Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#3651) Taszillo válasza Myers (#3649) üzenetére

Taszillo
(lelkes újonc)

Érdeklődésképp feltettem a Thunderbird-et, de nálam sem akart menni a levélküldés.

Jelenleg Live mailt használok, ott érdekes működik minden.

Kérdezz rá az ügyfélszolgálaton mi lehet a bibi.

(#3652) Sickboy25 válasza Taszillo (#3651) üzenetére

Sickboy25
(PH! addikt)

Thunderbird nálam tökéletesen megy (bár én gmailos címmel használom), viszont a szájbarakott szakadásoktól és a nem megfelelő sebességtől hülyét kapok... Este használhatatlan a netem folyamatosan szakad, és már hónapok óta és folyamatosan panaszolom, mindig jönnek a thometól itt a baj ott a baj vezetékeznek össze-vissza, de semmi nagy kalap kaki az egész!!!

Miközben ezt írtam megint megszakadt...

[ Szerkesztve ]

‎"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun

(#3653) banhammer válasza Sickboy25 (#3652) üzenetére

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Nálam modem csere lett a vége a dolognak.
Most egy Dlink DSL-321B-t nyúzok.

Nem, nem én vettem, hanem az Externet küldte ki futárral.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#3654) Sickboy25 válasza banhammer (#3653) üzenetére

Sickboy25
(PH! addikt)

priviben leírhatnád, hogy sikerült, mert én már egy éve harcolok velük...

én most egy 360T -t nyúzok... Nem tudom elképzelni, hogy egész nap jó, és este 6 után válik használhatatlanná, és az modem hiba lenne!!

[ Szerkesztve ]

‎"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun

(#3655) banhammer válasza Sickboy25 (#3654) üzenetére

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

A lassulós probléma az nálam is fenn állt.

Olvasd el ezt és ezt a hozzászólásom.

Kiegészítve azzal, hogy először kicsit visszavettek a sebességből (csak pár kbyte-ot), mert állítólag nem bírta a vonal az 5Mbitet.
Na ez után kezdődött a 3642-dik hozzászólásomban leírt szívás.
Hétközben felhívtak és elkezdtek ködösíteni, hogy próbáljam ki splitter nélkül a netet, stb.
Aztán a fazon kibökte, hogy lehet a modem túl öreg és nem bírja az 5Mbit-et, küld egy másikat a futárral.

Mind ez volt szerdán, pénteken a futár már a kertajtóban toporgott, még aznap délután kicseréltem a modemet, most meg ütöm, verem, hogy hátha kibukik valami probléma és azonnal sikítok.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#3656) Sickboy25 válasza banhammer (#3655) üzenetére

Sickboy25
(PH! addikt)

nah én is megoldottam...

LEMONDTAM!! :C

(#3657) RootRulez válasza Sickboy25 (#3656) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

AKKOR JÓL SZÉT SZÉLEDTÜNK :))
találkozunk a DIGI lan topikban. :K

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#3658) Sickboy25 válasza RootRulez (#3657) üzenetére

Sickboy25
(PH! addikt)

sajna digi nincs nálunk még, de jó lenne ott lenni már...

(#3659) RootRulez

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Externet mobil-internet, na gondoltátok volna? 1GB havi 1990Ft-ért. :K

Azt írja, hogy 3G/HSDPA modem kell hozzá, mit megvehetek tőlük 9K+1,5postáért, nos nem élnék vele. Ezért arra lennék kíváncsi, hogy milyen modemet vegyek a szolgáltatáshoz?

3G/HSDPA kell, na most akkor nem vehetek HSUPA-ás modemet, igaz?
Egy Huawei E220 meg is felelne nekem, nem? Abból van több, olcsón is...

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#3660) istvannet

istvannet
(újonc)

Üdv!

November elején jár le a hűségnyilatkozatom, és le szeretném mondani, telefonon vagy e-mail-en lenne jobb intézni?

(#3661) RootRulez válasza istvannet (#3660) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Amíg nem küldesz el ajánlott levélkén e gy felmondó nyilatkozatot, addig nem foglalkoznak a felmondásoddal.

