- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Hirtelen pár kérdés:
Az alkalmazásokhoz nincs valamilyen billentyű? Mert így csak balra-jobbra rángatom.
Az alkalmazások menüket lehet szerkeszteni? Nincs benne minden.A betűméretet hogy növelem meg? S miért nincs minden ablakon minimalizáló gomb?
[ Szerkesztve ]
Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!
-
Vladi
nagyúr
Na eljött megint az olvassunk release notes-t nap.
Meglett amit kérdeztem:
a gnome-tweak-tool-t kell feltenni, azzal lehet a betű méretét állítani.
A user menüt megnyitva meg kell nyomni az alt gombot, akkor vált leállításra. Hirtelen ennyi.Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!
-
törölt tag
tedd fel a gnome-tweak-tool nevű csomagot, és sok problémádra találsz beállítást
mit szerentél az alkalmazások menüben szerkeszteni? sok dolog, ami nincs benne, az nem is létezik/nem települ fel alapból. de amúgy próbáltad azt, hogy super és elkezded gépelni a nevét?
szerk.: na, lekéstem az okoskodással, pedig már úgy örültem volna, hogy én is tudok újat mondani
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
persze, hogy pörög a topik, szinte naponta jövök ide a láma kérdéseimmel
amúgy a díszítéssel kapcsolatban esetleg érdemes rápillantani erre: [link]
egész jó kiterjesztések vannak, és folyamatosan bővülnek.egyébként az lehet, hogy bug, hogy az alkalmazások közt nincs ott, cska ha beírod a nevét, esetleg kérdezz rá valahol az illetékeseknél. van pár dolog, amit észre vettem és szintén már ismert bug.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
törölt tag
köszi, majd akko kipróbálom én is. csak tegnap este remekül elment a net, és sak most jött vissza (vagyis nem maradtam fenn hajnalig, hogy megvárjam mikor jön vissza).
pethYeti: a flash-t legegyszerűbb úgy, ha letöltöd a legfrissebb tar.gz fájlt az adobe-tól, és kitömöríted a ~/.mozilla/plugins (vagy valami hasonló) mappába a libflashplayer.so fájlt. vagy használsz chrome-ot, ami beépített flash pluginnel jön.
-
ntomka
nagyúr
-
Hokoyumi
tag
artam hogy toltam rajta ramtesztet, de nem volt vele hiba
am 256 ddr abból 32 az igp-nek
de az a szar gép mindíg lefagy... xp van még rajta az dvd írás közben is lefagy
mármint poweriso-val, a néróval megírja csak a nérő cd képet nem hajlandó dvd-re írni
sztem vmi más baja van annak...
de nemtudom, bár most kotrok 1 xp cd-t vhonnan és megpróbálom azt felrakni
ha az is fagy a gépnek kuka
sztem a lappal nincs vmi rendben...alaplapom lenne amibe a ram belemegy csak vga nincs hozzá:S
ill lenne csak ki kéne szedni ebből..Amit nem tudsz nem fájl, ilyen a szájber tér. | "Jó lenne még a homokozóba ríni a dömperé"
-
Hokoyumi
tag
megvan a hardverhiba
2 külön kábelen volt a vinyó meg a dvd
kivettem mind2-t és tettem be 1 sajátot
most azon az 1en lóg mind2, de nem fagy, épp ubi 10.10 települ
bár csak kíváncsiságból hogy jó-e
de úgy néz ki fain^^
xp alól már dvd-t is tdtam írni velemostmár csak vennem kéne új rw lemezeket mert ami itthon van öreg és karcos...
meg író se ártana.. de sajnálok érte pénzt adniéreztem én hogy vmi nemjó
vagy a 2-es ide port szar vagy a kábelek...
bár létezik az hogy azonos vezérlőn lévő 2 kivezetés közül az 1ik szar?Amit nem tudsz nem fájl, ilyen a szájber tér. | "Jó lenne még a homokozóba ríni a dömperé"
-
csendes
őstag
Hát mit szóljak?
[csendesk@archhost ~]$ time mcreal 0m30.404s
user 0m0.087s
sys 0m0.030s[csendes@archhost ~]$ time speed-dreams
real 1m11.219s
user 0m33.441s
sys 0m10.113sA speed-dreams auóverseny, TORCS fork.
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
csendes
őstag
Az lehet, hogy egy percig tart, mire elindul, de a time "real" a teljes futásidőt írja ki, szóval ebből ez nem derül ki. Vegyél helyette kétmagosat, az enyémen azonnal indul .
