Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Fallout 3

(#101) Probiker válasza Gergello (#100) üzenetére

Probiker
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem meg csak azért is húzák a fanok idegeit ;)

Live for Speed.... by Turbo Diesel :O

(#102) Wolverine válasza Gergello (#100) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az USA-ban erősen délelőtt van még a keleti parton is, ezt kalkuláljátok be :U

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#103) Gergello

Gergello
(őstag)
LOGOUT blog

Kint van a trailer.

Eladó irodai eszközök (nyomtató, fax, multifunkciós készülék, ...): http://hardverapro.hu/apro/hp_laserjet_4000tn/hsz_1-50.html

(#104) Probiker

Probiker
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát, nagyobb videot vártam. De azért meg vagyok vele elégedve :)
Jó játék lesz, márcsak azért is mert: War. War Never Changes :R :))

(#105) alien_

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

Pete Hines, a Bethesda PR fejese az alábbiakat tette hozzá a múvihoz:

1. Igen, ez in-engine múvi. Azaz a játékban található texturákat, modelleket felhasználva renderelte le a játékmotor, de nem valós időben, hiszen akkor ingame múviról beszélnénk.
2. Az aláfestő szám a jó öreg Ink Spots féle ''I Don't Want to Set the World On Fire''
3. A múvi végén nem más, mint a karéjképű Ron Perlman nyomja a szokásos vakert: ''War, War never changes''

Hehe, ott a katonán a Brotherhood of Steel logo!
Nekem tetszik a trailer, hangulatos!

Swarm is coming.

(#106) Stalker-2572 válasza Probiker (#104) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

szerk.: találtam gyors linket: [link]

[Szerkesztve]

All Black...

(#107) Probiker válasza Stalker-2572 (#106) üzenetére

Probiker
(senior tag)
LOGOUT blog

Én itt néztem meg: [link]
De ahogy most nézem, itt se valami gyors. Most nézi sok júzer amcsiba :)

szerk: akkor már nemszoltam :)

''in-engine múvi. Azaz a játékban található texturákat, modelleket felhasználva renderelte le a játékmotor'' Én nem fogok a grafikára panaszokodni ;)

[Szerkesztve]

(#108) alien_

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

Ha lassú lenne, próbáljátok meg innnen -> [link]

Kár, hogy a játék neve nem SpringOut, nem kéne rá annyit várni :))

[Szerkesztve]

Swarm is coming.

(#109) Gergello

Gergello
(őstag)
LOGOUT blog

Jó sokára lesz :(

Eladó irodai eszközök (nyomtató, fax, multifunkciós készülék, ...): http://hardverapro.hu/apro/hp_laserjet_4000tn/hsz_1-50.html

(#110) Kimmuriel

Kimmuriel
(tag)
LOGOUT blog

YouTube-on is föntvan, aki gyorsabban akarná leszedni annak klikk ide: [link]

(#111) Yooha

Yooha
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

SPOILER
''War. War never changes.'' Olyan jó volt ezt hallani. :)
De olyan sokat kell még várni, mire elkészül. :O

Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.

(#112) Stalker-2572

Stalker-2572
(PH! kedvence)

1. Igen, ez in-engine múvi. Azaz a játékban található texturákat, modelleket felhasználva renderelte le a játékmotor, de nem valós időben, hiszen akkor ingame múviról beszélnénk.

Ez elég ilyesztő. Miért nem? A mai technika nem képes rá?

All Black...

(#113) Kephamos

Kephamos
(őstag)

Engem nem nyűgözött le ez a teaser. Nem volt rossz, de semmi extra.

(#114) alien_ válasza Kephamos (#113) üzenetére

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

Ez egyenlőre csak ilyen ''készül már, tartsatok ki!'' teaser =)

Swarm is coming.

(#115) alien_

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

Új hírek érkeztek!
[link]

Swarm is coming.