Én elküldtem emailben, faxon és levélben is egyszerre, de még volt pofájuk elküldeni a következő havi csekket. Oké, még benne volt a rendszerben és macerés lett volna kivenni. De hogy euzt követően meg felszólítást küldenek, hogy fizessem kifele az egyéblkén tabban a hónapban már számomra nem élő szolgáltatásukat. :)) Szóval mihamarabb add fel a felmond nyilatkozatot, amint lejár a hűségidő. :K.

Sőt korábban is feladhatod, amiben a hűség időszak lejárata utáni időre hivatkozol, hogy majd akkor, hogy véletlen se kapj következő csekket és még te szégyeld el magad. :K

(#3662) kp78

kp78
(PH! addikt)

Volt nekem egy externet előfizum, ami történetesen a szomszéd vezetékes telefonjára lett megrendelve (előre egy évre megfizetve a net díja), mert nekem az nem volt, de ismerős a szomszéd, szóval másfél évig nem volt gond.
Az első év hűség lejárta után újabb egy év hűséget vállaltam.
Majd a szomszédom gondolt egyet, és lemondta a t-nél a telefont, mert hogy a városi szolgáltatónál kedvezőbb a vezetékes telefon.
Ekkor még volt hátra 4,5 hónap a hűségből, de ugyebár a díj ki volt fizetve előre itt is.
Netem megszűnt, jött egy mínuszos számla (-15ezer Ft-ról), aztán azt hittem ennyi.
Bebuktam egy részét annak, amit befizettem előre, mit lehet tenni gondoltam.
Erre ma küldtek egy számlát 32ezerről, kötbér terhelés jogcímen.
Ebből jóváírták a mínuszos számlát, így "csak" 17 ezret kérnek.

Kérdezem én, ha előre ki volt fizetve egy évre a net, akkor őket most milyen kár érte?
Hogy nem generáltam egyetlen byte adatforgalmat sem??? :F
Én ezt be nem fizetem nekik, az tuti.

Magyarországon azért ilyen lassú a vasúti közlekedés, mert meg kell őriznünk a nagy ország látszatát! A kísértés hosszasan nyomja a csengőt, de a lehetőség csak egyszer kopogtat!

(#3663) istvannet válasza RootRulez (#3661) üzenetére

istvannet
(újonc)

Értem, köszönöm:)
A felmondó nyilatkozaton van ahová a felhasználónevet kell írni, az az @externet.hu-s cím?

(#3664) RootRulez válasza istvannet (#3663) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én ezt töltöttem ki. :K

(#3665) istvannet válasza RootRulez (#3664) üzenetére

istvannet
(újonc)

Ezt szedtem le én is! :K

(#3666) RootRulez válasza istvannet (#3665) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Csak nem mondták fel maguktól hónap végén. :(

Mert az ISP váltás nekik azt jelentette, hogy átveszi tőlük valaki a netszolgáltatást a háztartásomban... Szóval várták a következő szolgáltatóra, pedig én felmodani akartam náluk...Szóval lehet jobb lenne isp váltás helyett mást írnod, pl. lakcím változás vagy akármi...

(#3667) mobbo

mobbo
(fanatikus tag)

váltottam drávanetre, azóta az 5mbites adsl-em stabil 6mbiten megy

:Y

ez a régi legjobb eredményem

[ Szerkesztve ]

(#3668) kp78

kp78
(PH! addikt)

3662#-re vki? Kérhetnek ilyet az embertől?? :F

Magyarországon azért ilyen lassú a vasúti közlekedés, mert meg kell őriznünk a nagy ország látszatát! A kísértés hosszasan nyomja a csengőt, de a lehetőség csak egyszer kopogtat!

(#3669) email6

email6
(újonc)

Ma kaptam:
"Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy cégünk és a Magyar Telekom között megállapodás jött létre az Externet Nyrt. ADSL üzletágának értékesítéséről...

Vicces, sosem gondoltam volna, hogy a T-csoporthoz kerülök (Viva->Externet->T).

(#3670) IfjVerIstvan válasza email6 (#3669) üzenetére

IfjVerIstvan
(újonc)

.. és ez hogy érinti a prepaid módon fizetőket?

..floppy raid0 by vérpistike..

