Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Felvételi 2010

(#1) pnagy7

pnagy7
(tag)

Hello mindenki!
Ugyebár eljött a 2010.évi felvételi időszaka is, és én már személy szerint izgulok, és nagyon nem várom a 01.23-ai felvételit.(most szombat) Szeretnék én elsőként minden 8.-os diáknak és minden felvételizőnek sok sikert kívánni. Célom a fórum nyitásával: első részben amíg le nem zajlik a felvételi addig itt meg tudjuk beszélni azokat, amiket még nem értünk, vagy tudni szeretnénk, hogy mi hogyan zajlik. Másodszor, meg miután lezajlik a felvételi, itt megbeszélhetjük, ki, mire hogyan válaszolt, bizonyos feladatokat hogyan oldottunk meg.

Kérném azok segítségét akik tavaly felvételiztek, és emlékeznek valamire, a kérdések megválaszolásában segítsenek. /köszönöm/

Akik még gyakorolni szeretnének!

A Topikkal való kikötéseim/kéréseim!
Véleményeket lehet mondani, a megfelelő stílusban, és szívesen fogadjuk őket.
Trágár szavakat csak rövidítve, és csak megfelelő szituációban kérném.(tudom hogy ezek a szavak valamely embereknek elengedhetetlenek, ezért nem is kérem hogy ne használja)
Ha valaki tud olyat ami a felvételi után is várható, azokat a hozzászólásokat is nagyon szívesen fogadjuk.

Köszönöm közreműködéseteket!

[ Szerkesztve ]

Mr .Hóember

(#2) pnagy7

pnagy7
(tag)

matek nagyon félreérhető volt...

Feladatsor:
Magyar
Matek

Megoldások:
Magyar
Matek

[ Szerkesztve ]

Mr .Hóember

(#3) Bocaa

Bocaa
(senior tag)
LOGOUT blog

Nehéz volt a matek rész :D

"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em " by my friend taki

(#4) pnagy7 válasza Bocaa (#3) üzenetére

pnagy7
(tag)

azám, magyar hogy sikerült?

Mr .Hóember

(#5) Bocaa válasza pnagy7 (#4) üzenetére

Bocaa
(senior tag)
LOGOUT blog

Elég jól szerintem

"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em " by my friend taki

(#6) pnagy7 válasza Bocaa (#5) üzenetére

pnagy7
(tag)

hova jelentkeztél? vagy hova fogsz jelentkezni?

Mr .Hóember

(#7) Neró

Neró
(őstag)

Bezony, a matek elég nehéz volt főleg az utolsó feladat.

www.diablohungary.hu - Diablo Hungary! Magyarország első számú Diablo -s oldala. Minden ami Diablo! Regisztrálj és kövesd a friss híreket!

(#8) pnagy7 válasza Neró (#7) üzenetére

pnagy7
(tag)

egy kis alátámasztás...
botrány...

Mr .Hóember

(#9) leeate

leeate
(fanatikus tag)

Sziasztok!
Felsőoktatási felvételiről lenne kérdésem. Nyelvvizsga igazolását meddig lehet elküldeni? Azt is lehet júniusig? Vagy csak február 15-ig lehet (és akkor lekéstem róla.....)?

Soha többet nem vitatkozom DSLR témában!!

(#10) leeate válasza leeate (#9) üzenetére

leeate
(fanatikus tag)

auf

(#11) Wictor válasza pnagy7 (#8) üzenetére

Wictor
(őstag)

Én nem túlzottan konyítok a matekhoz (érettségi előtt 3 hónappal 3-as vagyok ;]), de nekem mégsem tűnt olyan bonyolultnak a matek feladatsor utsó feladata. :N Nekünk 4 éve sokkal durvább feladataink voltak. :D Szerintem csak az idegesség miatt nem tudta megoldani pár gyerek a feladatot. Ez nálam is így volt anno. Besokkoltam. :U

Érettségi előtt egy kis bíztatást nekem valaki? :D

[ Szerkesztve ]

(#12) tope

tope
(őstag)

Matek feladatnál az 5 szám beírás volt kissé bonyolúlt a többi szerintem nem volt nehéz, bár igaz ezt így mondom 10 évvel matek érettségi után :)

http://prohardver.hu/tema/it_allast_keresek/friss.html#msg2

(#13) leeate válasza Wictor (#11) üzenetére

leeate
(fanatikus tag)

érettségi előtt 3 hónappal 3-as vagyok

Na most az rossz? Én éreccségi előtt 3 hónappal bukásra állok xd

(#14) Szten Márs válasza leeate (#9) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Természetesen utólagosan is be lehet küldeni nyelvvizsga papírt. A pontos határidőt nem tudom, de még bőven van rá időd. Nézegesd a felvi.hu-t ilyen infókért.

"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

(#15) Wictor válasza leeate (#13) üzenetére

Wictor
(őstag)

Ja, akkor nem szóltam... :D

(#16) máyköl válasza leeate (#13) üzenetére

máyköl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

És erre büszke vagy? :U

(#17) leeate válasza máyköl (#16) üzenetére

leeate
(fanatikus tag)

Naná! Így is évismétlő vagyok xd Egyszer diák az ember.

