Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  EZAV MP3-lejátszók

(#1) feise

feise
(fanatikus tag)

Na ezt a topikot azért nyitottam, emrt még nem volt :) Az ''MP3 lejátszó... Melyiket?'' topik már sok infot tartalmaz, de gondoltam kellene neki egy rendes is. Megérdemli :) Várom a véleményeket, tapasztalatokat..

Miért van a templomtornyon villámhárító?

(#2) feise

feise
(fanatikus tag)

nekem pl az a bütyök a közepén nem tetszik.. (JOY) nem illik a többihez.. lötyög, meg olyan.. semmilyen

(#3) Jucica

Jucica
(lelkes újonc)

Én is gondoltam már erre....Csak hát nem akartam tt újoncként verni magam :))
De tényleg megérdemelte már,kicsit átláthatatlan már nekem az Mp3 lejátszók topic!
Amugy ez a joystickos dolog nekem sem jön be annyira,meg félek is hogy egyszer vmi baja történik,azért mégiscsak mozgó,külső hatásokra érzékenyen része a lejátszónak(bár még nem hallottam ilyen negatív tapasztalatról) :DD
Amugy csak jót hallottam eddig róla. Valószínű hogy a közeljövőben én is meglepem magam egy ilyennel :DD

(#4) feise

feise
(fanatikus tag)

én még nem ismertem ki minden funkcióját, de egyelőre nagyon tetszik... 1 biztos.. nagyon jól szól! :DD

(#5) Mic ACE válasza feise (#4) üzenetére

Mic ACE
(fanatikus tag)

Akkor egy kis konkrétumot a hangzásokkal kapcsolatban, ha lehet. Annyian mondták már, hogy jól szól, de ez mit jelent, milyen hagzás mellet, milyen a ''hangképe''? Te milyen zenénél, hogy használod? Füles, eredeti?

"De minek az a párt, ami övön alul árt, meg a nagy vörös állami szuszpenzor!''

(#6) Mic ACE

Mic ACE
(fanatikus tag)

Kérdés az Mp3 lejátszók.. melyiket? topicban! Lehet rá válaszolni.
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=50455&start=3060

(#7) Flashy

Flashy
(PH! kedvence)

az még magában nem baj hogy valaminek új topikot nyitsz, de akkor legyen tartalma is. csak azért ne nyissunk minden egyes hardvernek külön topikot, hogy _legyen neki_. kérdezzetek, de ne olyat hogy ''véleményeket kérek'' hanem konkrétan, hangzás, ár, tartósság, felszereltség, stb. meg linkeljetek be képet a cuccról, vagy a gyártó weboldaláról a specifikációját, akkor lesz kerek a topik.

http://flashy.blog.hu

(#8) feise

feise
(fanatikus tag)

igyekszem... csinálok is róla 1-2 képet, mert sehol nem találtam eddig róla valós képet.. a honlapokon lévő pedig elég csalóka...

(#9) Jucica válasza Flashy (#7) üzenetére

Jucica
(lelkes újonc)

Ezt ilyen erővel bárhova beírhatnád......(ha megtetted,akkor bocsi)
Sztem elég nagy az érdeklődés a lejátszó iránt és az információ,amit tényleg jó lenne összegyüjteni itt.
Amugy neked is van ilyen mp3-lejátszód? Fel tudnál rakni egy általános képet a kijelzőjéről(mikor játszik egy számot),mert minden képen ugyanaz van és nekem egy kicsit ''túl informatív''.
Köszi!

(#10) Boston Cézár

Boston Cézár
(kvázi-tag)

én viszonylag jól ismerem a terméket, ha van vmi kérdés, ne titkoljátok, hátha tudok segíteni... mint azt már sok helyen leírtam, nagyon korrekt készüléknek tartom

én nem hallgatok tuc-tuc-ot, így arról nem tudok nyilatkozni, hogy hogyan szól olyan zene mellett... :DDD bár egy-két szám erejéig már teszteltem rajta azt is, szerintem nem lehet rá panasz....

(#11) Jucica válasza Boston Cézár (#10) üzenetére

Jucica
(lelkes újonc)

A joystick-kal kapcsolatban nem hallottál még negatív tap-kat (mint pl. a Diva-nál)?
Ja és még érdekelne, hogy a fülhallgatóját le kell-e majd cserélnem egy jobbra? :F

(#12) Jucica

Jucica
(lelkes újonc)

Kijelző kép?