(#3671) Myers válasza email6 (#3669) üzenetére

Myers
(senior tag)

Én pont tőlük jöttem el, mert a hűséges előfizetőt mindenki utálja, csak az "újak" a jók.

Persze ha visszavesznek olcsóbban, akkor jó. :) Mondjuk nekem prepaid van.

http://www.muszaj.hu/

(#3672) petike84 válasza Myers (#3671) üzenetére

petike84
(újonc)

Aki ADSL váltásban gondolkodik, nézzen körül itt.

(#3673) ungawa

ungawa
(senior tag)

az nem világos számomra, hogy amikor van egy hűségidő, akkor a váltással az újra fog kötődni, vagy ugyanazon szolgáltatással vesz a tré át bennünket?
van a trének egyáltalán csupasz adsl szolgáltatása?

Mivé lett az adott szó és becsület itt? Mielőtt vásárolsz, nézd meg kitől, van adatbázis már! "Rajtam keresztüli" garival óvatosan.

(#3674) AstraCDX

AstraCDX
(fanatikus tag)

Sziasztok !

Ma 18:00 ~ 20:30 között nem volt net .

Oly módon, hogy a modemen az ADSL LED sem világított, amellett, hogy a telefon hibátlanul működött, tehát a nagy "T" úgymond "letúrta" az ADSL szolgáltatást a vonalról .

Előrebocsátom, hogy mindig éves díjat fizetek, az évforduló még igen messze van, tehát tartozásom nincs, a problémát ez nem okozhatja, ennek ellenére évente ezt a játékot kétszer háromszor eljátsszák velem .

Bejelentettem az Externetnél, kb a harmadik kollcenter szöveg végighallgatása után, és a lény megemlítette, hogy nem én vagyok a problémával az egyetlen .

Tudtok-e róla, hogy mi volt ez a hibajelenség ?

Kapcsolódik-e ez a hibajelenség valamilyen módon a tegnapi 3G összeomláshoz .

Mint említettem nálam évente kétszer háromszor előfordul ilyen . :W

Ezt a mocskot a "T", vagy a bot-jai csinálhatják, viszont segítséget nem adnak, elhajtanak mint a legyet, mert nem velük állok jogviszonyban .

Az Externethez bejelentve meg addig húzzák-nyúzzák ameddig csak jólesik nekik .

Sajnos helyben már semmit sem lehet intézni, mert ezek a dolgok már mind távvezérléssel működnek .

Pestről, Győrből, vagy bármely tetszőlegesen kiválasztott Távközlési centrumból be tudnak lépni a TPV központ agyába, és úgy dolgozni, mint a helyi terminálon .

Ugyan nem kívánom vissza az LTO-t, de anno csak betelefonált az efi a központba, hiteles info-t kapott, EMBERREL beszélhetett, nem kollcenterrel hosszú perceken át semmit sem haladva a megoldás felé .

Aztán egyszer csak, bármiféle helyi beavatkozás nélkül helyreáll a dolog, tehát a hiba még véletlenül sem nálam van .

Volt valakinek hasonló esete ?

Üdv.

Astra

(#3675) mobbo

mobbo
(fanatikus tag)

valaki küldje át a levelet nekem amit a t-től kapott pls (vagy externettől) hogy mi van benne átszerződésről

de az tuti, hogy ilyen esetben a hűségidő megszűnik, az előfizető dönthet hogy átszerződik a t-hez vagy más szolgáltatót választ, szóval a hűségidő nem számít
sokkal olcsóbb szolgáltatók vannak, pl. drávanet (nekem nagyon bejött) :)

[ Szerkesztve ]

(#3676) AstraCDX

AstraCDX
(fanatikus tag)

Hali !

Ma reggel megint eltűnt a vonalamról az ADSL . :W

Ki a K anyja szórakozik annál a mocskos "T" -nél, és miért ?

Mikor rákérdez az ember a jelenség miértjére, senki nem tud ám semmiről .

Üdv.

