Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#201) net84 válasza Balli (#198) üzenetére

net84
(őstag)

próbálj meg elküldeni egy mailt saját magadnak.... Először csak küld el, utánna meg csinálj egy küldés-fogadást...

A tetoválás az amiért fizetnek az emberek, a fájdalom pedig ajándék mellé...

(#202) Grunya

Grunya
(fanatikus tag)

Ez az externet nem akar nekem számlázni... Már egy hete bekötötték, de semmi. Lehet, hogy elfelejtettek? :)

(#203) net84

net84
(őstag)

tegnap elbeszélgettem velük, kiokosodtam minden beállításba, igaz néhány kérdésemnél várakoztattak, hogy pontos választ tudjanak adni... :)
Eddig korrektek! Amit hiányolok, az a netes ügyintézés (nem tudom magam beállítani a + e-mail-eket), és hogy nincsfent a neten az egyes beállításokra vonatkozó adatok...

(#204) kano

kano
(PH! addikt)

Szerdán rendeltem meg a netemet és már hétfőn jönnek kötni!:C
Gratula Externet és T-Com!:C

"Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!"

(#205) nofreenick válasza Balli (#198) üzenetére

nofreenick
(senior tag)

kimenő: smtp.externet.hu
bejövő: pop3.externet.hu

szerintem...

Ha nem sikerül felrobbantani az atomerőművet akkor itt vannak a másodlagos célpontok: egy szájharmonika-gyár és egy pantomim akadémia...

(#206) Supa

Supa
(újonc)

Hello mindenkinek!Tudna nekem valaki segíteni? A haverommal szeretnénk 2 gépet hálóba kapcsolni modem segítségével de nem tudjuk hogyan kell csinálni és egyáltalán lehetséges-e?Ha valaki tud segítsen légyszi, sűrgös!

(#207) net84 válasza nofreenick (#205) üzenetére

net84
(őstag)

mail.externet.hu - minda két helyre, és elvileg megy is vele (legalábbis nálam out-tal)

(#208) net84 válasza Supa (#206) üzenetére

net84
(őstag)

tudnád pontosítani? Analóg modemmel akarod összeköt a 2 gépet hálóba vagy az adsl modembe akarsz 2 gépet kötni?

(#209) nofreenick válasza net84 (#207) üzenetére

nofreenick
(senior tag)

amit én írtam, azzal gyakorlatilag is megy ;)

Ha nem sikerül felrobbantani az atomerőművet akkor itt vannak a másodlagos célpontok: egy szájharmonika-gyár és egy pantomim akadémia...

(#210) actre74

actre74
(újonc)

Externet prepaid számlázás:

Kiírt akciós havidíjakat nem számol fel teljes hónapokra sem az Externet. Módszerük: a havidíjat osztják 30-al, aztán ezt szorozzák fel az egy év napjaira. Tehát egy kicsivel többet fizetsz, mint gondolnád. 12*30nap lenne a helyes, de ők 365 nappal számolnak, plusz fizetsz 5 napot. Egy nap kb 270+Áfa 2Mbit esetén. Szép kis plusz bevétel. Egy főre nem sok, sokan észre sem veszik, de pár ezer előfizetőnél szép summa.
Egyébként a szolgáltatásuk minden téren hibátlan!

(#211) net84 válasza nofreenick (#209) üzenetére

net84
(őstag)

az remek
gyakorlatilag nálam is megy a mail.externet.hu-val

(#212) net84

net84
(őstag)

felmerűlt bennem egy ''kérdés''...
Externetes ADSL-nél kell beállítani fix IP-t?
Néha elég sokáig gondolkozik, mire megnyit valamit. Ezt korábban az axelero-s dsl is csinálta, de akkor fix ip-t kellett neki megadni, és onnantól kezdve ment minden rendesen... (igaz most nincs akkora szünet - és a várakozást is inkább a belső hálózat számlájára írnám)

(#213) hofi74 válasza lazydog (#154) üzenetére

hofi74
(újonc)

Hi. Ugyanígy jártam én is Tvnet-Externet váltás történt és 3 hét volt a váltás.
A poén az, hogy május óta nem küldik a 89E ft-os csekket igaz nemis hiányzik.
Ingyen net :DD:C

