Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Fallout 3

(#4551) GypsFulvus2 válasza fiATHaLON (#4549) üzenetére

GypsFulvus2
(senior tag)

Szerintem küldj a gyerekekkel Feri bának egy üzenetet: "Prepare for the Future". Aztán meglátjuk, reagál-e rá. :)

"Áh ez már olyan, mint a komcsiknál: ő gondozza, szóval az övé " -by Morden24

(#4552) HaaS válasza fiATHaLON (#4549) üzenetére

HaaS
(PH! addikt)

Az semmi, én kólázás után lekapcsolt villanynál intézem a kisdolgom, hátha végre bejön.

Gyűjtőknek: heti másfél-két köbcentiméter köldökszösz eladó!

(#4553) Hunork válasza HaaS (#4552) üzenetére

Hunork
(őstag)
LOGOUT blog

:D ez kész... :DD
Apósom Zalában lakik, felvetettem, hogy lenne-e kedve egy mély-bunker építéséhez? Fémajtó, lakrész, konyha, raktár, fürdő, komplett szellőzőrendszerrel, némi fegyverkészlettel, és egy páncélruhával. Még aznap beszélt a feleségemmel, és javasolta a válást, mint lehetséges alternatívát a mérgezéssel szemben... :F Komolyan nem értem.

"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut

(#4554) HaaS válasza Hunork (#4553) üzenetére

HaaS
(PH! addikt)

Hehhehh... múltkor nézegettem éppen, van néhány fanatikus:).

(#4555) bLaCkDoGoNe válasza HaaS (#4552) üzenetére

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)

Nade kéket iszol? Mer'abarna nem világít!

flickr.com/blackdogone [+] XBL: bldone [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#4556) HaaS válasza bLaCkDoGoNe (#4555) üzenetére

HaaS
(PH! addikt)

Nanáhogy volt... az egyik nagynak (az ötbetűsnek, nem a négynek) van/volt egy BLUE változata is, 2002-es tán:)!

[ Szerkesztve ]

(#4557) bLaCkDoGoNe válasza HaaS (#4556) üzenetére

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)

Lehet, hogy már annyira öreg volt amit ittál, hogy kifeleződött belőle teljesen a stroncium-90.

flickr.com/blackdogone [+] XBL: bldone [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#4558) HaaS válasza bLaCkDoGoNe (#4557) üzenetére

HaaS
(PH! addikt)

:D!

(#4559) KERESZTAPA9

KERESZTAPA9
(lelkes újonc)

Üdv mindenkinek.

Tegnap kölcsönkértem haveromtól A fallout 3 játékot. Régebben nekem is megvolt csak én eladtam.
A kérdésem az volna hogy Magyarítást honnan tudok leszedni hozzá? Nekem Magyar feliratos volt,de ez nem az..így annyira már nem élvezhető :(

(#4560) Ryder62

Ryder62
(fanatikus tag)

Hát ez kész, mennyi fanatikus van itt? :D

Egyszer mikor beszippantott a puszta, direkt vettem kólát és akkor ittam én is mikor a kari Nuka Colát. Beleélés for ever :DD

ME3: They're really selling the "Bioware did it" message. I bet you can't even say "ENDINGS" without inciting a panic. ENDINGS!

(#4561) Keeperv85 válasza KERESZTAPA9 (#4559) üzenetére

Keeperv85
(őstag)

Mindig a warez basszus... :U

A hivatalos fordítást nem tudod leszedni, nem is lenne legális. Nem kár érte. Készíttettek hozzá másikat. [link]

"Mint a kék tél s a gyötrelem, világos és könyörtelen."

(#4562) Hunork válasza Keeperv85 (#4561) üzenetére

Hunork
(őstag)
LOGOUT blog

Pedig nem biztos, hogy warez téma...itt van a hivatalos magyar patch: pc dome f3 magyar patch
És ezt az Angol verzióra is rá lehet telepíteni, csak a fontos, hogy ne GOTY legyen.
Legalábbis információim szerint...

"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut

(#4563) v-paci válasza Hunork (#4562) üzenetére

v-paci
(tag)

Bizony nem biztos, főleg, hogy a megjelenéskor nem volt honosított verzió belőle, utólag cserélték a lemezt. A steames verzió sem tartalmaz magyar feliratot, bár jelen esetben ez nem játszik...