(#13) feise

feise
(fanatikus tag)

csináltam képeket, csak nagyon elmosódott a kijelzőről a kép.. szal még variálok vele..d e hamarosan felteszem őket

(#14) Mic ACE válasza Boston Cézár (#10) üzenetére

Mic ACE
(fanatikus tag)

Ok, akkor ide is írom:

Próbálja már meg valaki a csatlakoztatott USB dugónál fogva megemelni a cuccot, hogy nem húzza-e le nagyon! Azért érdekel, mert szeretném tudni, hogy ha beszerez az ember hozzá egy kábel nélküli USB csatlakozót (átalakítót), akkor megtartja-e ez a picike port a készülék súlyát, vagy túl kicsi, és gyenge ehhez.

(#15) Mic ACE válasza feise (#13) üzenetére

Mic ACE
(fanatikus tag)

Napfénynél is csinálj fotót, ha lehet! Kíváncsi vagyok arra a ''napfénynél nehezen olvasható'' jelenségre.

(#16) feise

feise
(fanatikus tag)

sajna a kijelzőből így sem látszik túl sok a képeken.. De én nem tapasztaltam ezt a napfényes cuccot... különben is, lehet állítani rajt a akontrasztot..

(#17) Mic ACE válasza feise (#16) üzenetére

Mic ACE
(fanatikus tag)

Hát ez jó hír, vagy csak a te szemed szűri polarizáltan a tükröződő fényt. :DDD

És az előző kérdésem, csatlakozónál fogva megemelni...?

[Szerkesztve]

(#18) feise válasza Mic ACE (#17) üzenetére

feise
(fanatikus tag)

bőven elbírja... Csak nem tom, h mondjuk fél év múlva is ilyen szoros lesz-e... Nah.. hát amikor rásüt a nap, akkor nincs az a kijelző amit látnál.. még a közlekedési lámpákat se látod.. miért pont 1 inverz kijelzős mp3 lejátszót kéne? oda rakod mellé a kezed és kész is vagy...

(#19) Mic ACE válasza feise (#18) üzenetére

Mic ACE
(fanatikus tag)

Egen, ez igaz, de pl az újabb Nokia mobilok kijelzőjének a hátsó fele enyhén tükröző, így napfényben is elég jó látni, extra világítás nélkül. No meg volt olyan számológépem is ami inverz kijelzős volt (piaci vacak), és annak ellenére egészen jól látszott napsütésben is, bár valszeg azért, mert relatív nagy számjegyei voltak.

És egy okos példa: az MPIO FG100 OLED kijelzője annyira világít, amennyire a környező fény ezt megköveteli, ugyanis van egy fényérzékelő ''szeme''. Nem is olyan rossz ötlet, mi? :D

[Szerkesztve]

(#20) feise

feise
(fanatikus tag)

nem tom nekem nincs ilyen igényem... :P Nektek nem lötyög a JOY gomb?

(#21) feise

feise
(fanatikus tag)

a várva várt képek... igyekeztem kicsire csinálni őket :))

kézben tartva
Bővebben: link

méretarányok

oldala

hátulja

tok

tokjában

tartozék ''nyaklánc''

tartozék füles

nagyjából ennyi.. remélem hasznos volt A kijelzőről nem tudtam normális képet csinálni.. Sajna folyton elmosódik :(

[Szerkesztve]

(#22) Jucica

Jucica
(lelkes újonc)

Nem tud vki vmit arról, hogy a közeljövőben lehet-e majd kapni M.o-on az EMP-500 vagy az EMP-400 lejátszókat???????? :F

(#23) Jucica válasza feise (#21) üzenetére

Jucica
(lelkes újonc)

Valami nem oké........... :DD

(#24) feise válasza Jucica (#23) üzenetére

feise
(fanatikus tag)

sajna nem tudtam megcsinálni, h itt is látszódjanak a képek.. (lehet, h ATW nem engedi? ) mind1... így is meg lehet nézni őket..

(#25) Jucica válasza feise (#24) üzenetére

Jucica
(lelkes újonc)

Jók (lennének), csak kicsit tényleg el van mosódva :( Neked már van ilyen lejátszód? A tok sem védi a joystickot,ugye?

