Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Éjszakai műszak Archívum I (téma lezárva)

(#951) overclk válasza Esmein (#950) üzenetére

overclk
(tag)

Le sem fekszel? LOL. Alig várom a 6 órát, hogy végetérjen a műszak aztán fejest ugrok az ágyba.

(#952) Esmein válasza overclk (#951) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hosszú lesz még ma a csillagászat meg a fantázia előadás, 5 órát szunyálhatok ilyen moziszékben.

[Szerkesztve]

"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

(#953) Zamery

Zamery
(senior tag)
LOGOUT blog

Attól félek ez a műszak sosem ér véget. Másfél óra mulva sem. És hetedikén nyelvvizsga. :(((

Steam: Zamery

(#954) Esmein válasza Zamery (#953) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nyelvvizsga gatya. Mindig mondták hogy kemény a rigó utcai mint állat. Hát. Nem. Lélekjelenlét kell hozzá, meg hogy a meglévő tudásod ott és akkor elő tudd halászni. Ja és lehet én ma nem is alszok ;)

"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

(#955) MUŁĐER válasza Esmein (#949) üzenetére

MUŁĐER
(PH! addikt)

ezt lehetett látni előre...egy Prescott mit tudott, ha összeadjuk a kettőt kétszer olyan szar lesz..:)

majd a dual core AMD fog ütni nagyot imho...

Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.

(#956) Esmein válasza MUŁĐER (#955) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az intel most viccelődik velünk :D
Csak ott van előnye a procinak, ahol 2 procival is el lehet ugyanezt érni. Csúnya csúnya intel. Ez így kicsit bullshit.

(#957) Zamery válasza Esmein (#954) üzenetére

Zamery
(senior tag)
LOGOUT blog

KIT-es nyelvvizsga. Ráadásul szakmai. Mindegy majd meglátjuk.

(#958) GEIL

GEIL
(fanatikus tag)

Ejj...de lennék én is ''Íccakás'':DD:DD:DD
(Na sebaj, majd jövő héten......:DDD)

[Szerkesztve]

(#959) Zamery válasza GEIL (#958) üzenetére

Zamery
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem olyan jó dolog ez hidd el! Alig várom hogy vége legyen. A műszaknak + az éjszakázásnak is. Az előbbinek kb. 2.5 óra múlva lesz vége, az utóbbinak + kb. 10 év múlva. :(((

(#960) Mr.Skyline

Mr.Skyline
(senior tag)
LOGOUT blog

2 napja megint tudok csatlakozni a Matrix-ra:

''*** Connecting to matrix-hub.no-ip.com...
*** Connected
<[BOT]Morpheus> YnHub version: 1.031 produced by Yoshi and Nev.
<¤¤ Matrix Network ¤¤> Current user count: 2977 after 3:13:06:26 uptime
<¤¤ Matrix Network ¤¤> Current sharesize is: 180.45 TiB''

viszont most néztem megint nem megy kb 1 órája:
''*** Connecting to matrix-hub.no-ip.com...
*** Connection timeout
*** Connecting to matrix-hub.no-ip.com...
*** Connection timeout
*** Connecting to matrix-hub.no-ip.com...
*** Connection timeout''

valaki, tud valamit? vagy esetleg csak karbantartás lenne?:F

''Ami kocka azt gurítjuk, ami kerek azt visszük'' isten hozott Magyarországon

(#961) Zamery válasza Mr.Skyline (#960) üzenetére

Zamery
(senior tag)
LOGOUT blog

Lehet, hogy a Wakeupneo szezett új gépet. Aztán azt is elvitték... :D

(#962) F-ECT$

F-ECT$
(PH! nagyúr)

Probléma: pl ha a control panel/performance/system -re kattintok, akkor nem történik semmi. Ha fel akarok tenni egy progit, akkor rákattintok, elkezdi az installt, majd mindenféle hibaüzi vagy jel nélkül abbahagyja, és a processek közül is eltűnik. Hw hiba is lehetséges, de kb 1% az esélye.

Vírus/féreg?

Akár 20 GB DropBox ingyen - http://db.tt/n8ZgNt4x

(#963) F-ECT$

F-ECT$
(PH! nagyúr)

UP?

(#964) Wolverine válasza F-ECT$ (#963) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Inkább az előbbi... Online scan?

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#965) F-ECT$ válasza Wolverine (#964) üzenetére

F-ECT$
(PH! nagyúr)

Link?

