Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Éjszakai műszak Archívum I (téma lezárva)

(#851) Wolverine válasza Mista Boller (#849) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Argh... Ilyen selejtet... :(

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#852) Esmein válasza Wolverine (#851) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nézd már meg a legszebb nő topic végét légyolykedves :D

"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

(#853) Mista Boller válasza Esmein (#850) üzenetére

Mista Boller
(kvázi-tag)

En nem egeszen szegedi (6800 mond valamit?:) ), de szogedi fohadiszallasom ott van a kolidtol nem messze, ha jol tudom. Rokusi krt;)
Wolverine: Na igen, ilyenek is vannak, de meg ezzel egyutt is Kijev sokkal biztonsagosabb hely, mint Bp. mondjuk. Szivesen bevertem volna neki egyet.

[Szerkesztve]

Tout le monde est une nonne

(#854) Esmein válasza Mista Boller (#853) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Rókusi körút :)
Elég közel van hozzánk ja. 6800 hmm...Hódmezővásárhely, az sincs messze, ott is lakik volt oszttársam :)

"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

(#855) Wolverine válasza Esmein (#852) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Megtörtént... Mi a kérdés?

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#856) Mista Boller válasza Esmein (#854) üzenetére

Mista Boller
(kvázi-tag)

Ehh, az a varos az Univerzum anusza... Nagyon nem vagyom oda vissza;)

Tout le monde est une nonne

(#857) Esmein válasza Wolverine (#855) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Semmi, csak azt akartam láss szépet :D

(#858) Wolverine válasza Esmein (#857) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

[kép] Elárulhatom, normális esetben nem olvasom azt a topicot... :)

(#859) Esmein válasza Wolverine (#858) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én se, csak most linkeltem bele, mert találtam egy tündért :D

(#860) Esmein

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A büd*s k*rva anyját ennek a sz*met köcsög sz*rnak vazzeg... Adrenalin megvolt mára. B*szdmeg.

(#861) Esmein válasza Esmein (#860) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én kérek elnézést. Csak voltam olyan hülye hogy megnéztem egy flash animot, a szokásos előugranak véres szarok miközben kurvára figyelsz.

(#862) F-ECT$ válasza Esmein (#861) üzenetére

F-ECT$
(PH! nagyúr)

Link?

Akár 20 GB DropBox ingyen - http://db.tt/n8ZgNt4x

(#863) Viktor77 válasza Esmein (#861) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Egy ideje tudom, hogy már eleve gyanús ha egy képen jópár másodpercig nem történik semmi. :D

Bazinga!

(#864) MarKoo válasza Esmein (#861) üzenetére

MarKoo
(VIP)

Én egyszer szívtam be, de akkor nagyon. ;] Azóta ha valaki ad egy linket, hogy nézd meg nagyon jó stb., akkor lerakom a fejhallgatót, kikapcsolom a hangfalakat, felkészülök a legrosszabbra és minden normálisnak tűnik, akkor füles vissza.... :DD

(#865) anulu válasza Viktor77 (#863) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

nézmá', hogy feltört vki! :C mióta vagy mod?

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#866) Viktor77 válasza anulu (#865) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Pontos időpontot fogok mondani.

Március 29.-e, 22:52 óta. :D

Bazinga!

(#867) Loretto válasza anulu (#865) üzenetére

Loretto
(MODERÁTOR)

Már ''rég'' :) Nem alszotok? :DDD

Soirée...

(#868) Viktor77 válasza Loretto (#867) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

De! :D

Bazinga!

(#869) Esmein válasza F-ECT$ (#862) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

NSFW !!!
Bővebben: link

(#870) anulu válasza Viktor77 (#866) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

:D grats! :)

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#871) TrollBalint válasza Esmein (#869) üzenetére

TrollBalint
(őstag)

azt a ...
még jó, hogy nem tudtam angolul és fogalmam sem volt, hogy mi az istent kell nézni :)
Aztán mikor jött a dal... mondom mi a istent kell itt csinálni?:F hallgatom, meg fülelek mint az állat, aztán...:U

Két IBM PC/XT/AT/... beszélget: - Tudtad, hogy mi kompatibilesek vagyunk? - Heeeeeeee.... ?????

(#872) Esmein válasza TrollBalint (#871) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mintha mondtam volna, hogy Not Safe For Work !!!

[Szerkesztve]

(#873) TrollBalint válasza Esmein (#872) üzenetére

TrollBalint
(őstag)

:D
Ráadásul elég hasonló hangjai vannak az icq-mnak is... már attól is kezdek parázni...:)

Két IBM PC/XT/AT/... beszélget: - Tudtad, hogy mi kompatibilesek vagyunk? - Heeeeeeee.... ?????

(#874) Esmein válasza TrollBalint (#873) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én ezt bmeg hajnali 5-kor néztem meg majdnem felordítottam, pedig tudtam hogy meg leszek szivatva aztán elült a gyanú...

[Szerkesztve]

(#875) TrollBalint válasza Esmein (#874) üzenetére

TrollBalint
(őstag)

Akárhányszor mutatnak nekem ilyet, én mindig megszivom :(
És mindig olyankor, mikor egyedül vagyok :(

(#876) Esmein válasza TrollBalint (#873) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kis nyugtató :
Ezt garantálom hogy nem ilyen képedbeugrálós :)

(#877) TrollBalint válasza Esmein (#876) üzenetére

TrollBalint
(őstag)

elég jó, de mikor van ennek vége???:U
megnéztem vagy 3x...

még az előzőhőz: nekem az a NFSW nem esett le... de amúgy sem mondott volna sokat;]

(#878) Esmein válasza TrollBalint (#877) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

NSFW: Nem biztonságos munkahelyre, magyarul ne nézd meg ha szívproblémáid vannak :D

Nincs vége, de nekem nagyon bejön :)

Jameg korábban baszdmegoltam egy sort F-ECT$-nek linkeltem be :D

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#879) TrollBalint válasza Esmein (#878) üzenetére

TrollBalint
(őstag)

azt láttam és értettem is egyből, hogy miért :DD

(#880) Esmein válasza TrollBalint (#879) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Képzeld el hajnali 5-kor full kómásan csontig csavart fülessel...

