Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Éjszakai műszak - Archívum II (téma lezárva)

(#951) szalai56 válasza koob (#949) üzenetére

szalai56
(senior tag)

Ha ügyeletes vagyok, akkor nincs szabi, de ez másutt is így van.

Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/

(#952) szalai56 válasza KMan (#950) üzenetére

szalai56
(senior tag)

Szilveszter éjjel otthon, csak reggel jövök a városba.

(#953) szalai56 válasza szalai56 (#952) üzenetére

szalai56
(senior tag)

Elméletileg ---> Andrássy út --> Nyugati tér --> Vörösmarty tér lesz az útvonal.

(#954) KMan válasza szalai56 (#953) üzenetére

KMan
(őstag)

Reszeg fiatalok tomkelege es hulladektenger, erdekes lesz ugy melozni ;]

Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

(#955) szalai56 válasza KMan (#954) üzenetére

szalai56
(senior tag)

Voltam párszor már szilveszter éjjel. A pálmát egy részeg nő vinné el akivel az Erzsébet hídon futottunk össze. Feküdt részegen az út közepén egy nerc bundában. A nejem szerint kb 150-200 ezer Ft-t ért a bunda. (Koszos és véres volt --> mivel részegen akkorát esett, hogy azt hittük ott marad :O de a védőszentje megvédte)

(#956) szalai56

szalai56
(senior tag)

Egyedül maradtam?

(#957) pweisz válasza szalai56 (#956) üzenetére

pweisz
(senior tag)

Hol?

(#958) szalai56 válasza pweisz (#957) üzenetére

szalai56
(senior tag)

Hát itt. :DDD

(#959) -=Libria=-

-=Libria=-
(PH! addikt)

most kezd tele lenni a tököm vizsgaidőszakkal
csütörtökön vizsgázok, sokáig tanulok rá, most is kb fél 1 ig, de azóta meg nem tudok elaludni zsibong az agyam ettől a szartól pedig lenyomtam már pár sorozatrészt azóta :D szal én még vvagyok kicsit ;)

Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

(#960) KMan válasza szalai56 (#956) üzenetére

KMan
(őstag)

Hol?

szerk: basszus lekestem :D

[Szerkesztve]

Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

(#961) KMan válasza -=Libria=- (#959) üzenetére

KMan
(őstag)

ja nekem is csutortok. Mindjart bontok egy sort es kezdem olvasgatni :DDD Mibol mesz?

(#962) -=Libria=- válasza KMan (#961) üzenetére

-=Libria=-
(PH! addikt)

makroökonómia 2 vagy mi....
bár sztem elsőre bukta lesz, de ez így szokott leni

Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

(#963) KMan válasza -=Libria=- (#962) üzenetére

KMan
(őstag)

kozgazdasagtan2 - makrookonia lesz az. nekem marketing. nem igazan szeressem :(

(#964) -=Libria=- válasza KMan (#963) üzenetére

-=Libria=-
(PH! addikt)

nem, nálunk makroökonómia ként fut a tárgy így simán...marketing az hálisten megajánlott jegy lett ZH-k alapján, abból 4es lettem....most így belegondolva már összeszedtem 4db 4est ebben a félévben ilyen ZH s témákkal
csak az a gáz hogy december 27-én is vizsgázok, na arra kiváncsi leszek mi sül ki belőle

(#965) szalai56 válasza KMan (#960) üzenetére

szalai56
(senior tag)

Mert csak a tanulás állandóan.

(#966) KMan válasza -=Libria=- (#964) üzenetére

KMan
(őstag)

es siman a makro 2 reszre van szedve? :F nalunk kozg1 mikro (ezt most gyurom) es kozg2 makro. de van hogy egyutt van mikromakro, de ilyet meg nem hallottam hogy makrot 2 reszre szedtek volna. Ja nekem is vannak megajanlott jegyek, igy 2 vizsga lesz csak :) marketing es mikro.