(#4564) Keeperv85 válasza Hunork (#4562) üzenetére

Keeperv85
(őstag)

Csakhogy ettől magában nem lesz magyar. :) A teljes magyar pack ugyanis kb. 1 GB, mert nem csak a feliratok vannak benne, hanem textúrafordítás is és a videók feliratozva vannak.

"Mint a kék tél s a gyötrelem, világos és könyörtelen."

(#4565) Hunork válasza Keeperv85 (#4564) üzenetére

Hunork
(őstag)
LOGOUT blog

Oksa, értelek. Viszont!
Biztos olvastad a kálváriámat. (ha nem, fentebb 100 hsz... :D ) A supporttal történt egyeztetés után, és ennek okán leszedetem egy virágboltos sima verziót, és felraktam rá a 60MB-os magyar patch-et. Volilá! Működött. Minden felirat, párbeszéd rendben volt. Igaz, a hosszú ékezetes betűk, ha jól tudom az ő és ű nem látszódtak.
Ezt csak azért mondom, mert személyes tapasztalat. :K

(#4566) KERESZTAPA9

KERESZTAPA9
(lelkes újonc)

Köszönöm a segítség :) Amúgy tényleg eredeti lemez csak ez nem magyar:(
Próbáltam letölteni a fent említett linkről a honosítást,de 27% nál megáll és onnan nem tölt tovább:( Azért még 1x köszönöm. Nagyon szerettem ezt a játékot amikor nekem megvolt magyar nyelvű változatban :) Anno még 6 vagy 7 ezer forintba fájt nekem a használt:)

(#4567) Ryder62 válasza Hunork (#4565) üzenetére

Ryder62
(fanatikus tag)

Azok azért nem látszódtak mert kell hozzá a textúra magyarítás is. Az a 1 GB. Anékül ahogy írtad a hosszú ékezetes betűk nem jelentek meg.

ME3: They're really selling the "Bioware did it" message. I bet you can't even say "ENDINGS" without inciting a panic. ENDINGS!

(#4568) Hunork válasza Ryder62 (#4567) üzenetére

Hunork
(őstag)
LOGOUT blog

Wow! Na, akkor ezért van/volt. Köszönöm az infót! :R

(#4569) KERESZTAPA9

KERESZTAPA9
(lelkes újonc)

Én nem tudtam leszedni sehonnan se az 1GB os magyarítást,ezért a haveromtól kért lemezt visszaadom majd,mert tegnap sikerült vennem egy tökéletes állapotú példányt ami magyar :):):) Már csak azt nem vágom hogy a felbontást hol lehet állítani,mert csak 1280x800 as felbontásban megy?! Szerintem ez a játék nagy király még most is. 1200FT ot meg simán megért ( nekem legalábbis )

(#4570) Kassadin válasza KERESZTAPA9 (#4569) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Főmenüben nem sikerült átállítani a beállításokban?

Külföldi fórumon találtam:

"go to My Games folder. There Fallouut 3. There fallout3***.ini . it has lines about resolution. set it ur desire and u r good to go."

Kicsit régen volt már fent a játék nekem, elvileg van valami fallout3. ini fájl valahol a gépeden, amit megnyitsz és áttudod írni a felbontást.

The pain is my best friend.

(#4571) HaaS válasza Kassadin (#4570) üzenetére

HaaS
(PH! addikt)

Most nem tudom megnézni, de nem a launcherben kellett beállítani a képarányt, aztán annak megfelelően a felbontást?

(#4572) KERESZTAPA9 válasza Kassadin (#4570) üzenetére

KERESZTAPA9
(lelkes újonc)

Megvan,köszönöm :)

Már a legelején ott van csak nem figyeltem:) Azt hittem a játékban a menünél lesz:)

(#4573) Kassadin válasza HaaS (#4571) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem úgy rémlik, hogy a főmenüben is lehetett rajta állítani, de már több mint 1 éve nem játszottam a játékkal, szóval, lehet hogy keverem valami mással. A launcherre viszont emlékszem. :DDD

(#4574) HaaS válasza Kassadin (#4573) üzenetére

HaaS
(PH! addikt)

Majd elővesszük megint néhány év múlva... :)!

