibernet alacsony szolgáltatási színvonala ellen. ....''

Huszonkettő, 2006. február 20.

[Szerkesztve]

God save the Screen!

(#128) C^^ válasza Makkok (#127) üzenetére

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

Kösz, végre hogy nagyobb felháborodás van az egészből.
Fogadni merek hogy a Fibereseknek meg otthon virít az ADSL. :(((

(#129) Jégkokó

Jégkokó
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én azt nem értem, hogy ha nem csinálnak semmit, akkor nálam megy a net gond nélkül.Ma reggel meg 10 percenként megszakadt.Nem igaz egyszerűen, hagynák a fenébe itt a netet nálunk, ha egyszer nincsen sok gond vele, akkor mi a rákért cseszik el

A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

(#130) PzJager

PzJager
(lelkes újonc)

Hali mindenki látom mindenkinek van valami nyügje ezzel a sz@r nettel,ki tud nekem ezügyben kézzel fogható tanácsot adni?? XXII.ker Arany János uti lakotelepi vagyok
4éve fizetem itt a kábelt és eddig volt jó ugynézem. Szal igy indult a kálvária -->> Február 20 nincs net, 21 van, 22 nincs, 23 éjjfél elött 10percel van de reggel 8kor már semmi,
24 nincs net, 25 nincs, 26 nincs, 27 van, 28 nincs , Márc 1 délelött van de du18,05kor annyi, 2 (ma) reggel 8kor semmi du 18,30kor 3perc és kész ja és most este 22,00 megint van, kérdés meddig.?? Nos ha ezt össze adjuk az laza 8nap most mit csináljak szerintetek,? Augusztusban irtam alá 2 évet de most lett annyira elegem hogy le akarom mondani,átmegyek T-online ADSL-re ugyan ennyiért de legalább ott van szolgáltatás.
Itt a Fibernél hiába hivom az ügyfélszolgálatot le se sz@rják a pofámat,helpdesk ugyan ez már a 6-7ik hibajegyzéket veszik fel azzal az igérettel hogy dolgoznak az ügyön.Hogy lehet innen szabadulni :O megörülök :F nem értem hogy ezt hogy lehet büntetlenül elkövetni fizető ügyfelekkel? felháborito aljas dolog,azt sem tudom kihez lehetne fordulni? Feljelenteném öket de a rendőrség ugysem foglakozik ilyen dolgokkal,esetleg az önkormányzat? :((( :((

A hóhért elküldték a grimaszversenyre " eszméletlen fejeket tudott vágni"

(#131) [Bukta]

[Bukta]
(újonc)

Helló sorstársaim!

Rég írtam ide, mert minden rendben volt kb fél évig mifelénk a Fibersuxx-al.
De január végén (amint aláírtam megint 2 évet) előjöttek a régi kis piszkos trükkjeikkel megint.
Szakad, lagol és nincs net....ezek váltakoznak a SIKLÓSI FIBERSUX hálózatban.
Haverom tegnap írt nekik és fogyasztóvédelemmel fenyegetőzött, erre Pestről visszahívták és megígérték, hogy 7főre rendezik a dolgokat, jó lesz a net :F

Na azt megvárjuk aztán fogyasztóvédelem, nem szarakodhatnak tovább!
Tájékoztatlak majd benneteket, elég sokan vagyunk a haverokkal akik végigvisszük az ügyet. :C

FIBERSUXX, fogyasztóvédelmet nekik!!!

(#132) ropi21

ropi21
(fanatikus tag)

a ''T'' -s DSL nem épp a legmegfelelőbb... minden szolgáltatónál megvan az,hogy nem épp 2percet kell várni a bekötésre,és nagyon sok helyen szar a színvonal. ha valaki mindenképp dsl-t akar, akkormár megéri tvnetworkos,tvnetes, esetleg más kisebb szolgháltató után keresni... ezek picit olcsóbban adnak csomagokat, és ha úgy is szar akkor t-nél is szar lenne (ugyanaz a vonal) ...
én már csak abban bízok,hogy hamar hozzájutok egy tvnetworkos nethez.. .10ropiért (kb annyi mint amennyit msot fizetek a 2M/256k ért) kapok 3M/768k!-t (de pl 6ért van 1024/364) szal már csak ebben bízok :) addíg meg fiber :S

(#133) TheReMiXeR

TheReMiXeR
(senior tag)

Gödöllői régióban március 7-én ''fejállomási bővítés miatt'' 10-12h között kimaradások lehetnek...

