Dr Farkas Ilona akupunktúrás orvos vagyok.
2012. január 17-én egy nehéz rendelési nap után, rögtön a rendelőből családommal színházba mentünk. Mivel haza menni érkezésem nem volt, az orvosi táskám és egy speciális orvosi műszer-gép a csomagtartóban maradt. A gépet csak pár napja kaptam egy olasz cégtől 2 hétre kipróbálásra, tesztelésre. Feladatom, fájdalomcsillapító és egyéb gyógyító homeopátiás hatóanyag bejuttatása a bőrbe a gép segítségével és a hatás tanulmányozása. A módszer forradalmi újdonság lehet a holisztikus gyógyításban! Egy tanulmányt készültem írni a kezelésekből szerzett tapasztalatokra építve.
A Népszínház utcában, a 27-es szám előtt parkoltunk. Előadás után távirányítóval nyitva az ajtót, semmi feltűnő jelenséget nem észlelve, hazamentünk. Csupán másnap reggel realizáltam fájdalmasan, hogy a két táska - az orvosi táskám és a speciális kezelőgép - eltűntek a csomagtartóból!
Az orvosi táskában akupunktúrás tűk, fertőtlenítők olajok és egy különleges lézer készülék volt, ami avatatlan kezekben az egészségre NAGY!!! veszélyt jelenthet, csak különleges kezelésre alkalmas!
A GUNAphoresis gép - EZ AZ ORVOSI MŰSZER NEVE - csak a fent részletezett kezelésre alkalmas, az országban ez az egyetlen készülék.
A orvosi táskámat egy nagy méretű fényképezőgép táskában rendeztem be, ezért fényképezőgépnek gondolhatták.
A speciális gép táskája úgy nézett ki mint egy laptop, ezért annak gondolván vihették el.
Félő, hogy az eltulajdonító ráeszmélve hogy nem jól hasznosítható terméket sikerült szereznie kidobja, vagy avatatlan kezekbe juttatja tovább.
Ha bárki akupuntúrás tűket talál a Nagymező utca környékén kérem értesítsen.
A becsületes visszaszolgáltató magas jutalmat remélhet!
Nagyon várom a visszajelzésüket!
Dr Farkas Ilona
Akupunktúrás orvos, Napi doktor szakértő
Benyovszky orvosi központ
Mobil.:0036-30-350-3225
http://napidoktor.hu/szakerto/57.11060/Dr-Farkas-Ilona
[ Szerkesztve ]