Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#851) Sidaries

Sidaries
(őstag)
LOGOUT blog

Azért az 1,3G-s update az nem gyenge.

Mellesleg mikor indult be a szerver?

[ Szerkesztve ]

I am the Visionaire, follow me if you dare...

(#852) CsiguszMaxim válasza Sidaries (#851) üzenetére

CsiguszMaxim
(senior tag)
LOGOUT blog

20 perce :)

Study break.... play ALL games! finish ALL games! unlock ALL achievements! beat ALL high scores! buy ALL games! ||||| Eladó dobozos játékok: http://href.hu/x/gv07

(#853) Viper26

Viper26
(őstag)

A fenébe mááár, nem bíroooom, 10ig melóznom kell... :DD :((( :O

Optimus 2X | Owain's CM9 | Harsh OC 3.0.32

(#854) v.tom válasza Viper26 (#853) üzenetére

v.tom
(őstag)

Én már töltöm lefelé a patch-et, de szigorú 250-300 kbps körül jön, ami nem valami épületes. :)

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#855) CsiguszMaxim válasza v.tom (#854) üzenetére

CsiguszMaxim
(senior tag)
LOGOUT blog

Ó mi már nagyban játszunk :)

Study break.... play ALL games! finish ALL games! unlock ALL achievements! beat ALL high scores! buy ALL games! ||||| Eladó dobozos játékok: http://href.hu/x/gv07

(#856) Viper26

Viper26
(őstag)

Már jön le az update, remélhetőleg csak három perc lesz az egész. :DD
Egyébként kinek hogy tetszik a sok újdonság?

(#857) Pörp válasza Viper26 (#856) üzenetére

Pörp
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A karakter tervező nekem tetszik. Bár sikerült kissé elbaltáznom a végén. Megzavart hogy csinálhatok 5 fotót is, azt hittem mind az 5 élni fog. :) Rányomtam hogy save, és az lett elmentve amelyik fotó épp ki volt jelölve. Az se lett rossz, de csak második helyen állt volna. :) Egy kopasz bőrkabis caldari lett. Lesznek elborult képek, tegnap láttam egy amarr-t, a gazdája ráközelített a szájára azt fényképezte le, az lett a játékban a képe. Egy nagy száj. :) Annyira nincs nagy jelentősége, magamat csak akkor látom hogy ha skillt állítok be, vagy ránézek a standingeimre. Látom hogy a bal felső sarokban az épp hol vagy és hova tartassz részt is mintha kontrasztosabbá tették volna, az is jó ötlet volt. A pontokkal egymás alatt jelölt "hányat kell ugrani" dolog, azaz a korábbi jelölés, nekem jobban tetszett... Bár nem tudom, lehet-e visszaállítani? Most jött be az anti-aliasing? Eddig lehetett driver-ből forszírozni aki akarta, legalábbis nekem mintha rajta lett volna egy 2x aa. Amit nem tudok, hogy a sansha-k mikor és hol támadhatnak?

(#858) ollie válasza Pörp (#857) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem az AA asszem a legelső Incursion patch-csel került a játékba.

Ehh, én meg már alig várom, hogy leülhessek a gép elé Eve-ezni. Tegnap este épp csak annyi időm volt, hogy megcsináljam a 2 fő karakterem portréit, aztán a gyerekkel kellett foglalkoznom, mert beteg.

A grafikában látszik valami változás? Pl. megjelent a beállítások között egy post processing kapcsoló, ami eddig nem volt.

Na, gyűlnek már a bugok.

[ Szerkesztve ]

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#859) Viper26 válasza Pörp (#857) üzenetére

Viper26
(őstag)

Én is így jártam a képekkel, csak a szerencsén múlt, hogy az volt kijelölve amelyiket akartam. :D

(#860) Viper26 válasza ollie (#858) üzenetére

Viper26
(őstag)

Post processing alapból high-on van, eddig nem láttam változást. :K

(#861) v.tom válasza ollie (#858) üzenetére

v.tom
(őstag)

-Abba belefutottam én is, hogy a windows gamma beállításait elk*rja az eve, ha alt+tab -ot használok.
-Nálam van egy olyan gond is, hogy szerintem be lettek állítva új minimum méretek az ablakoknak, mert pár darab állandóan átméretezi magát, és kicsit kellemetlen, amikor mindne összecsúszik.
-Az egyik ismerősömnél finomításkor az eve nem veszi figyelembe standindgét az adott corp felé, akié a station.

Hát így elsőre ennyit láttam - hallottam a közvetlen környezetemben.

