Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Fallout 3

(#354) eddie17

eddie17
(őstag)
LOGOUT blog

Nem semmi
Nem rossz, bár rpg-ért nem vagyok oda, egész hangulatos.

Just because I don't care, doesn't mean I don't understand!

(#355) Sirandrish válasza eddie17 (#354) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

LOL nagyon kemény az a tehénbika vagy miaz:D

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

(#356) eddie17 válasza Sirandrish (#355) üzenetére

eddie17
(őstag)
LOGOUT blog

Nőnemű, volt tőgye is:D

Just because I don't care, doesn't mean I don't understand!

(#357) Sirandrish válasza eddie17 (#356) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

de sokat nem eszik ahogy látom:D

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

(#360) SteeWe

SteeWe
(fanatikus tag)

Egy-két vid
gt review
vid_1
vid_2
vid_3
Vannak benne poénos részek.

(#362) v.tom válasza priti (#361) üzenetére

v.tom
(őstag)

Igazából már megjelent a játék. Az európai megjelenés október 30, anglia és ausztrália 31, de amerikában már kijött 28-án. ;)

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#363) feka007 válasza priti (#361) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mikor volt az már... ;]

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#364) yetike

yetike
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Fiuk-lanyok! Ez egy szakmai topic, maradjunk a temanal! Mas jatekokat mas topicba!

Tovabba ujfent felhivom a figyelmet, hogy az Alapelvek alapjan tiltunk a forumban minden olyan hozzászólást, amely kimeríti a "Wareztevékenység" fogalmát!

Visszaolvasva ez a figyelmeztetes hangsulyozottan szol Keldor papa, Sirandrish, feka007 es v.tom forumozoknak! Sirandrish es Keldor papa tovabba figyelmeztetve hsz-gyujtes miatt is. Hasznaljatok a mod gombot! :(((

Jopar hozzaszolast toroltem, ~35-ot. Tobbet nem akarok.

Keldor papa es Sirandrish 1 ora tempbant kapott.

[ Szerkesztve ]

(#365) DerStauner

DerStauner
(senior tag)

lehet ezt a játékot minimális angoltudással játszani, vagy inkább várjam meg a magyar kiadást.

(#366) Sirandrish válasza yetike (#364) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

wtf? omg asd asd omfg

fingom sincs miért bannoltatok de észre se vettem mert nyomtam a Fc2-t:)

bejövök ide hogy mizu oszt ezt látom:D

Mindegy..majd meghuzoooom magam...

[ Szerkesztve ]

(#367) feka007 válasza yetike (#364) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az miért lett törölve, hogy leírtam, hangulatos a game? Na mindegy, jobb a béke. :))

[ Szerkesztve ]

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#368) frame>24 válasza v.tom (#362) üzenetére

frame>24
(őstag)

jah, de úgy látom, hogy nálunk november 5 előtt senki be nem szerzi egy boltból sem...(minden helyen, ahol néztem, nov. 5-6-7-től szállítják)
persze lehet, hogy kihagytam pár helyet...

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#369) $p@rr0w válasza frame>24 (#368) üzenetére

$p@rr0w
(őstag)

Steamen bárki megveheti már most is, és holnapután már játszhat is vele.

(#370) kilizsima válasza m4rc! (#197) üzenetére

kilizsima
(kvázi-tag)

az igen..sok a fanatikus

Raidmax Sirius,Asus P5Q Pro,C2D E8400, Corsair Dominator 2*2GB Kit,Zotac GTX 260 896MB,500GB Samsung,Asus silent square,Logitech G9,Asus 22" TFT

(#371) mad1

mad1
(PH! kedvence)

lol eltortem az osszes lockpicket :D ....Hogyan kell kinyitni a szalon ajtot :F

Ne szemetelj ! / Steam..

(#372) feka007 válasza mad1 (#371) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Úgy kell forgatni a csavarhúzóval és a lockpickel a zárat, hogy először a lockpicket beforgatod, aztán utána a csavarhúzóval a zárat. (legalábbis könnyű fokozatú zárak így nyílnak, nekem eddig csak ahhoz volt szerencsém). Vagy ha máshogy akarod kinyitni akkor nem tudom, nem járok még ott.

(#373) mad1 válasza feka007 (#372) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

Erre gondoltam,Thx ;) Sikerult is.

Ne szemetelj ! / Steam..

(#374) athomi

athomi
(PH! kedvence)

Nem tudom mikor lesz magyarítás a játékhoz, mindenesetre ezt a játékot nem lehet játszani a szövegek megértése nélkül.
Az emberek előszeretettel átjárnak az ajtókon. Egy nő nekem még a 101-es bázisról az atomzáró ajtón is átjött. :DDD

[ Szerkesztve ]

Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!

(#375) feka007 válasza mad1 (#373) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:R
athomi: Nekem jó, legalább gyakorlom az angolt.