Ezeket találtam erről egyébként: [link][link][link]Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
kovaax
őstag
Ez a bug is bug továbbra is: https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=643676
Ráadásul sötétben tapogatóznak, space nélküli könyvtárokra se működik. A mai világban 8 Gb lemez kell egy virtuális gép felrakásához, amibe tud telepíteni akármit, és ki tudja próbálni és be tudja határolni az ilyen egyszerűen reprodukálható hibákat. De szemmel láthatólag szarnak rá...
És megvan openSUSE 11.4-ben is, csak ott nem "javul ki", ha felrakom a file-roller-t.
-=- There's no place like /home -=-
-
kovaax
őstag
Én meg még ki se próbáltam, hogy lehet-e zenét hallgatni az F15-tel... Megvan a pünkösdi program!
Mondjuk fel akarom tolni a nagyobbik gép kisebbik vinyójára is, hogy megnézzem mi ez a Gnome 3. Csak előbb le kell takarítani a kisebbik vinyót, ez a nagyobb macera.
-
Fent van az mp3 codec, de ketté fagy a rhytmbox
Itt egy kép mivel nem tudtam kimásolni a szöveget...A pulse beállításai megvannak de ami nekem kell az nincs ott. Nekem arra van szükségem, h be tudjam állítani melyik kimeneten (az alaplapon ügye van 6 db jack) mi szóljon. Mert amelyik kimeneten most a mély van ott biza linux-on nem jön hang (persze win-en jó...)
Azon hallgatom a zeném amit behoztam magamnak
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
kovaax
őstag
-
rokefeller
senior tag
Hozzátenném, bajom nincs vele, semmi nincs elreccsenve pedig első nap frissítettem preupgrade-del (ott volt egy kis brékelés, mert az anaconda miért is ne reccsenne el ha a temped tmpfs). Azt nem tudom hogy ez rutin, vagy azért tényleg javul a release minőség.
Az előbb néztem meg, daily-re van állítva a frissítés, de nekem nem tűnik úgy mintha naponta reggel próbálkozna is, és volt vagy két frissítés amikor nekem jutott eszembe hogy na, van már valami új, és volt is.
A télapó nem a régi már...
-
kovaax
őstag
Innen: http://www.google.com/chrome
A Fedora repoban mennyire friss a cucc?
-
ko9
addikt
Őőő... 15?
Csak 14esre volt ezzel kapcsolatban leírás. 15öshöz csak TomCat + PostgreSQL, meg LAMP leírás van... Meg Lighthttpd-s, de ezek kiestek, nekem Cherokee kellEsetleg ha találsz 15höz Cherokee leírást, akkor szívesen veszem.
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
Semmi Felraktam az RRD-t is, a hibaüzenet eltünt, de a PHP maradt.
Minden 64bites, yum install-lal raktam fel mindent, x86_64 volt mind.
Az érdekes az, hogy tegnap felraktam egy Debiant, azon ment elsőre. Mondjuk a Stable repóban csak az 1.0.8 volt, itt meg 1.2.99 van (Debianban ez az Unstable repo )Mindegy, ma utoljára újrahúzom. Milyen webszervert ajánlatok? Főleg PHPMyAdmin miatt kell. Maradjak a jól megszokott LAMP-nál?
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Hogy-hogy milyen? Szép új... Tök mindegy mit csinálok vele, mire formázom, milyen os alatt a fedora telepítője azt hiszi, h egy cd lemez a vinyóm... Live alatt gparted/fdisk tökéletesen látja (mint lejjebb linkeltem). Uborka telepítője megint tökéletesen kezeli csak a fedora nem. Na ilyenkor mit kell csinálni? Egyébként másik vinyó(kat) rendesen kezeli csak ez a 1,5-es nem tetszik neki. Ha meg már megy a rendszer persze simán látja/írja/olvassa ahogy kell.
-
Ez a probléma megkerülősdi lesz a megoldás, mingyá neki is veselkedek. Egyébként feltettem az ubi-t de pár perc (najó óra) alatt ki is készített... Sokkal lassabb, átgondolatlan, és valahogy már idegesít, h "hülyének" nézi a user-t...
(#2950) csendes: 15 is ugyanígy van a dologgal. Régebbit meg nem akarok, gnome3 kell nekem
-
rokefeller
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Külpolitika
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- PayPal
- További aktív témák...
- PC játékok, csere on
- Pc játékok (szép állapotban)
- Xbox Game Pass Ultimate / Core / PC előfizetés 1-36 hónap AZONNALI KÉZBESÍTÉSSEL!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN licenckulcsok - kedvezményes ajánlatok (frissítve: 2024. 10. 01.)
- Windows 10, 11 Professional, Home, Enterprise licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest