Tudsz egy jó oldalt ahol meg lehet nézni az adott küldiben milyen elenfelek lesznek, hogy szereljem fel ellenük a hajómat?
May the source be with you! - Linux

Tudsz egy jó oldalt ahol meg lehet nézni az adott küldiben milyen elenfelek lesznek, hogy szereljem fel ellenük a hajómat?
Ez amolyan must read oldal.
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

Ezt az oldalt megtaláltam csak az adott küldetést nem találom benne. (The Pacifist)
Biztos én vagyok a béna! Kellene még egy kis lökés! 
Hát lehet, hogy nem teljes.
Amúgy én ajánlom neked a level 1-es epic arc-ot: Blood Stained Stars. Hosszú is és érdekes is (50 küldiből áll).
[ Szerkesztve ]

Köszönöm az infókat. Csinálom a küldiket, a saját warp placeket (így kicsit gyorsabb) és nézem a 48 órás podkilleket a szektorokba az ugrás előtt. Lehet, hogy még nincs értelme, de úgy érzem jó lesz megszokni 
Hisecben biztonságban leszel, ne is menj lowsecbe egy darabig.

Megfogadom a tanácsodat! Így is veszítettem már hajókat 2 Condort és 2 Kestel-t. Te használsz evemoont? Kicsit félek hogy elég biztonságos-e!?
[ Szerkesztve ]
Igen, használok. Miért ne lenne biztonságos?

Kicsit paranoias vagyok biztonsági szempontból (szakmai ártalom). De te már régóta játszol, ha nem történt semmi akkor az elég jó teszt nekem
. Gondolom az eve-onlin. hu rol toltotted le!?
Semmi olyan adatot nem adsz meg ennek a programnak, amivel kompromittálni lehetne az accountodat.

Hogy tudom rábírni a programot, hogy manuálisan is fordítani tudjam a hajót, sokszor olyan jól jönne. Azt mondtak a játékban hogy elvileg jobb klikkel fordul a hajó, de az nekem nézet váltás. Próbáltam beállítani w a s d gombokra de az se működik.
Ha valamerre duplán kattintasz az űrben, arra fordul a hajó és elindul.

Steamen vettem egy CD kulcsot, de meglévő fiókomhoz nem aktiválható. Valaki kóperálna velem? Ezt a cd kulcsot trial account aktiválására lehet használni (30 nap) elcserélném egy plexre vagy gtc-re.
vidaila@citromail.hu

Kérnék segítséget!
Valaha eve-ztem, bár alapszinten, és nem sokáig,de most újrakezdeném, mert látok új elemeket a játékban, és nejemet is érdekli, aminek nagyon örülök...
Hallottam, hogy elvileg 51 napig is lehet játszani trial accounttal...
Esetleg felvilágosítana valaki, hogyan lehetséges ez?
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Ivanh http://www.youtube.com/watch?v=SXh7JR9oKVE, Facebook=informatikai analfabéták gyülekezőhelye
51 napig nem lehet ingyen. 21 napig lehet ingyen, majd ha előfizetsz, kap a meghívód 1 hónapot ingyen, és a legtöbbet ezt a hónap ingyen játékot (1 PLEX-et) oda szokták adni a meghívottnak. Vagyis így lehetséges, de ahhoz mindenképpen elő kell fizetned legalább 1 hónapra.

köszi a választ!
esetleg tud valaki egy meghívót küldeni, hogy 21 napig tudjak fejleszteni?
a többi okosságba úgy is hamar belejövök... 

Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Ivanh http://www.youtube.com/watch?v=SXh7JR9oKVE, Facebook=informatikai analfabéták gyülekezőhelye

köszönöm uraim, kaptam segítséget!!

