Tény, hogy ebbe az időben nálam nincs benne a salvagolás, mert jelenleg egy Tengu-val nyomom (700 körüli DPS, és max sebzés fregatton kívül mindenre). Ezzel sokkal gyorsabb mint egy CNR-el vagy Nighthawk-al (mindkettővel hosszú ideig küldiztem). Az időt nem mérem, de 20 percenként jön meg a bountykért a pénz, és a legtöbb küldit befejezem mielőtt villogna a wallet ikon, vagyis 20 perc egy átlag küldi. 40 percből meg megvannak a nagyobb küldik (Extravaganza, Blockade, stb).
Viszont ehhez még hozzájön az LP értéke, és az nagyon gyorsan gyűlik nálam. A nagyobb küldikért 8000+ LP-t kapok, mivel 0.6-ban, Q19-es ügynökkel, és max social skillekkel (military connections és társai) küldizek. Ezért az óránkénti bevételbe beszámítom a beváltott LP -> eladott áru értékét (persze tudni kell azt, hogy mire érdemes beváltani).
Golemmel személy szerint nem próbáltam, de egyik corptársam azzal küldizik, és ő 30 perc alatt végez az Extravaganza küldikkel (gondolom salvage-ol is közben), tehát azzal még gyorsabb, mint Tenguval, bár utóbbi előnyösebb akkor, ha sok a kis hajó.
A másik accountomon van egy Ishtar-os alt, azzal nemrégen próbáltam ki a küldizést. Az előnye, hogy küldi közben lehet salvagolni, mint a Golemmel (ezt ugye a Domival is meg lehet tenni). Kb másfélszer annyi idő egy küldi mint a Tenguval, viszont nem kell külön salvagolni is.
Amúgy általában úgy szoktam küldizni, hogy a Tenguval nyomom a küldit, közben az altommal meg salvagolok, és így persze még több az óránkénti bevételem, de az is igaz, hogy messze nem duplázódik.
Szóval meglátásom szerint teljesen reális az az óránkénti 30 milla bevétel, ami persze nem azonnali, mivel az LP-t be kell váltani és eladni az érte kapott cuccokat.
Az, hogy PvP-zek-e jelen esetben irreleváns, mert több mint 40 millió pontom van, és a 11 millió mellett maradt 30-ba simán beleférnének azok a skillek is. Amúgy PvP-zni is caldari missile hajóval szoktam, már ha szoktam nagy ritkán.
A tank skilleket én is csak azért említettem, mert nem mindegy, hogy ki-be kell-e warpolgatni. Én a Tengummal simán kitankolom az Angel Extravaganza extra szobáját is, mikor azt először próbáltam, ki kellett ugranom a CNR-el. Ha voltál ott tudod, hogy mennyire durva, de megéri, mert csak abban a szobában van vagy 15 millió ISK bounty. Egyébként számításom szerint, egy átlagos Angel Extra küldiből (loot-tal és salvage-al együtt) bejön 70-80 millió isk, ami megvan nekem 1 óra alatt az extra szobával és persze 2 accounttal, de az is 35-40 millió fejenként.
Level4-en amúgy nincs NOS tower, az csak level5-ön, és 1-2 level3-on fordul elő, bár néha megizzaszt 1-1 Blood Raider küldi, mert ők ugye szívják a capot, de nem annyira vészes, mint a NOS tower, kis taktikázással megúszható a kiwarpolás.
(#311) v.tom: ja tényleg, a bandwith csak 75, akkor nem ajánlom level4-re, mert kell oda a 125-ös bw.
Van erre jónéhány drónos hajó, ami megfelelő: Dominix, Ishtar, Gila, Rattlesnake
Mondjuk a Rattlesnake nagyon drága meg skilligényes, én személy szerint az Ishtar-t ajánlom, mert kicsi, cruiser méretű. A Gila talán még jobb lenne, de ahhoz - mint a Rattlehez - kellenek Caldari skillek is.
[ Szerkesztve ]
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***