(#376) Drizzt

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ejjj, játszottam picit a játékkal, aztán két óra csak úgy elröppent. A grafika tényleg nem kiemelkedő, viszont szerintem egyáltalán nem is rossz. Animációk tényleg gagyik, viszont ez a VSAT, vagy milyen harcrendszeri rész nagyon bejön, lehet aprítani rendesen.

(#377) mad1 válasza Drizzt (#376) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

Jaja az nagyon zsiir.csak meg gyenge vagyok.Pisztollyal harcoltam a csotany ellen 3 lovessel teritettem le :DDD Basebolbeat el meg real timeban 1 mozdulat.Nade nagyom ellenfeleknel jobb fegyokkal siman szaggatok majd mindenkit.

Ne szemetelj ! / Steam..

(#378) Sirandrish válasza Drizzt (#376) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

mi ez a VSAT?

(#379) athomi

athomi
(PH! kedvence)

Mit kell csinálni ebben a játékban? Most kijöttem az atombunkerből meg bementem valami pici zárt városba, ahol atombomba van a városka közepén.

[ Szerkesztve ]

Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!

(#380) Sirandrish válasza athomi (#379) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

szerintem nyomd meg a nagy piros gombot!:D

(#381) frame>24 válasza Sirandrish (#378) üzenetére

frame>24
(őstag)

biztos valami új német TV-adó...

Na, az igazából VATS ! Kimerevíted a képet, oszt úgy célzol

[ Szerkesztve ]

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#382) Sirandrish válasza frame>24 (#381) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

nem teljesen értem:)

(#383) frame>24 válasza Sirandrish (#382) üzenetére

frame>24
(őstag)

A régi falloutokban is volt olyan, - körökre osztott harc lévén - hogy a te köröd alatt, célzott lövésénél kiválaszthattad, mely testtájra lősz (szem, fej, kéz, láb, lágyék) A 3. részben ehhez pause-álni kell a game-et. Nagyítsd ki a képet a linkelt oldalon! A %-ok a találati esélyek.

[ Szerkesztve ]

(#384) McCartman

McCartman
(senior tag)

ez tényleg 'tiszta Oblivion'.. sajnos.. :(

Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66

(#385) $p@rr0w

$p@rr0w
(őstag)

(#386) alien_ válasza athomi (#379) üzenetére

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

Keresd meg a fatert :)

Swarm is coming.

(#387) v.tom

v.tom
(őstag)

Tetszik ez a játék, bár jobban örültem volna, ha a bethesda inkább a morrowind nyomán kezdi el építeni a játékot. Sajnot tulsáosan is le van egyszerűsítve a játékmenet. És ha jól tudom, sajnos a játékban egyenlőre max lvl20 van.

(#388) frame>24 válasza $p@rr0w (#385) üzenetére

frame>24
(őstag)

A lényeget leírták ott a kommentekben:
valóban "vicces", hogy azzal b*nak ki, aki megveszi, mások letöltik és a törés miatt úgysem szívnak.
Tisztára mint anno a Bioshocknál...

(#389) Wolverine válasza v.tom (#387) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Morrowind??? Ne viccelj. Egy Fallout Morrowind alapokon... brrr.

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#390) v.tom válasza Wolverine (#389) üzenetére

v.tom
(őstag)

Seemi köze a morrowind-hez szerintem. Az máig az egyik kedvenc játékom. Ez inkább egy fallout oblivion alapokon. Az oblivion és a morrowind pedig ugye nem kompatibilis:)

(#391) Wolverine válasza v.tom (#390) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hogy őszinte legyek, egy Falloutnak semmi köze nem szabadna lennie sem a Morrowindhez, sem az Oblivionhoz...

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#392) cettlee

cettlee
(senior tag)

hát én jáccottam 1 orát. nagynehezen összecsináltam egy inteligens gyenge embert hogy majd beszéddel végigcsináloma játékot.erre mivan az van hogy megyek még alegelején valami rádioállomást kell megtalálni és mindenhonnan lönek genxterek meg zombik meg ötfejü tehenek meg vaddisznoskorpiok meg kardfogu vizilovak és eccerüen municio sincsen meg a small guns skillem 40 %on van de eccerüen igyse tudom tulélni a harcokat ha 2-3 ellen rámjön egyszerre.

szoval asszem csinálok egy terminátort 10es strength meg endurance nulla ikuval, és fegyverzseniális képességgel mer eccerüen harc nélkül nem sikerül továbbmennem.

