Szerintem elég, de ha nem mindenképp liberty-t akarsz, nézhetnél valami 450-420W körüli darabot 
A békéért harcolni olyan, mint a szüzességért dugni!

Szerintem elég, de ha nem mindenképp liberty-t akarsz, nézhetnél valami 450-420W körüli darabot 
A békéért harcolni olyan, mint a szüzességért dugni!
nincs is belőle csak 500as 620as, meg a 400as.
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
Hali!
Arról rdeklődnék, hogy az enermax noisetaker tápok mennyire hangosak a 2 ventijükkel.
köszi 
|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!
Én alig hallom őket, a Titán simán viszi a pálmát zaj szempontjából a gépemben. 
Amikor kikapcsolom, akkor még kb. negyed órát mennek a táp ventijei amíg hideg nem lesz az egész gép. Most ebben a melegben amikor 30 fok felett van a hőmérő mutatója a kuckómban ez az idő felugrott 20 percre. 
Az internet hülyévé tesz.
Miután kikapcsolod a gépet, mennyire zavaró, hogy továbbra is mennek a táp ventijei. Így napközben annyira nem lényeg, sztem a mostaninál biztos halkabb, de ha eallváskor is zajonganak, akkor nem erre fog esni a választásom, pedig nagyon szimpi táp 
|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!
Egy méterre van az ágyam a gépemtől és szinte csak tök csöndes szobában hallom egy picit. 

Akkor már csak azt kell kiderítenem, hogy hány W-os legyen, meg a pénzt kell rá megszerezni 
köszi a segítséget 
Én a talán legkisebb modellt vettem, nem bántam meg, nekem elég. Kicsit talán drága, de szerintem megéri az árát.

Hello!
Enermax tápot szeretnék venni, de nem tudom milyet és mekkorát vegyek. Ebbe kérném a segítségeteket. A gépem: 955 alaplap+930proci, 2vinyó, 2 cd, floppy, vízhűtés, 5-6venti, és ha egy combosabb karira váltanék azt is elbírja, pl 7900gt.

Na latom nagyon elsullyedt ez a topic, pedig ez a jo marka nem erdemli ezt meg... Eldontottem hogy beruhazok egy Enermax Liberty 500W-osra, ezaltal a 485W-os Noisetaker-em is eladova valt... Akit erdekel pu...

Ja, es szeretnem megkerni hogy akinek volt mar vagy van Liberty-je az irjon egy ropke velemenyt 

Nekem van egy (lasd alairas ) mire vagy kivancsi ? De asszem mar vettel egyet 
UP az enermaxoknak
Never trust a computer you can't throw out of the window! - http://www.flickr.com/photos/57821277@N02/

Hali!
Milyen hangos az új liberty széria? Nekem egy régi 365-os volt, de azt eladtam, most meg egy FSP Bluestorm van helyette. A feszültség értékekkel nem vagyok teljesen kibékülve, bár csak az alaplapi sensorral lett mérve. Na meg a ventillátorának van valami idegesítő hangja.
Pribi
A szerelem tűz, de a húsleves nem fő meg rajta.

Enermax Liberty 500watt.Király
http://polirmasters.5mp.eu/web.php?a=polirmasters AUTÓKOZMETIKA FELSŐFOKON
Én meg azzal nem vagyok kibékülve, hogy egyszerűen nem lehet beleverni az emberek fejébe, hogy SZOFTVERES MÉRÉS NEM MÉRÉS.
Ha én innen megtippelem a feszértékeket az sem lesz pontatlanabb, mint az amivel te ''nem vagy kibékülve''.
"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

Mi a véleményetek az EG301P-VE típusról? Érdemes-e venni használtan (kb.2éves), vagy inkább High Power HPC-300-202 (szintén használt)?
''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
Én azt mondom, hogy tápból használtat soha, de ez az én véleményem.

Az Enermax EG365 AXVE tip. tápegységemen van egy különálló 4 pin-es csatlakozó EXTRA felirattal. Ennek pontosan mi a szerepe?
Playstation 3 160 Gbyte, AMD Phenom II 555BE, Asrock 870 Extreme, 4 Gbyte DDR3 Kingston RAM, NVidia GTX460

Hali!
Én most rendeltem egy ENERMAX EG565AXVE tápot és szeretném megtudni hogy mi a véleményetek róla.

ha megrendelted, akkor semmi
hehe

Még nem késő visszamondani a rendelést azért kiv vok hogy mi róla a véleményetek.
Aligha hinném hogy szükséged van 535W-os tápra, kiváncsi lennék milyen géphez veszed.
Ennyi pénzből halkabb és újabb felépítésű táp is kapható. Egy 430-as Seasonic S12 lenne pl nekem a célom, aligha hiszem h akad konfig amit ne vinne el röhögve.
MOD: Ha pedig ragaszkodunk az Enermaxhoz, akkor Liberty...
[Szerkesztve]
"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

3 Ghz-es prescotthoz veszem 6600GT kártya van még benne. De már a t*köm televan azzal hogy szétvágja a rendszer a tápokat most akarok vmi brutál erős tápot bele.
A Liberty azonkívül hogy lecsatlakoztatható vezetékes és 12 cm-es ventije van mibe másabb ''jobb''?