(#214) proradeon

proradeon
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem igazan ertem azokat akik azert szidjak az externetet mert ok regebben megrendeltek egy csomagot akkor az pl 16k volt es egy ev mulva mar csak 8k es azert nyíavognak hogy miert nem veszi le nekik az externet a havidijat 8k-ra...azert mert teljesen jogos..nem veletlenul van kitalalva a husegnyilatkozat....meg aztan ez nem externetes hiba...ha te axinal vagy enternetnel probalnal ilyet kerni az se csinalna meg xal ennyi...csa..:(((

NEM "Kingstone" hanem "Kingston" és NEM "Blue-Ray" hanem "Blu-Ray" !!! Dropbox regisztráció +500 MB ajándék tárhellyel -> http://db.tt/gstlfucl

(#215) Balli

Balli
(őstag)

Kb.: 1,5 hónapja rendeltem meg a netet, neten kersztül.
Hogyan lehet igényleni az ajándék egérpadot?

Athens 2004

(#216) Comm válasza proradeon (#214) üzenetére

Comm
(senior tag)

Amúgy a szerződésben benne van: hogy lehet kérni 1 év után a havidíj csökkentését;)

The Future: ASRocK 775Twins-HDTV ; Intel Celeron D 331 ; 512mb DDR2 667Mhz Samsung ; Integrated X300 ===> Kellemes Húsvétot Mindenkinek!

(#217) Comm válasza Balli (#215) üzenetére

Comm
(senior tag)

még énse kaptam meg 1,5 hónapja.Parci azt mondta várjak türelemmel.

The Future: ASRocK 775Twins-HDTV ; Intel Celeron D 331 ; 512mb DDR2 667Mhz Samsung ; Integrated X300 ===> Kellemes Húsvétot Mindenkinek!

(#218) CameraMan

CameraMan
(lelkes újonc)

Talán banális, ámde fontos kérdés: a megrendelés után megkaptam PDF-ben a szerződést, a mellékelt nyilatkozatot akkor is ki kell tölteni és visszaküldeni, ha én vagyok a telefonvonal tulajdonosa? Én úgy értelmezem, hogy nem, de nem egyértelmű...

(#219) Drótszamár válasza CameraMan (#218) üzenetére

Drótszamár
(senior tag)

A nyilatkozat csak akkor kell, ha pl. apád a vonal tulajdonosa. Ha te vagy akkor biztos hogy nem kell.

(o Y o)

(#220) Balli válasza Comm (#217) üzenetére

Balli
(őstag)

S automatikusan kilkuldik arra a cimre, amit a szerzodesben megadtam?
Nem kell kulon igenyelni, jelezni hogy kell?

Athens 2004

(#221) nofreenick válasza Balli (#220) üzenetére

nofreenick
(senior tag)

télleg én is a PH!-n keresztül rendeltem... akkor nekem is jár egérpad?

CameraMan: nem én vagyok a vonal tulaja, mégsem töltöttem ki a papírt, oszt' mégis van netem...

(#222) Balli válasza nofreenick (#221) üzenetére

Balli
(őstag)

Igen,
Mikortol van neted?

Athens 2004

(#223) nofreenick válasza Balli (#222) üzenetére

nofreenick
(senior tag)

ööööö... kb 1 hónapja... de én nem is tudtam erről az egérpados izéről... akkor nekem is jár? és ez autómatice, vagy szólnom kell vkinek?

(#224) Balli válasza nofreenick (#223) üzenetére

Balli
(őstag)

Erre lennék kiváncsi én is, tehát: várjuk a választ:)

Athens 2004

(#225) nofreenick

nofreenick
(senior tag)

HAHÓ! illetékesek! élet/halál kérdése! kapunk egérpadot, vagy sem? :))
na ha ez nem 6, akkor semmi ;]

(#226) kano

kano
(PH! addikt)

Sziasztok!
Na én megkaptam a csekket és 68500 Ft! 45 nap kedvezményes ADLS napi 100 Ft és 320 napi normál havidíj (6290Ft).Ami ugye napi 210 Ft-t jelentene de csak 200 Ft-t számláztak. Így nem havi 6290 a netem csak 6000 Ft. Tudom, hogy nem jelentős de rendesek voltak azért. :DD

"Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!"

(#227) Grunya válasza kano (#226) üzenetére

Grunya
(fanatikus tag)

Érdekes... Nekem 07.07-én kötötték be és 70490-et számláztak. Pedig az én esetemben a kedvezményes napok száma több mint 45, nem?

(#228) Balli

Balli
(őstag)

Most végül kell igényelni az egérpadod vagy sem- azaz automatán kiküldik:F

Athens 2004

(#229) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Hogyan lehet megnézni mennyit töltöttem le az adott hónapban?

