Ez csak a hype része... Majd ha jönnek az ingame videók, örülni fogtok =)
Swarm is coming.
Ez csak a hype része... Majd ha jönnek az ingame videók, örülni fogtok =)
Swarm is coming.
Ezzel a hypeal már negatív irányba hatnak. 
Eladó irodai eszközök (nyomtató, fax, multifunkciós készülék, ...): http://hardverapro.hu/apro/hp_laserjet_4000tn/hsz_1-50.html

Sztem inkább csak ti hypoltok negatív irányba, még kb. semmit nem tudunk a gémről..., pár hülye bábu alapján nem kéne egyből elítélni.
Egyébként nekem bejön ez a sok marhaság amit adnak a játék mellé.
"We are analog players in a digital wold"
Ezek csak a drágább extra kiadásokhoz járnak. 
Egyébként engem nagyon zavar, hogy még ingame screenshot sincs... és tartok attól, hogy nem lesz meg a klasszikus Fallout-feeling sem.
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

Az világos... 
Azt a feelinget sztem lehetetlen visszaadni, ahhoz hozzátartozik maga a grafika minősége, a nagy pixelek, stb... 
Még "szerencse", hogy nem játszottam a Fallout 1-2 és Tactics-al, legalább így nem kell aggódnom, hogy esetleg azért ne tetszen a játék, mert nincs meg az előző részek hangulata 

Akkor mindenképp próbáld ki F 1-2-t. Nagyon brutál game és a grafika is bejön egy post-nuke világi hangulatott jobban vissza adja. Nagyon állat érdemes még most is kipróbálni.

Az elsőt asszem csak 2x toltam végig, de a másodikat átlag másfél évente újrajátszom 
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
Életem legmeghatározóbb játéka! Egy nagy pixelhalmaz az egész, de végigizgultam, mire végigjátszottam őket! Fantasztikus hangulata volt a depresszív zenével, meg...mindennel! Utolérhetetlen! Remélem a 3. is méltó lesz az előzőkhöz. Bár felőlem a grafika maradhatna az eredeti is.
Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.

Én is mikor újra felrakom a gépre, először majd leesek a székről, hogy milyen csúnya szegény, de ez csak kb az első 3 percig tart 
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
Ugyan nem vagyok egy rpg fan, de ezt nagyon várom. 
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.
Új képek [link] Nem rossz a grafikája
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

Hmm,nem rossz a graf,remélem jó játék lesz... 
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:) | Adidas F50.8 (zöld) focicipő eladó! (42 2/3)

hmm,ez a borító sem rossz szerintem... 
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:) | Adidas F50.8 (zöld) focicipő eladó! (42 2/3)

A képekkel egy időben jelent meg egy interjú is, amelyet vmiért senki sem linkelt, pedig érdemes átolvasni, pl. trait-perk systemben történt változtatások miatt...számomra van 1-2 jó hír benne.
Sajnos nem fogom lefordítani, kissé hosszú lenne, meg amúgyis

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
Fallout 3 E3 Trailer! Ezt látni kell!!! Áááááá!! Ezért fogok legközelebb asztali pc-t venni 
És íme: Az első gameplay videó!
[ Szerkesztve ]
Swarm is coming.

Sajnos láttam... hát a régi feelingnek vége, ettől a konzolos irányítástól meg hányni tudnék...miez? Elk***ák, nem kicsit , nagyon

Ez nem Fallout.
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)
Mit vártatok? Black Isle megszűnésével, és a Van Buren project leállításával a Fallout is meghalt. Amikor dobták az eredeti felsőnézetes perspektívát, már tudhattuk, hogy Bethesdáék saját szájízük szerint dolgoznak. Ez a játék csak egy, a Fallout világába játszódó rpg, viszont annak szvsz igencsak ígéretes... 
A trailer pedig kifejezetten jó, hangulatból nincs hiány!
Swarm is coming.
Írtó gáz... a 2007-es játékáradatban is voltak csalódások és ahogy elnézem, most idén is lesz!
Hát... Nekem inkább akciónak tűnik, mint RPG-nek.