Egyébként ez előző karakterképem olyan volt, mint egy pedofil, már nagyon vártam, hogy lecserélhessem. 30 percig feszültem, hogy készítsek egy értékelhető, tényleg normális képet, erre a végén sokkal durvábban pedofil perverz lett, mint az előző. Pedig tükörrel csináltam, hogy hasonlítson is rám. :O (Lehet, hogy ez baj? :D)

[ Szerkesztve ]

(#862) Terrorista válasza Viper26 (#860) üzenetére

Terrorista
(fanatikus tag)

En is bekapcsoltam, de ha latvanyban nem is, fpsben annal nagyobb valtozast tapasztaltam.

Pl a stationon a kameraforgatas megakad, ha a vilagitas fenycsovajan forog keresztul a kamera. A ship 3d browsereben is eszrevettem az fps csokkenest.

Igy elso dolgom volt kikapcsolni. Ki se mentem az urbe megnezni mi valtozott.

[ Szerkesztve ]

(#863) Viper26

Viper26
(őstag)

Én bármit állítgatok, 60fps körüli értéket kapok, de mondjuk egy nagyobb fleet-ben azért lejjeb tud menni. :DD
Én konkrétan nem tudtam kimenni az állomásról a második alkalommal, mintha nem lett volna undock.Aztán utána le is dobott a kliens, gondoltam mára hagyom is, majd kiderül holnap, hogy a DT alatt mit javítottak. :U

Ezt a karakter szerkesztőt meg nem tudom miért nem lehet több alkalommal használni, mert elég jóra sikerült. :)
Mondjuk annyira nem, hogy ezért újrakezdjem... :DDD

(#864) Pörp válasza Viper26 (#863) üzenetére

Pörp
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Én bármit állítgatok, 60fps körüli értéket kapok,...

Lehet driverben be van kapcsolva a vcync. Én mondjuk úgy használom, mert így szép folyamatos minden mozdulat.

(#865) ollie válasza Viper26 (#863) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ez egy szerepjáték, és mivel a valóságban sem szabatod át a képedet minden héten, itt sem lehet. Persze elmehetsz plasztikáztatni, de az pénzbe kerül, csak úgy mint a játékban. Vagyis valószínűleg már kitaláltad, itt is lehet portrét cserélni pénzért. :)

(#866) Sidaries

Sidaries
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem is sikerült egy olyan képet kiválasztani, amin épen pislantok. Szerencsére csak a belépésnél a nagy kép szar, a kicsi képen úgy tűnik jó lesz.

Egyébként alapvetően tetszik a cucc, remélem az alt-tabos gebaszt hamar kijavítják. Leadtam bugként, azt mondták már tudnak róla, köszönik.

[ Szerkesztve ]

(#867) Viper26 válasza ollie (#865) üzenetére

Viper26
(őstag)

Na igen, különben nem lenne üzlet a CCP-nek, ráadásul ha jól emlékszem elég borsos ára van. :C

(#868) ollie

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Lesz lehetőség még egyszer újratervezni a portrét.

(#869) v.tom válasza ollie (#868) üzenetére

v.tom
(őstag)

Nem értem, szerintem felesleges újratervezni a portékat. :D

(#870) ollie válasza v.tom (#869) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Részvétem! :D

(#871) Viper26 válasza v.tom (#869) üzenetére

Viper26
(őstag)

Basszus erre nem voltam felkészülve korán reggel. :D :DDD

(#872) v.tom válasza ollie (#870) üzenetére

v.tom
(őstag)

Szerencsére ez nem én vagyok. DE akár lehetnék is. A mai nap folyamán mutatok nektek pár sokkoló új karakterképet. (Majd ha ha 2kor hajlandó lesz elindulni a szerver)

(#873) v.tom

v.tom
(őstag)

Azért megint penge egy megoldás az, hogy tegnap nem ment a szerver 11-től 2ig a patch miatt. A végén kiderült, hogy nem jó patch, ezért nem csináltak a semmit, majd ma. 11-től előreláthatóan 3ig...

Tudom, hogy nem jó elégedetlenkedni, stb, de kicsit azért kellemetlen, hogy nagyon gyakran van hasonló probléma.

