De nekem nincs fönt semmi ilyesmi. De ha esetleg az AVIVO-val akad, akkor miért nem akad folytonosan?
pilóta: Akkor 4870, és a szokásos ATI driver-szarakodás, de nem érdekel, mert letöröltem a bánatba az egészet. Néztem Vista alatt is, de ua. Minél többet játszom, annál gyakrabban dobál ki, és hiába mentek, mert a hibákat is elmenti, azaz egy restart után visszatöltve a mentést (már ha visszatölti), ugyanúgy kiszór. Az utolsó fix mentésem még az emlékmű tetején volt, amikor a rádióadót bekapcsoltam, utána már vagy tölt, vagy nem, de a legújabbak csak ez után, ismételt töltéssel jöttek be, aztán úgy sem. Indítottam új játékot, az is ment egy darabig, aztán kezdte a kidobálást. Meguntam. Vajmi kevéssé izgat, hogy a programot nem írták meg a 4870-hez, vagy a driver a szokásos vacak. Szemét, és kész. Régen, ha megvettem egy programot, felinstalláltam, és vígan játszottam bármilyen konfigon. Ma már nem merek látatlanba vásárolni. Jericho ugyanúgy ment a levesbe, amikor kiderült, hogy a karakterváltást és a használatot elválaszthatatlanul ugyanarra a gombra tették, és így nem lehetett megcsinálni a bunker-robbantásos pályát, mert a nyitás helyett mindig társat akart váltani. A haver, aki megvette, kínlódott 2 hétig, mire sikerült megcsinálnia, mert ugye abban a programban még menteni sem lehet. Na hát ennyit arról, mennyire törődnek a gyártók a vásárlókkal.
CS már megy (amúgy még legalább egy tucat embernek ugyanúgy fagyott, mint nálam), találtam hozzá javítást (ergo az sem hardver-probléma volt).
Egyébiránt más programokkal semmi gond, tehát a hardvernek semmi baja.
[ Szerkesztve ]
Régebben gyakran okoztak problémákat az AMD driverei. Ma már nincs ilyen gondom! Hardveres, beállítási problémák, teszt kérdések, egyéb gondok esetén: katt-teszt.comlu.com