Gyps, élsz?

[ Szerkesztve ]

(#4575) GypsFulvus2 válasza HaaS (#4574) üzenetére

GypsFulvus2
(senior tag)

Alig... :( Vasárnap óta nem jutottam gép elé.

(#4576) zuzu000

zuzu000
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Gondolkodok az F3 megvásárlásán. Előtte lenne egy-két kérdésem:- GOTY változatból van sima is, illetve Steam-es is?
-Az utóbbit lehet moddolni?

Ne csalj! Ne lopj! Ne hazudj! - A Kormány nem szereti a konkurenciát

(#4577) HaaS válasza zuzu000 (#4576) üzenetére

HaaS
(PH! addikt)

Úgy néz ki, hogy igen. Sokat nem keresgéltem utána...

(#4578) zuzu000 válasza HaaS (#4577) üzenetére

zuzu000
(senior tag)
LOGOUT blog

Na meglett. Milyen modokat ajánlotok? Jöhet mind játékmenetmódositó, illetve textúra mod is :)

(#4579) bLaCkDoGoNe válasza zuzu000 (#4578) üzenetére

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)

Kereső funkciót tudod használni? Senior tagként illene. :U

(#4580) PeL válasza zuzu000 (#4578) üzenetére

PeL
(fanatikus tag)

pár lappal ezelőtt volt egy szép hosszú lista magyarázatokkal is hogy mi mire jó, keress vissza, nem kell sokat :)

(#4581) Hunork

Hunork
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv!

Ez egy elégedett hsz lesz, muszáj leírnom. :)
A Fallout 3 játékkal kapcsolatban tengernyi problémám volt, mint tudjátok, de a CNGHUNGARY, a játék magyarországi forgalmazója hihetetlen kedvességgel és szakértelemmel állt a problémám mellé, rengeteg tanáccsal, segítséggel. (még két hét után is küldtek angol nyelvű megoldási javaslatokat!)

Ezúton szeretném nekik ezt megköszönni, és azt ígértem, hogy a megfelelő alkalmat megragadom a létező összes fórumon, hogy a hozzáállásukat ilyen formában méltassam! :C :R

Külön hab a tortán, hogy a rengeteg email kapcsolatnak köszönhetően, és a mindkét részről teljesen korrekt és kulturált párbeszédnek is köszönhetően ma átvehettem a forgalmazó egyik ajándékpéldányát a Fallout New Vegas Ultimate Edition-t.

Na, kérem, EZ az ügyfélszolgálat, EZ az, ami a vevő és eladó viszonyának tökéletes példázata! Ezer hála és köszönet!!! :C :C :R :R

És amint lesz elegendő időm, és hozzá energiám, elkészítek majd egy Fallout Univerzum cikket, hasonlóan a TRON Univerzum írásomhoz!

(#4582) HaaS válasza Hunork (#4581) üzenetére

HaaS
(PH! addikt)

Öröm és boldogság:)! Végre valami rendhagyó:K!

(#4583) zuzu000

zuzu000
(senior tag)
LOGOUT blog

Ki szeretném próbálni a Cube Experimental mod-ot. Feltelepitem az F3 mappájába, elindul, de nem tudom, hogy kéne belemenni. Folytattam a játékot, de hogyan kell elkezdeni?

Szerk.:Megvan, mod managerrel elfelejtettem betölteni :U :B

[ Szerkesztve ]

(#4584) dodopek

dodopek
(senior tag)

Sziasztok!
Tudtok valami olyan Fallout 3 modot, ami új küldetéseket ad, és magyar?
Köszi!
Dodo

Eladó Ózd városközponti 52nm panellakás! Írj privátot, ha érdekel! Iár:2,6M ft

(#4585) Hunork

Hunork
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Jó hírrel szolgálhatok: itt megtalálható egy kis próza a Fallout világáról Fallout - Első lépések, egy első rész, olvassátok el, legyetek szíves, értékeljétek, adhattok ötleteket, várok tanácsokat, és őszinte véleményeteket!
Köszönöm!