(#116) Stalker-2572 válasza alien_ (#115) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Érdekes... :U Legnagyobb kérdés, hogy meg tudják-e tartani az előző részek hangulatát és játékterep feletti szabadságot tudják-e biztosítani... :)

All Black...

(#117) alien_

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

Valakit érdekel esetleg pár in-game screenshot, és egy tonna info? ;]
[link]

Swarm is coming.

(#118) Stalker-2572 válasza alien_ (#117) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Megjelenés 2008 Q4, na ez kemény... :U

All Black...

(#119) Wolverine

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na ez biztató :) [link]

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#120) peterszky

peterszky
(őstag)
LOGOUT blog

Ma érkezett meg egy Vaterás csomagom, amiben benne volt a Fallout 1-2-Tactics (+Imperium Galactica 1-2, összesen 2000 Ft postával).
A mostani videó miatt éreztem késztetést a vásárlásra, nagyon hangulatosnak ígérkezik :R

What else you gonna do on a Saturday?

(#121) Probiker válasza peterszky (#120) üzenetére

Probiker
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem a Fallout 1-2 van meg, régebben megvolt a Tactics is de már eladtam vaterán :S Pedig most milyen jó lenne, csak ebben a részben van valós és körökre osztott játékmód közötti választás...

(#122) Stalker-2572

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Vegyes benyomás: [link]

All Black...

(#123) Wolverine

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

[link]

Francba. Ez egyre rosszabb.

(#124) frame>24 válasza Stalker-2572 (#122) üzenetére

frame>24
(őstag)

még azér több nyitott kérdés van, de pl. annak super mutantnak a képe elborzasztott...nem is emlékeztet a jóöreg röhejes-mogorva-gonosz mutikra (azok szvsz sokkal jobbak voltak)
:(

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#125) Stalker-2572 válasza Wolverine (#123) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Fallout 1-2 humort el lehet felejteni, mert a jelenlegi csapat nem lelkesedik érte.

Magyarán felhasználják a régi nevet és pár ötletet és ennyi :( Vagy ez valami hülye haox? Fallout pont erről szólt pedig :(((

All Black...

(#126) frame>24 válasza Stalker-2572 (#125) üzenetére

frame>24
(őstag)

jaja, vazze, az meg a másik, ''el lehet felejteni a fallout-humort'' ---> hát akkor kész, csá, helló, pá...
még most is emléxem, hányszor röhögtem jókat, mikor pl. a 2-ben annak a bennszülött srácnak, - asszem Gorik vót a neve - feje fölött megjelentek a szövegek, mikor ütötték, pl:
''OOhhh, da pain...'' vagy:
''I never get used to dis part'' :DD

[Szerkesztve]

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#127) Stalker-2572 válasza frame>24 (#126) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

''Me and I are glad to answer'' :D Nem Sulik volt a neve? Meg a dísz amit az orrában hordott a nagyapja csontjaiból volt faragva ha jól emlékszem :DD

All Black...

(#128) -Zeratul- válasza Stalker-2572 (#127) üzenetére

-Zeratul-
(őstag)

Sulik a neve, pont pár napja vettem elő újból a F2-t :)

Oracle Database Consultant, BME-VIK (remélem már csak néhány hétig :D)

(#129) frame>24 válasza -Zeratul- (#128) üzenetére

frame>24
(őstag)

ja-ja, Sulik, bocs...ehhe szal vitzes arc volt, mi?
''me and I are glad to answer'' - jaaaa, tényleg azis vót :DD meg a csontok az orrban, igen, valóban a gran'papa szellemét hordozták... :DDD
egyik haverom mesélte, próbáljam úgy végigvinni, h az intelligence-et 3 v. az alá teszem. Tényleg fun, senkivel 1 árva értelmes szót nem tudsz váltani...kihívás...majd próbáljátok ki ;]
másik opció: csak melee karakter--> unarmed+melee weapons + még valami nem-weapon skill...izgalmas az enslaver-ek ellen...
most amúgy elkezdtem újra a tactics-ot, mer' azt anno a vége felé abbahagytam---> volt 1 pálya, ahol folyton kiakadt...a mostani verzióhoz szereztem patch-et is, talán nem lesz az az állandó kiakadás.
csak még egy: szintén 2. rész elején van az a sámán, akinek lehet virágokat + vmi gyökeret vinni, abból csinál healing dust-ot a köv. szöveg kíséretében:
''Two things make a third: such is life...''
és még sok hasonló...hiába, öröm és boldogság volt az a progi!

