Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Éjszakai műszak Archívum I (téma lezárva)

(#901) TrollBalint válasza Esmein (#900) üzenetére

TrollBalint
(őstag)

:o
:DDD

Két IBM PC/XT/AT/... beszélget: - Tudtad, hogy mi kompatibilesek vagyunk? - Heeeeeeee.... ?????

(#902) Viktor77 válasza tildy (#899) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Az oldaladon Jam-Master J-ről kétszer van ugyanaz a kép.

Bazinga!

(#903) Esmein

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

És az én képem még mindig a Tesco reklámos. Tildy nagyasszony esdekelve könyörgöm, hogy légyszives a másik képet közöld rólam, köszönöm szépen :)

"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

(#904) TrollBalint válasza Esmein (#903) üzenetére

TrollBalint
(őstag)

Erről jut eszembe!!!
Tildy, hova tegyem a képet, amit szerteném, hogy az oldaladon kint láthassam? :)

Két IBM PC/XT/AT/... beszélget: - Tudtad, hogy mi kompatibilesek vagyunk? - Heeeeeeee.... ?????

(#905) TrollBalint

TrollBalint
(őstag)

Hát ezek szerint elaludt mindenki...:(
Tildy barátja befejezte a programozást, Esmeint utolérte a VBK végzete... :)

(#906) Esmein válasza TrollBalint (#905) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nonono ;)

"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

(#907) TrollBalint válasza Esmein (#906) üzenetére

TrollBalint
(őstag)

Látom te nyertél :)

(#908) Esmein válasza TrollBalint (#907) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én hát, viszont kezdek álmos lenni és ez mindentől független, mégiscsak hajnali 3 van :D Szundítanék egyet mert ma egész össze vissza aludtam. Na csóközön und good bye.

(#909) TrollBalint válasza Esmein (#908) üzenetére

TrollBalint
(őstag)

Hála égnek én is lassan kezdek álmos lenni. Egész eddig nem birtam volna elaludni még ha akartam volna se :)

(#910) -Jackson- válasza TrollBalint (#909) üzenetére

-Jackson-
(őstag)

énis kezdek álmos lenni, de 7-ig tart a munkaidő:(. na mindegy azér pihenek egy kicsit;]

الله أكبر | [J][A][K] [10][Q]

(#911) TrollBalint válasza -Jackson- (#910) üzenetére

TrollBalint
(őstag)

Mit akarsz az már csak 3 és fél óra :)

(#912) Loretto válasza -Jackson- (#910) üzenetére

Loretto
(MODERÁTOR)

Meló? Részvétem... :)

Soirée...

(#913) Gambit

Gambit
(őstag)

Ehhe, számtech házim az utolsókat rúgja! :D

''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford

(#914) TrollBalint válasza Loretto (#912) üzenetére

TrollBalint
(őstag)

nah, már azt hittem nem is jösz ide:)

(#915) Esmein

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mindjárt megyek a tiszába ugrom ...

(#916) TrollBalint válasza Esmein (#915) üzenetére

TrollBalint
(őstag)

Azt hittem már rég húzod a lóbőrt :)
Én viszont tényleg elmegyek lefekszem, egyre gyorsabban vagyok álmos. már alig tudok olvasni is...

(#917) Esmein válasza TrollBalint (#916) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

.....

(#918) -Jackson- válasza Loretto (#912) üzenetére

-Jackson-
(őstag)

köszi:)
és még mindig:(:D

الله أكبر | [J][A][K] [10][Q]

(#919) tildy válasza Viktor77 (#902) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

viktor77 kosz.
esmein: melyik kep?
Trollbalint: weboldalam(adatlap)-fotogaleria, media elkuldese.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#920) Wolverine

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Meglepően hamar kidőlök ma... :( Jó éjt az ébrenlevőknek.

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#921) Esmein válasza Wolverine (#920) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Inkább jóéjt a fekvőknek :)
Hmm... Nekem is lassan fekudnom kellene, meg nyitvatartas alatt el kellene mennem az üvegeshez.

(#922) Esmein válasza tildy (#919) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Bővebben: link

(#923) F-ECT$

F-ECT$
(PH! nagyúr)

Alaplaprongálós jó estét kívánok minden kedves éjszakázónak :)

Akár 20 GB DropBox ingyen - http://db.tt/n8ZgNt4x

(#924) Wolverine válasza F-ECT$ (#923) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Olyat neked, én nem rongálom szegény Albatront :DDD

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#925) F-ECT$ válasza Wolverine (#924) üzenetére

F-ECT$
(PH! nagyúr)

Legalább egyszer rúgj ki a hámból, és találd el vele :)

Akár 20 GB DropBox ingyen - http://db.tt/n8ZgNt4x

(#926) Esmein

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Halihó éjszakázók.
F-ECT$ Ugyan meséld már el mit vétett szegény deszkák ?

