Angolból ötös... 
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.
Angolból ötös... 
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

Október közepén jön a game, ha minden igaz... ausztrálok tovább nyomiznak...
"We are analog players in a digital wold"
Ha már van egy Gamepodos preview, akkor itt egy Gamespy-os is (spoileres!)
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)
[link] Nekem tetszik 

Ez alapjan a par video alapjan lehet megis megveszem a collectors-t.. 
Remélem sok ilyen atomrobbantós rész lesz, bírom az atombombákat.

Mégis megjelenik AUsztráliában a Fallout 3, igaz, cserébe nerfelik a tartalmat.
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)
És nem csak Ausztráliában nerfelik, hanem mindenhol
(szerencsére ez csak annyit jelent, hogy lecserélik a drogok neveit kitalált nevekre
)

Remélem lessz hozzá patch ami visszacseréli ![;]](/dl/s/v1.gif)

Hoppá: mégis lesz Fallout MMO!!!

Halihó.
Nos, én egy bazi-hardkór-fanatik vagyok, a kedvencem az első rész, vagy már tucatszor végigjátszottam. A 2 is über-über-fasza. Hisz' nincs még egy olyan szerepjáték, ahol meggyőzöd a főgonoszt, hogy egy anyaszomorító barom, s az meg öngyilkos lesz.
A párbeszédek utánozhatatlanok, a HANGULAT páratlan, utólérhetetlen, az egész játék minden idők legjobb RPG-je, még a Baldur's Gate-nél és Star Wars: KOTOR 1-2-nél is jobb. A feeling, amikor -1400-as karmával belépsz a Hub-ba és a combat armoros őrök "He's here!" és "Run away!" felkiáltásokkal üdvözölnek...
Amikor éjszaka, egy képernyőnél is nagyobb távból 95 %-kal lövöd egy kutya szemét...
És még sorolhatnám napestig. Komolyan mondom, nekem az is TÖKÉLETES lenne, ha az új rész a régiek motorját használná (jó öreg, sprite-alapú, izometrikus), a hangulathoz nagyon passzolt.
Amikor meghallottam, hogy a Bethesda vette át a harmadik rész fejlesztését, majdnem szívszédülést kaptam. Ha a végső változatba valahogy mégis is az a b*zi, Morrowind/Oblivion-féle topic-alapú beszélgetés lesz, felgyújtom a Bethesda székházát!
Ilyet írnak, hogy "csökkentjük az RPG-elemek számát"?!? Hát a jó *#>&>#&ł-t, azt csökkentsétek! Nem hack 'n slash-t akarok, hanem ízig-vérig RPG-t! Persze abban biztos vagyok, hogy az Interplay/Black Isle színvonalat még alulról sem fogja karcolgatni...
Én nagyon szkeptikus vagyok, s van egy olyan érzésem, hogy ÓRIÁSIT fogok csalódni. De cáfoljatok rám.
[ Szerkesztve ]
[Hetes az asztrometriára!]:[Jobb holnap egy DFC, mint ma ezer boing.]:[Sweeet nymphets from dusk 'till dawn.<333]:[\exec qlzato_1 / return]:[MIPS under the pillow]:-->SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

link
kapcsolgatni is lehet
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

Előrendelhető a Collector's Edition!! 

Újabb érdekes cikk (pontosabban blog-írás), a game giude-jának írójától. Ha hihetünk neki, legalább a játék terjedelmével, a benne eltölthető idővel, lehetőségekkel nem lesz gond. (állítólag a kézikönyv 498 oldalas
)
Interjú a blog írójával (a lényeg, a kézikönyvet majd óvatosan kell olvasni, mert spoiler-ek is lesznek, persze figyelmeztetéssel)
hivatalos gépigény
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
Pc s mikor jon?Mert latom xboxra mar ...
http://logout.hu/blog/west/index.html 100% az ügyfél elégedettségi indexem!Midíg Új minősigi terméket adok!!Nem számítok be. Csere Nincs> ! Privátokat gyakran olvasom! A számom kérd PÜ ben.

eddig október vége az info
Ahogy nézem a hivatalos gépigényt a 7600 GST-m épphogy átcsúszik a rostán.
Azért remélem valahogy el fog futni rajta, különben úgy tűnik a GTA IV mellett lesz még egy játék ami miatt megérné beruházni valami újabb eresztésbe.
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."
xbox360 tapasztalatok? valaki?
Swarm is coming.
Egy korai vélemény, egy eléggé megkérdőjelezhező verzióról:
"Én tegnap kiprobáltam, de elszomorito amikor a karakter mozgásának semmi közze a talajhoz , jo ha fps nézetben nyomod fel sem tünnik . de tps-ben olyan mintha siklanna a karakter a levegöben."
Hát... majd meglátjuk.
Swarm is coming.
oblivionban is ez volt sajnos, nem sikerült javítani 
iPhone 4S
Én csak most láttam a videokat -le vagyok maradva mint a borravaló
- de azok alapján köze nem lesz a Fallout-hoz A stílushoz ennek az epizódnak .
Nem is értem miért nem nevezték el inkább Oblivion-The Next Generetion : After The Nuclear War -nak .
Ez sokkal inkább egy FPS , nem RPG . Vagy attól lesz RPG , hogy elvehetjük a hullák cuccait ? 
Azon már meg sem lepődök , hogy a legtöbb fórumon csak az elavult grafika miatt fanyalognak . Kérem szépen a F1-2 iskolapéldája annak, hogy grafikailag kevesebb/gyengébb játék néha több (!) és lehet fenomenálisan jó . Olyan ez mint egy jó könyv , megmozgatja a fantáziát . Ezért nem kellett az alkotóknak pl. 47100 pixellel megjeleníteni mondjuk egy shotgun-al szétlőtt végtagot , hanem elég volt 50 db piros és 20 db barna pixelpötty !
Anno a Tactics grafikus motorjával simán eladható lett volna a harmadik epizód . Persze ha az elődök színvonalát megüti , tehát játékmenet , interaktivitás , párbeszédek , rejtélyek , extra küldetések , több féle befejezési lehetőség , fantázia terén hozza az elvárt szintet . Valahogy ezeket nem látom , de nem csak itt , hanem a többi játéknál sem .Csak a mész egy "csőben" full lineáris pályákon összeszeded amit tudsz , a végén meg van egy főgoncsi , akinek a kivégzése végzetszerű és gyakorlatilag kimerül annyiban , hogy 5-10 percen keresztül kell kattintgatni az egérrel , gyors haláltusa múvi , majd outro és kész .
bocs ha már volt. [link]
iPhone 4S

he, 10:32-nél van egy ilyen arc:
Istvan Pely
lead artist / fallout 3
persze lehet, ez csak nekem újdonság...

Fallout 3 looks rubbish on PS3
Legalább tudjuk, hogy a PC-s verzió lesz a legszebb! 
[ Szerkesztve ]
Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

En megvarom a magyart 
Ne szemetelj ! / Steam..

hajrá,lehet "megvásárolni" online shopokban!!!
Elvileg magyar feliratos. Egyébként jogos, ez tényleg az a játék, amit érdemes úgy játszani, hogy érti is az ember 
Swarm is coming.
Nem lehet felbontást változtatni a menüben... 
magyar feliratos...san fog megjelenni magyarhonba..csakhogy ami mér neten kering az nem az szvsz..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!
mit foglalkozol vele? megveszed és kapsz egy DL DVD-t
![;]](/dl/s/v1.gif)
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

ez a játék dx10-es talán?

Már félretettem a "zsét," de hát hun' van még Karácsony?! 
hát addig még van egy névnapom pl