[Szerkesztve]

(#130) Archer válasza Wolverine (#123) üzenetére

Archer
(őstag)

Szerintem egy Falloutnál baromira nem érdekel senkit a DX10 támogatás meg a többi sallang. Hagyják a francba a graf.motort, gyúrjanak inkább a játékmenetre. A Falloutból nem kéne Obliviont csinálni poszt-apokaliptikus környezetbe ültetve.

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#131) frame>24 válasza Archer (#130) üzenetére

frame>24
(őstag)

De nem ám!
Csak a Bethesda-nak biztos derogál, ha nem rondíthatnak bele valamit a saját motor-fejlesztésükből...ahogy ''war, war never changes...'', úgy az emberi hiúság se changes...

(#132) Stalker-2572 válasza frame>24 (#129) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Hát igen olyan káromkodásokat, mint ami a Fallout2-ben volt nem sok helyről lehetett tanulni :DDD

All Black...

(#133) Wolverine

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezt majdnem elfelejtettem linkelni: [link]

(#134) frame>24 válasza Wolverine (#133) üzenetére

frame>24
(őstag)

-a képen látható domború-monitoros old-style pipboy nekem teccik! (''we spent way too much time finalizing the design of the PIP-Boy'') - megérte. jah:..''and your radio tuner (more on that shortly).'' - a pipboynak sok jó funkciója lesz!
-állítólag főként a fallout-1 humorára, hangulatára hajaznak majd, - ez sem baj, szvsz 1 is nagyon jó volt!
-first personos lesz, de ki lehet zoomolni, kvázi izometrikussá - hááát, nemtom, ezt majd látni kell... :U :F
-a vaultban végig kell jáccani a felnövekedés időszakát, 19 éves korig...de ez csak kb. 1 óra játékidő...--> totál OBLIVION eleje, itt dől el, milyen skill-ek, stb. - ezt nem úsztuk meg[kép]...
-S.P.E.C.I.A.L.--> :DDD
-hacking minigames --> :C

akkor is várom

jah: erre nem térnek ki, de a cikk alapján van 1 összbenyomásom, h k.erős gép kell majd, megintcsak, mint oblivionhoz :(((

[Szerkesztve]

(#135) Yooha

Yooha
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

''Fallout 1-2 humort el lehet felejteni, mert a jelenlegi csapat nem lelkesedik érte.''

És, kit érdekel a jelenlegi csapat véleménye? Senkit! :(((
Nem a maguk szórakoztatására csinálják a játékot, hanem nekünk. Szóval az egyéni véleményüket tartsák meg maguknak, és csinálják meg a játékot a valódi Fallout szellemében, vagy adják át valakinek aki képes rá!

Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.

(#136) Sir Robin válasza peterszky (#120) üzenetére

Sir Robin
(tag)

Innye, te szemfüles mázlista!

''És igen, itt jön a magyar zászló!!! A felső szín piros, a középső fehér, az alsót pedig nem látom.''

(#137) Sir Robin válasza Yooha (#135) üzenetére

Sir Robin
(tag)

Erősen támogatom véleményedet! Nagyon nem örülnék neki, ha hanyagolnák a Monty Python -koppincs jeleneteket meg egyebeket! Sokmindent szerettem a Fallout-ban, de a humorát különösen.

''És igen, itt jön a magyar zászló!!! A felső szín piros, a középső fehér, az alsót pedig nem látom.''