(#967) KMan válasza szalai56 (#965) üzenetére

KMan
(őstag)

hiszed :D te meg munkamanias vagy ;]

(#968) -=Libria=- válasza KMan (#966) üzenetére

-=Libria=-
(PH! addikt)

mikro 1-2 ; makro 1-2 :D jó kis téma :D

statisztikai alapon csütörtöki vizsgát vennem kell, mert mikro 1-ből halasztott vizsgán mentem át nyári szünet után....makro 1-ből szintén halasztott vizsgaként....mikro 2-ből odaállítottam ugy hogy a tananyag felét nem tudtam, elsőre átmentem, szóval ha a tendenciát nézzük msot is így kéne lennie makro 2 vel :D

(#969) KMan válasza -=Libria=- (#968) üzenetére

KMan
(őstag)

4 felev kozgaz? :F te hova jarsz? es mikro2 vel mivan?

(#970) -=Libria=- válasza KMan (#969) üzenetére

-=Libria=-
(PH! addikt)

valószínűleg közgázra ezek szerint :)
mikro 2 volt az ahol elsőre 3as lettem kb 40 % os tudással, ilyennek kéne lennie most a csütörtöki vizsgának is, ú öcsém az már egy szép karácsony lenne

(#971) KMan válasza -=Libria=- (#970) üzenetére

KMan
(őstag)

ja mostmar kicsit belekeveredtem :U Es a Variann-bol nyomjatok? gondolkodtam anno en is bce-en, de vegul hagytam. :)

(#972) szalai56 válasza KMan (#967) üzenetére

szalai56
(senior tag)

Ezt már megkaptam mástól is. :W

(#973) -=Libria=- válasza KMan (#971) üzenetére

-=Libria=-
(PH! addikt)

mijaza variann ? :) ha valami tankönyv, akkor nem, elvileg órai jegyzetre meg segédanyagra épül a vizsga, d emivel 3x45 percesek az órák így is vna vagy 130 oldalnyi kézzel írt szöveg meg függvény :D

(#974) KMan válasza -=Libria=- (#973) üzenetére

KMan
(őstag)

a Variann az a legdurvabb kozgaz konyv allitolag. Jo vastag es allitolag olyan hogy nem tudsz 10 oldalnal tobbet egyszerre elolvasni belole mert elfelejted. Nekem meg nem volt szerencsem hozza es asszem nem is lesz. :) Nalunk abbol adnak le meg a Koppányiból. En a wikipediarol tanulok sztem az a legtutibb.

(#975) KMan válasza szalai56 (#972) üzenetére

KMan
(őstag)

El ne hidd már.. :)

(#976) -=Libria=- válasza KMan (#974) üzenetére

-=Libria=-
(PH! addikt)

koppányit kivégeztem anno
nálunk a ledurvább az anno gazdaságtörténethez előírt könyv lett volna, becenevén csak zöld szörny - mák h uj tanárt kaptunk és nem kérte, valami feudális rendszer, agrárfejlődés stb, még az írója is elismerte h amikor írta, tudta miről szól, de manapság már lövése sincs :D
tipikusan az a cucc ami olyan nehéz nyelvezetben írodott h azt felfogni lehetetlen

(#977) KMan válasza -=Libria=- (#976) üzenetére

KMan
(őstag)

Koppányit se láttam még soha :) Kerékgyártót vettem vegig, mert az viszonylag ertheto nemtom ismered-e. Meg bmf-es havertol kaptam kolcson ''Kozgazdasagtan mérnököknek'' c. szemelvénygyűjtemény-t össze van ollózva bme-s bce-s bmf-s tankönyvekből nagyon alap szinten max bevezetésnek jó. 1,5k-t megér én behuztam tole. (tobbek kozt :D)

szerk: milyen szakon vagy?