Astra

[ Szerkesztve ]

(#3677) Aggregátor válasza mobbo (#3675) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Túl hosszú a levél, ezért elküldtem email-ben.
Amennyiben Ön elfogadja a Magyar Telekom ajánlatát, úgy az internet-szolgáltatásának átszerződése szünetmentesen megtörténik.
Gondolom az átszerződéstől +1 év, vagy akármennyi a hűségidő.

Amennyiben nem kíván átszerződni a Magyar Telekomhoz, Ön továbbra is ügyfelünk marad, és Externet szerződése tovább él.
Ezt nem értem. Ha az Externet nem szolgáltat tovább, akkor mire megyek az E-s szerződésemmel?

Amúgy most néztem, a hűségidő után (hűség hosszabbítással) drágább lenne a netem, mint most :Y
Most az 5Mbit-ért fizetek 3990 Ft-ot, utána 4190 Ft lenne.

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#3678) mobbo válasza Aggregátor (#3677) üzenetére

mobbo
(fanatikus tag)

köszi hogy elküldted
én se értem azt a részt
egyébként meg pont azért voltam externetes, hogy ne legyek T-s :) tuti nem szerződnék hozzájuk, ne egy német cég zsebét tömjük amikor van egy csomó olcsóbb magyar szolgáltató
:)

(#3679) szaszabee

szaszabee
(fanatikus tag)

Én szerintem a T-kom egyre nagyobb területen terjeszkedik Viszont egyre romlik a szolgáltatása

Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál

(#3680) szaszabee

szaszabee
(fanatikus tag)

Kár hogy sok helyen még nincs kiépitve az upc És várhatóan nem is lessz sajnos

Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál

(#3681) AstraCDX válasza szaszabee (#3680) üzenetére

AstraCDX
(fanatikus tag)

Igen, a UPC, meg a Digi is a nagy népsűrűségű helyeken, városokban, lakótelepeken tudnak nagy sávszélességű szolgáltatást kínálni .

Mert ott éri meg nekik legjobban . :C

Jó ez a szolgáltatónak is, meg az előfizetőknek is, örülhet mindenki aki olyan helyen lakik .

Mi meg maradunk az ADSL-nél mert nincs más, és csorgathatjuk a nyálunkat . :(((

Van ahol még ADSL sincs, azám az igazi Tré terület, pedig "T" terület . :W

Üdv.

Astra

[ Szerkesztve ]

(#3682) szaszabee válasza AstraCDX (#3681) üzenetére

szaszabee
(fanatikus tag)

Rájöttem nincs más költözni kell :) Egyébként akkor én nagyon tré területen vagyok
Mert a 8megás net csak 6.5megával tud menni max :W

(#3683) AstraCDX válasza szaszabee (#3682) üzenetére

AstraCDX
(fanatikus tag)

Hali !

Szerintem az teljesen normális . (sajnos)

Ezt a témát már korábban megrágtuk .

A régebbi 8 Megás csomagok még brutto 8Megásak voltak .

Üdv.

Astra

(#3684) szaszabee válasza AstraCDX (#3683) üzenetére

szaszabee
(fanatikus tag)

Visszaolvasva az esetedet Nekem 3 hónapig rendszeresen elment a netem este 8 órátol Képtelenség volt netezni ugrált a sávszéleseg Kint voltak vagy 5 ször mire megcsinálták
De a számlát ugyan úgy kiküldték mint ha semmi sem történt volna

(#3685) emjan

emjan
(újonc)

Van egy ütős UPC, DIGI és csupasz ADSL ajánlatokat összehasonlító cikk az egyik blog oldalon. Nekem 5Mb-es ADSL csomagom van. Pár ezressel többért szívesen előfizetnék 120Mb-es UPC-re, de sajnos UPC nincs nálunk. :( Ha valaha máshova költözünk, csak UPC/DIGI területre akarok menni. Ez lesz az egyik legfontosabb szempont, nem a környék és a kilátás... :)

http://adslvaltas.blog.hu/2010/12/12/adsl_es_kabelnet_arak_osszehasonlitasa

(#3686) staker

staker
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Üdv.
Tapasztalt már valaki olyat az externetnél, hogy a böngészőkben vagy nem is müxik vagy nagyon lassú a net, de közben torrentben/játékokban van normálisan?