Aktív corpot keresek akihez csatlakozhatok.
vidaila@citromail.hu
Erősen fontolgatom, hogy belevágok én is az EVE-be, a kérdésem az lenne, hogy amikor írjátok, hogy lvl3-4-es küldikkel már ki lehet termelni a havi PLEX-et, akkor azok milyen típusú küldik? Vagy az teljesen mindegy, mindegyik egyformán hozza a profitot?
A másik, hogy van esély arra, hogy trial alatt ki lehessen termelni az 1 havit? Nyilván nem full kezdőként a semmiből, hanem valamiféle guide alapján... mert több helyen is olvastam már, hogy van "csomó ilyen guide", csak linket nem találtam még sehol 
Illetve majd ha oda jutok (ez még pár hét) tudna valaki 21 napos meghívót küldeni? 
"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano
Küldök én neked 60 napos meghívót, ha kell.
Ja igen, combat típusú küldik kellenek neked.
[ Szerkesztve ]

Régebben azt mondtam volna, hogy nem nagyon lehet az első pár hónapban kitermelni a PLEX (havidíj) árát, de az utóbbi időben láttam olyan ellenpéldákat, ami alapján talán lehetséges. De persze ehhez nagyon sok játékidő kell.
EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

42. napja játszom a játékkal. Ollie hathatós segítségével kezdtem (amit ezúttal is nagyon szépen köszönök).
A 33. napra lett meg a PLEX-hez szükséges ISK mennyiség. Én is úgy kezdtem hogy a 60 napos free alatt meg szeretném keresni a további játék havi költségét. Azóta kicsit változott a terv. Van egy buktató a dologban. Vannak skilek amit nem lehet tanulni triállal. Én ezért vettem meg az első plexet. Igy viszont 90 nap van arra hogy megvalósítsd amit szeretnél. Sokkal gyorsabban lehet haladni ha még egy ideig fizetem a havidíjat, és belenyomom a fejlesztésekbe
Szóval meg lehet csinálni! Persze rengeteg segítséggel. Az időben kapott információ segít a legtöbbet. Kell egy jó csapat. A nélkül nekem se ment volna.
A lényeg: ez egy nagyon jó játék, rengeteg lehetőséggel.
Hajrá!

-1.0 security-s rendszerben meg bolygózással is meg van a havi plex pénz, napi 10 perc kattintgatással.
Cathfaern :
Alapból annyi a lényeg hogy ne tanulgass felesleges skilleket, egyből rá kell rusholni BS-re, és az ahhoz tartozó fittre, utána meg a kiegészítő skillek kellenek.
Miután az alap fittet összetanulgattad lehet csinálni neural remapot full willpower+perception-re, és kimaxolni gunnery-ből a te fajod fegyvereit, meg az általános skilleket meg eltolni valameddig spaceship commandot ( ez már több hónapos móka )
A mi corpunkba van felvétel, ha gondolod, irj rám ingame : Faeyan Piraat
Mindenben tudunk segíteni.
[ Szerkesztve ]
wnbcbrg | EVE Online main char : Faeyan Piraat ( mégse hagytam abba (: )

Srácok mi ez a nagy csend itt?
Vissza kéne térnem, a bolygózást is el kéne kezdeni, ebben kellene majd segítség valamikor. 
Optimus 2X | Owain's CM9 | Harsh OC 3.0.32

Akar lvl2 kuldetesekkel lehet kitermelni, persze ehhez mar tudas is szukseges es segito kezek az indulasnal. Igen, kilehet termelni triallal, de ha lehet meghivos legyen, mert van akinek keves a 2 het.
Van olyan lehetoseg is, hogy belepsz egy corpba ahol az idosebb jatekosok utan kukazol, ami annyit tesz ki, hogy salvage skillekkel szeded ki a rig alapanyagokat a roncsokbol, amit kilottel vagy kilottek es a roncsokbol kiszeded a megmaradt modulokat.
Ezzel akar par ora alatt is osszelehet szedni 40 milliot vagy tobbet.
A kezdoknek most inditottak nem olyan regen egy traning corpot high secben, regi jatekos felugyeletevel, aki segit a kezdoknek a fitteles , pve , pvp es egyebb fontos tudnivalok elsajatitasaban.
Keressetek ez ugyben Huntalan nevu karaktert, mert az jo kiindulopont, azaz ugrodeszka lehet a kesobbi 0.0-ban, elo mas magyar alliancek illetve korpokhoz torteno belepeshez.
[ Szerkesztve ]
Illetve van most már 2 hónapos meghívó is.