Na, kivi vagyok, hogy ezt most miért és minek és mit eredményez majd....

>>> w w w . l e v i d e o z l a k . h u <<<

(#134) C^^ válasza TheReMiXeR (#133) üzenetére

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

Pontosítok: Gödöllői régióban március 7-én ''fokozott teadélután fényében'' 10-12h között kimaradások lehetnek...

(#135) Kicsi1976

Kicsi1976
(újonc)

Szerintem bizonyos szinten javítgatják, bizonyos szinten altatnak titeket, sajna. :U ''Vicces'' hogy bp22kerben hellyel-közzel vannak meg a fiberes ismerösök. Pedig lehet otthon vannak és a gépük is bevan kapcsolva.... Na mind1, nagy T-t meg még mindig nem szídom inkább fizetek éves szinten pár havidíjjal többet, de kinyalják a hátsómat a helpdeskesek. Peace :R

(#136) C^^ válasza Kicsi1976 (#135) üzenetére

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

Persze minimálisan javítgatnak, azért mert próbálják megtartani az előfizetőket, meg mint látszik itt is, sok embernek most jár le a hűsége. Szerintem arra megy ki a játék hogy legalább 1 hónapig jó legyen, mindenki hossszabíttat aztán megint nem érdekli őket.

(#137) Jégkokó

Jégkokó
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

na úgy tünik, hogy csináltak valamit pénteken mert reggel egy csomószor szállt el a net.De most tegnap meg ma is teljesen jó volt, mind a fel mind a letöltésem

A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

(#138) C^^ válasza Jégkokó (#137) üzenetére

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

Jó helyen laksz :(
Nekem, meg még szerintem sok embernek a régi, tegnap örültem ha az 56k- sebességét megütötte.

(#139) Dudee

Dudee
(újonc)

Hmmm...En a XXII. keruletben lakom, de meg kell hogy mondjam, az elmult 1 ev alatt nagyon kevesszer volt bajom a Fibernettel. Ez persze lehetseges, hogy nagyon helyfuggo dolog. (gondolom en, hiszen rengeteg panaszt olvasni ezen a topic-on).

Lenne egy kerdesem is:
2 szamitogepre szeretnem bekotni a netet. Ehhez vennek egy routert.
Szerzodes szerint megtehetem ezt? Es amennyiben nem, mi a ''legalis'' megoldas a 2 gepes netre (egy haztartason belul persze) ?

Es ha a dolog nem legalis, mennyire lehet vele lebukni/mennyire foglalkoznak a dologgal?

Koszi!
D.

(#140) Jégkokó válasza Dudee (#139) üzenetére

Jégkokó
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szinte egyik szolgáltatót se érdekli, hogy ha megosztod a netet egy háztartáson belűl.Bár igazából egy háztartásba nem is igen lehetne több gépre modemet tenni, legalábbis tudtomma.Meg olyan routert szerelsz fel amilyet csak akarsz, nem fogja őket izgatni :D

(#141) C^^ válasza Dudee (#139) üzenetére

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

Elvileg a szerződésben csak a háztartáson kívüli megosztás van tiltva. Szal ha nem szomszéddal akkor nem gáz. :)

[Szerkesztve]

(#142) Dudee válasza C^^ (#141) üzenetére

Dudee
(újonc)

Miert hangsulyoztad ki, hogy elvileg? :)

Szerzodes meg ezt irja:

''A lakossági csomagok ... kizárólag egy darab számítógép Internet csatlakozását teszik lehetővé. ... Üzleti vagy háztartáson kívüli LAN hálózaton történő megosztás egyik csomag esetén sem megengedett''

Ha megoszthatom, akkor mi az, hogy csak 1 gepet tehetek ra?
Nekem ellentmondasosnak tunik ez a reszlet...azaz szimplan szarul van szerintem fogalmazva.

Udv,
D.

(#143) C^^ válasza Dudee (#142) üzenetére

C^^
(őstag)
LOGOUT blog

Kérdésed után ott áll a válasz.
Azért mert maguknak mondanak ellent a szerződésben :D

(#144) poirot

poirot
(tag)

Fejlemények.

Utoljára 28.-án írtam be ide.

