Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Fallout 3

(#651) v.tom válasza trassher (#649) üzenetére

v.tom
(őstag)

Nem találkoztam ilyen problémával. Nálad nagyon szeret valamit a gépben a játék. :(

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#652) trassher válasza v.tom (#651) üzenetére

trassher
(őstag)
LOGOUT blog

A legjobb az hogy a peccset fel se rakja. Ezt dobja

[ Szerkesztve ]

(#653) athomi válasza trassher (#652) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

Ugyanezt dobta nekem is.

Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!

(#654) Darth_Revan válasza trassher (#652) üzenetére

Darth_Revan
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Eredeti a lemezről telepítetted, ugye?

[ Szerkesztve ]

(#655) Szipi válasza Darth_Revan (#654) üzenetére

Szipi
(fanatikus tag)

Én eredeti lemezről telepítettem és ugyanezt írja az UK patch, az US-t még nem próbáltam.
A verzió számot hol lehet megnézni mert konzolban a ver parancsra valami hülyeséget írkál.

mod: Közben megpróbáltam az US patchet -> már el sem indul, most telepítem újra. :(((

[ Szerkesztve ]

''Ingyé nem dolgozok ... semmi pénzé'' by anonimus

(#657) v.tom válasza trassher (#652) üzenetére

v.tom
(őstag)

Nálam sem ment fel a patch, egyik verzó sem. Ugyanez a hibaüzenet. :(

[ Szerkesztve ]

(#658) v.tom válasza Szipi (#655) üzenetére

v.tom
(őstag)

Ha van vista a gépeden, akkor meg tudod a verzószámot nézni a Játékok menüben. Alapból a verzió 1.0

[ Szerkesztve ]

(#659) Szipi válasza v.tom (#658) üzenetére

Szipi
(fanatikus tag)

Csak XP-m van. Ja amúgy csak nekem nem kért serialt vagy ez normális?

''Ingyé nem dolgozok ... semmi pénzé'' by anonimus

(#660) Fetyoka0

Fetyoka0
(kvázi-tag)

Hali! Nem tudjátok hogy kell eljutni River Citybe? Mert most oda kéne mennem. A legközelebbi hely az a muzeum de a felszin hemzseg a szupermutánsoktól. Csak a metróvonalon keresztül lehet eljutni oda?(utálok oda lemenni mert félek a ghoulok hangjától :DDD )

(#661) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ebbe a ~7MB-ba nem sok javítás fért bele ahogy írták is. Meg a verzió szám se nőt sokkal 1.0.0.15 lett csak, de idővel majd lesznek jobbak is pár száz MB-al amik már tényleges/hasznos dolgokat is tartalmaznak.
Szerintem ennek a "javításnak" nem sok értelme van, valami nagyon specifikus hibát javítottak csak ki.

(#660) Fetyoka0:

Rivet city legkönnyebb megközelíthetősége a folyó mentén van de ezt mondta neked a 3rd Dog koma mikor elbucsuzol tőle.
Menet közben pedig a híd alatt van egy fószer (bagózik) akitől sok okosságot tudsz venni carton of cigarettes-ért vagy bottle cup-ért, vagy bármi más hasznavehetetlen dolgokért.

[ Szerkesztve ]

Family Guy Online - Closed Beta

(#662) v.tom válasza Szipi (#659) üzenetére

v.tom
(őstag)

Nem kell neki serial, nálam sem kért.

Enton: Hát, azért annak a 7 megának is nagyon örülnék, ha felmenne...

[ Szerkesztve ]

(#663) katt777 válasza v.tom (#657) üzenetére

katt777
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én megnéztem, azért nem megy fel, mert az eredeti exe már ez a verzió (file -> jobb gomb -> tulajdonságok). Magyarán nem kell patchelni, vsz. már az 1.0.0.15-ös verziót adták ki errefelé. Egyébként gondoltam a cenzúrázásra is, de a német patch sem ment fel.

Régebben gyakran okoztak problémákat az AMD driverei. Ma már nincs ilyen gondom! Hardveres, beállítási problémák, teszt kérdések, egyéb gondok esetén: katt-teszt.comlu.com

(#664) v.tom válasza katt777 (#663) üzenetére

v.tom
(őstag)

A pi**ába. Pedig reménykedtem, hogy egy-két bugot megszűntet a dolog azért.

(#665) Enton válasza v.tom (#664) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nah megmondtam !:D
Habár az enyém csak 1.0.0.12-es de amíg tizedes jegyet nem javítanak én ujítom!