Üdv:
Hunork

(#4586) bLaCkDoGoNe válasza Hunork (#4585) üzenetére

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)

Az én ízlésemnek kicsit túl modoros, dagályos (főleg a leíró részek az elején), de összeségében elég jó hangulata van. Várom a folytatást! :K

(#4587) GypsFulvus2 válasza Hunork (#4585) üzenetére

GypsFulvus2
(senior tag)

Nagyon hangulatos írás, szívesen olvasnám a folytatását is.

(#4588) Hunork válasza GypsFulvus2 (#4587) üzenetére

Hunork
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon örülök neki! :K :K
Az időm szabja meg, hogy hogyan haladok...annyira jó lenne egy Fallout regény...már készült egy rakat játékból, erről viszont nem találtam egyet sem...ezért álltam neki, csak hát meló, család, nyelvtanulás...kevés az idő....de folytatom, ez tuti!!!! :K :K

(#4589) remington2 válasza Hunork (#4588) üzenetére

remington2
(senior tag)

+1, jók lennének ilyen regények. Kár, hogy nincs sajna egy darab se.

(#4590) TSanya válasza remington2 (#4589) üzenetére

TSanya
(tag)

Sziasztok!

Nagy nehezen mégis csak bekiduráltam magam, és nekikezdtem újból.
Addig nem is volt semmi gond, amíg csak az alapjáték volt fenn, amint feltettem a dlc-ket, kezdődtek újból a fagyások, illetve néhol csak egy piros négyszöget látok, benne egy nagy fehér felkiáltójellel, pl. enclave katonák helyén, vagy néhány ghoul esetében.

Ez most akkor wtf??? :Y

(#4591) Armis

Armis
(kvázi-tag)

Sziasztok, új vagyok a Fallout világában, annyira új, hogy win7 alól be se olvassa a dvd-olvasóm a frissen vásárolt GOTY első lemezét. Minden más lemezzel rendben van, XP-s laptop is beolvassa, csak a win7-es nem. Böngészgetek, de ha már létezik megoldás és csak én nem látom, segítsetek.

(#4592) Armis válasza Armis (#4591) üzenetére

Armis
(kvázi-tag)

Gratula, a windows 7 hivatalos kompatibilitási listán úgy szerepel, hogy NOT COMPATIBLE. Oldja meg a paraszt.

(#4593) zuzu000 válasza Armis (#4591) üzenetére

zuzu000
(senior tag)
LOGOUT blog

Marad a viragbolti verzio :))

(#4594) Hunork válasza Armis (#4592) üzenetére

Hunork
(őstag)
LOGOUT blog

Szia!

Próbáld ezeket:

[link]

Aztán itt van a hivatalos válasz is, amit én kaptam:

„Bár eléggé összetett a probléma, kérem próbálja meg a következőket (amennyiben még nem tette volna meg).

- Telepítse az 1.7-es javítócsomagot

- Kapcsolja ki a háttérben futó programokat a játék futtatása előtt.

- Távolítson el minden lemezemulátor programot (pl. daemon tools, alcohol 120%, clone dvd).

- A programok eltávolítása után javasolt az SPTDinst (http://www.duplexsecure.com/en/downloads) program és egy ‘registry cleaner’ szoftver futtatása, hogy a programok törlése után megmaradt fájlokat és registry bejegyzéseket is eltávolítsa.

- Ha ezek közül egyik sem vezet sikerre próbálja meg a Daemon Tools Lite legújabb verzióját (http://www.daemon-tools.cc/eng/home). Ez furcsán hangozhat, de voltak esetek, amikor megoldotta a problémát.

A Deamon Tools telepítése után az ‘Preferences’ pontban az ‘Advanced’ fülön ikszelje be az összes op Tab, and check all options.

Amennyiben a játék indítása után a játék lefagy vagy kilép:

Sajnos itt sincs 100%-ig tökéletes megoldás, a probléma a többmagos processzorokkal van összefüggésben. A legtöbb esetben a játék konfigurációs fájljának szerkesztése megoldja a problémát:

A fájl a My Documents\My Games\Fallout3 könyvtárban található és a „fallout3.ini” vagy "Fallout_default.ini" nevet viseli. Nyissa meg a fájlt a Jegyzettömbbel és keresse meg (Control + F) a következő sort:

bUseThreadedAI=0

és írja át erre:

bUseThreadedAI=1

a sor alá pedig írja be a következőt:

iNumHWThreads=2

Mentse el a fájlt, és próbálja meg elindítani a játékot.