Azzal gondolom nem lehet újra aktiválni. 
Optimus 2X | Owain's CM9 | Harsh OC 3.0.32

Szia mind o/
Már kb 1,5 éve játszom a játékkal.
1 accounttal játszom főleg industial szerepkörben. Sajnos a cégnél ahol jelenleg vagyok nem engedett a pvp pedig szívesen kipróbálnám. Érthető is meg nem szeretnénk ellenségeket.
Új accot nem szeretnék indítani. Skillezés meg jó előre be van még táblázva így nem tudom megszakítani a jelenlegi karakterem tanulását.
Hallottam hogy lehet venni karaktereket ISK-ért. Ez lenne a kérdésem. Hogyan lehet karaktereket venni?
https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=topics&f=277
Csak regelek ide és leütöm a nekem tetsző karakter mint egy aukción és elküldöm neki az ISK-et aztán ő majd valamikor transfereli a karakterét? Vagy van rá valami biztosíték vagy ilyesmi?
Azt tudom hogy egész accokat nem érdemes real pénzért venni mert azt bármikor bannolhatják.
Félre értés ne essék én legálisan akarok egy pvp karakterhez jutni. Hogy aztán csak karaktert váltok és már mehet is a pew pew.
Válaszokat előre is köszönöm 
[ Szerkesztve ]
sajtosszenya.mybrute.com

Ugy tudom a 60 napos meghivo mar nem mukodik eleg regota. Ha jol emlekszem Februar 14.-en jart le annak az akcionak a hatarideje.

Köszönöm már kaptam választ a kérdésemre. 
sajtosszenya.mybrute.com
Most 66%-os leárazáson van Steam-en az Eve Online, amiben 1 hónap játék van.
Aki most kezdené esetleg : [link]
Study break.... play ALL games! finish ALL games! unlock ALL achievements! beat ALL high scores! buy ALL games! ||||| Eladó dobozos játékok: http://href.hu/x/gv07

Kezdoknek
Divine Sanctum - a kiképzőcorp
A Divine Sanctum felvételt hirdet minden kezdő, újrakezdő pilótának. A célom a magyar kezdő játékosok megfelelő kiképzése és felkészítése, illetve a rengeteg kicsi (2-5 fős) magyar corp megszüntetése, melyek csakis a 0% adó miatt jöttek létre. NEM célom semmilyen nagy magyar közösség megteremtése meg ilyenek, ez egyszerűen kiképzés, és ha készen érzi magát a delikvens, bárhova mehet tovább minden további következmény nélkül. Kezdőknek PVE-ben teljes körű tanácsadás, segítségnyújtás.
Amit nyújtunk:
- 0% adó
- fittelési tanácsadás
- kezdőknek folyamatos salvázási lehetőség a 21. napig (5-20 M ISK/ óra - küldetésfüggő)
- segítség az első plex beszerzésében
- első BS támogatás, amint elérte lvl4-hez a standinget
- ha bányász beállítottságú, akkor bányászhajó támogatás
- hetente op-ok, melyeken faction fregattok, és egyéb jószágok nyerhetők
- segítségnyújtás bármilyen küldetésben
- cipekedés, költöztetés a "mi" területünkre
- hetente logisztikai körút egy trade hub-ra, ahonnan beszerezzük a lőszert és/vagy egyéb dolgot, amire szükséged van
- a "bázistól" 1 ugrásra jégbelt
- idősebb karaktereknek high-sec incursion T3-al, low-sec kirándulások, anomáliázás, és standing húzás 0.5-ös rendszerben (2 db lvl4-es ügynök).
- LP befektetési tanácsadás
Elvárás:
- Amarr vagy Caldari űrbe költözés (segítségnyújtás miatt)
- heti egyszeri belogolás minimum (remélem teljesíthető)
- ennyi
Természetesen idősebb karaktereknek is menedéket nyújtunk, amíg 0% adó mellett kerbírkednek kicsit, és akik esetleg fel tudják ajánlani a salvát + loot-ot az újoncoknak
Üdvözlettel:
HUNTalan

Üdv!
Remélem nem zavarok 
Csak szólni szeretnék, hogy megjelent az ISK Vol 2 (PVP Guide) az EVE-Online-hoz.
Természetesen a "sima" ISK Vol 1 is frissítve lett. 
Tessék csak tessék:
Az ISK Vol. 1 Letölthető:
http://www.isktheguide.com/downloads/ISK_Vol1_Crucible_1_5_2_HUN.rar
Az új, ISK Vol. 2 (PVP Guide) Letölthető:
http://www.isktheguide.com/downloads/ISK_Vol2_Crucible_1_6_HUN.rar

Sziasztok!
Nem tudom, hány napos meghívó van most, de ha valaki küldene egyet, azt megköszönném. Új fajjal akarok kezdeni és talán jobban is fog menni,mint eddig. Aki küldene, privátban megadom az e-mail címet.
Köszönöm!

