Argh... Ilyen selejtet... 
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)
(#851) Wolverine válasza Mista Boller (#849) üzenetére
Argh... Ilyen selejtet... 
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)
Nézd már meg a legszebb nő topic végét légyolykedves 
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
(#853) Mista Boller válasza Esmein (#850) üzenetére

En nem egeszen szegedi (6800 mond valamit?
), de szogedi fohadiszallasom ott van a kolidtol nem messze, ha jol tudom. Rokusi krt;)
Wolverine: Na igen, ilyenek is vannak, de meg ezzel egyutt is Kijev sokkal biztonsagosabb hely, mint Bp. mondjuk. Szivesen bevertem volna neki egyet.
[Szerkesztve]
Tout le monde est une nonne
(#854) Esmein válasza Mista Boller (#853) üzenetére
Rókusi körút 
Elég közel van hozzánk ja. 6800 hmm...Hódmezővásárhely, az sincs messze, ott is lakik volt oszttársam 
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
Megtörtént... Mi a kérdés?
(#856) Mista Boller válasza Esmein (#854) üzenetére

Ehh, az a varos az Univerzum anusza... Nagyon nem vagyom oda vissza
Tout le monde est une nonne
Semmi, csak azt akartam láss szépet 
Elárulhatom, normális esetben nem olvasom azt a topicot... 
Én se, csak most linkeltem bele, mert találtam egy tündért 
A büd*s k*rva anyját ennek a sz*met köcsög sz*rnak vazzeg... Adrenalin megvolt mára. B*szdmeg.
Én kérek elnézést. Csak voltam olyan hülye hogy megnéztem egy flash animot, a szokásos előugranak véres szarok miközben kurvára figyelsz.

Link?
Akár 20 GB DropBox ingyen - http://db.tt/n8ZgNt4x

Egy ideje tudom, hogy már eleve gyanús ha egy képen jópár másodpercig nem történik semmi. 
Bazinga!

Én egyszer szívtam be, de akkor nagyon.
Azóta ha valaki ad egy linket, hogy nézd meg nagyon jó stb., akkor lerakom a fejhallgatót, kikapcsolom a hangfalakat, felkészülök a legrosszabbra és minden normálisnak tűnik, akkor füles vissza.... 

nézmá', hogy feltört vki!
mióta vagy mod?
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

Pontos időpontot fogok mondani.
Március 29.-e, 22:52 óta. 
Bazinga!

Már ''rég''
Nem alszotok? 
Soirée...

De! 
Bazinga!
NSFW !!!
Bővebben: link

grats! 
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!
(#871) TrollBalint válasza Esmein (#869) üzenetére

azt a ...
még jó, hogy nem tudtam angolul és fogalmam sem volt, hogy mi az istent kell nézni 
Aztán mikor jött a dal... mondom mi a istent kell itt csinálni?
hallgatom, meg fülelek mint az állat, aztán...
Két IBM PC/XT/AT/... beszélget: - Tudtad, hogy mi kompatibilesek vagyunk? - Heeeeeeee.... ?????
(#872) Esmein válasza TrollBalint (#871) üzenetére
Mintha mondtam volna, hogy Not Safe For Work !!!
[Szerkesztve]
(#873) TrollBalint válasza Esmein (#872) üzenetére

Ráadásul elég hasonló hangjai vannak az icq-mnak is... már attól is kezdek parázni...
Két IBM PC/XT/AT/... beszélget: - Tudtad, hogy mi kompatibilesek vagyunk? - Heeeeeeee.... ?????
(#874) Esmein válasza TrollBalint (#873) üzenetére
Én ezt bmeg hajnali 5-kor néztem meg majdnem felordítottam, pedig tudtam hogy meg leszek szivatva aztán elült a gyanú...
[Szerkesztve]
(#875) TrollBalint válasza Esmein (#874) üzenetére

Akárhányszor mutatnak nekem ilyet, én mindig megszivom 
És mindig olyankor, mikor egyedül vagyok 
(#876) Esmein válasza TrollBalint (#873) üzenetére
Kis nyugtató :
Ezt garantálom hogy nem ilyen képedbeugrálós 
(#877) TrollBalint válasza Esmein (#876) üzenetére

elég jó, de mikor van ennek vége???
megnéztem vagy 3x...
még az előzőhőz: nekem az a NFSW nem esett le... de amúgy sem mondott volna sokat![;]](/dl/s/v1.gif)
(#878) Esmein válasza TrollBalint (#877) üzenetére
NSFW: Nem biztonságos munkahelyre, magyarul ne nézd meg ha szívproblémáid vannak 
Nincs vége, de nekem nagyon bejön 
Jameg korábban baszdmegoltam egy sort F-ECT$-nek linkeltem be 
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
(#879) TrollBalint válasza Esmein (#878) üzenetére

azt láttam és értettem is egyből, hogy miért 
(#880) Esmein válasza TrollBalint (#879) üzenetére
Képzeld el hajnali 5-kor full kómásan csontig csavart fülessel...
(#881) TrollBalint válasza Esmein (#880) üzenetére

el tudom képzelni... Többek között ezért volt az, hogy nem használok fejhallgatot ilyen eseményekre.
értsd: ilyen meglepi ami nem tudom mi, valamint alien vs. predator szerü játékok...