(#874) Sidaries válasza v.tom (#873) üzenetére

Sidaries
(őstag)
LOGOUT blog

Hú, de örülök, hogy ilyenkor dolgozok. :)

(#875) v.tom válasza Sidaries (#874) üzenetére

v.tom
(őstag)

Én jellemzően ilyenkor kerülök gép elé, ezért már annyira nem érint, de mondjuk azoknak kellemetlenebb, akiknek az időzónája miatt ez a leállás mondjuk délután 2-től 8ig van :D

Az egészben nekem az tetszik, hogy ugyanazt a patch-et csinálják, amit tegnap is. :D

(#876) ollie válasza v.tom (#873) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Gyakran? Csak kiegészítők kiadása idején fordul elő ilyen, az meg 2x van egy évben. Simán ki lehet bírni. A WoW kapcsán pl. sokkal durvább szerver leállásokról olvastam.

Apropó, van egy Michi's Excavation Augmentor-om. Ti bányásztok sokat, nem kell nektek? Olcsón megszámítom (500 millió).

(#877) v.tom válasza ollie (#876) üzenetére

v.tom
(őstag)

Igazad van, rosszul fogalmaztam meg kicsit. Inkább úgy mondom, hogy a sikeres hibajavításokhoz képest gyakran, és sokáig tartanak a leállások.

Általában engem nem érintenek, mert nem vagyok ilyenkor itthon (most lett vége a vizsgaidőszakomnak, ezért b*szom itthon a rezet a gép előtt :D ), de a fórumon nagyon sok panaszt hallani minden ilyen dt körül, mert a leállások az usa-beli játékosoknak kedveznek, ugyanis az ő "holtidejükre" vannak ütemezve, míg gyk mindenki másnak kellemetlen (bár mi még az abszolút tűrhető kategóriába esünk).
Olvastam olyan véleményeket, miszerint kéne csinálni bizonyos időnként egyfajta "ciklusváltást", amivel megfordulna a dt és az extended dt időpontja, és nem mindig az usán kívüli játékosok aktív idejéből vonódna le. Némi hátrányba is kerülnek az ilyen gyakori leállásnál - persze ez ritka többnyire - , és ez érthetően magával hozza az elégedetlenséget is.

Szerk.: A modul személy szerint engem nem érint, mert én nem fúrok, de ha valaki vevő lenne rá, az talán Sidaries.

[ Szerkesztve ]

(#878) ollie válasza v.tom (#877) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A CCP terve, hogy teljesen eltűnjön a napi szerver leállás, talán még idén. Tehát ez meg fog oldódni. Arra azért kíváncsi vagyok, hogy a respawnokat majd hogy fogják megoldani leállás nélkül (belt-ek, küldik, stb.).

(#879) Phvhun

Phvhun
(fanatikus tag)

Na 1 nap és lejár trial, kinek küldhetem, és hogyan az összeszedett 6 millát ?
Mondjuk ahogy elnézem ez aprópénz nektek..

[ Szerkesztve ]

wnbcbrg | EVE Online main char : Faeyan Piraat ( mégse hagytam abba (: )

(#880) Viper26 válasza ollie (#878) üzenetére

Viper26
(őstag)

Sehogy, majd szépen elfogy minden. :DDD

(#881) Sidaries válasza ollie (#876) üzenetére

Sidaries
(őstag)
LOGOUT blog

Végülis a jelenlegi ércárak mellett röpke 3472 óra alatt visszahozza az 500 milliót a +3-as implanthoz képest. :) Na jó, lowsecben kb. fele, harmada az idő. Lehet, hogy ennyiért megy a marketen, de hogy nem éri meg az is biztos.

(#882) ollie válasza Sidaries (#881) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ja igen, elfelejtettem, hogy hiseces bányászathoz nem éri meg. :)

Lehet, hogy akkor megtartom, amúgy is egyedi tárgy, egy karakter csak egy ilyet szerezhet egész életében (kivéve, ha megveszi). Meg az ára is lement, az előzőt másfélszer ennyiért tudtam eladni másfél éve.

(#883) Sidaries válasza ollie (#882) üzenetére

Sidaries
(őstag)
LOGOUT blog

Hát igen. A highsec bányászat nem a világ legjobban jövedelmező üzlete.

(#884) ollie válasza Sidaries (#883) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Az a röhej, hogy az elmúlt években a CCP megpróbálkozott a hisec bányászat jövedelmezővé tevésével, talán többször is, de ennek ellenére csak lefelé mentek az érc árak. Emlékeim szerint 3 éve dupla ennyibe került a trit. Most már eszembe sem jut bányászni, pedig valamikor szerettem (mindkét karakteremnek van Hulkja).

