Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#1) ubuntuu_

ubuntuu_
(újonc)

Saját sikeres és mégis sikertelen fényképezőgépem firmware frissítése okán hoznám létre eme topicot .Az okulás, és elővigyázat nem árt ezekben az esetekben sem.Tanuljunk a hibákból.... Üdv mindenkinek! Nem régen vettem egy Fz50 -es gépet,és frissítettem a firmwaret rajta 1.09-re.Minden okés ,azonban valami nem stimmel mégsem ,mert kikapcsoláskor sárga háromszög és felkiáltó jel van . :W Tud valaki segíteni mi lett, ezzel a géppel!?Magamtól ugy gondolom talán a szervíz részben maradtam .De ha igen akkor hogyan kell kilépni innen. :Y Köszönet minden segítőnek!!!! :R

"a hülyék okoskodnak,az okosak hülyéskednek......."

(#2) floppy131 válasza ubuntuu_ (#1) üzenetére

floppy131
(lelkes újonc)

Nem igazán akarja senki sem kiteregetni a saját elbaltázott sekertelenségét,ugy látszik :P :F

mágnesezett müanyagból minden lehet.....(floppy13@vipmail.hu)

(#3) KTTech válasza ubuntuu_ (#1) üzenetére

KTTech
(HÁZIGAZDA)

Alapvetően az FZ50-hez soha nem adtak ki felhasználó által felrakható frissítést.

Te benne ragadtál a szerviz menübe, és csak újrainicializálással lehet kijönni belőle. Csak az a gond, hogy egy mozdulattal le lehet nullázni ezzel a gépet... szóval Kalotaszegi út 26 a nyerő (Panasonic márkaszerviz).

A Canon gépeimen már sokszor frissítettem firmware-t, amit a Canon kiadott. Soha nem volt még gond...

www.prohardver.hu - www.kttech.hu

(#4) ubuntuu_ válasza KTTech (#3) üzenetére

ubuntuu_
(újonc)

Bocsáss meg de sajnos meg kell hogy cáfoljalak,, már csak azért is ,mert én is ,többek között a netről szedtem le a frissítést.(http://www.nemodus.com/fz50/le_fz50/fz50_firmware.php).Amit sikeresen fel is raktam a gépre,de a szervíz üzemből ,már a kalotaszegi uton lévő szervizben szedte ki egy igazán "úriember!" :R :R :R Ez az úriember elmondta hogy amiket behoztak Mo.-ra azokban nem mindben volt magyar menü,és saját szakálra egyes eladók...felrakták a 1.09-es verziót hogy eladható legyen, azonban a szervíz üzem módból már nem tudtak kilépni minden esetben,és ők állítottak vissza nem 1 gépet a szervíz menüből. :C :R Tehát akkor mégis van frissítés valahol ,valahogyan.......(magán barkácsból de van ,és működik vele a gép tökéletesen!) :K

(#5) madgie válasza ubuntuu_ (#4) üzenetére

madgie
(VIP)

Aszongya hogy: "non officiel"
Tehát a Panasonicnak ehhez semmi köze. Igazából egy dolgot értél el ezzel a firmware-rel: oda a garid.

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#6) KTTech válasza ubuntuu_ (#4) üzenetére

KTTech
(HÁZIGAZDA)

Mintha nem a panasonic.com esetleg panasonic.hu oldalról származna a link ;) Szóval ez nem hivatalos frissítés, ahogy Madgie is írta (de még az általad linkelt oldalon is az szerepel, hogy nem hivatalos).

www.prohardver.hu - www.kttech.hu

(#7) ubuntuu_ válasza KTTech (#6) üzenetére

ubuntuu_
(újonc)

Természetesen ebben igazatok van,nem vitatom....de nem veszett el a gari ,ezt megkérdeztem! :R

[ Szerkesztve ]

(#8) ocsi19

ocsi19
(senior tag)

Sziasztok!

Kéne egy kis segítség.
Van egy SONY DSC-W150-es gépem, de angol menüs...hogyan lehetne magyar menüt varázsolni rá?

Előre is köszönöm!

üdv.: ocsi

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.