(#26) Jucica

Jucica
(lelkes újonc)

Kicsit erős váltás ez a mosolygós rák után :)

(#27) feise válasza Jucica (#25) üzenetére

feise
(fanatikus tag)

hát.. valahogy kellett róla képeket csinálni ;)
sajnos nem védi semmi a JOY-t :( Pedig sérülékenynek tűnik a dolog.. Eleinte még gagyinak is tűnt rajta, h olyan kis pöcök, de csak annyi a lényege, h finoman kell vele bánni, és akkor rendesen használható,, GYAKOROLNI kell

megtetszett ez a fej :)

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#28) Jucica válasza feise (#27) üzenetére

Jucica
(lelkes újonc)

hát érdekes.... :)
Én azt hittem hogy még csak keresgélsz és ezért írtad a joystickról..... :)
Én is emellett döntöttem,bár azért a EMP-400-as se rossz! A tokkal mi van? Mennyiért vetted?

(#29) feise válasza Jucica (#28) üzenetére

feise
(fanatikus tag)

adták hozzá.. a nyakba izét is...
na de ideírom pontosan mit kapunk hozzá...

-EZAV EMP-200 lejátszó
-gyári füles (nem rossz, aranyozott csatival, de én maradok a Panasonicnál :P )
-2db noname koreai AAA elem
-nyaklánc (tényleg jó, fém bigyóval a végén.. nagyon pofás :P )
-övre fűzhető tok (ez is hasznos.. nem karcolódik tőle, de nem is bumszli)
-Audio átjátszó kábel (még nem használtam)
-User manual angolul + 1 magyarul, gyengébb kivitelben
-CD (Music Freind progi + driverek)
-1 év garancia

(#30) Mic ACE válasza feise (#21) üzenetére

Mic ACE
(fanatikus tag)

Dobj be egy-két pálinkát, és akkor fényképezz, talán úgy majd elmúlik a kézremegésed. ;)

Csinálj egy képet az USB kábeled kisebbik végéről is. Érdekel a kinézet, hátha felismerem típusát (bár már írták).

Mivel csináltad a képeket?

(#31) feise

feise
(fanatikus tag)

még az elemtartó fedelet találom kcisit macerásnak... nem valószínű, h gyorsan el fog kopni vagy valami, de nekem elsőre nem sikerült a helyére raknom..

(#32) Jucica válasza feise (#29) üzenetére

Jucica
(lelkes újonc)

Én a lejátszóra értettem....? És hol vetted? :)

(#33) feise

feise
(fanatikus tag)

lejátszót minishop.hu-nál vettem 29k-ért (512-es) éppen tegnap akciózták be...
depo szerint van még a computergalaxynál is 28.800-ért, de sajnos nem volt nekik 512-es és nem is lesz..

Motorola V550-el csináltam, csak gyengék a flnyviszonyok egy asztali lámpa alatt..

Pill és csinálok róla képet...

[Szerkesztve]

(#34) Jucica válasza feise (#33) üzenetére

Jucica
(lelkes újonc)

És egy nap mulva már ki is hozták? (1800-ért?)

(#35) Jucica

Jucica
(lelkes újonc)

Én kaptam egy kedvező ajánlatot, csak nem tudom, hogy be merjem-e vállalni?????? :) 32000 (brutto)-ért 1 GB-os! Nyírbátorban van az üzlet és főleg autó-hifi-vel foglalkoznak! A csomag állítólag bontatlan, megvan a garancialevele is és állítólag náluk tudom érvényesíteni is!
Mit szóltok? Át tudnak rázni vmivel? :F

(#36) feise

feise
(fanatikus tag)

USB csati... nem hiszem hogy túl sok mindent látsz rajta...

(#37) feise válasza Jucica (#35) üzenetére

feise
(fanatikus tag)

személyesen vettem át gazdagréten tegnap este 7 kor :)

(#38) feise válasza Jucica (#35) üzenetére

feise
(fanatikus tag)

vedd meg! :) ha megbízol a kis noname boltokban akkor vedd.. én max a garanciát félteném.. lehet, h 1 hét múlva már nyoma sincs a boltnak A lejátszóval nem tudnak túl sok mindent csinálni.. Vagy megy.. vagy nem. könnyen karcolódik, szal látod, h használták-e már

(#39) Jucica válasza feise (#38) üzenetére

Jucica
(lelkes újonc)