A konfigodhoz nem brutál táp kell, hanem egy minőségi 350W-os, ami a 12-es ágakon erős. A Liberty a 12-es ágain páratlanul erős. A 400-as bőven elég.
''open mind for a different view and nothing else matters''

Thx a helpet megváltoztatom a rendelésem akkor kicserélem Libertyre, de lehet hogy 500W-osra ha gépcsere lesz később akkor is jó legyen a táp.

Felesleges. 8800GTX-es rendszer is 340W-ot fogyaszt teljes terhelésen.
''open mind for a different view and nothing else matters''
A rendszered 160W körül eszik 
Amúgy újabb fejlesztésű bél van a Libertyben.

Hi.
az aláírásomban szereplő konfigot hajtom egy 420-as noisetakerrel, elég ez neki?
mert bizony 3,4Ghz felett már csak kb 30%-ot teljesít a VGA ha 3,4Ghz-en megy vagy alatta, no problem.
help.
Olyan 240W felett akkor sem fog kérni a konfigod ha fejreállsz, szóval igen azt hiszem elég 

Hi.
lecseréltem a Taganomat erre az Enermaxra [link] vélemény a tápról ? thx
Aprilia Mille R Factory rox! :D

jó választás 
100x jobb/megbizhatobb mint egy tagan 

még volna egy olyan kérdésem,hogy a Liberty szériának újabb a belső felépítése?
szerk: most olvasok visszafele és asszem választ is kapok a kérdésemre
[Szerkesztve]
Aprilia Mille R Factory rox! :D
Nekem is hasonló van a gépben és meg vagyok vele elégedve. 
A Tagan az nem olcsó, mégis ratyi lenne? 
Igen, ratyi... bővebb infó a melyik tápot vegyem topicban, ha rékeresel a Tagan szóra 

Nekem is Enermax 365W -os tápom van már 2-3 éve és tökéletes és igényes. Akkor 19000HuF volt kb.
Elötte volt egy Mercury 400W-os kb. 4000HuF-ér, de 1 hét múltán bekerpált és akkor döntöttem, hogy tápon aztán tényleg nem szabad sporolni, mert a végén az egész gép odalehet!
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+, 2x1GB Kingmax DDRII800, Sapphire Ati Radeon HD2600XT 256Mb GDDR3 800/1400 AGP

Helló mindenkinek 
Eddig egy Enermax Noisetaker boldog tulajdonosa voltam (nem jut eszembe a pontos neve, az a 460W körüli). Azt gondoltam, hogy ez egy csendes táp, amit ugye csak akkor hallok, ha kikapcsolom a gépet. Igaz, eddig egy 9100-es ATi-m, aztán integrált Intel video-m volt, amikről nem tudtam, hogy nem is nagyon terhelik a rendszert. Most sikerült beszereznem egy x1900GT-t, aminek a beszerelése után irgalmatlanul nagy zaj jött ki a gépemből. Elkezdtem szidni az új videókarit, hogy milyen hangos már
. Aztán ahogy kikapcsoltam a gépet, a zaj továbbra is hallható volt, akkor jöttem rá, hogy ez a tápból jön... Másfél éves már, valószínűleg kapott elég port is. Az lenne a kérdésem, hogy ti mit tennétek? Van értelme kitakarítani a ventiket, vagy kapásból cserélni kell vmi ultra silent-re, aminek a feszültség/áram és levegő szállítási adatai megegyeznek a jelenlegiekkel?
A garancia vesztéstől nem félek, mert a Hertánál vettem annak idején, ami azóta teljesen megszűnt, és jogutódról, vagy bármi másról nem lehet tudni semmit... Azért rendesek...
Dell XPS1530 - Intel C2D T8100 (2,1GHz), 2GB ddr2 dual channel, Geforce 8600GT 256Mb (ddr3)

hi
nekem is van egy 400W Liberty-m, sirály a táp. 
s700>w800i>6233>d900i>p1i>i900>i8000