Najó.
Azér onnantól, hogy a Bethesda csinálja, tudtuk, hogy nem lesz jóöreg fallout. Ebben aliennek igaza van. De van valami. Azért a képek, a táj, a karakterek szépek.
A weblapon fennt vannak bizonyos zenék a játékból. Na ezek megin olyanok, hogy eddig az a borús, reménytelen kietlenség hangulat Sem a régi. Szóval én már belenyugodtam abba, hogy csak egy jó eséllyel közelítő gamma lesz, egyszer minden jónak vége szakad címmel.
Talán így volt rendjén. Maguk az eredeti game készítői is érezhették, hogy annyira jól sikerült az 1-2, hogy ebből többet nem lehet kihozni, (erre bizonyíték a Tactics); max. hogyha CSAK graf + hang pimpelés lett volna. DE akkor meg az lenne a kevés.
(szvsz a diablo sorsa is ilyen; volt egy korszak, egy életszakasz nekünk, amikor pont fogékonyak voltunk erre és új volt a dolog, jó vót, szép vót)
Ha az Oblivion-t nézem, a quest-rendszere, a barangolás szabadsága nem volt vérmesen rossz, én 30. szintig csak a mellék-questekkel jól elvoltam, más kérdés, hogy az oblivion-gate-ek bezárogatásába beleuntam, ez számomra elvette a játék élvezetét.
Az eredti falloutokban nem lehetett csak úgy mászkálni, a kiemelt városokon/egyéb spéczi helyeken kívül (ződ körök a map-on) hiába mászkáltál, random encounter volt 1 négyzet alakú pályarészen.
Szóval, ha képesek elérni, hogy a mellék-questek mellett a fő-vonal is izgalmas lesz (legalább elsőre), és lesz egy b*ott nagy pálya, ahol tényleg mászkálhatok, amerre látok, a bemutatott világ képeit elnézve én azt mondom, jólvan. Legalább a fiatalabbak közül páran a név miatt megnézik a régi legendát is, milyen dolgokat lehetett csinálni PCI express nélkül...
Kicsit Máté Péteres lett a hsz, ("...soha nem jön vissza már..."
); én a masszív lehúzással várok addig, amíg már játszottam vele. (Hogy lészen sírás és fogaknak csikorgatása, az ~biztos
)
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
Nem nagyon vagyok tisztában a story-val, ezért elmagyarázna nekem valaki pár dolgot pls?
-Van-e a felszínen valami pici nyoma még civilizációnak valami féle katonasággal, vagy egész Washington csak egy romváros tele banditákkal?
-Ki csinálta a lézer puskákat és a robotokat?

[ Szerkesztve ]
1. A Brotherhood of Steel nevű szervezet hasonlít erre a legjobban, ha minden igaz, ők túlélnek a régi sztoriból...
2. Túlélő felszerelés a háború előttről 
Nekem jó lesz, ha jó a feeling, meg élvezetes lesz a játék. Én az fps-szerű játékmenetnek örülök, mert soha nem voltam egy nagy rpg fan.
Grafika szvsz nagyon stílusos, csak a mozgással foglalkozhattak volna, mert az gáz a videókban.
Én amúgy nem játszottam az előző részekkel, így nem tudom megállapítani, hogy ez jobb, vagy rosszabb-e, de eddigiek alapján nekem bejön.
Én játszottam az első két résszel - és a videó alapján teljesen elment a kedvem a 3-tól.
Ne trollkodjatok már ennyit 
Swarm is coming.

vazeh, én is játszottam az 1-2-vel, + még tactics is, azért annyira nem gáz. (bár a szubjektivitás alapú viták fölöslegesek, igazad van)
Megin átváltoztál toxinos konzervvé, mi a baj? 
Semmi, és azért vagyok hordó, mert töröltettem az egyéni avatart...
alien_, a trollkodást még el sem kezdtem 

Én az fps-szerű játékmenetnek örülök, mert soha nem voltam egy nagy rpg fan.
Na pont lesz a probléma a 3. résszel, rámennek a nyomorult akcióra és hentelésre, durvábbnál durvább fegyókkal. Már látom a missionoket.. menj oda mészárold le az összes ghoult és hozd el a főnök fejét. Kíváncsi vagyok lesz-e még egy olyan küldetés, mint a Ghost-farm a 2ből, vagy olyan hely mint Navarro Skynettel 
frame: Lehet az a baj, höregszünk? 
A harc olyan lesz benne, hogy rohan az ellen, kimerevedik a kép, és xy% valószínűséggel eltalálod a fejét? És lesz AP meg minden? Amúgy kíváncsi vagyok nagyon, milyen lesz az egész. Sokan nagyon borúlátók itt, én azért még bízom. Persze nem lesz olyan, mint az 1-2.
Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.