(#230) Törzsfőnök

Törzsfőnök
(tag)

Helló

nekem most jár le az 1 éves t-online-os internet előfizetésem. Tavaly nyáron lett beköttetve, akkor 384/64 kbit/s szolgáltatást vettem igénybe. Szeretnék átmenni az Externethez, mert olvastam róla, hogy mindenféle leszerelés nélkül át lehet menni, ha nincs tartozásom a t-online-nál, és nincs semmiféle kötelezettségem. Ezek adottak, node én 512/96 kbit/sec csomagra gondoltam. Viszont oda van írva, hogy a váltás után ugyanaz a sávszélesség marad, csakhogy számomra az isp szolgáltatóváltáskor adott 512 -es csomag lenne jó árfekvésben. Én egyébként nem tehetek arról, hogy 384-ről a t-online 2x-i emeléssel csinált 1Mbiteset. Nekem jó lett volna a 384kbit/sec is.

Valaki mondjon erre egy okosságot.

(#231) maszk

maszk
(kvázi-tag)

Hi!

Ha új vonallal együtt rendelem meg a netet akkor a vonalért kell majd fizetni valami havidíjat? :F Telefonálni nem akarok róla, sőt telefon se kell...

>> - <<

(#232) Noxy válasza maszk (#231) üzenetére

Noxy
(senior tag)

Ne haragudj, de ez elég láma kérdés.;]
Ha +rendelted a vonalat is akkor akkor azért is kell fizetni.:O
Ha + nem rendelsz vonalat, akkor + ADSL-t sem kapsz.:O
Ez sok(unk)nak problémája.
Azért legközelebb figyelmesseben olvasd el, hogy mit rendelsz.;)
(Vagy már ez is az apróbetüs részben van?):F

''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is''

(#233) shabbarulez válasza maszk (#231) üzenetére

shabbarulez
(őstag)

Kell. Úgy 3300 a legolcsóbb csomag fatávnál. Akkor is ki kell fizetni ha nem telefonálsz és készülék sem lóg rajta.

(#234) maszk válasza Noxy (#232) üzenetére

maszk
(kvázi-tag)

Nem rendeltem meg...
Azt kérdeztem, hogy ha úgy rendelem és nem rendeltem.
De ez így tényleg gáz... Az úgy már egész sokba kerül.

>> - <<

(#235) Noxy válasza maszk (#234) üzenetére

Noxy
(senior tag)

Bocsi igazad van.:R Legközelebb felrakom a szemüvegem.:D

''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is''

(#236) murphy27

murphy27
(kvázi-tag)

Én a ''Szereld megad'' csomagról szeretnék kérdezni. Ők azt írják, hogy én kötöm be a modembe a kábelt. De a t-komosoknak nem kellene még behúzni valamilyen kábelt? vagy az adsl modembe ugyanazt a kábelt dugom be amit jelenleg a modembe (56k) van?

"A papírsárkány is a széllel szemben emelkedik a magasba."

(#237) Renesis

Renesis
(újonc)

Hi mindenki!

Tudom volt már kérdés a 24 órás bontás. Azt még azért meg szeretném érdezni, hogy a 24 óra az itt éjfél, vagy a kapcsolódás után eltelt idő. Miután a kapcsolatot bontotta, nekem kell ''kézzel'' újra kapcsolódnom vagy megteszi ezt a modem (esetleg valamilyen program)? Ezt csak letöltések miatt kérdezem (pl dc). Bocs a láma kérdésekért, de még nem volt ADSL-em és most szeretnék. Előre kösz a válaszokat.

(#238) Zoli bácsi

Zoli bácsi
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok! Lejár végre a 2 éves R-lan (mikrohullámú) hűségem, a szereld magad féle externet csomagot nézegetem. Azt írják, hogy 5990ft-ért futárral küldik a modemet. Kérdezném, hogy milyen márkájú, típusú modemet adnak?

Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta,és legyen egy 1986-os évjáratú Golfom....mára mindez teljesült.

(#239) Zenty válasza Törzsfőnök (#230) üzenetére

Zenty
(őstag)

Ezen engem is érdekelne!Most 2 mb-tes netem van a sok emeléstől és akkor nem lehet vissza fele már 512 kbs vagy mih? :D
Mert nekem is nemsokára lejár a szerződésem a mostani szolgáltatónál és gondolkodok egy elönyöseb ajálaton!
Bár a mostanival egyáltalán nincs problémán meg vagyuk elégedve minden téren, de csak most nem ők adják a legjobb ajálatott!
És a kedvezőb ár lenne a lényeg ,persze megfelelő minőségel párusolva!
Ezért gondolkoztam externeten ez az otthon szereld csomagon!