[ Szerkesztve ]

(#18) máyköl válasza leeate (#17) üzenetére

máyköl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én erre nem lennék büszke, de te tudod.

[ Szerkesztve ]

(#19) Wictor válasza máyköl (#18) üzenetére

Wictor
(őstag)

Mondjuk én is tolnék még egy évet rá szívesen (jó, nem úgy, hogy megbukok). Nem bírom ki az érettségi miatti idegességet... :O

[ Szerkesztve ]

(#20) Szten Márs válasza Wictor (#19) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Akkor a vizsgaidőszakokat imádni fogod - már ha felsőoktatásba akarsz lépni.

"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

(#21) Wictor válasza Szten Márs (#20) üzenetére

Wictor
(őstag)

De nem akarok! :O ;]

(#22) leeate válasza máyköl (#18) üzenetére

leeate
(fanatikus tag)

A rendszerrel van a baj.

(#23) Wictor válasza leeate (#22) üzenetére

Wictor
(őstag)

A helyedben én is azt mondanám... ;]

(#24) leeate válasza máyköl (#18) üzenetére

leeate
(fanatikus tag)

Hát ha másra nincs, miért ne? :DDD

(#25) pnagy7

pnagy7
(tag)

máyköl
Wictor
leeate

Bocsi, de a topik kezd elmenni más irányba, túl sok az "OFF" hozzászólásotok! Kérlek benneteket, hogy a további "ki mire büszke" beszélgetéseiteket máshol, (javaslom a privát üzenetekben) folytassátok!
Utolsó 5 hsz- az oké.
-Köszönöm.-

[ Szerkesztve ]

Mr .Hóember

(#26) máyköl válasza leeate (#24) üzenetére

máyköl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elég nagy baj, ha nincs semmid, amire büszke lehetsz. :U

(#27) pnagy7 válasza máyköl (#26) üzenetére

pnagy7
(tag)

köszi a közreműködést...

Mr .Hóember

(#28) máyköl válasza pnagy7 (#27) üzenetére

máyköl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Alig volt pár hsz., ami a topik témájáról szólt, nem nagyon megy a topik.

(#29) pnagy7 válasza máyköl (#28) üzenetére

pnagy7
(tag)

majd megy...

Mr .Hóember

(#30) máyköl válasza pnagy7 (#29) üzenetére

máyköl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát jó. Sok sikert! ;]

(#31) pnagy7 válasza máyköl (#30) üzenetére

pnagy7
(tag)

:D

Mr .Hóember

(#32) leeate

leeate
(fanatikus tag)

Na most hogy a témánál maradjak: nálunk a magyartanár kérdezgetett minket az idei központi felvételiből, háát.. Már nem emlékszem, pontosan mik voltak, de nagyon alap kérdések, mi komolyan azt hittük, ez amolyan levezető játékocska óra végén. :D Mondd meg, milyen szófajú a szó... találd meg a kakukktojást... Érdekes, hogy amíg állítólag a matek azért olyan nehéz mindig, mert így lehet csak teljesítményt mérni, a magyart meg megcsinálják olyanra, hogy bárki meg tudja csinálni akár ötödik osztályosan is. Mondjuk nem mindenki. Mesélte a tanár, h javított egy olyan gyereket, aki a fogalmazásos feladatnál elnézte az "eggyel többet" kifejezést, "egyél többetnek" nézte, és elkezdett arról írni 20 sort... :DD

Nekem anno 2005-ben a magyar 95%-os lett, a matek meg 5%... (hé, ez együtt 100 százalék! :)) )

(#33) pnagy7 válasza leeate (#32) üzenetére

pnagy7
(tag)

Köszi,

Nekem anno 2005-ben a magyar 95%-os lett, a matek meg 5%... (hé, ez együtt 100 százalék! - Nah ez jó...

Ma kiderült minden pont. Nekem személy szerint magyar 74%->shit, matek 52%-> very shit!! :O

[ Szerkesztve ]

Mr .Hóember

(#34) máyköl válasza leeate (#32) üzenetére

máyköl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"a fogalmazásos feladatnál elnézte az "eggyel többet" kifejezést, "egyél többetnek" nézte, és elkezdett arról írni 20 sort..."

Az se rossz. :DDD Gratulálnék neki. :DDD

(#35) Wictor válasza pnagy7 (#33) üzenetére

Wictor
(őstag)

Számomra az volt a legszebb 2006-ban (mikor felvételiztem), hogy nekem több pontom volt, mint az egyik osztálytársamnak, ő is másodikként jelölte azt a középiskolát, mint amit én is, és mégis őt felvették, én meg lecsúsztam róla. :((( Na de miért? :U

Ui: remélem ez még nem számít OFF-nak, végülis a témához kapcsolódik.