Nem hiszem hogy azzal akarnának átvágni, hogy már használt..... Az tényleg észrevenném,nem? Mondjuk eddig nem igazán hallottam garanciális problémáról! Remélem nem leszek ennyire peches, hogy pont az enyém lenne szar! Csak mondjuk azért az a 5000 Ft is jól jöhet bármikor pluszba! :)

(#40) Tangerine válasza feise (#33) üzenetére

Tangerine
(senior tag)

Figyu, valami nem egészen világos. Ez a minishop valami virtuális bolt, vagy oda lehet ''fizikailag'' is menni, Ha igen, akkor hol van? Meg kell rendelni, vagy bemegyek, leveszem a polcról és a pénztárnál fizetek? Urambocsá' esetleg ki is lehet próbálni?

Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?

(#41) feise válasza Tangerine (#40) üzenetére

feise
(fanatikus tag)

ahogy az eladó hölgyike mondta: ''Mi alapvetően webshop vagyunk...'' Szal lényeg, h megrendeled / telefonon odaszólsz és akkor odaviszik... Ahol átveszed az nem egy bolt, hanem egy mini mini ABC méretű kis hely a házak alatt, ahol össz vissz 2 szék + 1 asztal van. Amikor bementem, a csávó már írta nekem a garanciát. Nem volt ott semmi más, csak egy toll, meg a lejátszó doboza az asztalon.. Természetesen ki lehet próbálni, meg 3 napon belül akármivel kciserélik / beszámítják másba. Én kb 17:30-kor kiszúrtam a weben és már indulhattam is érte 7-re Gazdagrétre

Szal Gépbolt jellegű a dolog...

[Szerkesztve]

(#42) aligator

aligator
(újonc)

Tegnap vettem egy ''drágaszágot'' 1 Gb-ost 38.900.-Ft-ért Miskolcon, az Arany Corvinban Bővebben: link. A gyárilag mellékelt fülest jobb ha lecserélitek, nem egy nagy durranás. Vettem egy Sennheiser mx400-ast, sokkal dinamikusabban szól. Ajánlom mindenkinek. Csinálok képeket róla, felteszem amint kész.

(#43) Mic ACE válasza feise (#36) üzenetére

Mic ACE
(fanatikus tag)

Kösz az USB-s képet. Arra jó, hogy valószínűsítsem, az a fajta csati, amire gondoltam. :)

(#44) Mic ACE válasza aligator (#42) üzenetére

Mic ACE
(fanatikus tag)

MX400-al milyen hangzás a legjobb véleményed szerint, és milyen zenével szól úgy jól? Hogy jön ki több basszus user EQ-val, vagy DBB-vel?

(#45) Tangerine válasza feise (#41) üzenetére

Tangerine
(senior tag)

Köszi az infót asszem sikerült eligazítanom az asszonyt, és rábeszélni, hogy vegyen magának egyet. :)
Ha megveszi, majd csinálok róla jobb képeket, és felteszem.

[Szerkesztve]

Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?

(#46) feise válasza Mic ACE (#44) üzenetére

feise
(fanatikus tag)

én DBB-t használok... Hip-hop és Linkin park szerű számoknál is jó hangzást ad (jelzem Panasonic fülessel) Pl a rádió DBB-vel Panasonicon borzalmas torz basszust eredményez, viszont a gyárival jól működik 1ütt...

(#47) aligator válasza Mic ACE (#44) üzenetére

aligator
(újonc)

A gyári hangbeállítások közül a DBB-vel szól a legjobban, de én a saját beállításomat használom. Főleg ''tucc-tucc'' zenét hallgatok, ott lehet érzékelni a bassust.

(#48) feise

feise
(fanatikus tag)

Total commanderrel nem tudom miért, de csak 250-el megy a feltöltés.. :( A kompatibilitásos cucc be van pipálva

(#49) Mic ACE válasza feise (#48) üzenetére

Mic ACE
(fanatikus tag)

Beírtad a meghajtó nevét is a pipa alá?

(#50) aligator válasza feise (#48) üzenetére

aligator
(újonc)

Nem tudom mi lehet a baj, de nálam is elég lassú a feltöltés, pedig be van állítva a total commander úgy ahogy kell.
Aki érdekel tettem fel nagyfelbontású képeket az oldalamra a lejátszóról.

[Szerkesztve]

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  EZAV MP3-lejátszók
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.