Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#51) alphatheone

alphatheone
(újonc)

Ma reggelre benyúlták a gmail fiókomat.Jelszót megváltoztatta valaki^^
Rengeteg "fontos dolgot tartalmazott.
Aki tud esetleg segíteni,azt örömmel fogadnám:)

(#52) huszi.gyb

huszi.gyb
(tag)

Csakhogy visszataláljak.
Megkérdezem ismerőst, van-e valami trükkje, ha van írok ide.

H U S Z E E// Privát üzenetre illik válaszolni!!!// Ha úgy érzed korrekt voltam üzlet során kérlek adj piros pontot! Köszönöm // A processzor füsttel működik, ha kijön belőle nem megy tovább.

(#53) esz88

esz88
(újonc)

Segítséget szeretnék kérni. A volt barátom feltörte a gmailem és facebookom. Várom a jelentkezőket! köszönöm

(#54) EmberXY válasza esz88 (#53) üzenetére

EmberXY
(senior tag)

Az jelszó visszaállító funkciókhoz tartozó adatok is meg lettek változtatva? Biztonsági kérdések, másodlagos e-mail cím stb?

Up the Irons!

(#55) janos105 válasza Vasinger! (#8) üzenetére

janos105
(újonc)

hello feltörték a facebookomat és nem tudok semmitse csinálni...
valaki segitene az meg talál itt.
janos105@citromail.hu
köszi.surgös lenne.

semsak janois

(#56) janos105 válasza Vasinger! (#8) üzenetére

janos105
(újonc)

hello feltörték a facebookomat és nem tudok semmitse csinálni...
valaki segitene az meg talál itt.
janos105@citromail.hu
köszi.surgös lenne.

semsak janois

(#57) leon60

leon60
(újonc)

Sziasztok! A rengeteg szemét miatt megszüntettem a freemail fiókomat, de a MyVIP-ről megfeledkeztem. Van ötlete valakinek mit lehet csinálni? :((

(#58) csabeezol

csabeezol
(újonc)

hello mindenkinek, szinten egy facebook fiok feltoresevel kapcsolatosan kernek segitseget, valaki jogtalanul bitorolja az adott fiokot es az uzenofalra minden szemetett feltesz, az elso lepesben azt szeretnem beazonositani hogy honnan lep be a fiokba (varos vagy IP) mert lehetseges hogy ismeros bitorolja a fiokot, a jelszot valoszinuleg megvaltoztatta mert en mar nem tudok belepni
elore is koszonom a segitseget

(#59) Thrudie

Thrudie
(újonc)

Sziasztok!

Feltörték és ellopták afacebook accountomat. A feltörő első tevékenysége volt, hogy e mailt változtatott. Ergo, mots az adatéapomhpz egy idegen e mail van kapcsolva s a szokásos help helxekhez nem tudok fordulni, mert minden választ a bitorló kap.
Lehet ilyenkor valamit csinálni és visszaszerezni aza ccountot?

(#60) Thrudie válasza Thrudie (#59) üzenetére

Thrudie
(újonc)

Szia!
Hasonló cipóben járok s ha csak az jelszavadat változtatta meg semmi pánik!
Mert kérhetsz őj jelsztót, amit ugy e az adatlaphoz csatolt e mailre küldik

(#61) Thrudie válasza csabeezol (#58) üzenetére

Thrudie
(újonc)

Szia! Magamnak küldtem véletlenül a Neked szánt választ :PP Most leírom mégegyszer.

Ha csak a jelszavadat változtatták semmi pánik. Tudsz újat kérni s azt az e mailedre megküldik

Belépéskor katt az elfelejtett jelszóra s tedd a dologod az instrukciók szerint.

(#62) csabeezol válasza Thrudie (#61) üzenetére

csabeezol
(újonc)

sajnos az email jelszo egyezet a a facebook jelszoval es az email fiok jelszva is meg volt valtoztatva

(#63) Kata7519

Kata7519
(újonc)

Sziasztok.Nekem lenne egy problémám.Elfelejtettem a jelszavam.És sajnos nem tudok belépni.Gmailos,s ott hiába probálkoztam,de erenménytelen volt.Tudnak nekem vki segítenu,a mail cimem:gravest1@gmail.com.s kellene a fiókom,m fontos adtok vannak rajta.Kérem aki tud segítsen.Köszönöm.

Kata

(#64) Kata7519

Kata7519
(újonc)

Légysz

(#65) Mitszamitt válasza Drótszamár (#2) üzenetére

Mitszamitt
(újonc)

Hello ;) szeretnek segitseget kerni,mivel feltortek a freemailomat! es ez altal a facebookomat is...:(
\megkerlek,ha tudsz segiteni segits :) elore is koszi,varom leveled

(#66) szomi75

szomi75
(újonc)

Sziasztok! Az elmúlt napokban többször beléptek facebook fiókomba ,amiről értesítéseket kaptam ,nem is keveset .Ami érdekelne hogy az üzenetben lévő ID számok alapján nem tudom-e megnézni ,hogy ki vagy kik törték fel a fiókom.
Az üzenetek egy része :

A new unknown device logged into your Facebook account (2012. február 13., 10:38) from Budapest, BU, HU (IP=130.43.248.142). (Note: This location is based on information from your ISP or wireless provider.)
A new unknown device logged into your Facebook account (2012. február 14., 11:14) from Budapest, BU, HU (IP=89.223.255.98). (Note: This location is based on information from your ISP or wireless provider.)
A new unknown device logged into your Facebook account (2012. február 15., 22:21) from Budapest, BU, HU (IP=94.44.181.226). (Note: This location is based on information from your ISP or wireless provider.)
A new unknown device logged into your Facebook account (2012. február 15., 0:28) from Budapest, BU, HU (IP=89.223.226.142). (Note: This location is based on information from your ISP or wireless provider.)
Várom válaszod .

(#67) chrishu válasza Vasinger! (#1) üzenetére

chrishu
(újonc)

Hali hugom facebookját és citromail-jét feltörték. tudsz segíteni?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.