2001-12-23 22:29, azaz 3556 napja

(#393) v.tom válasza Wolverine (#391) üzenetére

v.tom
(őstag)

Így van, de a mivel ez is bethesda játék, nyilvánvaló volt, hogy át kellett ültetniük a megszerzett tapasztalatokat a siker reményében. Csak az volt számomra kérdéses, hogy melyik játékból veszik át. Jobb lett volna a morrowind. Összetettebb, szerepjátéosabb, szabadabb lehetőségekkel. Az olblivon valahogy "lájtos" lett. Nem tudtam azonosulni annyira a karakteremmel, és sokat rontottak a játékélményen is, a fast travel-el, pl. Ez számomra a falloutban is kicsit illúzióromboló. Akkor inkább tettek volna bele megvehető, összeszerelhető, stb járgányokat. Vagy legalább egy biciklit. Na majd a kiegészítőben. :D Egyébként a játék jó. Én nem bánom hogy muszáj benne harcolni, elvégre mégiscsak egy falloutról beszélünk, aminek a jelmondata: War. War never changes. Egyértelmű hogy ezzel nem a szolidarításra akarnak buzdítani. :)

(#394) $p@rr0w válasza frame>24 (#388) üzenetére

$p@rr0w
(őstag)

Meg még sok játéknél, és teljesen fölöslegesen, már a megjelenés előtt egy-két nappal fenntvan minden warezon... Anno az Oblivionnak semmilyen védelme nem volt, és anyagi csőd lett? :U

(#393) v.tom: Járművek nincsenek benne akkor?

Legalább az Oblivionban volt paci, itt egy bringát sem kapunk? :O

[ Szerkesztve ]

(#395) Kraptor

Kraptor
(PH! addikt)

Hát ez marha távol áll F 1 és 2-től. Szinte semmi köze hozzá, több köze van Oblivionhoz mint Fallouthoz. Aki nem játszott és élvezte az elődöket azoknak biztos be fog jönni, nekem inkább egy kicsit kiábrándító volt, mert hangulat az ősökhöz képest nuku.

(#396) v.tom válasza $p@rr0w (#394) üzenetére

v.tom
(őstag)

Szerintem nincsenek benne járművek, legalábbis én eddig egy darabbal sem találkoztam. Előferdülhet, hogy ezt egy kiegészítőnek tartogatják (már most azt várom, pedig még szinte ez sem jelent meg;)) Egyébként szerintem sokkal praktikusabb lett volna, ha mondjuk a fast travel helyett inkább vezethető járműveket tettek volna bele. Sokkal hangulatosabb lett volna. Az ember jobbam be tud illeszkedni a környezetbe, ha nem csak a map-on kattintgat, ha menni akar valahova, hanem tényleg beszáll a gépbe, és elvezetget oda, ahova kell.Közben meg gyönyörködhet a tájban...

Kraptor: Hát igen, valami ilyesmit én is érzek. De igazából nem említhető egy lapon a két játék. Egészen másak lettek. De ezért hangulata ennek is van szerintem.

Nah most megyek is egy kicsit játszani, ezen a héten már nem ZH-zok többet.

[ Szerkesztve ]

(#397) lordjancso

lordjancso
(senior tag)

Sziasztok!

Nekem tetszik a játék. Ész nélküli gépfejlesztésbe is kezdtem, hogy karácsony környékén már full grafikával magyarul tudjam tolni a Fallout 3-at. :)

Pár észrevétel:
- 1 óra alatt ki lehet aludni magad benne akármilyen sérülésed van és full hp-val kelsz fel (régebben ugye volt rest until healed).
- real time harc közben egyfolytában nő az ap, szerintem pedig úgy lenne logikus hogy csak ha nem mozogsz (habár ez nem olyan vészes).
- valami járművet én is elviseltem volna (mondjuk érdekes lenne a vezetés ilyen terepen :)).
- a travel rész sem annyira jó, mert pár másodperc alatt át tudsz ugrani a térkép egyik feléből a másikba és még az idő sem telik normálisan (mint anno hogy vándoroltunk a térképen és jöttek a random encounterek).
- párbeszédek közben amikor rád kerül a sor a beszédválasztásban, nem írja ki a szöveget amit mondott az npc, vagy legalább az utolsó mondatot mint a kotorban.

De amúgy tényleg nem rossz a játék.

Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.

(#398) cettlee

cettlee
(senior tag)

azta metro radio stationt keresem már 1 orája. bejártam az egész metroállomást, kijukadtam a másik végén de csak pár zombival találkoztam. a folyo tuloldalán van 2 mutáns állat mingunnal, azokat nem birom megölni.

2001-12-23 22:29, azaz 3556 napja

(#399) v.tom válasza lordjancso (#397) üzenetére

v.tom
(őstag)

Igaz, a párbeszéd lehetett volnaolyan naplószerű, visszaolvasható, mint a morrowind-ben. Elég hosszú dialógusok is szoktak lenni, aminek a végére azt is elfelejtem, miről akartam az elején beszélni...

(#400) lordjancso válasza cettlee (#398) üzenetére

lordjancso
(senior tag)

Csináld úgy hogy a pip-boy-odban beállítod a data - quests résznél azt a questet amit meg szeretnél csinálni, utána pedig rámész a worldmap részre és akkro egy ugyanolyan kis jelet tesz a térképre mint ami téged jelöl és az a célpontod. Ha már közel vagy, akkor a worldmapről válts át a local map részre és akkor közelebb zoomol, hogy "finomhangolni" tudd a pozícióját a célpontnak.

Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Fallout 3
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.