Le sem fekszel? LOL. Alig várom a 6 órát, hogy végetérjen a műszak aztán fejest ugrok az ágyba.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Hirdetés
Hosszú lesz még ma a csillagászat meg a fantázia előadás, 5 órát szunyálhatok ilyen moziszékben.
[Szerkesztve]
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
Attól félek ez a műszak sosem ér véget. Másfél óra mulva sem. És hetedikén nyelvvizsga. 
Steam: Zamery
Nyelvvizsga gatya. Mindig mondták hogy kemény a rigó utcai mint állat. Hát. Nem. Lélekjelenlét kell hozzá, meg hogy a meglévő tudásod ott és akkor elő tudd halászni. Ja és lehet én ma nem is alszok 
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

MUŁĐER
(PH! addikt)
ezt lehetett látni előre...egy Prescott mit tudott, ha összeadjuk a kettőt kétszer olyan szar lesz..
majd a dual core AMD fog ütni nagyot imho...
Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.
Az intel most viccelődik velünk 
Csak ott van előnye a procinak, ahol 2 procival is el lehet ugyanezt érni. Csúnya csúnya intel. Ez így kicsit bullshit.
KIT-es nyelvvizsga. Ráadásul szakmai. Mindegy majd meglátjuk.

GEIL
(fanatikus tag)
Ejj...de lennék én is ''Íccakás''

(Na sebaj, majd jövő héten......
)
[Szerkesztve]
Nem olyan jó dolog ez hidd el! Alig várom hogy vége legyen. A műszaknak + az éjszakázásnak is. Az előbbinek kb. 2.5 óra múlva lesz vége, az utóbbinak + kb. 10 év múlva. 
- Privát
- 2005-04-06 04:07:04
2 napja megint tudok csatlakozni a Matrix-ra:
''*** Connecting to matrix-hub.no-ip.com...
*** Connected
<[BOT]Morpheus> YnHub version: 1.031 produced by Yoshi and Nev.
<¤¤ Matrix Network ¤¤> Current user count: 2977 after 3:13:06:26 uptime
<¤¤ Matrix Network ¤¤> Current sharesize is: 180.45 TiB''
viszont most néztem megint nem megy kb 1 órája:
''*** Connecting to matrix-hub.no-ip.com...
*** Connection timeout
*** Connecting to matrix-hub.no-ip.com...
*** Connection timeout
*** Connecting to matrix-hub.no-ip.com...
*** Connection timeout''
valaki, tud valamit? vagy esetleg csak karbantartás lenne?
''Ami kocka azt gurítjuk, ami kerek azt visszük'' isten hozott Magyarországon
(#961) Zamery válasza Mr.Skyline (#960) üzenetére
- Privát
- 2005-04-06 04:36:38
Lehet, hogy a Wakeupneo szezett új gépet. Aztán azt is elvitték... 

F-ECT$
(PH! nagyúr)
Probléma: pl ha a control panel/performance/system -re kattintok, akkor nem történik semmi. Ha fel akarok tenni egy progit, akkor rákattintok, elkezdi az installt, majd mindenféle hibaüzi vagy jel nélkül abbahagyja, és a processek közül is eltűnik. Hw hiba is lehetséges, de kb 1% az esélye.
Vírus/féreg?
Akár 20 GB DropBox ingyen - http://db.tt/n8ZgNt4x

F-ECT$
(PH! nagyúr)
UP?
Inkább az előbbi... Online scan?
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

F-ECT$
(PH! nagyúr)
Link?

F-ECT$
(PH! nagyúr)
Bővebben: link
Hirtelen ezt találtam, de ez nem talált semmit 
Egyébként van tűzfalam (nvidia), vírusirtóm (nod32), frissítéseket teszem, spybot, adaware is, és 2 órája volt win reinstall, amikor már jelentkeztek a jelek. Most pl már a Paint se indul.
Nem lehet, hogy inkább vmi féreg? (Bár az mást csinálna...)
Bővebben: link - ha megbízol a Symantecben... De keresek másikat is.
mod: érdekes, hogy így behal a rendszer... Bár főbérlőm is beszedett valamit, nem tudtul kiirtani, és most már nem éri el az Intézőt sem, csak IE-n keresztül... A friss install format c:-vel ment?
[Szerkesztve]
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

F-ECT$
(PH! nagyúr)
Perzse. Format c: a winxp sp2 integrated cd-ről. Persze a d: -n maradhatott valami, de ez a vincsi volt egy másik gépben is pár napig, és azt nem gányolta össze 
[Szerkesztve]

F-ECT$
(PH! nagyúr)
Kidőltél?
Ez a Zsuzsi 
3-kor lefeküdtem, elég volt már aznapra 

overclk
(tag)
Ismét munka, melóhely... Látom néhány embernek lassan eljön az éjszaka 
[Szerkesztve]
Már megint csinálhatod azt a fasza melót, jó neked :/![;]](/dl/s/v1.gif)

overclk
(tag)
Még húsz perc 
[Szerkesztve]

F-ECT$
(PH! nagyúr)
Na meglett a vírus: Ati Tray Tools 
Mit ajánlotok refresh lock-ra ati kártyához?
Refreshlock minden kártyához.
Bwáááhhh, azzal itt is volt szívás... De már megint nVidiám van...
Esmein yóóól mondja, Refreshlock, és megvan a gond oldva.
Még mindig fent vagyok, hát b*ssza meg !.