Érdemes tanulni, mert előbb-utóbb a tanulásba fektetett munka meghozza gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni.

(#3687) Aggregátor

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Keresett már meg valakit a T-online az átszerződés ürügyén?
Engem eddig nem.

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#3688) Myers válasza Aggregátor (#3687) üzenetére

Myers
(senior tag)

Ezt a kérdést már én is fel akartam tenni. :)

Szerintem sz*rnak ezek ránk.

Sz viszont marha érdekes, hogy az externet oldalán még lazán lehet internetet rendelni.

[ Szerkesztve ]

(#3689) Aggregátor válasza Myers (#3688) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Biztos olvassák a PH fórumot, mert ma felhívtak :D
Az 5 mbites 4000 ft körül van, a 15 mbites pedig 4800 körül. Valószínűleg attól is függ az ár, milyen egyéb T szolgáltatása van az előfizetőnek. És a legjobb, hogy kb. 1 hét alatt aktiválják az új netet (legalább is az ügyintéző ezt mondta), nem kell megvárni míg lejár az Externetes hűség. Még nem fixáltam le, de azt hiszem a 15 mbit-et választom, még ha nem is bír annyit a vonal, azon a 800 Ft-on nem múlik.

(#3690) mobbo válasza Aggregátor (#3689) üzenetére

mobbo
(fanatikus tag)

drávanetnél isp váltós 5mbit 3799 :) mondjuk a 15mbit az már 6299 :(
de ha lemondod a mostani externetes neted új előfizetőként másnap meg tudod rendelni drávanetnél 2499-ért az 5megát
haverom ezt csinálta :))

mondjuk mi elvből nem megyünk a t-hez ;]

(#3691) Aggregátor válasza mobbo (#3690) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

de ha lemondod a mostani externetes neted új előfizetőként másnap meg tudod rendelni drávanetnél 2499-ért az 5megát
Nem úgy van, hogy új előfizetést csak akkor köthetsz, ha azon a vonalon előtte 3 hónapig nem volt ADSL?

Nekem nincs semmi előítéletem a T felé, meg ár/érték arányban nem is találtam jobbat. De azért remélem nem lesz híg az olcsó hús leve :)

(#3692) Myers válasza Aggregátor (#3689) üzenetére

Myers
(senior tag)

Szerintem az a 4800 túl szép, hogy igaz legyen. Illetve igaz, ha van kábeltv + még valami. Sajnos ez nálunk nem játszik.

5600 és 6900, ha csak önmagában kéred.

Viszont szilveszterkor du. 4-kor hívtak a "matávtól", de faterom vette fel, és 2 mp múlva lerakta. :DDD :W
Szerintem ők voltak, de miért szilveszterkor hívogatnak?

(#3693) Aggregátor válasza Myers (#3692) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nekünk a vezetékes telefon náluk van, így él a kedvezmény. Direkt rákérdeztem többször is, és mondta hogy 4850 Ft.

(#3694) ungawa

ungawa
(senior tag)

nekem február elsején jár le a hűségidőm
eddig nem szaggatták magukat ajánlattal

ez az új dolog másnapra engem is érdekelne

ja és csupasz adsl van

Mivé lett az adott szó és becsület itt? Mielőtt vásárolsz, nézd meg kitől, van adatbázis már! "Rajtam keresztüli" garival óvatosan.

(#3695) mobbo

mobbo
(fanatikus tag)

telefonosról csupaszra váltásnál működik ez a másnapra dolog, illetve csupaszról csupaszra is szerintem
próbáld ki

(#3696) attiati

attiati
(őstag)

nálatok nem drágult a net amiatt, mert átvette a t-com?

5 megás vonalam aszem 4090 volt, t-comos átvétel után meg valami 4500. Mi a fenéért?

(#3697) aphra2 válasza attiati (#3696) üzenetére

aphra2
(senior tag)

Detto, 4090-ről 4403 ha jól rémlik , lehet azért mert mikor hívtak a T-től akkor nem én vettem fel, hanem anyám ,és ő meg nem akart variálni semmit.
Az okokra kíváncsi lennék én is :F .

Probléma??Hát az meg micsoda?!!