Buddy programban, 21 napos.

Tudok küldeni meghívót ha kell, írj rám privát üzenetet az e-mail címeddel. De van kedvezményesen trial aktiváló kulcsom is, amivel +30 nap játékidőt adhatsz hozzá, steamen vettem még pár hónapja, de nem használtam még fel.
vidaila@citromail.hu

8mil sp-s kari mennyi valódi pénzt ér kb ?

Erről lenne szó : http://eveboard.com/pilot/Faeyan_Piraat, adna valaki érte 10k-t ?

Hát nagyjából a plex árát éri csak meg maximum, ameddig be van fizetve. Speciális skillek nélkül (pl capital) tényleg nem adnak érte sokat, de hát próba szerencse.
4 hónap alatt lehet eljutni 8 millió SP-ig, kb ennyi plex-et kaphatsz érte, feltéve, hogy pont ilyen karakter kell valakinek.
De mivel nagyon átlagos karaktered van, nem hiszem, hogy bárkinek is kelleni fog. 4 hónap még nem olyan nagy idő.
[ Szerkesztve ]

Sziasztok!
Villámkérdés (write-only módban - amiért előre is bocsi):
van annak értelme, hogy egymás után regisztrálok trial account-okat, amíg össze nem szedek velük egy kisebb vagyont PLEX-re? Régről úgy emlékszem trial-osok is tudnak kereskedni egymás közt tárgyakkal. Ha jól tévedek ISK-t viszont nem lehet átutalni trial-lal.
Az jutott eszembe, hogy amit összekaparok két hét alatt, azt egyszerűen átdobom a következő "eldobható" reg-re, így nem a nulláról indulnék megint. Így halmoznám fel egy PLEX-re az anyagot.
2007-ből maradt AZ account-om, amit egy havidíjjal kipróbáltam (akkoriban még 160M ISK volt egy ETC és próbáltuk kifarmolni, de egy hónap alatt sajnos nem működött a rendszer nekem).
Azt fel tudom éleszteni még? Talán maradt rajta némi vagyon. Hajók, tárgyak, pénzmag, skill-ek (ha elég taktikus voltam annó, akkor az acc lejárta előtt tuti beraktam vmi egy éves tanulást). 
Nem a legjobbkor kezd el hiányozni a játék, eléggé kizáró ok jelenleg a vizsgaidőszak és a barátnőzés. 
Próbáltam keresni offline/online alternatívát - jelenleg Freelancer-rel ütöm el az időt -, de be kell látni az EVE egyszeri és megismételhetetlen. 
Eladó Samsung Monte S5620, egy 25€-t érő max cover Invisible Shield fóliával!
Emlékeim szerint sehogy sem tudsz cuccokat és ISK-et átadni trial accountról másikra, ráadásul egy gépen nem is tudsz egyszerre bejelentkezni 2 trial accounttal, erre is figyel a kliens (így állomáson belül sem tudsz karakterek között trade-elni). Persze ez megoldható 2 külön géppel.

Oh... Neten találtam egy megoldást, kint kell hagyni a mély űrben egy konténert, amit utána felvehetek a másik karakterrel. Aztán majd max nézek vmi olyan tárgyat, amibe el tudom helyezni a vagyonomat kicsi veszteséggel és nem foglal sok helyet (drágakő?). Bár sajnos a felszámolás-vásárlás, majd eladás-újravásárlás veszteségeit sztem nem tudom kikerülni. Vagy van erre vmi bevett szokás?

Felejtsd ezt el, két opció van aminek értelme is van:
-kifizeted havonta a 2500ft-os alternatív úton szerzett plexet.
-jó corpba lépsz, ahol van haver aki segít, nekem nullsecben viszonylag könnyen sikerült kifarmolnom a havi plexet ( bár az elején akár több napod is teljesen rámehet ).
Szerk: én kipróbáltam az ilyen trükközések nagy részét, és hidd el hogy nincs csodamódszer, a pénzért kuncsorgás meg farmolás csak azért hogy az accomat fenn tudjam tartani teljesen el vette a kedvemet a játéktól. Javaslom a plex vásárlásos módszert.
[ Szerkesztve ]

