Miert kell ilyen kerdeseket a topikba feltenni.
Amiket ide irsz, azt nyugodtan elkulhetted volna az exeternet@externet.hu e-mail cimre, es szerintem, minden igenyedet kielegito választ kapnál a kerdeseidre es nem esel abba a hibába, hogy az egyik ezt halotta, a másik ezt olvasta stb..
Most, ha valaki azt irja, hogy fel áru, a másik meg azt mondja, hogy nem, akkor, ezután kit fogsz meg kerdezni. Miert annyira fontos az a telefon?
A szo elszáll az irás meg marad.
Az externetnek meg uzleti erdeke, hogy a lendo ugyfel remenyebe válaszoljon.
Tessek e-mailt irni az externetnek. Meg le is b@szarinthatod oket, a nem mukodo telefon miatt.
Tisztelt Externet KFT !
En a Otthoni prepaid 512Kbit-es csomagot neztem ki, eleg baratsagos a 12*6290Ft-os ara
Lenne par kerdesem:
1.) Mennyi plusz ktg a bevezetese a netnek, azaz mennyiert szerelik be +az adsl dobozert mennyit kell kipengetni?
2.)Ha jol olvastam ez a csomag teljesen korlatlan, ugye?
3.)Az Orson a Gyakorlo utcaban lakom, ugye attol nem kell felnem hogy ott nem tudjak bevezetni?
+a bevezetes idopontjat szerettem volna meg megkerdezni, ugyanis ma fogom meg megrendelni a matav vonalat ami kb.: 10 napon belul tudnak majd bevezetni/aktiválni. Azaz addig még ne rendeljem meg igy neten keresztul az internetcsomagot, mert ha elobb kijonnenek mielottbeszerelnek a matavot, nem tudák beszerelni az ADSL-t?
Várom válaszukat.
Tisztelettel: Balli
(senior tag)
Ors Gyakorlo ut 13
2005 05 24

[Szerkesztve]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is''