(#966) F-ECT$ válasza Wolverine (#964) üzenetére

F-ECT$
(PH! nagyúr)

Bővebben: link
Hirtelen ezt találtam, de ez nem talált semmit :U

Egyébként van tűzfalam (nvidia), vírusirtóm (nod32), frissítéseket teszem, spybot, adaware is, és 2 órája volt win reinstall, amikor már jelentkeztek a jelek. Most pl már a Paint se indul.

Nem lehet, hogy inkább vmi féreg? (Bár az mást csinálna...)

(#967) Wolverine válasza F-ECT$ (#965) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Bővebben: link - ha megbízol a Symantecben... De keresek másikat is.

mod: érdekes, hogy így behal a rendszer... Bár főbérlőm is beszedett valamit, nem tudtul kiirtani, és most már nem éri el az Intézőt sem, csak IE-n keresztül... A friss install format c:-vel ment?

[Szerkesztve]

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#968) F-ECT$ válasza Wolverine (#967) üzenetére

F-ECT$
(PH! nagyúr)

Perzse. Format c: a winxp sp2 integrated cd-ről. Persze a d: -n maradhatott valami, de ez a vincsi volt egy másik gépben is pár napig, és azt nem gányolta össze :U

[Szerkesztve]

(#969) F-ECT$ válasza Wolverine (#967) üzenetére

F-ECT$
(PH! nagyúr)

Kidőltél?

(#970) Esmein

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez a Zsuzsi :)

(#971) Wolverine válasza F-ECT$ (#969) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

3-kor lefeküdtem, elég volt már aznapra :DDD

(#972) overclk

overclk
(tag)

Ismét munka, melóhely... Látom néhány embernek lassan eljön az éjszaka :U

[Szerkesztve]

(#973) Esmein válasza overclk (#972) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Már megint csinálhatod azt a fasza melót, jó neked :/
;]

(#974) overclk válasza Esmein (#973) üzenetére

overclk
(tag)

Még húsz perc :)

[Szerkesztve]

(#975) F-ECT$ válasza Wolverine (#971) üzenetére

F-ECT$
(PH! nagyúr)

Na meglett a vírus: Ati Tray Tools :U
Mit ajánlotok refresh lock-ra ati kártyához?

(#976) Esmein válasza F-ECT$ (#975) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Refreshlock minden kártyához.

(#977) Wolverine válasza F-ECT$ (#975) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Bwáááhhh, azzal itt is volt szívás... De már megint nVidiám van... :DDD Esmein yóóól mondja, Refreshlock, és megvan a gond oldva.

(#978) Esmein válasza Wolverine (#977) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Még mindig fent vagyok, hát b*ssza meg !.

(#979) dannnnn válasza Esmein (#978) üzenetére

dannnnn
(senior tag)

engem is itt esz a rossseb. modjuk azoknak jo lehet akik munkahelyről tudnak ph zni pl. de azért én ki nem birnám egész este:DDD:DDD:DDD
jo most mondjuk itt vgayok!! :) kicsitalmos kicsit mocskos de magyar :D

██ сәгтеук ыекшлу™ ██

(#980) Esmein válasza dannnnn (#979) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Éhes vagyok
Éjjel mindig jó tápos pirosaranyas kiflit eszek. Csípőset, aztán meg sajtot nassolok.

[Szerkesztve]

(#981) dannnnn válasza Esmein (#980) üzenetére

dannnnn
(senior tag)

:C én most háztartási kekszet..... :D nagyon komoly egy kis nagymama által készített bodzaszörpel.... :)

██ сәгтеук ыекшлу™ ██

(#982) Wolverine válasza Esmein (#978) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha zavar, menj aludni... ;]

Mondjuk én se vagyok teljseen jól, pénteken be sem voltam lépve PH!-ra, csak hajnalban, és utána csak most éjjel fél négykor keveredtem ide... (pszichológiai supportot adtam egész este, negyed 3-ig... igen, egy nőnek... ráadásul nem is akarok tőle semmit)

[Szerkesztve]

(#983) Esmein válasza Wolverine (#982) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Angoloknak rövid, magyaroknak nagyon nagyon hosszú.
keresek sajtot nasizni.

[Szerkesztve]

(#984) Kidus

Kidus
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Reggel van, megszólaltak a madárkák :)
Lassan kezdhetek takarítani, dejó.. alvás helyett pl

Assuming Control

(#985) Wolverine válasza Kidus (#984) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én a hetediken nem hallom a madarakat :DDD

Még vagy már ébren?