2500 Ft egy plex? =O
Hol, hogy, kitől?
~5000-ért van egy havi előfizu, ahogy én tudom - hivatalos magyar disztribútor.
Egyébként ez régen is zavaros volt, h ezek pontosan micsodák is.
Régen ugye volt az ETC, amit játékon belül is lehetett venni ISK-ért (hogy félhivatalosan, vagy sem, azt nem tudom). Most látom, h van már egy PLEX is, ami ha jól értelmezem ugyan azt tudja, mint az ETC. De nem leváltotta azt, hanem lett kettő alternatíva. 
Most mi van? 
Nullsec-be sosem mertem lemenni, igaz nem voltam tagja semmilyen csoportnak, és egy szál magamban hamar bekóstoltak.
Emlékeim szerint 2M ISK váltságdíjam bánja, hogy lementem low sec-be bányászni.
Amúgy nézem most is a térképet, és bakker a játéktér túlnyomó része low sec. 
Így az elején sztem három ugrást se tudnék csinálni és már halott vagyok. 
Életemben legalább egyszer vmikor el akarok menni a világ végére. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

2500ft a hivataltalan úton beszerzett plex. Ha találsz egy jó céget ( nagyon sokat számít, ha van benne egy ismerősöd, vagy barátod ), akkor nagyon gyorsan meg fognak tudni tanitani az alapokra. Aztán 1-2 hónap alatt oda jutsz hogy azt se bánod ha kilövik alólad a 100mil-es kerbírhajót.
Bányászni csak akkor éri meg ha élvezed, pénzt kevesebbet hoz mint a lődözés, az meg hogy besunyulsz valami kis hajóval valami lowsec helyre hogy egy fokkal jobb dolgot furj, teljes időpazarlás.

És hogy néz ki az a "hivataltalan út"?
Szerintem ez nem számít kalózkodásnak - nincs lopás, csalás, másolás, torrent, stb -, nyugodtan írhatod.
Vagy dobhatnál egy privit! 
[ Szerkesztve ]

Nem feltetlenul az donti el. Nagyon sok jatekos rendelkezik rengeted jatek penzzel (ISK) igy aztan neki az is megfelelo lehet ha minnel tobb vevoje van es gyakorlatilag ertektelen jatekfizetoeszkozt tud bevaltani maganak igazi fizetoeszkozze.

Ehhez nem kell semmilyen hivataltqlan vagy hivatalos ut. Sok magyar ceg vagy jatekos el 0.0-ban, aki be tud ajanlani a cegukhoz. Raadasul ott a hun reloaded alliance, semmi mast nem kell a csatlakozashoz, mint megkeresed az egyik ceget a szovetseguknek es a recruiter felvesz. Ott pedig hogy tisztaban legyel a dolgokkal en egy ora alatt sima NPCzessel csinalok kb 85 millio/ora es akkor meg a DED siteokrol nem is beszeltem, amibol akar eshet 1,5 milliard is mindossze 30 perc alatt (persze ehhez szuksegesek a jo skillek is)
Ha jol emlekszem a regi TASE nevu cegtol csinaltak amugy ezt a 2500-Ft/plex dolgot is, persze ettol meg lehet, hogy ezt mar mas csinalja.

85M/óra? 
Egy nap alatt kifarmolhatok egy plex-et? 
Mit jelent bent lenni egy cégben? Ha nullsec-ben azt látják, h tagja vagyok vminek, akkor elkerülnek és békén hagynak? Vagy egyedül akkor is veszélyes még és csak csoportosan lehet közlekedni?
[ Szerkesztve ]
Azt elfelejtette hozzátenni Jakuu, hogy előtte kell vagy 2 év folyamatos skilltanulás, hogy elérhesd ezt a szintet. És persze meg kell venni a milliárdos hajót is hozzá.

Jah hát jó, azon a szinten... 
Én úgy éreztem reálisnak, hogy ez abszolválható mondjuk egy negyed év játék után. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Negyed év játék után örülhetsz, ha pár milliót tudsz keresni 1 óra alatt.

Gondolom azt se úgy, ahogy a mostani trialommal is játszottam vagy 3-4 órát eddig - 2 napja fut a trial.

