Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HaaS

    addikt

    Bár minden játék ennyi törődést és modot kapna, mint az Oblivion:C!

    Akinek - hozzám hasonlóan - elvette a kedvét az eredeti vanília változat - bár már az első háeszekben is volt róla szó, bevésem megint - mindenképp próbálja ki a OOO v1.33 modot... bámulatos. Van kihívás a játékban!
    Sztori lesz.

    Miután kikerültem a börtönből, azonnal valami mozgó teremtményt kerestem, amivel lehetne tréningezni egy kicsit, hogy összejöjjön néhány 10 increase a szintlépés előtt... meg is láttam egy impet.
    Vaníliásan rákiáltottam, miszerint neki vége van, de futás közben arcbalőtt egy piros lézersugárral, aminek az eredménye lepörkölődött szemöldök és fedezék keresése volt... miközben elrohantam előle, folyamatosan ragasztgatva a szemhéjamat, azon gondolkodtam, hogy micsoda mázli, hogy ilyen gyorsan tudok futni.
    Le is hagytam, büszkén mosolyogtam, zihálva nézegettem a víztükörben az első forradásomat. Nagy hősök leszünk... majd kicsit később:). Nocsak! Rák! Kettő! Előkaptam a fegyvert, ráijesztek, de azonnal visszalépek, hátha ismer valami spéci kungfu rúgást, vagy van nála egy plazmaágyú... semmi. Hmm... elrakom a fegyvert, kell gyúrni az erőre, a H2H nincs benne a major skillek között, kicsit fejlesztjük, hadd legyen meg az 5 erő pont... bemozdulok, benyomok egy sorozatot, fekszik. Másikat is megöklözöm... tátááám! Hámegyez!
    Jól van, nincs nagy gond... irány a bácsi messze északnyugaton, hátha odaadja a király nyakékének az értékét, cserébe a szolgálataimért.
    Félúton a falu felé belebotlok egy ordas farkasba, megbújt a derékig érő paréban... akkorát harap, hogy egyszerre tépi le mindkét karomat, futok előle mint az állat, de hát baromi gyors, hallom ahogy csattog az állkapcsa az Achilles-emtől 5-17 milliméterre. Szóval rohanás... beérek a faluba, töksötét, sehol egy lélek, seggemben a farkas. Egy pillanatra sem szabad megállni, ne állj meg, meg ne állj mondogatom magamban, berohanok a bárányok közé, felugrok az egyik ól tetejire, hátha elterelik a figyelmét de nem... legalább ide már nem tud utánam jönni. Valóban nem... de mi az ott mellette? Jééé egy barna gorilla! Előveszem az íjat, mert kíváncsi vagyok, hogy néz ki egy gorilla farsangkor, ha beöltözik sünnek. Szaporodnak a nyilak rendesen, aztán a sokadik után rájövök, hogy oké most már sün, de nem gorilla volt, mert a tűzgolyók sem hatják meg, regenerálódik. A farkas még mindig ott rohangál. Patthelyzet.
    Nehogymá kifogjon rajtam egy farkas, meg egy regenerálódó gorilla, éppen gondolkozom, mit kéne csinálni, mikor a felkelő nap sugarai megfestik a falu templomának cserepeit... kipattan egy kopasz muksó, elkezd @nyázni, hogy teringettét, donnervetter, karamba... benyit a kiskapun és elkezd tűzgolyókat eregetni magából, közben dől belőle a káromkodás. Én persze röhögök.
    A farkast leszedjük, a trollt nem tudom telibe kapni sehogy sem, a világító koponyájú pap kihátrál, nézegeti, manát gyűjt. Leugrok tetőről, beállok a Megmentő küldötte Megmentőm mellé, hogy akkor most eldőljön: vagy a troll, vagy mi... igen ám... csakhogy a kiskapu valóban kicsi, a troll nem fér át rajta:). Átváltok én is golyószóró üzemmódba, beleengedünk két tárat a tüzes lövedékekből, de a troll túl gyorsan regenerálódik, nem tudjuk lenyomni. Papó megint lihegni kezd, gyűjti a manát.. én is hörpintek egyet... egymásra nézünk, mint Stan és Pan, aztán a troll felé fordulva belenyomunk rövid idő alatt annyi tűzgolyóbist, hogy a görögök is elismerően tapsolnának... kimúlt!
    Szóval már a legelején egyből van egy barátom, király:)!

    Kicsit hosszú lett, bocs:)!

    [ Szerkesztve ]

    "a sárkány is csak ember" - oxox

Új hozzászólás Aktív témák