Family Guy Online - Closed Beta

(#666) v.tom válasza Enton (#665) üzenetére

v.tom
(őstag)

Én is szerettem volna, ha tényleg hoz valami érdemi változást a patch. Végülis hozott: kiderült hogy eddig is ez a verzió volt meg. Már okosabb lettem. :P

(#667) katt777 válasza Enton (#665) üzenetére

katt777
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Megnéztem, nálam 1.0.0.15-ös. Vagy mégis patchelte, csak valami mást nem talált? Mindenestre a játék megy. Ellentétben a Clear Sky-jal, amely az ATI és a saját programozóinak köszönhetően betöltéskor lefagy. :(((

Régebben gyakran okoztak problémákat az AMD driverei. Ma már nincs ilyen gondom! Hardveres, beállítási problémák, teszt kérdések, egyéb gondok esetén: katt-teszt.comlu.com

(#668) Gregorius

Gregorius
(őstag)

Volt már valaki az Anchorage War Memorialban? Elvileg van egy skill book a Facility alsó szinten, de sehol nem találom.

''As long as they're going to steal it, we want them to steal ours'' -- Bill Gates, 1998 ''If they're going to pirate somebody, we want it to be us rather than somebody else.'' -- Jeff Raikes, Microsoft Business Division, 2007

(#669) Gregorius válasza Gregorius (#668) üzenetére

Gregorius
(őstag)

Megvan. Nem a Facility areában van, hanem az operations & clinic roomban az asztalon.

''As long as they're going to steal it, we want them to steal ours'' -- Bill Gates, 1998 ''If they're going to pirate somebody, we want it to be us rather than somebody else.'' -- Jeff Raikes, Microsoft Business Division, 2007

(#670) lordjancso válasza katt777 (#667) üzenetére

lordjancso
(senior tag)

asszem a clear sky-ra van a hotfix az ati driverekhez. lásd hivatalos honlap.

Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.

(#671) katt777 válasza lordjancso (#670) üzenetére

katt777
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hát azt b.szhatom. :( Az (is) volt fent. De akkor most megint hanyagolom azt a játékot a következő ATI driverig. Viszont a rendes 8.10-et visszatéve legalább a FC2 megint jó lett. Ennyit arról, hogy a hotfix-ben milyen"javítások vannak". :P :DDD
Itt van nekem a Fallout 3, és ha abból indulok ki, mióta oblizok, ezzel is elleszek egy darabig, főleg, hogy még csak a bárig jutottam el, atomos faszit elküldtem anyjába, bárost meg átvágtam (speech skill), így kicsit beszédesebb lett. Novával lehet szexelni? :F :DDD

[ Szerkesztve ]

(#672) v.tom válasza katt777 (#671) üzenetére

v.tom
(őstag)

A szex annyit jelentett nálam, hogy kifizettem zsét, a csajszival felmész a szobába,aki olyan rendes, hogy lefekszik és alszik. :W Már csak a párbeszédpanel hiányzik, hogy: "Bocsi, de úgy fáj a fejem."

(#673) whYz

whYz
(senior tag)

hali
jefferson memorialnal vagyok és szereztem kazikat apuciról viszont most az jön hogy hallgassam meg őket(asszem) és oda mutat a jel egy gépre azzal viszont semmit nem lehet csinálni... hogyan tovább?

(#674) ScouserHUN válasza katt777 (#671) üzenetére

ScouserHUN
(tag)

Media Markt-ban Szombathelyen van már? Vagy hol vetted?

(#675) cettlee válasza whYz (#673) üzenetére

cettlee
(senior tag)

a pipboyba kell meghalgatni

2001-12-23 22:29, azaz 3556 napja

(#676) whYz válasza cettlee (#675) üzenetére

whYz
(senior tag)

ja tényleg sikerült :DDD
köszi szépen

[ Szerkesztve ]

(#677) Gregorius válasza katt777 (#636) üzenetére

Gregorius
(őstag)

lehet egy hiper-szuper akármilyen mutáns, ha lesből fejbe lövöm egy betont is átvivő robbanógolyóval, vagy beleküldök egy rakétát, akkor meg KELL döglenie, ez a realitás, és ezt nem tették bele ebbe a játékba.
Ezek szerint még nem találkoztál a sneak attack criticallal? Az utóbbi időben elég sokszor sikerül összehozni. Egy darab sniper rifle, egy darab badass super mutant, egy darab headshot, némi mázli és a kis aranyosnak máris szétfröccsent a feje. Épp most nyírtam ki hármat egymás után sneak attackkal a Museum of History mellett.