(#3698) attiati válasza aphra2 (#3697) üzenetére

attiati
(őstag)

bekaphatják, itt a hivatalos indoklás:

ászf módosítás

Mindenkinek emelkedni fog, akár hűségidőd van akár nincs. Ezt hogy tehetik meg?
Azért van a kib*ott hűségidő és a szerződés, hogy ne dráguljon, nem? Nem egy nagy összeg, de ennyi erővel akár 3x-osra is drágíthatnak egyoldalúan.

[ Szerkesztve ]

(#3699) aphra2 válasza attiati (#3698) üzenetére

aphra2
(senior tag)

Fejlemény: előzetes telefonos megkeresés alapján , ma volt nálunk magentás üzletkötő, hogy új szerződést kössünk adsl-re, mivel hogy az externet szolgáltatás meg fog szünni.
Azt mondta , hogy az áremelés még az externet műve , mivel ők csak március 1-től (vagy 31-től ? :F ) szolgáltatnak netet.
Az új szerződéssel a régi hűség megszűnik, és újra indul az 1 év , un: szolgáltatóváltással.
Összevont tripla kedvezménnyel (net -telefon-tv) az 5 megás net ára így 3850ft.
Végül valamivel még olcsóbb is lett.

Probléma??Hát az meg micsoda?!!

(#3700) attiati válasza aphra2 (#3699) üzenetére

attiati
(őstag)

Jah zaklatnak engem is t-homeosok, csak én már nem akarok erre a vonalra újabb 1 évet sehol.
Nekem is mondták, hogy átvesznek minden ügyfelet. De mi lesz, ha pár 100-an maradni akarnak. Akkor nekik nem fog szolgáltatni az externet?

(#3701) ungawa

ungawa
(senior tag)

no én váltottam, átmentem az Altanethez, így olcsóbban jövök ki és ráadásul inkább kicsit 5 Mbit/s felett van a sebesség, mint alatta, a feltöltés is kicsivel fél felett
a telefont felveszik, még ha várni is kell kicsit néha

[ Szerkesztve ]

(#3702) AstraCDX

AstraCDX
(fanatikus tag)

Sziasztok !

A nagy T visszautasíthatatlanul kedvező árajánlatának hatására, távoztam az Externet előfizetői táborából .

Kapott valaki közületek, is mézesmadzag árajánlatot a nagy T -től ?

Nektek milyen árajánlatot tett a szünetmentes szolgáltató váltás utáni időre a T ?

Üdv.

Astra

(#3703) mobbo válasza AstraCDX (#3702) üzenetére

mobbo
(fanatikus tag)

én drávanetre váltottam, prémiumra :)
benne van egy titkosított vpn és fullos nod32 is :C

(#3704) noblem1983

noblem1983
(tag)

Én is átléptem a nagy T-hez.Március 1-től már ők szolgáltatnak.Azóta elég gyakori az internetkimaradásom.Eddig ilyen problémám nem igen volt.Felhívtam őket,hogy kimaradozik a netem -ez online játékban ugye elég bosszantó. Erre azt reagálta az illető,hogy bevizsgálta a vonalamat és semmi problémát nem talált és,hogy biztos a routerben van a hiba.Routerben átírtam a felhasználónevet és a jelszót ahogy kellett azon kívűl semmit nem változtattam a beállításokon.Csináltam egy firmware frissítést is de semmi eredménye. Tegnap délután ugyanúgy kidobált állandóan az online játék.Csupasz ADSL-ről van szó.Van valakinek ötlete,hogy mi lehet a probléma?

[ Szerkesztve ]

Lamborghini fan NfS World nick:NOBLEM1983,NOMBLEM1983X2

(#3705) Taszillo válasza noblem1983 (#3704) üzenetére

Taszillo
(lelkes újonc)

Nem valószínű, hogy a probléma a szolgáltató váltással van összefüggésben.
Modemet is érdemes lenne megnézni vagyis kicserélni próbaképpen.
Továbbá a géped is rendetlenkedhet.

