Úgyanúgy működik a V.A.T.S. melee weapon-nal is.
„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság, és látá az erényt az ő alakjában…”

Úgyanúgy működik a V.A.T.S. melee weapon-nal is.
„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság, és látá az erényt az ő alakjában…”

Az jó, akkor csak balfasz voltam
EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

Valaki tenne be egy screenshotot egy deathclaw-ról? Én még nem találkoztam velük és kíváncsi vagyok hogy néznek ki.
Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.

Negatív! Tényleg ennyire egyszerűnek tűnik a csaj hogy azt hiszed, múködésképtelen lőfegyverrel támadna?
Nekem is ezt csiálja fullos minigunnal.
[ Szerkesztve ]
http://maffiozo.hu/rablas.php?rablo=Leffty
Dehogy, csak szokásom, hogy ha supportolni kell valamit, akkor az alapoknál kezdem
Meg nem láttam ilyen bugot a hivatalos fórumban sem, de majd utánanézek.
Ha neked is ezt csinálja, akkor azt mondd meg, hogy milyen körülmények között, milyen fegyverekkel történik ez?
www.tacticalgamer.com
Én azt vettem észre, hogy VATS nélkül pontosabb vagyok fejre, főleg guggolásból. Hiába no, Übersoldier rulez! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Régebben gyakran okoztak problémákat az AMD driverei. Ma már nincs ilyen gondom! Hardveres, beállítási problémák, teszt kérdések, egyéb gondok esetén: katt-teszt.comlu.com
Én állandóan nyomom a VATS-ot és kevesebb lőszer fogy mintha sorozék simán. Hunting rifle.el nagyon jól lehet ölni a mutánsokat, raider-eket meg főleg. És az még benne a jó hogy szinte az összes mutánsnál van belevaló lőszer is. Ghoulokra meg a lefűrészelt csövű soti nagyon bejön. Mikor ugranának akkor V, 1 lövés fejre és 99%-ban meg is halt. 
Hát nekem egyelőre a spontán fejlövés mindig betalál (még ha nem is pusztul meg az ellenség, pedig fröcsög ám az agya szerte-szét - de erről már írtam), a VATS meg soxor mellétrafál (viszont azt gyönyörűen lassítja, hogy nesze, hülye gamer, kapd be!), de lehet, hogy a lvl3 miatt van.
A soti rohadt lassan tölt újra, a raiderek felére lenyomták az életerőmet, mire újratöltött.
Az aktivált védőrobot sem húzta sokáig, csak kaszabolta a nagy semmit a lézerével. 
[ Szerkesztve ]
Régebben gyakran okoztak problémákat az AMD driverei. Ma már nincs ilyen gondom! Hardveres, beállítási problémák, teszt kérdések, egyéb gondok esetén: katt-teszt.comlu.com
Az bizony még a lvl3 miatt van. Lvl 7es vagyok, most kaptampl Commando nevü perk-öt ami VATS-nál növeli a pontosságot. Majd tolok egy screen-t a karakteremről aztán majd a hozzáértőbbek megmondják és lehet csak stat miatt megy jobban VATS-ban.
Itt az alvás hogyan működik? Mert kiírta egy fejsérülésemre, hogy kéne, és a fejem nem is nagyon gyógyul a stimpak-ektől.
Vagy a házadban alszol, vagy keresel olyan ágyat, ami nem tartozik senkihez. Játék elején a springvale school -ban van ilyen, ahonnan persze előbb ki kell lakoltatni a raidereket 
www.tacticalgamer.com
Köszi, onnan bentről már ki fatestápolóztam őket, de majd visszatérek.
Van házam?
Egy üres van Megatonban...
Gondolom, majd meg lehet venni, de ahogy eddig néztem, nem nagyon dől a pénz hozzám, az is hamar elmegy javításokra.
Megatonban fenn tudsz aludni ha jól emlékszem. Amúgy ha nyomod a repair skill-t és pl 2 fegyód van ami egyforma akkor tudsz javítani és akkor nem megy e la pénz.
Nekem még csak szürke R van, pedig van repair skill-em.
2 fegyó kell minimum és akkor tudsz majd javítani. Az egyik fegyó értelemszerűen elveszlik a javításnál, de a jobb cnd-s fegyó jobban és pontosabban sebez.
Ja, hogy úgy 2 (egyforma, nyilván)! Na, én meg mindig eladtam a fölösleget. 
Megatonban akkor kapsz házat, ha hatástalanítod a bombát. Ha felrobbantod, máshol kapsz egy lakosztályt.
www.tacticalgamer.com
Nekem hiányzott valami cucc a robbantáshoz de előtte van mentésem. Ki akarom próbálni mekkorát szól a placc 

Bármilyen fegyó, bármilyen körülmény.
Nem is hiányzik.
Elértem a 20-as szintet és csak most vettem észre, hogy a korábbn már 100-ra feltolt lockpick tudásom most megint 97. Motől lehet?
Ja és beragadtam egy szállodába, ahonnan nem találo a kiutat. Egy kórházból a ledölt darun át jutottam be, de ahol a külvilágba vezető ajtó van, oda nem tudok vissza feljutni. A tetőre is ki tudtam menni, de semmi több.
Abszolút nem működik a vats, a játék egyik alapeleme és nem is hiányzik
Ez azért durva, a legjobban kinéző killeket úgy csinálhatod.
A szálloda tetején van egy ranger csapat, ha még élnek, tudsz velük beszélni, az egyik megjavítja a liftet ha viszel neki fission batteryt. Ha már nem élnek, akkor elvileg te is meg tudod csinálni, az egyik rangernél van hozzá cucc.
szerk: balkezes egér?
[ Szerkesztve ]
www.tacticalgamer.com
A videón jól láttam hogy a robbantásért 1000 cap is jár?