hy 
elöször is buék minden prohardveres!'' arcnak... 
csupán 1 pozitív élményem szeretném megosztani az enermax tápról.
néhány napja vásároltam 8800gtx-et,a nagy energia felvétel miatt tartottam egy kicsit az első inditástól.
Fontos tudni hogy 351W-os enermaxom van.A gépben még a következők vannak:
-4db DVD-RW
-2db SATAII 160
-AMD 4800X2@5200
-8800 GTX
-10db venti
-A-DATAEE 500Mhz ramok huzva 2X1Gb
-átlagos dolgok,tv tuner kari,zalman procih.stb...
tökéletesen mükszik a gép!
Nem melegszik a táp sem,le van tekerve a potija minimumra.Amikor megvettem anno nagyon rég,24E ftért,(akkor ez volt a legjobb,de a legdrágább táp is.)
Valahogy a dupla venti,poti,nagy suly,kidolgozás sejtette velem hogy megéri az árát..
Egyedül azt nem tudtam megérteni hogy miért van ennyi kivezetés rajta és miért kell ilyen rohadt vastag kábelokat bele szerelni. 
Mára ez a szemlélet megváltozott bennem.8800GTX beszerelésével semennyi! kábel sem maradt fölösbe.Ki gondolta volna hogy lesz egyszer olyan cucc amihez 4db tápbekötés fog kelleni. 
Fontos még,hogy nagyon halk,igaz Min.re van csavarva a foriszabályzója a ventiknek a tápban./Gondja azoknak lehet ami nekem is volt kezdetben:Gyenge szellőzéskor nem biztos hogy jo ötlet a tápra bízni az egész ház légcseréjét,ugy hogy halk is maradjon
/
Ja,és egyszer véletlenül összeértek a kivezetései,pattant egy nagyot és kikapcsolt. 
De bekapcsoltam és mintha semmi sem történt volna.../nem elfüstölés,bizticsere gariveztésel..stb./
Mindegy: Én csak Javasolni tudom az Enermaxot,nem mondom hogy csak ez a márka ilyen jó,de én ezt tényleg gyilkoltam állandóan ki-be szereltem,izzasztottam....de semmi.
Még valami,de ezt én sem igazán értem csak selytem mitől van: áramingadozáskor,vagy kb.1sec-os áramkimaradáskor nem kapcsol ki,hanem áthidalja a szünetet.nagyobb szünetnél behal persze,de akkor is....Vajon ezzel a sok fontos tulajdonsággal rendelkezik-e a többi márkás táp is? 
ENERMAX 
[Szerkesztve]
Érdekes, az enyém egyből lekapcsol pillanatáramszünettől. 

For3ver Enermax
2éve használom a noisetaker 370W os tápom....
imádom... 
Life is Short... Ride Hard!!!
Sziasztok!
Keresek egy Enermax Liberty 400W tulajt aki ki tudná mérni multiméterrel, hogy full terhelés alatt pontosan mekkora feszültséget ad le a 12V-os ága a tápnak. Fontos lenne!
Köszi előre is! 
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Enermax noistaker 600 Watt -> élt 11 hónapot
Garis csere, kaptam egy 620-as liberyt
élt 2 hetet, most ez is meghalt.
Semmi furcsa tápszag, ups-re van kötve, ház oldala nincs rajta.
másik táppal szépen megy.
Kezd elegem lenni az enermax tápokból
Nem lehet hogy az UPS környékén van valami probléma? 
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

én is za ups-re gondolok, de 3-4 hetet ment (garis csere ideje alatt) a gépem egy 400-as macron táppal
most is azzal megy, és semmi baja..
Furcsa
mondjuk a dolog erősen függ a szünetmentestől, mert ha az pl line-intertactive üzemű és/vagy gagyi az egész szünetmentes, akkor valszeg a tápod sohasem kap sinuszos jelet, amire meg érzékeny. az én tápom is érdekes hangot ad akkus üzem esetén. az lenne az optimális, ha oszcilloszkóppal kiméred a szünetmentesből kijövő jelet. az meg nem jelent semmit, ha egy másik táp meg gond nélkül megy, mert ha az a libertyvel szemben passzív pfc-s, akkor nem érzékeny a jelalakra.
#242: nekem 400as lib-em van, de nem tudom leterhelni a jelenlegi konfigommmal. kipróbáltuk 8 vinyóval, meg annyi kártyával, amennyink volt, de azt sem bírtuk elérni, h a vent fordulatszáma megemelkedjen
valszeg jövő hét végére lesz új cucc, akkor majd dobok egy terheléses mérést, ha gondolod
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^
A line intearactive UPS-ek között nagyon sok szinuszos kimenetű van: Nem ezzel függ össze a dolog. Sőt, még Back-UP rendszerű tünetmentesből is van szinuszos.
"Az Antióchiai Szent Kézigránát. Mínár atya az őrizője e kegyes ereklyének"
tudom, ezért írtam ezt is bele: és/vagy gagyi az egész szünetmentes
lehet, h tényleg nincs kapcsolat az ups és a hiba között és csak gyári hibásakat fogott ki mindig, de én azért a szünetmentest is megnézném 
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

eladó enermax noisetaker 370W 
pü ben érdeklődj...
Life is Short... Ride Hard!!!
Hello! Nos én úgy hallottam, hogy a UPS-sel nem értek hozzá csak láttam egy másik topikban, hogy némely aktív PFC-s táp nagyon enm szereti a ''szinuszos UPS-t'' <- lehet szarul írtam le, de most volt szó benne a ''Mien tápot vegyek??'' totyikban... 
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!