Ha jól értettem az 1. gameplay vidióból, a harc kimerevítése (VATS-rendszer használata) opcionális, ez kb. ugyanaz lesz, mint régen; de lehet szimplán fps-módra kínálni az ellent. Az AP ilyen módon valóban érdekes, biztos lesz az is, a "körökre osztott" harcmodor értelmetlen nélküle. (speciel most hirtelen nem is tudom, hogy is lesz ez pontosan?!)
m4rc!: jah, én már érzem, hogy kezdenek rigolyáim lenni
Amúgy nem gondolom, hogy csak gyilkolós questek lesznek, hiszen állítólag több, mint 40.000 párbeszédet írtak a progihoz (fallout 1-ben pár ezer volt).
[ Szerkesztve ]
Nah az jó ,hogy csak opcionális
Nagyon nekem se nyerte meg a tetszésemet..de azért persze ki fogom próbálni 

hoppá, szóval október 7.

"a harc kimerevítése (VATS-rendszer használata) opcionális, ez kb. ugyanaz lesz,"
Azért ez így nem teljesen igaz. A régi rendszer igazi turn-based volt, ami nagyon állat volt. Ez a VATS semmi más minthogy lepausolod az actiont, célzol és tüzelsz, nagyon gagyi..az egész game nagyon gagyinak tünik eddi. A régi jó feeling eltűnt 
Csak egy csomé klishét vettek át a régiből amit próbálnak meglovagolni, de nagyon gyengén.
Kérdés, hogy az a 40k párbeszéd olyan lesz e mint Oblivionban, mert akkor az nem valami jaj de jó.
Ple ezek milyen királyok voltak:
[ Szerkesztve ]

"Turn-based combat is possible using Vault-tec Assisted Targeting System (V.A.T.S.), although once your action points are used up, you will revert to real-time combat until they charge up again."
Én emiatt mondtam.
forrás
bár akkor ezek szerint csak "temporáris turn-based", valóban... (ill. "fluktuáló", váltakoznak a megállított és real-time fázisok az Action Point-ok függvényében.
(máshogy már nem tudom elképzelni a leírtak alapján)
[ Szerkesztve ]

Tudom, mert mindenki azt hitte, de teljesen más lett az egészből. Legalább is amiket írogattak az emberek, inkább átváltottak fps (oblivion) nézetbe és úgy mentek mint VATS. Hétvégén végigtoltan Fallout 1-et, hát még így 10-11 év után is egy über game. Úgy tudtam megölni a Master-t, hogy nem kellett egy golyót se kilőnöm ez mekkora már
Ennyi fajta befejezést nem is láttam még egy játékban, nagyon állat még most is az, nagyon jó game.
Plazmalövedéket lőttél?
De komolyan, vagy rárobbantottad a kócerájt? Ennyi év után biztos nem spoiler, ha elmondod. Amúgy nekem az 1. rész nem indul el, biztos túl új a gépem. A 2-t most kezdtem el ismét, hát tök jó érzés újra játszani!

Próbáld meg, hogy valami régebbi windows-verzióval való kompatibilitási módban futtatod!

Használj DosBox-ot, azzal megy minden Dos-os játék XP / Vista alatt is. 

Pár újabb kép. Továbbra is reménytelennek látom...
Én is, egyre inkább...
Ha valaki egy jót akar röhögni, csekkolja meg ezt:
Fallout New Penny Arcade Comic.
Avagy mi történik, ha olyan börtönbe zárnak, ahol a nők aránya a férfiakkal szemben 1000:1-hez. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222
Én itt összesen 6 képregénykockát láttam. Valamit rosszul csinálok?
Nem, még csak 2 epizód jelent meg 

Hogy lehet nyertes bármiben is egy, még meg sem jelent játék? 

Ahogy nézem, ott mind készülőben lévő játékok szerepeltek, feltehetően az eddig elkészített tartalom alapján nyert a többivel szemben
Sőt, valszeg az E3 pont erről szól, és az is valószínű, hogy más azért nem válaszolta eddig meg, mert ez abszolút triviális
[ Szerkesztve ]
"...más azért nem válaszolta eddig meg, mert ez abszolút triviális'
Nem az
Azért nem értettem.

I didn't mean to offend you, I also had to look after myself! (google)