Guild Wars - Zenty a survivor

(#240) Zenty

Zenty
(őstag)

Elmondaná nekem valaki ,hogy ennél a datanet csomagnál miha a csavar? Mert tul szép ,hogy igaz legyen :D!
Bővebben: link
Mert ha minden frankó szerintem ezt választom!

[Szerkesztve]

(#241) Hequila válasza Zenty (#240) üzenetére

Hequila
(őstag)

Ott a csavar, hogy NETTÓ árak vannak feltüntetve... Bár talán ezt Te is észrevetted. Más csavar sztem nincs benne, átlagos árak. Talán azért olcsóbb, mert nem kapsz hozzá egy rakás ímél címet meg tárhelyet.

Az engem is érdekelnek, hogy az Externet-fél szereld magad mikor jön meg megrendeléstől számítva... Mert a régit felmondtam, és már csak a hónap végéig lesz netem... Addig vajon megjön? lletve én is igényelnék PH!-s egérpadot, aztat hogyan lehet?

''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda

(#242) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Másnak is lassú volt ma este az externet?

(#243) Tigi

Tigi
(senior tag)

Sziasztok

Az lenne a kérdésem, hogy ez a Szereld magad 512 letöltés korlátos?
Ja és T-Com területen Invitel szolgáltatóval lehet e nekem Externetem?

Sürgős lenne.

Köszi.

Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!

(#244) hofi74 válasza ToBeY (#242) üzenetére

hofi74
(újonc)

Nekem is rendetlenkedett.
Egyébbként megküldték a május óta elfeledett csekket(89E).:(:O

(#245) Zenty válasza Hequila (#241) üzenetére

Zenty
(őstag)

Azóta utána érdeklődtem ezen lehetsőég íránt!!

Egyébként persze ,hogy észrvettem hogy nettós összeg van feltüntetve az elején :D !
De igy is 6k bruttoban ami jelenleg szerintem a legjobb ár!
És ez is ilyen szereld magad csomag! Csak nem irták oda a honlapon!

Szoval kicsit még informálodok és valszeg ez lesz! Externetet akartam elöször ,de csak az akciojukban jobb ennél! ( év végés)
Nekem meg inkáb a havidíj számit ,meg hát datanetet ismerem és eddig nem volt velük problem( kop kop)!
Az 1 email meg kis tárhely nemigazán izgat ugyse nagyon használom őket! :D

(#246) Tigi válasza Zenty (#245) üzenetére

Tigi
(senior tag)

Viszont rohadt drágán megkell venned a router-üket nem?

Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!

(#247) Zenty válasza Tigi (#246) üzenetére

Zenty
(őstag)

miért kéne az ő routerük? :D

(#248) Zenty válasza Tigi (#246) üzenetére

Zenty
(őstag)

Ha az adsl modemre gondolsz az picit más :D! Az alap csomagba hozzá adják( náluk igy hivják)
Ki küldik postán aztán szereld! Nem kell megvenni ,de ha lejár a szerződés és bontasz velük akkor vissza kell adnod a modemet ennyi!

A router azt meg sehol nem adják ingyen ugy tudom ,meg az kicsit más tészta mint a modem és nem kötelező az adsl-hez :D!

(#249) maross

maross
(PH! addikt)
LOGOUT blog

megrendeltem mar egy hete b***** kihoznhi a modemet. mar teloztak 3napja, hogy vegpon aktivalva t-com reszerol, dehat az ujjammal huzzam ki a biteket? emailre nem reagalnak persze mert az luxus...na majd mindjart felhivom oket.

senki se mondta, hogy könnyű lesz!

(#250) Tomics

Tomics
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Most egy chello classic-om van, de már nagyon elegem van belőle és ADSL-re szereték váltani...Ez az externetes így elsőre jó is lenne (2mbit-es csomag).
Viszont olyan társasházban lakok ahol a ház központi telefonja van bekötve tehát minden lakáshoz egy külön mellék van...Lehet bekötni matávos(tcom) telefont, viszont nekem ez nem kellene, meg lehet úgy is oldani hogy csak a vonalat kötik be és nem kell a tcomos telefonért havidíjat fizetni, csak az adls-ért? Pl. az externet beköti, vagy előtte a tcomosoknak kell szólni?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.