Egy érdekes eset.
Nálunk például volt olyan, hogy lassú volt az internet, újraindítottam a routert, a probléma ugyanúgy megvolt.
-Észrevettem, hogy a routerben ismeretlen nevű felhasználó is szerepel.
-Erre letiltottam a wireless részét hátha onnan van valaki. Ezután sem változott semmi.
-Ezután kitiltottam az ip címe alapján. Erre helyreállt a net sebesség kb. fél órára.
-Ismét megjelent a nem-kívánt felhasználó más néven és más ip címen.
-Ekkor csak egy-egy gépet kapcsoltunk be. Egy gépnél jelentkezett a kettős név. Vista futott rajta.
-Próbálkoztunk kártevő irtással, de eredménytelenül. Végül reinstall segített.

[ Szerkesztve ]

(#3706) noblem1983

noblem1983
(tag)

Ma is elment vagy 4-szer.3-szor a csak hullámzott vagyis nem jelent meg a sárga háromszöges felkiáltójel.Szóval az online játék meg a Skype akkor is kidob.Lehet,hogy Win7 Sp1-re kellene váltanom a mostani sima Win7 helyett és akkor megoldódna a probléma.

Lamborghini fan NfS World nick:NOBLEM1983,NOMBLEM1983X2

(#3707) Taszillo válasza noblem1983 (#3706) üzenetére

Taszillo
(lelkes újonc)

Ezt már a saját biztonságod miatt is illene meglépned...

(#3708) Aggregátor válasza AstraCDX (#3702) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mézesmadzag vagy sem, január eleje óta 15Mbit / 0.9Mbit van tőlük havi 4850 Ft-ért :)

(#3709) Myers

Myers
(senior tag)

Most akkor mi a helyzet? Van még externet vagy nincs?

Mert még lehet náluk szerződést kötni.

(#3710) JetiRulez válasza Myers (#3709) üzenetére

JetiRulez
(őstag)
LOGOUT blog

Mi? Megszűnik? Ilyet nem láttam az oldalukon kiírva Én sem. Érdekelne, mert szolgáltatóváltás előtt állok. :F

Vatera: http://goo.gl/qxkh4 \ http://hardverapro.hu/apro/36_db_eredeti_vhs_videokazetta/friss.html \ Problem? :D

(#3711) Myers válasza JetiRulez (#3710) üzenetére

Myers
(senior tag)

Ez jött december 2-án.
Nem teljesen értem, hogy most mi velük a helyzet. Értékesítették az ADSL üzletágukat. Mások cuccát fogják árulni. De akkor ebből az átlagember mit fog észrevenni?

"Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy cégünk és a Magyar Telekom között megállapodás jött létre az Externet Nyrt. ADSL üzletágának értékesítéséről. Vállalatunk a saját márkanév alatt történő lakossági ADSL alapú internet szolgáltatás helyett a jövőben más távközlési szolgáltatók lakossági termékeinek értékesítését és üzleti kommunikációs partnereinek a kiszolgálását helyezi a középpontba.

Az ADSL üzletág értékesítésekor biztosítjuk, hogy Önnek a telekommunikációs szolgáltatások a jövőben is elérhetőek legyenek. Ön Magyarország legnagyobb távközlési szolgáltatójának, a Magyar Telekomnak széleskörű és minőségi szolgáltatás-portfóliójából választhat az igényeinek megfelelő mobil- és vezetékes telekommunikációs megoldásokat.

A T-Home és a T-Mobile - a Magyar Telekom vezetékes- és mobiltelefon, vezetékes- és mobilinternet, valamint televízió szolgáltatásainak márkái - munkatársai 2010 decemberétől kezdődően 2011. február végéig közvetlenül keresik meg Önt új ajánlataikkal.

Az Ön elérése érdekében szükséges az előfizetői adatok átadása a Magyar Telekom részére, amit a 2003. évi C törvény (az elektronikus hírközlésről) 157. § (9) a) pontja és az Externet ÁSZF 5.2.8 pontja, valamint a cégünk és a Magyar Telekom között létrejött megállapodás tesz lehetővé:

„A Szolgáltató jogosult az általa, mint Szolgáltató által kötött Egyedi Előfizetői Szerződéseket engedményezés és tartozásátvállalás, vagy – amennyiben a Szolgáltató tárgybeli üzletágát harmadik személyre bármely jogcímen átruházza – az Egyedi Előfizetői Szerződéseket az Eht. 132. § (2) bekezdése alapján egyoldalú, az Előfizető hozzájárulása nélkül való módosítása útján átruházni adott harmadik személyre.”