A VATS működik. Odáig, hogy muztatja a lényeket, ha nyomom a V-t. Aztán E-vel ki tudom választani a lövési célpontot és amikor elfogadom nem csiál semmit. Már kicsit sokszor leírtam ezt itt.
Amire felértem a tetőre egy élt csak és az is rámlőtt. Ezért kicsit elpáholtam, így nincs kivel dumcsizni. A lift panelja megcsiálva, de csak a középső emelet és a tető közt közlekedik.
Igen balkezes egér.
Én tűzgombbal jelölöm ki (bal egér), és E-re indul (az az elfogadás, nem a kijelölés).

Valahogy ríltájmban nem az igazi. Nekem hozzátartozik a Fallout érzéshez, hogy csak azt mondom meg, hogy mire lőjön, a többit meg ő elintézi. Commando perk után pedig már egész kellemes arányban jönnek be a sneak critical head shotjaim. Jah, lehet, hogy a shotgun lassan tölt újra, de VATS-ban a reload ingyen van 
Az viszont mondjuk durva, hogy a nyamvadék egy tenyérnyi .44 scoped magnummal nagyjából ugyanolyan sebzést tudok összehozni (a találati pontosságtól eltekintve), mint a full extrás sniper rifle-vel.
Amúgy ha nyomod a repair skill-t és pl 2 fegyód van ami egyforma akkor tudsz javítani és akkor nem megy e la pénz.
Ezzel vigyázni kell, mert adott esetben a két eszköz külön eladva többet ér, mint az egy jobb állapotú. Szóval eladásra szánt cuccot csak akkor kell repair-rel összedolgozni, ha szűkössé vált a hely a hátizsákban.
Elértem a 20-as szintet és csak most vettem észre, hogy a korábbn már 100-ra feltolt lockpick tudásom most megint 97. Motől lehet?
Vault 101 Utility Jumpsuit például? Még a legelején hozzá lehet jutni. Repair+5, Lockpick+5.
''As long as they're going to steal it, we want them to steal ours'' -- Bill Gates, 1998 ''If they're going to pirate somebody, we want it to be us rather than somebody else.'' -- Jeff Raikes, Microsoft Business Division, 2007

Van már hír a mod tools-ról, hogy mikor jön ki?
http://www.youtube.com/watch?v=dO5em1rn5Ik
Mióta magas a repair skillem azóta sose járok boltba, nem veszek semmit. Ha 2 1forma fegyó van nálam akkor javítok és kész. Stimpak-et veszek nagynéha de általában azt is találok eleget. A rock-it-luncherhez veló papír megéri az árát? Ütös fegyót lehet csinálni belőle vagy csak maci meg kólásüveg lövöldözésre jó?
[ Szerkesztve ]
El kéne azt lopni inkább, csak amikor zárás után megyek arra, kiírja, hogy alacsony a betörési skillem. Sebaj, lesz az még magasabb. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Hát engem annyira sem érintett meg az előző 2 rész, hogy nekiálljak játszani velük, én realtime szeretem csinálni a dolgokat (ahogy az életben). És saját szemszögből (ahogy az életben). Számomra minden más kilúgozott (stratégiát - mármint ami tényleg az - /sze leszámítva, de abból meg 1 kézen össze tudom számolni az elmúlt 15 év jó termését). Nem szeretem a szerepjátékokat, csak egy KotOR (amelynek a több szereplő és a hangulat miatt még el tudtam viselni az irányítását) v. Oblivion tudott megfogni.

Multiplayer van benne? Ha igen, milyen? Próbálta valaki?
Aki él és nem boldog, az téved!

Vault 101 Utility Jumpsuit például? Még a legelején hozzá lehet jutni. Repair+5, Lockpick+5.
Nem holrdta ilyen ruci de akkor veszek/szerzek valahol. 
Van benne, netes, azzal szopatott be, amikor feltettem a Halo-t, aztán az ott létrehozott user nevén új játékot kezdett, és nem volt hajlandó betölteni a régi mentéseimet.

Szerintem ezt csak a Vault 101-ben lehetett beszerezni. Én legalábbis még nem akadtam össze vele máshol.
''As long as they're going to steal it, we want them to steal ours'' -- Bill Gates, 1998 ''If they're going to pirate somebody, we want it to be us rather than somebody else.'' -- Jeff Raikes, Microsoft Business Division, 2007

Nos visszatöltöttem egy korábbi állást és meglestem, hogy milyen a szintlépéskor amikor 18-19 közt váltok. Már korábban feltoltam 100-ra a lockpick-et, erre a szintlépés után megint 97 lett, annak ellenére, hogy nem viseltem a 100-nál olyan rucit, ami feltolta volna.

