Ki milyen stratégiát alkalmaz Mister Gutsy ellen? Ennek a szerencsétlennek plazma pisztolya és lángszórója van, amivel igen hamar végezni tud velem. Más ellenfeleknél "up, close and personal" módban 95%-kal el tudom lőni mindegyik fejét, ennek viszont max. 60%-ot ír ki a szenzoraira. Úgy, hogy ott állok közvetlenül előtte.
És hagyományos fegyverekkel alig lehet megkarcolni, több tárat belelőttem és még mindig jön. Szorult helyzetemben megkínáltam egy Nuka Grenade-del (vésztartaléknak mindig van egy a pakkban), azzal sikerült csak semlegesíteni. Ugyanezen a környéken a Protectorok illetve a RoboBrainek nem okoznak különösebb gondot.
Más. A f***om kivan a VATS-szal. Aszongya 95% találati arány. Na ja, de korlát mögül lövök és nem a korlátot lövi szét a fickó az orra előtt?! Ugyanez megy sarok mögül kikandikálva, vagy RoboBrain esetén is útban van a törzse és nem a fejét lőné el... Idióta. 
[ Szerkesztve ]
''As long as they're going to steal it, we want them to steal ours'' -- Bill Gates, 1998 ''If they're going to pirate somebody, we want it to be us rather than somebody else.'' -- Jeff Raikes, Microsoft Business Division, 2007

), no meg jó kis páncélokat hozandó? 

)