(#885) CsiguszMaxim válasza ollie (#884) üzenetére

CsiguszMaxim
(senior tag)
LOGOUT blog

Most mivel szerzed a kenyérre valót? :)

(#886) ollie válasza CsiguszMaxim (#885) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Küldizéssel. Az elmúlt 2 hét alatt összeszedtem vagy 2 milliárdot, és nem is játszok sokat. De lehet, hogy még alá is becsültem. A befolyó összegből már vettem 6 PLEX-et, és még egy csomó mindent nem is adtam el, pl. egy 350 millás sansha implantot.

[ Szerkesztve ]

(#887) v.tom válasza ollie (#886) üzenetére

v.tom
(őstag)

:Y Hol küldizel, hogy ennyire jövedelmező a bolt? (persze ha üzleti titok, akkor nem kell válaszolni:) )

(#888) Pörp válasza ollie (#886) üzenetére

Pörp
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Tenguval? Hogy csinálod? Közelébe se vagyok. :( Az átlag 142millió isk / nap. Küldivel ez igen brutál összeg. A könnyű küldiket 20-30perc alatt letolom, a nehezeket 45-60 perc alatt. Aztán még noctis. 5-15 millió a bounti + loot 3-10 millió. Bár én amarr ügynöknek tolom, meg nem a legjobb az LP store. De ennyire számítana az LP?

(#889) v.tom válasza Pörp (#888) üzenetére

v.tom
(őstag)

Nekem az lp kb ugyanannyit hoz, mint amennyit a maga a küldizés, de még így sem tudok olyan sokat keresni vele, kivéve, ha szerencsém van, és olyan küldiket kapok, amik gyorsan és jól fizetnek/jó lootot hoznak.

Ollie valamit nagyon tud :D

[ Szerkesztve ]

(#890) ollie válasza v.tom (#887) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Murini, egy 0.6-os rendszer Amarr területen, az ügynök caldari Q19-es, a jobb küldikért 8100-nál több LP-t kapok (max Connections skillekkel).

Persze hozzátartozik, hogy 2 accounttal tolom, a Noctis megjelenése előtt egyszerre küldiztem a kettővel (egyik Tengu, másik Ishtar, vagyis arra nem kellett figyelnem), a Noctis óta viszont az egyikkel küldizek (Tengu), a másikkal meg gyűjtöm az anyagot a Noctis-szal párhuzamosan.
Ha egy accounttal csinálnám, kb harmadával esne a bevételem, legalábbis úgy gondolom.

(#888) Pörp: az LP rengeteget számít, legalább annyit, hoz, mint maga a küldi. Persze az is hozzátartozik, hogy a missile/tengu/tank skilleim a maxon vannak. Egy könnyű küldi 10 perc, a nehezebbek meg 20-30 perc, és csak a legnehezebbek tartanak 40 percig, ill,. az angel extravaganza 1 óra, ha megcsinálom a bonus pocketet is.

Egyébként az érintett agent administation típusú, ha jól emlékszem, így időnként ad szállítós küldiket is, de azokat skippelem, ha lehet. Viszont soha nem küld lowsecbe, és kevesen vannak a rendszerben (50-80 között általában).

Azt is tudni kell, hogy az LP-t mire érdemes átváltani. Jelenleg az egyik legjobb cucc erre a Caldari Navy Ballistic Control System 5 run BPC.

Még valami. A sok bevételhez hozzájárult az is, hogy mindkét karakteremmel megcsináltam az Amarr meg a Caldari epic arcokat, azok nélkül, sima küldizéssel szerintem a harmadával kevesebb lett volna a bevétel. De ezeket 3 havonta újra lehet csinálni.

[ Szerkesztve ]

(#891) v.tom válasza ollie (#890) üzenetére

v.tom
(őstag)

Én úgy csinálom a küldiket, hogy egyszerre két karival lövöm le (eddig egy dominix navy issue + apocalypse, most egy Rattlesnake + apoc (talán abaddon lesz belőle a nagyobb dps miatt, meg talán azzal jobb eredményt tudok elérni távoli célpontok ellen beam lézerrel a megapulse helyett). Sajnos nekem jó agentem csak 0,9-es rendszerben van, ami nem hoz éppen fényesen, és lp-t is csak kb a felét kapom :(

(#892) ollie válasza v.tom (#891) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Keress egy jobb agentet megéri.

Itt beállítod, hogy milyen faction legyen, a level 4-et, majd hogy csak hisec legyen, és SS security szerint csökkenő sorrendben jelenítse meg az agenteket. Ez után csak végig kell nézni a listát felülről lefelé. Fontos, hogy nem feltétlen combat agent a legjobb választás. Persze manufacturing meg production agent nyilván nem jó.