Amennyiben Ön elfogadja a Magyar Telekom ajánlatát, úgy az internet-szolgáltatásának átszerződése szünetmentesen megtörténik.

Az átszerződés hatálya leghamarabb 2011. január 1-je.

Az átszerződés után az Ön jelenlegi Externetes e-mail címe 2011. június 30-ig változatlan formában használható. Ezt követően igény esetén az e-mail címeket az Externet térítés ellenében továbbra is biztosítja.

Amennyiben nem kíván átszerződni a Magyar Telekomhoz, Ön továbbra is ügyfelünk marad, és Externet szerződése tovább él.

A fenti tájékoztatás nem teljes körű, ezért kérjük, hogy további információkért, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a 06 1 690 1 690 telefonszámon, munkanapokon 08:00-20:00 között.

Tisztelettel,
Externet Nyrt.

2010. december 2."

(#3712) JetiRulez válasza Myers (#3711) üzenetére

JetiRulez
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem ebből az jön le, hogy a T-Home fennhatósága alá került az Externet. De tényleg nem derül ki, hogy ez mennyiben változtat bármi máson.
Kösz!

Vatera: http://goo.gl/qxkh4 \ http://hardverapro.hu/apro/36_db_eredeti_vhs_videokazetta/friss.html \ Problem? :D

(#3713) GrandeP

GrandeP
(PH! addikt)

Sziasztok!

Mit lehet olyannal kezdeni, ha egy ismeretlen nevű embernek a leveleit, kapjuk mostanában a mi címünkre...
Levelet az externet küldi, h az ehavi csekk díja ennyi, és elmaradás ennyi, külön felszólítás 1000 ft... és 8 napon belül fizesse be a Varga Sándor, mert különben felmondják a szerződést.. :U

Gondolom valaki bemondott egy címet, online kötésre, és hogy hogy nem?!
Na az meg a mienk?! :U :W

Vagy nem tudom, telefonos ügyfélszolgálat most már nem volt, csak hiba ügyelet, aztmondták holnap csörögjek újra..

Lehet ebből nekem valami bajom? Vagy ilyenkor mivan, elvileg valami 40k-s tartozás..

...GPS Szervizelés Nálam...

(#3714) Myers

Myers
(senior tag)

Ennyire pörög a topik? :)

Olvastátok az új ÁSZF-et?

Ez mi?

"ISP váltás díja DSL szolgáltatás esetén:
Amennyiben a szolgáltató az előfizető részére szolgáltató váltás keretében biztosítja valamely szolgáltatását, vállalja az előfizető felé, hogy – az ÁSZF 4.3.2.5. pontjában rögzített, és az ügyfélszolgálaton részletesen megismerhető feltételek teljesülése esetén - adott szolgáltatás tekintetében meghatározott határidőn belül, a szolgáltatóval kötendő előfizetői szerződés alapján az előfizető korábbi szolgáltatója helyébe lép. A szolgáltató az alábbi egyszeri díj felszámítására jogosult a szolgáltató váltás kapcsán.

A szolgáltató váltási díj 44.450,-Ft "

Átjövök hozzájuk, és vállalják, hogy 45 ruppóért átvesznek?

(#3715) forrest85 válasza Myers (#3714) üzenetére

forrest85
(fanatikus tag)

Ilyenek után remélem csődbe megy a cég. :W

A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez!

(#3716) Myers válasza forrest85 (#3715) üzenetére

Myers
(senior tag)

Lehet, hogy csak félreértelmezem, de számomra ezt jelenti. Megjegyzem nem találtam az ÁSZF-ben 4.3.2.5-ös pontot. :)

Másik kellemes dolog:
A weblapon van Alfa 1M, Golf 5M és Sierra 10M szolgáltatás hirdetve nagyjából 3-4-5e Ft-ért.

Az új ÁSZF-ben olyan csomagok vannak, amik a weben nincsenek. És horribilis árakon!
107. oldal alja.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.