(#881) TrollBalint válasza Esmein (#880) üzenetére

TrollBalint
(őstag)

el tudom képzelni... Többek között ezért volt az, hogy nem használok fejhallgatot ilyen eseményekre.
értsd: ilyen meglepi ami nem tudom mi, valamint alien vs. predator szerü játékok...:)

(#882) anulu

anulu
(PH! nagyúr)

mi van emberek? álmatlanság? :DDD

(#883) tildy válasza anulu (#882) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

jaja
este meg mehetek dolgozni:O

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#884) Esmein válasza anulu (#882) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Lásd linkek följebb...
Nem, nem álmatlanság, csak benyomtam 2 sört meg 3 vbk-t csúnya róka lenne ha most elfeküdnék aludni.
3:2-eseket ofkorsz.

[Szerkesztve]

(#885) TrollBalint válasza anulu (#882) üzenetére

TrollBalint
(őstag)

Én készülök lefekedni, csak szokásom ránézni a PH!-ra, hogy megvan-e még, és néha itt ragadok :)

(#886) TrollBalint válasza Esmein (#884) üzenetére

TrollBalint
(őstag)

3 vörös 2 fehér, vagy 3 fehér 2 vörös? :)
most látom irtad, hgoy vbk :( igy már nem is olyan jó poén :(

[Szerkesztve]

(#887) Sihto_ válasza Esmein (#884) üzenetére

Sihto_
(tag)

Ahellyet, hogy tanulnál, inkább iszol?

A példa minidg erősebb az utasításnál

(#888) TrollBalint válasza tildy (#883) üzenetére

TrollBalint
(őstag)

dolgozni mész, vagy közben aktivan fogsz PH-zni? ;]

(#889) tildy válasza TrollBalint (#888) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

De g.ci vagy;]
hat nem tom.havi zaras van, szal...majd meglatjuk.A pentek az eleg mozgalmas volt, kicsit lealltak a klimak a szerverszobaban:Y
De megoldottak a sracok.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#890) anulu válasza tildy (#883) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

részvét ;)

[Szerkesztve]

(#891) anulu válasza Esmein (#884) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

na látod. ha már úgysem fexel le, nyomj be még 1-2-t! :D

(#892) tildy válasza anulu (#890) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

O sajnos ugy tunik ez kethetente igy lesz.De hala egnek egy nap jar cserebe szabiba.
Vegulis egesz jo a munkahely, csak sz.r ez a vagy korankeles, vagy ejfel utan egyedul ejszakaihazabuszozas.

(#893) TrollBalint válasza tildy (#889) üzenetére

TrollBalint
(őstag)

mi vagy te, hogy havonta zársz pénztárat? (nekem valami pénztáros szakma ugrik be...:F:) )

szerk.: de ha jól sejtem akkor PH!-zni (is) fogsz ;]

[Szerkesztve]

(#894) anulu válasza tildy (#892) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

éjfél után nekem esélytelen a hazajutás. pontosabban leht, csak óránként jár az éjzakai, és a végállomástól stabil 15perc gyaloglás a ~tök sötétben. :Y úgyhogy olyankor általában lecampelek vki ismerősömnél a város valamly pontján, ahova el tudok jutni, és sacc/kb esélyes, h nem zavar el a p*csába :C

(#895) tildy válasza TrollBalint (#893) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Helpdeskes. De a mindenfele zarasokat mi csinaljuk. Illetve egy program:U
egyebet nem mondhatok, kerem kapcsolja ki.:U
anulu:hala egnek moriczig gyalog kb ket megallot kell setalnom, onnet meg jon a 6E 10 percenkent, blahatol meg orsig a 78e szinten 10 percenkent. orstol gzalog kb 7 percre lakom

[Szerkesztve]

(#896) TrollBalint válasza tildy (#895) üzenetére

TrollBalint
(őstag)

irtam még pár sort az előző hsz-hoz.
De ha helpdeskes vagy (mintha rémlene, hogy már mondtad volna...) akkor már biztos vagyok benne, hogy PH!-zni fogsz :D főleg, ha a program megcsinálja.
Csak elinditod, aztán hátradőlsz és PH! ;]

(#897) tildy válasza TrollBalint (#896) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hat azert figyelni kell nehogy felrenyomjak, mert akkor lehet lerugjak a fejem:U

Ja nem veszes egyebkent. Remelem kapok majd kesobb mas feladatot is...
upsz multkor benn volt rendszergazdi jol le is buktam, huginak akartam epp megnezni muxik e a webmsn , azt 10 masodpercen belul szolt a srac, hogy mesengerezunk, mesengerezunk?
Szal csak ugy ovatosan...

[Szerkesztve]

(#898) TrollBalint válasza tildy (#897) üzenetére

TrollBalint
(őstag)

és most is ott vagy? ha nem, akkor miért vagy fent, ahelyett hogy pihennél és holnap újult erővel pihenhetnél, hogy éjjel ne legyél álmos:)

(#899) tildy válasza TrollBalint (#898) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem , most nem dolgozom.
De mivel a parom itt nyomja mellettem az ipart (gyk. screensavert ir) , ezert en sem alszom.

(#900) Esmein válasza tildy (#899) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Bújj már oda, az egész ph társadalom ezen izgul :)

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Éjszakai műszak Archívum I (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.