Ez ember öreg korára egyre több mindent elfelejt, és már a keze is jobban remeg mint fiatalon... 
Az a baj a világgal hogy az okosok tele vannak kételyekkel, a hülyéknek meg minden tök egyértelmű...

Nyilvánvalóan ez történt
EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

A lockpick szerintem aglity alapú, és ha csökkent az aglityd mondjuk power armor viselése miatt, akkor levonja.
"Revenge is a dish best served cold." - old Klingon proverb

Nem lehet hogy vmilyen függőséged van vagy sugárzást kaptál? Akkor szoktak képességek csökkenni.
"Egyszer fent...egyszer fent!"

elnéztem a számozást
[ Szerkesztve ]
Su cuy'gar!
Hú, de dögunalom lett ez a játék. Megyek a rádió után, és csak orkok meg zombik mindenütt, ráadásul semmi kereskedési lehetőség, így mivel nem akarok napokat elcseszni a térképen ugrálással, god módban cipelek vagy 7 mázsányi cuccot.
Ráadásul a power armor darabjait olyan szar állapotban találni, hogy amiket összeszedtem, még javítással is alig tartanak egyáltalán össze.

Van kereskedési lehetőséged. néha egy-egy karaván feltűnik, illetve több településen is van akivel tudsz boltolni. Aztá meg van karaván, amit keresni sem kell, mert fix helyen egy bolt elött ácsorog.
Hát én egyikkel sem találkoztam.
Tényleg, a fő képességeket hogyan lehet upgrade-elni? Mert nekem az első 2 szint óta csak a tapasztalatokat meg a képzettségeket hagyja módosítani. Viszont pontos célzást segítő upgrade nagyon bejön vatts-ban!
Most hangyafészket keresek. Elméletileg a metróban kell lennie, noha az zárva van, de a hangyák föld alatt laknak. Majd meglátom.
Viszont időről időre gondol egyet, és kidob a játék.

A perkek közül kell ha jól emlékszem az "intense training" -et választani, majd kijelölni, hogy melyik s.p.e.c.i.a.l. -ra menjen a pont.

A Manualban le van írva. Egyébként ma vettem meg a szombathelyi MM-ban, és azt mondták, hogy ott kicserélik majd magyarra a lemezt ha kijön. Szvsz érdemes volt megvenni. Nagyon bele tudom élni magam.
Ja és egy kis segítség mindenkinek. Szóval feltettem a játékot, és max grafikán 40 és 60 fps között ingadozik a képsebesség, ami miatt apróbb akadozás figyelhető meg, legalábbis szerintem. Ezt már az Oblivionnál is tapasztaltam, de végre rájöttem a probléma nyitjára, ráadásul ez más játékoknál is segíthet. Szóval van egy program, amivel maximalizálhatod az FPS-edet, magyarán ha berakom max 40-re akkor az ott is marad és nem mozog az fps 60-40 között. Ezáltal a CPU-GPU párosnak is kevesebb dolga lesz, mert nem akarnak mindíg a maximális képfrissítési sebességhez közelíteni. Íme a link:
ahol le van írva, hogyan kell beüzemelni. Enjoy
Én ki szoktam hagyni a manualt, hogy erőt próbálóbb legyen a gama, no meg a haverom csak a lemezt hozta el, az fért a zsebébe a mocin.
Ha max grafikán tolod, nincs 40-60FPS-ed (legalábbis kint), főleg nem egy kihajtatlan 4850-nel. Persze én nem csak a grafikát toltam maxra, hanem a megjelenítési távolságot is 9-re tettem .ini fájlból, mert azért a látványért megéri, ahogy végiglátsz a világon a távoli ködig.
A képfrissítés gyorsulása mindig a grafika rovására megy.
Most akkor Szombathely vagy Szombathelx?
|UPP|Noc: No, akkor azt figyelmetlenül olvastam el, mert asztem, hogy menni fog az még, ahogy Oblivionban is ment.
[ Szerkesztve ]

Akár hiszed akár nem stabil 40 fps kint is ultra grafikán 12801024-ben. Néha megakad, de akkor swappol, mint ahogy az Oblivionban szokott.
Írd már át az uGrids-et 9-re...
HDR, élelmosás 8X és AF 16X megvan? Mert én azt vettem észre, hogy ha nem a launcherből indítottam a játékot, akkor nem volt meg.

Hát igazábol ilyeneket én nem nézek. Mindent beállítottam ultrára, aztá kész. Jól fut a játék, egyszer néztem fraps-al is, nekem ennyi elég
Csak a látvány kedvéért próbáld ki.
Viszont elakadtam: az archívumból el kéne hozni a függ. nyil.-ot, a csaj mondja is, hogy meghackelte a computert, meg a jelszót, de a lifthez vezető ajtónál nincs computer, csak zárva van, és kulcs kell neki, egyébiránt már keresztül-kasul bejártam az egész épületet. Elárulja valaki a megoldást?