Nem kell annyi tanulas, Eleg egy fel ev is, talan meg annyi se.
Az ISK mennyiseg az korrekt, bar megoldhato mas fittel 600 millio kornyekebol is.
Egy srac nalunk felig passziv drakevel (lvl4 BC skillel, igaz t2 missilevel, ami azert eleg hamar elerheto) tud keresni olyan 15 milliot/20 perc alatt azaz 45 milliot egy ora alatt, ami azert kicsit tobb a par millional.
Ez szerintem negyed ev alatt boven elerheto.
Teasuti, a bent lenni egy cegben azt jelenti, hogy a ceges standingek mukodnek a koernyeken, ahol laksz. Kek szinnel jelolt jatekosok a baratok a pirossal az ellensegek.
Ha jo helyen laksz viszonylag keves a neutral, vagy ellenseges jatekos, altalaban baratok vesznek korul, kevesbe kell tartanod a tamadastol.
Persze mukodnek a megtanult vedelmi funkciok is, peldaul, ha neutral vagy ellenseges jatekos tunik fel a rendszerben, ahol jatszol (farmolod az isk-t,banyaszol stb) akkor szepen elwarpolsz egy safePOS ala, amig nem lesz ujra biztonsagos a rendszer.
[ Szerkesztve ]
T2-es missile negyed év alatt? Szerintem kizárt, már csak azért is, mert sok más skill is kell a Drake-hez.

Az szerintem nem igazán jó, hogy csak azt írjuk le, annyiból áll egy cégtagság hogy megkapod a standingjeit, és van hogy két farmolás között le kell dokkolni a neutral vagy piros miatt.
Egy cégben vannak kötelességek is és írott-íratlan szabályok, amiket be kell tartani a közös lét érdekében. Ha harc van kell harcolni, meg kell tanulni bizonyos hajókat az eredményesség érdekében, stb. Persze nem kell itt túl komoly dolgokra gondolni, de azért ez hozzátartozik a teljességhez.

Mi kizart ?
Az eleresehez csak a launchernek 16 nap kozepesre allitott perception/willpower skillel (27per/21will) !!! A spec lvl4 az plusz 5 es fel nap
Ha hozzaadom az osszes raketas kiegeszito skillt lvl4-re, +10nap azaz 31 es fel nap.
Ha a shield t2 modulok hasznalatat (+engineering4+electronics4 etc )is hozzaadom valamint a drake-et lvl4-re, akkor kozepes attribokkal 2 honapon belul 59 nap 14h alatt elerheto az egesz.
A srac nalunk kb ugyanezekkel az attribokkal tolja.
[ Szerkesztve ]

En csak arra adtam valaszt, amit kerdezett, hogy milyen elonyokkel jar egy 0.0-as teruleten, ha belep valaki egy corpba,vagy alliancbe.
Termeszetes, hogy egy alliance kozossegi elete nem csak abbol all, hogy mennyi kek vagy piros veszi oket korul.

Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy miként lehet elérni. hogy minden faction felé pozitív standingem legyen? Minmatar pilótaként Ammarban elég nehéz tartani mindkét felé a megfelelőt, pl Storyline mission-t pont azért nem csináltam már, hogy ne legyen az,hogy egyiknél nő, a másiknál csökken. Később, ahogy tudom az epic arc küldetéseknél nyomni fog a latban, bár tudom, hogy a küldő corp standingjével azt hiszem kiváltható. Mindenesetre szeretném elérni.
Köszönöm a segítséget!

Elkezded feltollni a masiknal is a standingedet (amarr csokkenni fog) es amikor mindketto pozitiv lesz, abbahagyod a storylinek megcsinalasat.
Amugy mindegy hogy epic arcot csinalsz vagy cosmos agentet, hiaba adnak azok faji standinget a masik oldalt azok is ugyanugy csokkentik.
amarr/caldari vs minmatar/gallente
A masik fele, nem csak a storylinekre kell ugyelni, hanem arra is, hogy olyan kuldetest ne csinalhj, amiben fajhoz tartozo hajokat kell kiloni, mint peldaul az Enemies Abound is.
Amit meg tudsz csinalni, hogy a Social skilleket tanulod, amik a negativ es pozitiv standingedet csokkentik, illetve novelik.
Mint Diplomacy,Social,Connection

Csak kiegészítettem, amiket mondtál.

Ha valakit meghívok és a meghívott játékos egy PLEX-el aktiválja fiókját, akkor jár a meghívónak az ajándék amit kiválaszt meghíváskor?
vidaila@citromail.hu