(#986) Esmein válasza Esmein (#983) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Munkaidő.

Jóéjt mindenkibe.

(#987) Kidus válasza Wolverine (#985) üzenetére

Kidus
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Én a hatodikon hallom :) Érdekes hogy egyel feljebb már nem énekelnek ;)

Még ébren, holtponton túlmozdulva, kicsit fáradtan, el nem tántorodva a céltól, hogy nem alszom estig. Az még egy álmosságos félórás okosság lesz, legalább 2 kaffé, és ha kitévednék az utcára, szigorúan napszemcsi.

6 körül jön vki megnézni a kérót, remélem tetszeni fog neki, még ha én nem is, a piros nyuszi szemekkel, az asztalt támasztva. :)

Assuming Control

(#988) Wolverine válasza Kidus (#987) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nyahh, én azt hittem, az a projekt már lezárult...

Az ébrenlétről meg annyit, hogy délután, 13-15 óra körül durvább a holtpont ;) Viszont este meg nem fogod érezni az álmosságot, úgy 11 után :DDD Előtte kellemetlen lesz... (tapasztalat, 44 óra egyben simán volt már... :U)

mod: Esmein, jó éjt...

[Szerkesztve]

(#989) Mista Boller

Mista Boller
(kvázi-tag)

Szep jo napot mindenkinek! Hosszu kutatomunka utan sikerult megtalalnom az oldalt, ami mindig, minden korulmenyek kozott kiakasztja a firefoxot. Garantaltan lefagy tole a progi osszes ablaka. Urom az oromben (vagy ahogy mifelenk mondjak: csotany a pite tetejen), hogy minden heten ujra felfedezem es mindig varatlanul er. Csak ~50tab volt nyitva, nagy orom volt ujra megnyitni 14.4-es szelessavval:DDD Szoval lehet linkelgetni haragosoknak: Bővebben: link
Argggh dannnn, a bodzaszorpot ne emlitsd, iszonyuan megkivantam, mindent visz. En helyi specialitast tomok most magamba, rozskenyerbol keszult ketszersultet. Sorhoz verhetetlen.
Ilyen: [kép]

Tout le monde est une nonne

(#990) Kidus válasza Wolverine (#988) üzenetére

Kidus
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

3-4 nap nekem is megvolt, a végén úgy tuszkoltak ágyba, pont nem voltam álmos, de kicsit lassan ment a beszéd meg a mozgás :)

Egyébként teljesen mindegy, hogy aludtam vagy sem, este soha nem vagyok álmos, tényleg csak olyan 11 környékén. De a délután az szép lesz most.
Majd lemegyek a ház elé, leülök egy padra, és nézegetem az embereket. Néha jókat mosolygok egyeseken. Múltkor egy néni vizslatta a postás bicóját, már majdnem bele is nézett a tatyóba, mikor kijött a tulajdonos. Nénike nem látott el a padig a fa alatt, ahol üldögéltem :)

Assuming Control

(#991) F-ECT$

F-ECT$
(PH! nagyúr)

'reggelt :)

(#992) Wolverine válasza F-ECT$ (#991) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Most kelsz? ;]

Néztem a MyBlog részt - és megdöbbenve látom, hogy eltűnt Dig_It_All (ha még yóóól emlékszem :B) blogja... :(((

(#993) VladimirR válasza Wolverine (#992) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

eltunt volna? (Bővebben: link)

(#994) dannnnn válasza Wolverine (#992) üzenetére

dannnnn
(senior tag)

mért mi van azzal a bloggal? nem olvasom el... de mi benne a megdöbbentő?

██ сәгтеук ыекшлу™ ██

(#995) Wolverine válasza VladimirR (#993) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Bazz, nem lehetek ennyire vak... Aludni kéne lassan... [kép]

(#996) F-ECT$ válasza Wolverine (#992) üzenetére

F-ECT$
(PH! nagyúr)

Hát lassan kellene (7-8 körül), de még le se feküdtem :U

(#997) VladimirR válasza Wolverine (#995) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

es meg a kepet is elszurod ;]

(#998) Wolverine válasza VladimirR (#997) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Yahh... Pfff... :DDD

(#999) Esmein

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na írtamm a nők nőügyekbe végső elkeseredésemben ;)

(#1000) Wolverine válasza Esmein (#999) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Bwáááhhh... Akkor keseredj el, ha holnap este sem kapsz választ... ;)

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Éjszakai műszak Archívum I (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.