1.-én felhívtam a HelpDesket délelőtt, aki(k) megígérték, hogy egy óra múlva visszahívnak. Náluk még nem telt le az óra, ezek szerint.... Csütörtökön próbáltam hívni mind a Budafoki ügyfélszolgálatot, mind a HelpDesket. Az előbbi a szokásos sikertelen hívások kategória, az utóbbinál üzenetrögzítő. Rámondtam a bánatom, és emlékeztettem őket a visszahívásra. Eredmény semmi. Tegnap (azaz hétfőn) elmentem az ügyfélszolgálatra. Eléggé ideges lehettem, mert az ügyfél szolgálatos hölgy mondta, hogy nyugodjak meg. Ettől még idegesebb lettem. (Megemlítettem a kritikánaluli elérhetőségüket telefonon is.)Elvittem kinyomtatva a Helpdesk visszaigazolását kettő is jött a fibermailos cimemre (Webes felületen elértem a levelezésem a munkahelyemen. webmail.fibermail.hu -n) A hölgy rákeresett, és mondta, hogy van munkalap a hibáról. Vagyis folyamatban volt az ügy, de értesítést, egy telefont azt minek a kedves ügyfélnek ?! Kérdezte, hogy mikor leszek otthon délután.
(Szóval ezért kellet elutaznom Budafokra, Battáról és egy fél délelőttöt rászánni, amit telefonon 3 perc alatt meg lehetett volna beszélni !!! )
Délután jött is két szerelő, korrekten átvizsgálták a rendszert, kb. egy órai munkájukba került, hogy ismét, lett NET-em. Ahogy kivettem a szavaikból a jel gyengén jön be nem csak hozzám, hanem az egész házba, és a legközelebbi elosztóig elmentek. Lehetséges, hogy a rendszer elöregedett, vagy összekutyulták valahol, fogalmam sincs. A lényeg, hogy megy a NET. Májusig. Utána szolgáltatót váltok, mivel lejár a szerződésem, hogy melyikre, még vacillálok, mert mindegyikről olvastam itt a fórumokban negativ dolgokat.

Ja, és a fibernetes TV-s csomagom, azonnal lemondtam, ha már ott voltam. Minősége csapnivaló és drága. A TVNetwork-al szerződtem.

(#145) Jégkokó

Jégkokó
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát nem tudom, de nálunk a tv adás képe meg a hangja is jó.Legalábbis az új tv n igen, a régin meg néha elmásznak a csatornák

(#146) kirkri

kirkri
(senior tag)

Tegnap Gödöllőn és környékén bővítési munkák voltak 10-től 12-ig. Hazamegyek délután, erre nincs netem. Este csörgetem az ügyfélszolgálatot, hogy még mindig nincs net, erre azt mondja az ember, hogy nehezen élednek fel a modemek az újraindítás után. Jelentem még ma reggel se volt netem. Ennyi idő alatt már Csipkerózsika is magától felébredt volna! Tartok tőle, hogy megint 3 napba tellik, amíg valaki kijön megnézni....

(#147) zbigi válasza kirkri (#146) üzenetére

zbigi
(újonc)

Ugyanez nálam is (Gödöllő), csak én nem tudtam a bővítésről, ezért nem értettem hogy mi van, és fél órán keresztül folyamatosan csörgettem az ügyfélszolgálatot, de nem vették fel........ gratulálok....... nehezen élednek a modemek..... hehe

(#148) kirkri válasza zbigi (#147) üzenetére

kirkri
(senior tag)

Most hívtam az ügyfélszolgálatot. Rengeteg modem nem indult vissza. Itt jön a szolgáltatás!!! Szereld magad! Egy szerelő felhív és elmondja, hogy a modem config menüjében milyen frekvenciát állíts be, hogy működjön a neted. Nekem 411000000 volt, és azt kell átírni 404000000-ra. Ez Kistarcsán van, nem tudom, hogy Gödöllőn mennyi. Kérdem én, hogy ha a 10 éves Pistike nem tudja ezeket megcsinálni, akkor várnia kell két napig, amíg valaki kimegy és beállítja neki?

(#149) zbigi válasza kirkri (#148) üzenetére

zbigi
(újonc)

Lef*som a bokám!

Megpróbálom ezt én is.
Csak nekem sosem veszi fel az üsz.

(#150) ciao

ciao
(senior tag)

múlthéten csütörtökön sikeresen megkötöttem a szerződést a fibernettel, beleolvastam a topikba és nem lettem boldog... az a kérdésem mi az átlag idő amire bekötik a netet?
van ismerős a bekötést végzők között és megígérte hogy előrevesznek amint megkapták a munkalapot, de az irodista picsáknak 1 hét kevés volt erre :(( , az ügyfélszolgálat telefonon elérhetetlen. nektek is?

Mindenkit felpofoztatok a bakterral!

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Fibernet/Invitel kábelnet (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.