Üdv!
Nekem pl 3740 ft-ért van a 2,5-es, és új előfizus vagyok, csupasz adsl... szóval ezt nem mondanám h fele annyiért van az újnak, hacsak nem telefonnal együtt olcsóbb a net....
Illetve mivel szerződésed van, lefelé nem módosíthatsz, csak felfelé, ha lejárt, akkor vagy átmész vagy maradsz, de köthetsz újat más feltételekkel, tehát sajnos meg kell várni a 2010 jan 31-et... addig marad 2,5-es 4000-ért
Adsl modemet, nem köteles adni, csak ha gari időn belül hibásodik meg,.... de lehet kérni a pénzes cseréjét 6000 huf + áfa, ügyfélszolgálaton keresztül, ha kicsit visszaolvasol, le van írva h h lehet belépni... amúgy ők nem egy netes bolt, szóval tőlük egyáltalán nem éri venni..
De pl itt ph-n is 2-3000 körül már szinte vagy teljesen újat kapsz, én itt vettem 2500 ft-ért, egy bontatlan dlinket... szóval oldalt apróhirdetés keressél adsl modemet...
Amúgy azért nem találtál "adsl webáruházat" mert ez eléggé egyedi dolog, senki nem tart raktáron, senki nem is árul, mert általában ingyen adják az előfizetősöknek (csak az externet nem), az meg ritka h valaki 4éven keresztül nem vált szolgáltatót, ahol ismét újat kap...
...GPS Szervizelés Nálam...