Szerk: nem mindegy, hogy milyen fegyvert használsz. Egy rossz kondíciójú sniper rifle, ami papíron 25-öt sebez vágja az agyvelőt, mint forró kés a vajat, ellenben egy jobb állapotú, szintén 25-öt sebző 10mm SMG nem okoz ugyanakkora sebzést. Gondolom más a critical hit szorzója.

[ Szerkesztve ]

(#678) ScouserHUN válasza Gregorius (#677) üzenetére

ScouserHUN
(tag)

Engem egyáltalán nem zavar, ha 3-4 fejlövés is kell egy halálhoz, mert WoW-on nevelkedtem és szvsz egy RPG-nek úgy kell működnie, hogy a skilljeid és a geared alapján kijön egy sebzés adott fegyverre és ha 4szer kell eltalálni valaki ahoz hogy meghaljon tőle akkor 4szer. És akkor jöhet a critical ami csökkenti ezeket. Gondolom sneak-ből könnyebb crit-elni, ez általában így szokott lenni. Szal szerintem teljesen oké, mert ez nem fps.

(#679) trassher

trassher
(őstag)
LOGOUT blog

Gunny-t holtalálom a citadellában? Azt írják hogy a Lab körül de sehol sem találom.

(#680) katt777 válasza ScouserHUN (#678) üzenetére

katt777
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A realitás elvárásának semmi köze az FPS-ekhez, azok között is akad éppen elég szemét. :((( Lényegében a valóságban egy pontos fejlövés halált okoz védetlen célpontra, ezért akár egy FPS, akár egy RPG nem így működik, akkor csal.

ScouserHUN: Havernak hozták kintről. Kölcsönbe van, én majd veszem a magyart dec-ben.

Viszont +1-re figyelmeztetnék: megnéztem egy "letöltött" verziót, és abba be van építve a nodvd fix, mert a launcher-e ugyanaz, mint a letölthető javítás (mellesleg ezeket én is felteszem minden megvásárolt játékra, megkímélendő magamat a gyári vírusok miatti szívástól, illetve a lemezt és a meghajtómat a károsodástól). Azaz akinek warezolt verziója van, nagy eséllyel ezért nem tudja patchelni.

(#681) Kraptor válasza katt777 (#680) üzenetére

Kraptor
(PH! addikt)

LEgális verzióval se megy a patch:)

(#682) Fetyoka0

Fetyoka0
(kvázi-tag)

Elértem River citybe(ami egy hajó :F ). Beúsztam a két törött hajó között kinyirtam 2 ollóst a csapdán is átvergődtem de nem tudok oda eljutni ahova a nyil mutat(kinai csávó). Csak egy faszival találkozok aki sok gép között van meg egy csontvázzal :) ja és halhatatlan és nem mond semmi érdekeset. A nyil a másik hajótömbbe mutat ahová nemtudok bejutni. Azt meg hol?

(#683) Tsumaas válasza Fetyoka0 (#682) üzenetére

Tsumaas
(senior tag)
LOGOUT blog

Hello!

Remélem tudtok nekem segíteni. Apuci után megyek és beértem a hajós quest után valami olyan helyre ami tele van Super Mutant-okkal, és van valami kör alakú gép. Asszondja, hogy inditsam el a gépet, de mikor nyomnám az E-t, ezt írja ki... Szerintem tudjátok mi lehet a válasz, és előre köszi! (ha meg nem akkor uninstallálom :D )

(#684) cettlee válasza Tsumaas (#683) üzenetére

cettlee
(senior tag)

nem most kell meghalgatni a pipboy-jal a holokazettát? 3 darab volt azon az inditón.

2001-12-23 22:29, azaz 3556 napja

(#685) katt777 válasza Kraptor (#681) üzenetére

katt777
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Azért nézd meg az eredeti programverziót, mert a fallout3.exe nálam is már eleve 1.0.0.15-ös. Ha meg csak az 1.0.0.0-ra megy fel a patch, akkor mindenkinek mindegy. Látom, már itt is kezdődik, ami Oblivionnál volt...

(#686) Tsumaas válasza cettlee (#684) üzenetére

Tsumaas
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen, össze kell gyűjteni 10 db ilyen kazettát, de csak vagy 8 db van meg... Mindegyik ott van abban az épületben?