Amennyiben nem jár sikerrel az iNumHWThreads=2 sort javítsa erre iNumHWThreads=1

Nálam vegyesen oldódott meg:
1. eredeti játék fel
2. Skullptura által készített izébizé vel kicserélni az eredetit. A lényeg, hogy egy 7900GS VGA lesz felismerve a játék szerint. Nálam ez bevált.
3. fallout3.ini állomány szerkesztése, ahogyan fentebb írva vagyon

És persze sok sikert! :K

(#4595) Armis válasza Hunork (#4594) üzenetére

Armis
(kvázi-tag)

A fő gondom az, hogy fizikailag nem olvassa be a lemezt a Sony DVD-RW, kapott új firmware-t és semmi más lemezzel nincs gond, tehát nem jutok el semmilyen más problémáig, már itt megakadok.

Tegnap éjjel viszont vígan felment az XP-s laptopunkra, el is indult, csak a születésnél már diavetítés volt (FuSi AMilo M3438G Pentium M 1,86 GHz és Geforce Go 6800 256 MB) A verziója ott 1.7-es valamennyi volt.

(#4596) Armis

Armis
(kvázi-tag)

A dobozomra rá van írva, hogy Továbbfejlesztve: Többmagos.

Viszont op.rendszerek közt valóban nem szerepel a win7 és a cdgalaxis honlapján is írják kisbetűvel, hogy ahol nincs jelezve, ott nem megy, vagy lehetnek gondok. Magyarul kár supportért könyörögnöm, viszont vehetek HDD-t XP-nek...

Virágbolti verzió még az elején megvolt, de magyarul és eredetiben kellett, mert perverz vagyok.:)

(#4597) zuzu000 válasza Armis (#4596) üzenetére

zuzu000
(senior tag)
LOGOUT blog

Magyaritas van hozza, eredeti meg a polcon csucsul :))

(#4598) Armis válasza zuzu000 (#4597) üzenetére

Armis
(kvázi-tag)

Nem fog 4500-ért a polcon csücsülni ha használhatatlan. Úgy néz ki HDD-t se kell vennem, XP-m is van, mindenesetre lehangoló, hogy nem bírták ezt megoldani.

(#4599) Armis

Armis
(kvázi-tag)

Friss XP-m van egy HDD-n és ugyanúgy nem ismeri fel a Fallout lemezt, illetve a Company of Heroes Tales of Valor lemezt se, minden mást a tesztelt 10-ből igen( Dirt3, Imperium Galactica, Crysis Warhead, szóval elég vegyes) A games for windows-zal nincs esetleg összefüggésben, illetve a kétrétegű lemezek számíthatnak?

(#4600) Ryder62 válasza Armis (#4599) üzenetére

Ryder62
(fanatikus tag)

Akkor sztem a lemez meghajtóddal lesz valami. Nem azt jelenti hogy rossz, hibás lenne csak szimplán valami bibi van. Nézd meg a pontos nevét, keress rá neten, vagy ha van leírás róla akkor ott nézd meg, hogy milyen formátumokat támogat és milyeneket nem, hányszorosan olvassa be az egyes formátumokat stb.

Neked GOTY van, úgy tudom hogy az dupla rétegű. Nézd meg a borító hátoldalát vagy a korongot hátha találsz valami erre utaló nyomot.

Erős a gyanúm hogy a két játék amit nem olvass be a meghajtód az DVD9 vagyis kétrétegű lemez. Lehet nem támogatja a kétrétegű lemezek olvasását, írását a meghajtód.

Ha tudod próbálj meg majd beszerezni egy újabb meghajtót és azzal kipróbálni.

(#4601) Armis válasza Ryder62 (#4600) üzenetére

Armis
(kvázi-tag)

A lemez darabonként majdnem 8 GB, biztosan kétrétegű. Holnap szerzek új meghajtót. Fő, hogy a windows 7-est már kizártam.

