elég lesz ehhez a játékhoz a gépem vajon?
mikor jelenik már már meg
????
www.laptopkalauz.hu

elég lesz ehhez a játékhoz a gépem vajon?
mikor jelenik már már meg
????
www.laptopkalauz.hu

Nem .. vadi újak.. ajánlom olvasásra a honlapjukat.. óh, 'ázze.. még be se linkelte senki..
--------->[link] <-------
mind1.. lesz.. a Bethesda csinálja, miután végeztek az Oblivion kiegjével, mindenki átcsoportositottak a Fallout 3-ra.. eddgi csak ezek a képek a tutik belőle, de ezek is csak artwork-ök.. a fórumon lehet tippeket olvasni, hogy kinek mi kell, mi tetszik, mi nem, egyenlőre az emberek nagyrésze fallout2-t akar, új grafikával, és több fegyverrel.. (én is)
Sajnos azonban azon kivül, hogy nemsokára kiadnak egy trealert, semmit.. értsd SEMMIT nem lehet tudni a gammáról.. annyit sem, h FPS lesze-e vagy izometrikus, közökre osztott vagy real time, milyen engine-t használ, SEMMIT nem mondtak eddog róla..
Igy a gépigényről se tudok mit mondani, sajnos..
De ha tetszenek a képek, nézdd meg a müvész honlapját, ahol hasonló stilusú képeket lehet nézegetni.. némelyik egész kellemes.. [link]
[Szerkesztve]

nagyon köszönöm infot+linkeket! 
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

Oh, nagyon szivesen.. már azt hittem egyedül vagyok magyarhonból, akiu lesi a játékot, meg minden infót róla.. 
Kiváncsi leszek a jóvőheti képre.. mendenki azért sirt a fórumon, hogy semmi ' 50 évekbeli feelingje nincs az art-oknak.. majd meglássuk.. minden héten más kép köszönt, ha mégy a honlapra..
Én szurkolok, h ne csesszék el.. az a baj, akkoris játszok vele, ha elcseszik, de pénzt csak akkor látnak, ha jó lesz a gamma.. (Jajj de remélem, lesz demó is, meg minden)
Ha egy ilyen grafikája lenne, én már elégedett lennék, meg persze a perspektiva! Izometrikus nézet!
..![[kép] [kép]](http://i92.photobucket.com/albums/l7/HumaMage/Fallout%203/th_estr.jpg)
[link]
[Szerkesztve]
Hümm. Szerintem meg annyi kiszivárgott, hogy az Oblivion motorjára építik, és saját bevallásuk szerint ''megtartjuk, ami yóóó volt és lecseréljük, amit nem szerettünk, mint az Elder Scrollsnál'' - és ez az, ami miatt én félek.
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

Én a magam részéről csak remélni merem, hogy semmi köze nem lesz az oblivionhoz.. 

na ezt én is, NAGYON remélem!! valóban jó lenne, ha megmaradnának a MEGSZOKOTT (fölülről rálátós - ezexerint ennek izometrikus a neve
) nézetnél...például!
Vagy: a szintlépés-, skill-, trait-, perk- stb. rendszer is nagy ötlet vót, azt se kéne túlzottan felbolygatni, (max. finomítani).
ahogy a leendő starcraft2-nél is, szinte csak új motor kéne, 10 évvel újabb grafikával. De NE csak 4(+mittomén'mennyi)magos procin, 8800GTX-en meg 2GB+ RAM-on lehessen tolni!! 
És NE csak a 30. patch után legyen jáccható!!!!

(bocs, kicsit felb@#&!tak a manapság kijövő új game-ek...)
[Szerkesztve]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
úgy tűnik sokan egyetértünk ebben, ennek a játéknak NEM szabad oblivionra hasonlítania...
szintlépés, skillek meg ezek maradjanak, ahogy voltak, nagyon jól eltalálták a 2-ben.
15 nap múlva jelenik meg, vagy 15 nap múlva jelentik be, hogy lesz, meg adnak ki csilivilli képeket stb?
[Szerkesztve]
"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"

15 nap múlva jön a muvi 
LotrO: Kiscsaj RK lVl 75, Foxxika - LM lvl 65 - Snowburn | lotro-hungary.hu | BattleTAG: FoxxikaHUNG#2929

Hehe.. annyire senki nem tud semmit, hogy csak na.. igazán behekkelhetne valaki oda, és nyomhatna pár screenshotot, mert igy a világon semmi sem biztos, és ez kicist kezd kellemetlen lenni..
Btw az eheti kép nekem nem jött be annyira.. Túl mosolygós.. semmi depressziv hangulata nincs neki.. aki látta, megoszthatná a véleményét..
Aki esetleg nem látta volna, vagy melóhelyen van itt megnézheti:![[kép] [kép]](http://i92.photobucket.com/albums/l7/HumaMage/Fallout%203/th_m.jpg)
[link]
New kép: [link]
Jó game lesz ez

