Váááá!!!!
Hova kéne annak a GTX-nek 26A ???? Főzni akarsz rajta?
Könyöröm, az 312W !!! Nem eszik annyit az egész gép ...
A lényeg hogy ha tuningot szeretnél vagy sok a 12V-os fogyasztó akkor érdemes olyan tápot venni ami erős 12V-on ... és Ez nem a Chieftek ...
Soxáz wattos tápegység, aztán egy 300-as Enermax többet tud 12V-on ...
Volt itt teszt az oldalon, ami leírta mennyit fogyasztottak a gépek valójában ...
300W-ot egyik konfig sem evett meg ... Hiába a GTX ... Más ... nekem a 6800GT többet eszik mint egy 7800GTX ... mellette winyók, optikai meghajtók, Vízhűtés 12V-os szivattyúval és 4 12cm-es ventivel ... és egy közép nóném ... nem is emléxem a nevére tápegység hajtja ... erőlködés nélkül ... igaz a tuningot nem bírja 
Addig vettem, amíg meg nem veszem a Chromusom utódját, ami sajna nem bírta a kiképzést ... (Ez valszeg egy Liberty lesz
és ezért nem is off a dolog
) és meglepődve tapasztaltam, hogy stabilan megy vele a gép, gond nélkül ... De sajna tuning esetén már kevés ez a táp ... derendesen elgondolkodtam rajta hogy vegyek-e új tápot ...
Szóval ne 689ezer wattos tápra gyúrj, hanem egy olyanra ami a te géped energiaszükségletét kielégíti ... 12V-on erős ... De ez nem 40A-os 12V-ot jelent ...
Csak mielőtt rengeteget kifizetnél a 600-as Enermaxra (Ami ugyan jó táp, de a te gépedből valszeg 2-t is elvinne párhuzamosan
)
Szerk: Hopp ... elgépeltem 
[Szerkesztve]
''Live Fast! Die Young!''

.
. majd belövök 23 fokot és úgy mondok fordulatot saccolt terhléssel. de ki fogom póbálni a régi táp használata mellett csak egy floppy terhlés esetén is, igy elvileg a min fodulatszámot kapom meg. amint megvannak az eredmények, majd megosztom őket 

![;]](/dl/s/v1.gif)