(#4602) Hunork

Hunork
(őstag)
LOGOUT blog

Egy tuti: Win 7 alatt vagy el sem indul, vagy fagyásokkal megy. Nekem utóbbi volt, de az eredeti játék a már említett töréssel működött. Ezt tudja a hazai forgalmazó is. Ők küldték amúgy a korábban leírt ötleteket is.
Magyarítás meg tényleg van, van házi készítés, és ha jól emlékszem a PC Dome online magazin oldaláról is le lehet szedni!
Összegezve: a Bethesda, bármekkora is király a játék, mert AZ, elmehet a vérveres pics@ba, amiért erre nem volt képes...persze mondják, hogy Win7 alá ott a New Vegas, de teljesen más...nem érzem azt a poszt apokaliptikus hangulatot, mint az F3-ban...de ez magánvélemény...

(#4603) Armis válasza Hunork (#4602) üzenetére

Armis
(kvázi-tag)

Vettem új olvasót és felismerte, feltelepült és indul a játék, köszönöm szépen, hogy sirámaim meghallgattátok, kicsit talán jobban utánanézhettem volna. Mint írtam, még a CDGalaxis is írta, hogyha nincs jelölve a win7, nem fog menni. A lemezen nem szerepel DVD9 jelzés amúgy, sőt ezt a honlapon se írták.

Mától elmerülök újra, már vágytam rá nagyon, angolul nem volt az igazi.

(#4604) Ryder62 válasza Armis (#4603) üzenetére

Ryder62
(fanatikus tag)

Mondtam én. :) Akkor mehet a kockulás! Jó játékot. :K

(#4605) Hunork válasza Armis (#4603) üzenetére

Hunork
(őstag)
LOGOUT blog

Szia!
Semmi baj, örülünk neki! De ha fagyni fog, a fentieket nézd át...nekem sehogy se ment zökkenőmentesen, volt, hogy 30mp-ként kilépett...de lehet, hogy szerencséd lesz! :K

(#4606) Armis válasza Hunork (#4605) üzenetére

Armis
(kvázi-tag)

Az intro akad, de csak a hangja ( kb 10 mp-ként), de a születéstől tökéletes, és nagyon jó magyarul, ellustultam kicsit, hogy még a fordításon is rágódjam. 4 éve nem játszottam vele.

(#4607) Antonius1978 válasza Armis (#4606) üzenetére

Antonius1978
(fanatikus tag)

Udv mindenkinek.

Ugy erted, hogy leszinkronizaltak a jatekot ? Azaz magyarul beszelnek ? :Y
Vagy csak a feliratra ertetted ? Mert azt tudom hogy van. :C

(#4608) Armis válasza Antonius1978 (#4607) üzenetére

Armis
(kvázi-tag)

Természetesen csak a feliratra gondoltam.

(#4609) Antonius1978 válasza Armis (#4608) üzenetére

Antonius1978
(fanatikus tag)

Nos, azert azt imadnam ha magyarul beszelnenek a jatekban amugy :)
(En is magyar felirattal jatszodtam)

(#4610) Kassadin válasza Hunork (#4602) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Érdekes, nálam win7 alatt 80 óra alatt kb. ötször fagyott ki. Nem volt semmiféle törés sem, nem kellett. Kezdem már azt hinni, hogy csak én fogtam ki valami jó verziójú dvd-t anno. :F
Gondolom, a patch az alap, hogy fent van/volt.

32 bites win7 volt, lehet, hogy ez a döntő jelentőségű dolog. Meg, igazából nem csípi az ati kártyákat sem, pontosabban a driverjeiket. Elég kényes játék, de próbáld ki a gothic 3-t, ha nem kapsz agyf@szt attól a játéktól, akkor meghívlak egy sörre. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#4611) Ryder62 válasza Kassadin (#4610) üzenetére

Ryder62
(fanatikus tag)

Jaja, pontosan. Emlékszem mikor jól futott a játék nem is cseréltem drivert. De valamelyik gém miatt kellett frissíteni és egyből mikrolagg keletkezett a fallout 3-ban.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Fallout 3
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.