Ja, és már csak egy Hét és múvi

[Szerkesztve]
Live for Speed.... by Turbo Diesel :O

Akinek esetleg nem jönne be valamiért, az meglesheti itt is..![[kép] [kép]](http://i92.photobucket.com/albums/l7/HumaMage/Fallout%203/th_al_m.jpg)
[link]
Amugy meg hol va a wasteland? 

ez is wasteland, csak ilyen URBAN- jellegű 
Érdekes minden amerikai emlékmű milyen jó állapotban megmaradt egy atomháború után 
Remélem a videón a játékból is kapunk egy kis ízelítőt, nem csak a hangulatból.
Eladó irodai eszközök (nyomtató, fax, multifunkciós készülék, ...): http://hardverapro.hu/apro/hp_laserjet_4000tn/hsz_1-50.html
6nap múlva ugye inGame video lesz? 

Üdv.
Szerintem nem, a hivatalos fórumon azt írják Teaser Video és nem Ingame Video!
A kettő közt van különbség, nem is kicsi.
''Ingyé nem dolgozok ... semmi pénzé'' by anonimus
Jó kis szezon van, csupa olyan játékok jönnek, amiket majdnem egy évtizede várok!=)
FallOut3, StarCraft2, Diablo helyett meg jön a Hellgate: London 
Bár én biztosra veszem, hogy lesz Diablo3, majd a mozifilmmel együtt...Valami normális Id software játék kell még, és tömör gyönyör =)
Swarm is coming.
Nemmondod vaze. Húzák itt az ember idegeit és kiszurják a szemét egy ''semmivel'' 
Teaser lesz, renderelt reklámanim kvázi 
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)
Szerintem lincselés lenne, ha legalább pár ingame shotot nem dobnának a kiéhezett dögöknek >: )
Swarm is coming.
Hát ez gáz, én már kezdem fenni a késemet 
De egyidőben indul a fallout 3 oldala is, ugye? Akkor pedig bizta raknak fell valami béta verziós képet....
Már csak 3 !!
Te is jókor írtad, éjfél előt fél órával 

Inkább kicsivel határidő előtt, mint soha. 2.5 nap! 
2 Day!..

+s 
All Black...

Nagy nap lez a holnapi! 
Jóvanna, magyarosan mondtam
2nap, nem 2napok 
1Days 
[Szerkesztve]
Remélem már reggel kint lesz, meg tudjam nézni.
Eladó irodai eszközök (nyomtató, fax, multifunkciós készülék, ...): http://hardverapro.hu/apro/hp_laserjet_4000tn/hsz_1-50.html
Holnap reggel amikor hazaérek, remélem már jó sok ingame cucc + trailer fog várni 
Swarm is coming.
Tartok tőle, hogy az ingame részéből nem fogunk látni semmit. Tíezer trájler ^^
Már csak 1óra ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ok, 0Day, és még semmi 
A remény hal meg utoljára =)
StarCraft2 bejelentésénél is megkaptunk mindent, ami beindítja a nyáltermelést, már csak egy leaked alpha kellett volna a teljes gyönyörhöz
Hátha követi Bethesda a jó receptet...
Swarm is coming.
Előbb-utóbb kint lesz, Starcaft logó is csak később került (aznap).
ELKEZDŐDÖTT!
[link]
Site frissítve, egyenlőre még ''Please stand by'' , de már jön is a fíling 
Swarm is coming.

Mosmár kirakhatnák azt a teaser.

HOL_VAN 
All Black...

ez állat gém lesz.
az első kettőt végigtoltam, nagyon tetszettek.
megjelenés?
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一
Egyenlőre még pletyka szinten sincs dátum, csak évek kérdése 
Nyugodtabb lennék, hogyha Black Isle keze alól került volna ki ez a játék.. Az eredeti Fallout játékok hangulata utánozhatatlan (bár nagyon remélem, hogy mégse=))...Bethesda-ék nagy fába vágták a fejszéjüket, remélem tudják mit csinálnak..Hogy mit KELL csinálniuk! ...War...War never changes..!
Swarm is coming.

All Black...

''...lasting many years. ...lasting many years.''
( Vagy csak nálam szokott beakadni néha a hang menü előtt?
)
Swarm is coming.

Szerintem régi a CD-d
én is csak youtube-on tudtam megnézni a befejezést, mert annyira akadozott CD-ről ^^
All Black...

kár 
ja, a Black Isle az jobb lett volna 
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一
War. War Never Changes.
Ha így fog kezdődin a játék, már baj nem lehet 

Hi!
Késik ez a teaser... egyébként azt lehet már tudni hogy milyen nézetű lesz a játék?Marad a régi megoldás a körökre osztott harc rendszerrel?
“I got in contact with Paul Sams of Blizzard, and he said, ‘We will not sell the movie rights, not to you…especially not to you,’” Boll revealed.
(#99) Stalker-2572 válasza Interceptor (#98) üzenetére

Nem jön be a hivatalos oldal, most pakolják fel 
All Black...
Visszanyomták Stand by-re. Elég faszság, Blizzard ki tudta rakni amit ígért...