(#893) ishukone válasza Pörp (#888) üzenetére

ishukone
(újonc)

Azt a 142 M-et két karival kb. egy óra alatt be lehet termelni 0.0-ban anomáliában. És akkor még nem is salváztál. Gondolom sokan ismerik a blockade küldit, vagy más hasonló jónak számító küldiket, amik sok BS-t spawnlonak és sok az LP is általában. Na egy military lvl5-re felhúzott 0.0 rendszerben kvázi az egyik "blockade"-ből ugorhatsz a másikba folyamatosan. Annyi eltéréssel, hogy ezek az anomáliák jobbak, mint a legjobb küldi. Corptársaim, akik egy karakterrel csinálják ugynezt, 20 perc alatt akár 25 milliót is betermelnek csak bountyból. Azért írok 20 percet, mert folyamatos lövés esetén legtöbbször 20 percenként frissül a wallet új bevétellel, így könnyen követhető.

(#894) v.tom

v.tom
(őstag)

Kipróbáltam az incursion-t algintal régóban. Ez nem vicc srácok. 2 másodperc (!!!) alatt szedett ki 2 bs az ishtaromból 80 feletti resistekel. De ettől függetlenül hatalmas jó móka, de erős flotta, jó bónuszok és komoly ecm/logi nélkül egy site-ot lehetetlen megcsinálni, mert instakilleznek. A beltekben nem jön olyan sok sansha, de azok meg nem is sokat érnek.

(#895) ollie válasza v.tom (#894) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A könyebb site-okra is azt írta a CCP, hogy 10-20 emberesek, szóval nem csodálom. De azt is tudni kell, hogy ezek is - mint a sleeper-ek - váltják a célpontot folyamatosan, ezért a logiknak is kell tank.

Ja, és persze vegyes a sebzésük, vagyis mindenre kell tankolni, továbbá ahol megjelennek, abban a rendszerben csökkenek a hajók rezisztjei.

[ Szerkesztve ]

(#896) v.tom válasza ollie (#895) üzenetére

v.tom
(őstag)

Jaja, ezeket tapasztaltuk rendesen. Pukkantak a command shipek, hac-ok, bs-ek. Meg az jó, hogy a frigek engem 40km-ről úgy lewebbeltek, hogy moccanni nem bírtam :D

(#897) ollie válasza v.tom (#896) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Shield vagy armor tankot használtál? Szívták neked a capot is? Még az rémlik, hogy nagy buffer tankot javasoltak ellenük, mert amíg mást lőnek, lehet reppelni.

(#898) v.tom válasza ollie (#897) üzenetére

v.tom
(őstag)

Armor tank volt, de nem volt semmi hasznom belőle, mert egyszer sem értek körbe a dualrepperek, és már podban voltam:P Legközelebb passzív shield lesz belőle szerintem, vagy buffer armor.
Egyébként tényeg jó az ai.
Amikor 1 bs volt, lefogtam ecm drónokkal, és az összes kisebb npc azonnal váltott, és leszedték a drónokat pikkpakk.

(#899) ollie

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Kéne valamikorra közös Incursion op-ot tervezni, mit gondoltok?

Bár azt hiszem még fognak változtatni az egész rendszeren, mert jelenleg túl nehéznek tűnik, százával pukkannak a játékos hajók. És ha ez így megy tovább, senki sem fog foglalkozni az Incursion-nel, hanem mindenki megy vissza level4-ezni, mert abban gyakorlatilag nincs kockázat.

Hopp, új patch lesz holnap (pont amikor otthon leszek, ehh) UTC 10-13-ig.

Na vajon milyen nemzetiségű lehet a karakter készítője? :)

[ Szerkesztve ]

(#900) v.tom válasza ollie (#899) üzenetére

v.tom
(őstag)

Szombat este mi (No Mutants Allowed) és a Clan Astreia megyünk incursion op-ot csinálni. pontos helyszín még nincs (nem gallente terület lesz standing miatt), de az időpont 19:00 eve time lesz.
Egy logi már van guardian-ben, illetve erősen javallott a remote rep minden hajón, és a passzív vagy buffer tank a neut miatt. Mi bc-bs flottát tervezünk elsősorban.

Akit érdekel, az szóljon, is kitalálunk valamit :)

Egyébént tényleg nehéz lett, estére már több mint 3000 hajó pukkant el algintal constellációban.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.