dannnnn
(senior tag)
engem is itt esz a rossseb. modjuk azoknak jo lehet akik munkahelyről tudnak ph zni pl. de azért én ki nem birnám egész este

jo most mondjuk itt vgayok!!
kicsitalmos kicsit mocskos de magyar 
██ сәгтеук ыекшлу™ ██
Éhes vagyok
Éjjel mindig jó tápos pirosaranyas kiflit eszek. Csípőset, aztán meg sajtot nassolok.
[Szerkesztve]

dannnnn
(senior tag)
én most háztartási kekszet.....
nagyon komoly egy kis nagymama által készített bodzaszörpel.... 
██ сәгтеук ыекшлу™ ██
Ha zavar, menj aludni... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Mondjuk én se vagyok teljseen jól, pénteken be sem voltam lépve PH!-ra, csak hajnalban, és utána csak most éjjel fél négykor keveredtem ide... (pszichológiai supportot adtam egész este, negyed 3-ig... igen, egy nőnek... ráadásul nem is akarok tőle semmit)
[Szerkesztve]
Angoloknak rövid, magyaroknak nagyon nagyon hosszú.
keresek sajtot nasizni.
[Szerkesztve]
Reggel van, megszólaltak a madárkák 
Lassan kezdhetek takarítani, dejó.. alvás helyett pl
Assuming Control
Én a hetediken nem hallom a madarakat 
Még vagy már ébren?
Munkaidő.
Jóéjt mindenkibe.
Én a hatodikon hallom
Érdekes hogy egyel feljebb már nem énekelnek 
Még ébren, holtponton túlmozdulva, kicsit fáradtan, el nem tántorodva a céltól, hogy nem alszom estig. Az még egy álmosságos félórás okosság lesz, legalább 2 kaffé, és ha kitévednék az utcára, szigorúan napszemcsi.
6 körül jön vki megnézni a kérót, remélem tetszeni fog neki, még ha én nem is, a piros nyuszi szemekkel, az asztalt támasztva. 
Assuming Control
Nyahh, én azt hittem, az a projekt már lezárult...
Az ébrenlétről meg annyit, hogy délután, 13-15 óra körül durvább a holtpont
Viszont este meg nem fogod érezni az álmosságot, úgy 11 után
Előtte kellemetlen lesz... (tapasztalat, 44 óra egyben simán volt már...
)
mod: Esmein, jó éjt...
[Szerkesztve]
- Privát
- 2005-04-09 05:00:17

Mista Boller
(kvázi-tag)
Szep jo napot mindenkinek! Hosszu kutatomunka utan sikerult megtalalnom az oldalt, ami mindig, minden korulmenyek kozott kiakasztja a firefoxot. Garantaltan lefagy tole a progi osszes ablaka. Urom az oromben (vagy ahogy mifelenk mondjak: csotany a pite tetejen), hogy minden heten ujra felfedezem es mindig varatlanul er. Csak ~50tab volt nyitva, nagy orom volt ujra megnyitni 14.4-es szelessavval
Szoval lehet linkelgetni haragosoknak: Bővebben: link
Argggh dannnn, a bodzaszorpot ne emlitsd, iszonyuan megkivantam, mindent visz. En helyi specialitast tomok most magamba, rozskenyerbol keszult ketszersultet. Sorhoz verhetetlen.
Ilyen: ![[kép] [kép]](http://www.oreshki.ru/images/catalog/klinskoe/sm/12.jpg)
Tout le monde est une nonne
3-4 nap nekem is megvolt, a végén úgy tuszkoltak ágyba, pont nem voltam álmos, de kicsit lassan ment a beszéd meg a mozgás 
Egyébként teljesen mindegy, hogy aludtam vagy sem, este soha nem vagyok álmos, tényleg csak olyan 11 környékén. De a délután az szép lesz most.
Majd lemegyek a ház elé, leülök egy padra, és nézegetem az embereket. Néha jókat mosolygok egyeseken. Múltkor egy néni vizslatta a postás bicóját, már majdnem bele is nézett a tatyóba, mikor kijött a tulajdonos. Nénike nem látott el a padig a fa alatt, ahol üldögéltem 
Assuming Control

F-ECT$
(PH! nagyúr)
'reggelt 
Most kelsz? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Néztem a MyBlog részt - és megdöbbenve látom, hogy eltűnt Dig_It_All (ha még yóóól emlékszem
) blogja... 

VladimirR
(PH! nagyúr)
eltunt volna? (Bővebben: link)

dannnnn
(senior tag)
mért mi van azzal a bloggal? nem olvasom el... de mi benne a megdöbbentő?
██ сәгтеук ыекшлу™ ██
Bazz, nem lehetek ennyire vak... Aludni kéne lassan... ![[kép] [kép]](http://www.csajozas.hu/forum/smiles/hmm.gif)

F-ECT$
(PH! nagyúr)
Hát lassan kellene (7-8 körül), de még le se feküdtem 

VladimirR
(PH! nagyúr)
es meg a kepet is elszurod ![;]](/dl/s/v1.gif)
Yahh... Pfff... 
Na írtamm a nők nőügyekbe végső elkeseredésemben 
Bwáááhhh... Akkor keseredj el, ha holnap este sem kapsz választ...