[Szerkesztve]

(#927) Wolverine válasza Esmein (#926) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az aktív tagok listáját elnézve ma éjjel ezt nem tudjuk már meg :U

(#928) Esmein válasza Wolverine (#927) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Akkor fákk :D
Megyek megetetem a rákom :)

(#929) VladimirR válasza Wolverine (#927) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

(#930) Esmein válasza VladimirR (#929) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

No de hogyan ?:D

(#931) Wolverine válasza VladimirR (#929) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

;] Te vagy a keresőrobot, nem én... :DDD

(#932) tildy

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem találom a hackeres topikot.
Ericsson.
VladimirR ötlet?
Esmein:kicsréltem az ''ábrázatod'' az oldalamon.

[Szerkesztve]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#933) VladimirR válasza tildy (#932) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

ha arra a topic-ra gondol, amit Argesszor1 nyitott, akkor a hiba nem az On keszulekeben van ;]

(#934) tildy válasza VladimirR (#933) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:O:O:O:O
Azt hittem értelmes társalgásba ment át a beszélgetés...Ezek szerint nem.

(#935) VladimirR válasza tildy (#934) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

ha gondolod nyiss neki topic-ot, s tereld ertelmes mederbe, de annak nem ez volt a celja
tudod, a szokasos, ''minden_ami_magyar_az_szar_csakugy_mint_ti_magyarok''

(#936) Esmein válasza tildy (#932) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Köszönöm szépen Tildy :D

Durva ez a 2200+-os sempron...
9*220-on mint a vihar.

[Szerkesztve]

(#937) overclk

overclk
(tag)

03:15-kor nem kevesebb, mint 67 aktív tag... Nem akarja valaki elvállalni az éjszakai műszakjaimat? :U Jól bírjátok az éjszakázást. Persze nyílván vannak páran, akik az éjszakai műszak gyönyöreit élvezik, akárcsak jómagam. :(

[Szerkesztve]

(#938) Esmein válasza overclk (#937) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mennyiért milyen meló hol alszok nappal stb ;)

(#939) overclk válasza Esmein (#938) üzenetére

overclk
(tag)

..Hát ~ 100k a havi pénz, informatikai melóról van szó. (szerverek, folyamatok felügyelése) Szvsz elfogadható lenne a pénz, ha nem lenne az éjszaka.. Ha rajtam múlna éjszakai műszakért alaból + 300% -ot kapna mindenki...

(#940) Esmein válasza overclk (#939) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én simán csinálnám :)

(#941) overclk válasza Esmein (#940) üzenetére

overclk
(tag)

Nem voltak kétségeim :DDD

(#942) Esmein válasza overclk (#941) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Csak rám nem bíznak ilyesmit :)
Éjszakai műszak számtech szervízben, ha létezne ilyen király lenne :)

(#943) Esmein

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egy rakás emebr van még a fórumon de ide nem ír senki milyen tánc ez ?:D

(#944) Wolverine válasza Esmein (#943) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ne morogj, keress magadnak hasznos olvasnivaló, hogy bírd ébren ;] Én viszont megyek aludni :DDD

(#945) Esmein válasza Wolverine (#944) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem mész te sehova :D

(#946) Esmein válasza Wolverine (#944) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ne rejtőzködj, látom hogy aktív vagy ;)

(#947) Wolverine válasza Esmein (#946) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Találtam még egy érdekes hírt, de most már eltűnök ;] Sok sikert a dokihoz... ;]

(#948) MUŁĐER

MUŁĐER
(PH! addikt)

na fölébredtem..nincs kedvem tovább aludni

Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.

(#949) Esmein válasza Wolverine (#947) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én is találtam egyet. Ez az intel pentium 840 ( dualcore prescott 2*3.2ghz 2*1mb l2) akkora egy sz*rkupac architektúra ügyileg mint az állat. Két prescott magot egymás mellé vágtak azt csá. Elmagyarázom öreganyámnak mi az a pentium, megcsinálja félézzel meg egy tepsivel. A másik, az intel stock coolerrel amit adnak hozzá bios - idleben felment !!! 66 !!! fokig. Ez egy nagy sz*rság. Vízhűtéssel volt idle 4x fokos. Ne szórakázzunk már.

(#950) Esmein válasza MUŁĐER (#948) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

De jó neked :D Én ma le se fexem.

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Éjszakai műszak Archívum I (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.