mi van emberek? álmatlanság? 
jaja
este meg mehetek dolgozni
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Lásd linkek följebb...
Nem, nem álmatlanság, csak benyomtam 2 sört meg 3 vbk-t csúnya róka lenne ha most elfeküdnék aludni.
3:2-eseket ofkorsz.
[Szerkesztve]
(#885) TrollBalint válasza anulu (#882) üzenetére

Én készülök lefekedni, csak szokásom ránézni a PH!-ra, hogy megvan-e még, és néha itt ragadok 
(#886) TrollBalint válasza Esmein (#884) üzenetére

3 vörös 2 fehér, vagy 3 fehér 2 vörös? 
most látom irtad, hgoy vbk
igy már nem is olyan jó poén 
[Szerkesztve]

Ahellyet, hogy tanulnál, inkább iszol?
A példa minidg erősebb az utasításnál
(#888) TrollBalint válasza tildy (#883) üzenetére

dolgozni mész, vagy közben aktivan fogsz PH-zni? ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#889) tildy válasza TrollBalint (#888) üzenetére
De g.ci vagy![;]](/dl/s/v1.gif)
hat nem tom.havi zaras van, szal...majd meglatjuk.A pentek az eleg mozgalmas volt, kicsit lealltak a klimak a szerverszobaban
De megoldottak a sracok.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

részvét 
[Szerkesztve]

na látod. ha már úgysem fexel le, nyomj be még 1-2-t! 
O sajnos ugy tunik ez kethetente igy lesz.De hala egnek egy nap jar cserebe szabiba.
Vegulis egesz jo a munkahely, csak sz.r ez a vagy korankeles, vagy ejfel utan egyedul ejszakaihazabuszozas.
(#893) TrollBalint válasza tildy (#889) üzenetére

mi vagy te, hogy havonta zársz pénztárat? (nekem valami pénztáros szakma ugrik be...
)
szerk.: de ha jól sejtem akkor PH!-zni (is) fogsz ![;]](/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]

éjfél után nekem esélytelen a hazajutás. pontosabban leht, csak óránként jár az éjzakai, és a végállomástól stabil 15perc gyaloglás a ~tök sötétben.
úgyhogy olyankor általában lecampelek vki ismerősömnél a város valamly pontján, ahova el tudok jutni, és sacc/kb esélyes, h nem zavar el a p*csába 
(#895) tildy válasza TrollBalint (#893) üzenetére
Helpdeskes. De a mindenfele zarasokat mi csinaljuk. Illetve egy program
egyebet nem mondhatok, kerem kapcsolja ki.
anulu:hala egnek moriczig gyalog kb ket megallot kell setalnom, onnet meg jon a 6E 10 percenkent, blahatol meg orsig a 78e szinten 10 percenkent. orstol gzalog kb 7 percre lakom
[Szerkesztve]
(#896) TrollBalint válasza tildy (#895) üzenetére

irtam még pár sort az előző hsz-hoz.
De ha helpdeskes vagy (mintha rémlene, hogy már mondtad volna...) akkor már biztos vagyok benne, hogy PH!-zni fogsz
főleg, ha a program megcsinálja.
Csak elinditod, aztán hátradőlsz és PH! ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#897) tildy válasza TrollBalint (#896) üzenetére
Hat azert figyelni kell nehogy felrenyomjak, mert akkor lehet lerugjak a fejem
Ja nem veszes egyebkent. Remelem kapok majd kesobb mas feladatot is...
upsz multkor benn volt rendszergazdi jol le is buktam, huginak akartam epp megnezni muxik e a webmsn , azt 10 masodpercen belul szolt a srac, hogy mesengerezunk, mesengerezunk?
Szal csak ugy ovatosan...
[Szerkesztve]
(#898) TrollBalint válasza tildy (#897) üzenetére

és most is ott vagy? ha nem, akkor miért vagy fent, ahelyett hogy pihennél és holnap újult erővel pihenhetnél, hogy éjjel ne legyél álmos
(#899) tildy válasza TrollBalint (#898) üzenetére
Nem , most nem dolgozom.
De mivel a parom itt nyomja mellettem az ipart (gyk. screensavert ir) , ezert en sem alszom.