(#687) attyspocak válasza Fetyoka0 (#682) üzenetére

attyspocak
(fanatikus tag)

River City-be egy fém állványon át lehet bejutni, amin van egy amolyan kapucsnegő. Ha azt megnyood, az őrség befordítja a hajóra vezető hidat. Ezen az állványon is volt egy szomjazó tűlélő.

http://maffiozo.hu/rablas.php?rablo=Leffty

(#688) vazimódó

vazimódó
(senior tag)

Fallout3 final fix Skullptura
Probalok segiteni azoknak akiknek fagyas es egyeb gondjai vannak a jatekkal. :R
Kicsit sokaig telepul a fix,kb 1,5 ora,de egy probat meger.

"Mar elegem van a sok belpolitikabol,szoval itt van ez hiszen en se vagyok fabol"

(#689) v.tom válasza attyspocak (#687) üzenetére

v.tom
(őstag)

Tényleg, ezekkel a szomjazó túlélőkkel a karmgyűjtésen kívül lehet valami kezdeni?

(#690) katt777

katt777
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Na, találtam egy izom-gumibabát, nőtt az erőm 1-gyel permanensen, ez jó. Betörni kellett hozzá, az nem olyan jó. A 3. vízszivárgást sehol nem találom, pedig 5x körbejártam már Megaton-t. Ez nem jó. Folytom karmát vesztek a lopkodás miatt, ez visszaüt valahol?
Seriffet meg lazán hátba lőtte Burke, amikor le akarta tartóztatni, na, ennek a karakternek sem volt hosszú élete. Furcsa.
Ja, és bementem az Armory-ba, erre ott egy robot, kimenni nem tudok, és agyonlő. Lehet ezzel kezdeni valamit?
Pár küldit összeszedtem a városban, de pl. a dokinak nem tudom besúgni a fiát, bombához meg még nem értek, á, béna még a karakterem éppen csak level 3-on. :(((

(#691) katt777 válasza vazimódó (#688) üzenetére

katt777
(PH! félisten)
LOGOUT blog

1.5 óra 16MB-tól? Nem durva ez egy kicsit? Vagy telerakja trójai bitlovakkal a rendszert, meg vírusokkal? :F

(#692) vazimódó válasza katt777 (#691) üzenetére

vazimódó
(senior tag)

Erre nem is gondoltam.
Nem akarok en senkinek se rosszat.
Avast van fenn nalam. Tegnap felraktam ezt a fixet,azota meg semmi gond a gepemmel.
Mindenki csak sajat felelossegere probalja ki!

"Mar elegem van a sok belpolitikabol,szoval itt van ez hiszen en se vagyok fabol"

(#693) maskimx válasza katt777 (#691) üzenetére

maskimx
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem, csak átkódolja az összes hangot ogg-ból ogm-be, ez eltart egy ideig.
A gép televágása trójaival nem lenne ilyen hosszú folyamat :)

www.tacticalgamer.com

(#694) katt777 válasza vazimódó (#692) üzenetére

katt777
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én nem tudom, csak tippeltem, mert láttam már ilyen fix-eket, némelyik még jónak is tűnt, aztán egy AVG frissítés után hirtelen tele lett lovacskákkal a gépem.
Viszont nálam most sincs gond a programmal, legalábbis futás-ügyileg. :)

(#695) vazimódó válasza katt777 (#694) üzenetére

vazimódó
(senior tag)

Hat igen. Annyit nem er hogy tonkrevagja az egesz gepet. :R
maskimx Koszi az infot. :R

(#696) attyspocak

attyspocak
(fanatikus tag)

Vizvárosban a dokival ne boldogulok. Valami plusz infót kéne kiszedni belőle egy droidról, de ne mmond semmi értelmeset. Még a terminálját is feltörte, de hiába.

http://maffiozo.hu/rablas.php?rablo=Leffty

(#697) dangerzone

dangerzone
(PH! addikt)

Mia véleményetek a játékról? Érdemes feltenni?:)

(#698) maskimx válasza dangerzone (#697) üzenetére

maskimx
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha ismered az elődöket, akkor mindenképp próbáld ki, majdnem olyan jóra sikerült. Ha meg nem, akkor is, mert jó játék ;)

www.tacticalgamer.com

(#699) trassher

trassher
(őstag)
LOGOUT blog

Valaki tud segíteni a power armor-os ügyben? Azt mondják a palák hogy a laborhoz kell mennem, ott található akivel beszélnem kell de sehol sem találok labort a GNR épületben.

(#700) maskimx válasza trassher (#699) üzenetére

maskimx
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez normális, nem a gnr-ben van, hanem a Citadelben. A főküldetés során eljutsz majd oda, addig nem tudsz bemenni, még ha megtalálod sem. Ha ez így nem fasza, van konzol parancs, ami engedélyezi a power armor viselését.

www.tacticalgamer.com

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Fallout 3
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.