(#138) Sir Robin

Sir Robin
(tag)

Aszongya lesznek kölkök is a f3-ban? Remélem hülye angolok (angol hülyék!) nem szedetik ki megin őket, mert elég idegesítő volt a Cseszko-gazdaságos Ezt-Edd-Meg kiadású Fallout 2-ben, hogy vmi. küldetést nem tuttam befejezni, mert nem találtam meg 1 gyereket, csak a szövegelése jelent meg a képernyőn. Fújj, büdös cenzúra, fújj!

(#139) !!Hamster!!

!!Hamster!!
(kvázi-tag)

sziasztok, két kérdésem lenne, tud valaki egyáltalán valamit a gépigényéről, vagy egynelőre még semmi info nincs?
másik hogy valamelyik linkben láttam ezt a S.P.E.C.I.A.L. harcrendszert, de nemtom hogy hol. mit tud? mi lesz az uj és minek a rövidítése..?
THX, Fallout legyen veletek

jahh, és én optimista vagyok, ez akkora nagy játék, hogy nem lehet elbaszarintani, akárki is csinálja, ennek neve van. megaztán a cég sem olyan rossz, nem egy otthon programozunk valami banda, értenek hozzá...

Neked fizet a Facebook? http://www.uzletmaestro.fw.hu/

(#140) Sidaries

Sidaries
(őstag)
LOGOUT blog

10 éves a Fallout és ennek örömére van most egy contest amiben bárki rész vehet. A lényeg hogy kitaláltok egy perket, elkülditek nekik és ha nagyon megtetszik nekik akkor kaptok valami jópofa ajándékot, sőt ha a tietek a legjobb akkor BELERAKJÁK a játékba!!
Szóval gyerünk gondolkozni! Itt a link: [link]

I am the Visionaire, follow me if you dare...

(#141) Sidaries válasza !!Hamster!! (#139) üzenetére

Sidaries
(őstag)
LOGOUT blog

A SPECIAL a réginek a neve és ha jól tudom ezt fogják megtartani. Esetleg kicsit átdolgozzák az új környezethez. Ez egy rövidítés:
Strength
Perception
Endurance
Charisma
Intelligence
Agility
Luck

(#142) frame>24 válasza Sidaries (#140) üzenetére

frame>24
(őstag)

Hát ebbe bele is vetem magam!! :) :D :DD
Ééés a legjobb: lehet tervezni saját rajzot a Perk-hez!

(#143) Sidaries

Sidaries
(őstag)
LOGOUT blog

Uppollok hátha valaki így csinál még perket. :)

(#144) m4rc! válasza Sidaries (#143) üzenetére

m4rc!
(őstag)

Hath en mar egy ideje gondolkodom mi lenne iagazan atuto perk...
Vmi hatarido van?

"We are analog players in a digital wold"

(#145) frame>24 válasza m4rc! (#144) üzenetére

frame>24
(őstag)

október 31.

(#146) Sidaries

Sidaries
(őstag)
LOGOUT blog

Én már küldtem ötöt! És három szerintem tényleg frankó. Kettő az olyan jó, de lehetne jobb is.

(#147) !!Hamster!! válasza Sidaries (#146) üzenetére

!!Hamster!!
(kvázi-tag)

mi az az öt ha szabad kérdeznem? mert nekem semmi nem jutott eeszembe, nyugi nem lopom az ötletet :D én nem küldök be :/

(#148) Sidaries válasza !!Hamster!! (#147) üzenetére

Sidaries
(őstag)
LOGOUT blog

Elküldöm privát üzenetben.

(#149) !!Hamster!! válasza Sidaries (#148) üzenetére

!!Hamster!!
(kvázi-tag)

megkaptam! ;)

(#150) alien_

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

Pár új, rossz minőségű screen shot, csak hogy ne aludjon a topic..
1
2
3
4

Egyébként, itt a perk verseny eredményéről egy cikk

Sidaries: Megosztod velünk, hogy mi volt az ötleted?

[ Szerkesztve ]

Swarm is coming.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Fallout 3
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.