[ Szerkesztve ]

(#36) leeate válasza Wictor (#35) üzenetére

leeate
(fanatikus tag)

Nem lehet, hogy ő részt vett előkészítőn, te meg nem? Én voltam, és kaptam egy csillagot a nevem mellé, igaz, akkor még nem kellett központizni az én sulimba. Nálunk csak ilyen tesztlap meg elbeszélgetés volt. Az elbeszélgetésre bementem már reggel fél 8-ra, és 5 körül kerültem sorra utolsó előttiként!!! Az utolsó mondta, hogy kicsikét izzadt a kezem a padon... A kérdések pedig ilyenek voltak:
"Mit szoktál csinálni a szabadidődben?"
"Ööö a barátaimmal vagyok."
"És mit gondolnak a barátaid rólad?"
"Azt mondják, aranyos vagyok..."
"Azt látjuk mi is (mosoly)"

Biztos ennek a spontanitásnak köszönhettem, hogy felvettek, de ha a központit ide is be kellett volna adni, akkor úúú... el se képzelem, milyen suliba kerülhettem volna. A miénk még erős (gyenge) középmezőnyben van.

(#37) Wictor válasza leeate (#36) üzenetére

Wictor
(őstag)

Tuti nem vett részt előkészítőn. :(

(#38) pnagy7 válasza Wictor (#35) üzenetére

pnagy7
(tag)

:Y :Y :Y azt hogy? átlaga nem volt jobb mint a tied? Nemértem.

Persze, témához kapcsolódik,csak aztért szóltam, mert máyköl barátunk neki kezdett volna oltássorozatának, hogy ő mire büszke, és hogy ti mért vagytok büszkék az álltala rossznak tartott jegyre. Szerintem magán dolog, hogy ki mire büszke, és ezt nem illik nyilvánosan megszólni...

[ Szerkesztve ]

Mr .Hóember

(#39) máyköl válasza Wictor (#35) üzenetére

máyköl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lehet, hogy protekció. Vagy bármi lehet. Átlaga jobb volt, sok iskolában nézik, hogy van-e az ellenőrzőben vagy a naplóban van-e intője, vagy figyelmeztetője stb. Vagy az ellenkezője, igazagatói, osztályfőnöki dícsérete, ez is beleszámít a felvételibe. Na meg a magatartás, szorgalom is. Bár, ez már inkább iskolafüggő.

pnagy7: Persze, ez így van, magánügy. De ő hozta fel, a rossz tanulmányi eredményeit, ha annyira nagyon magánügy lenne, nem mondta volna el nekünk, és nem írta volna be, egy fórumba, amit sokan látogatnak.

(#40) Wictor válasza máyköl (#39) üzenetére

Wictor
(őstag)

Az a legszebb az egészben, hogy ő is végig szín 5-ös volt a 8 év alatt, meg én is. Intője egyikünknek sem volt. Ő még nálam is csendesebb, visszahúzódóbb volt. Protekciót kétlem. És mái napig ő az egyik legjobb csaj barátom :D (emiatt még nem sértődtem meg rá, nem az ő hibája, csak ez azért egy csöppet furcsa lépés volt az iskolától...). :U

[ Szerkesztve ]

(#41) máyköl válasza Wictor (#40) üzenetére

máyköl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez van. :K

(#42) Wictor válasza máyköl (#41) üzenetére

Wictor
(őstag)

Végülis ha úgy vesszük, nem bántam meg, hogy nem vettek fel oda... :O ;]

(#43) pnagy7 válasza Wictor (#42) üzenetére

pnagy7
(tag)

mert?

Mr .Hóember

(#44) máyköl válasza Wictor (#42) üzenetére

máyköl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha nem titok, melyik volt ez az iskola? És most hova jársz? :)

(#45) Wictor válasza máyköl (#44) üzenetére

Wictor
(őstag)

A Móra Ferenc Gimnáziumba nem vettek fel, és most még pár hónapig a Közgazdasági Szakközépiskolába járok. :K De mondom, tényleg nem bántam meg, csak idegesítő, hogy egyes emberekkel hogy kivételeznek... :(

(#46) mayerlaci válasza leeate (#9) üzenetére

mayerlaci
(őstag)

Helló.

Nem késtél le. MIvel a nylevvizsát igazoló dokumentumot maximum 60nap alatt küldik ki ezért május elején még vizsgázhatsz de a végén már nem.

"Life is going on, when you would have another plans"

(#47) máyköl válasza Wictor (#45) üzenetére

máyköl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Értem. ;)

(#48) Ripper03

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a hiánypótlást hol tudom megnézni?Mivel lecsúsztam a májusi nyelvvizsgáról és augusztus elején van a következő.Ha kérek ilyen igazolást, hogy megvan augusztus elején még el lehet küldeni felsőoktatási intézménybe és beleszámolják a pontokat?Köszi

Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

(#49) Ripper03

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na úgy néz ki el tudtam intézni, hogy beférjek a június 5-kei vizsgára.És július 8-ig kell beküldeni az okmányt:)

Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

(#50) VR6-Fan

VR6-Fan
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sziasztok!

azt nem tudjátok hogy pótlás címszóval miket/meddig/hova kell beküldeni?

"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Felvételi 2010
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.