[Szerkesztve]

(#978) -=Libria=- válasza KMan (#977) üzenetére

-=Libria=-
(PH! addikt)

egyelőre sima gazdálkodási, jövőre meg marketing v menedzsment

na asszem én benyomok valami sorozatot, csillagkapu pl és aaaszok....holnap karácsonyi ajándék rusholás :D

[Szerkesztve]

(#979) KMan válasza -=Libria=- (#978) üzenetére

KMan
(őstag)

helyedben gazdinfot probalnam. marketing nekem nem fekszik, menedzsment jo most azon vagyok.

szerk: en meg nyitok egy uveg jo hideg sort a melyhutobol es nekiesek. meg jo hogy nem elofeltetel a targy.

[Szerkesztve]

(#980) -=Libria=- válasza KMan (#979) üzenetére

-=Libria=-
(PH! addikt)

gazdinfót nem indítanak, érdeklődés hiánya miatt - marketinget emg azé fontolgatom mer reklámszakemer ilyesmi szóbajöhet, menedzsment meg fekszik

(#981) Speed(R)

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hjaj,ilyenkor azért örülök hogy már nem vagyok suliban,bár szeptembertől másodszakma,de addig virágélet,éjszakai gémezések,7köznapi partyzgatások a ''sorstársakkal'' és rengeteg meló = dől a léé,lehet PCt fejleszteni meg felelőtlenkedni,2-3 napra eltűnni partyzni :DDD Yess :DD
Ne adjátok fel,ezért megéri végignyomni a sulit!Nyomás tanulni ;]

Jé,már megint nem tudom eldönteni hogy én írtam-e a legkésőbb tegnap vagy a legkorábban ma :U Jó reggelt mindenkinek asszem ez a helyes. :)

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#982) KMan

KMan
(őstag)

Nyitok, lehet jonni.

(#983) tkazmer válasza KMan (#982) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jóestét....vagyok én is mostanában, csak nem mindig tudok írni, mivel fejlesztek, csak fejlesztek...ha vki érdekel, itt [link]megnézheti, eddig mit hoztam össze...

úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

(#984) KMan válasza tkazmer (#983) üzenetére

KMan
(őstag)

es ez mire lesz jo? :F :)

(#985) Foglalt név válasza KMan (#984) üzenetére

Foglalt név
(MODERÁTOR)

Gondolom arra, ami oda van írva.

tkazmer: ''az összesen 33 számú kép'' helyett a darab talán magyarosabb lenne ;)
Közben változott a dizájn :)

Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

(#986) tkazmer válasza Foglalt név (#985) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jah, tényleg, javítom....Milyen az új design? A flash majd évszaknak megfelelően változik...

md: vááá, elnézést, vmi miatt lefagyott a szerver...

[Szerkesztve]

úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

(#987) KMan válasza Foglalt név (#985) üzenetére

KMan
(őstag)

kivalo, koszonom! ;]

(#988) tkazmer válasza KMan (#987) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jaja, csak sajnos még nincs semmi sem odaírva.... :))

(#989) KMan válasza tkazmer (#988) üzenetére

KMan
(őstag)

max fel ora es beajulok. reggel keles.. :U

(#990) DeadMeat

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

estet!
Vagyok en is 1 darabig meg :)

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

(#991) KMan válasza DeadMeat (#990) üzenetére

KMan
(őstag)

kezdunk osszejonni :)

(#992) tkazmer

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hű, eszembe jutott, reggel nekem is kelni kell, és már napok óta későn(vagy korán) fekszek, és korán kelek, szal most megyek...jóést(bár lehet, még visszanézek)

(#993) KMan válasza tkazmer (#992) üzenetére

KMan
(őstag)

Joejt neked, mentem en is. holnap tobbet leszek, jo munkat dead! ;)

(#994) szalai56

szalai56
(senior tag)

Vagyok én is csak volt egy kis afférom meló ügyileg. :D

(#995) tkazmer válasza szalai56 (#994) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Végül vissza jöttem....nem tudtam elaludni...

Te voltál, vagy te általad volt vki?

(#996) pweisz válasza szalai56 (#994) üzenetére

pweisz
(senior tag)

Mi volt? Uthengerrel átdöccentél valakin? :)

(#997) szalai56 válasza pweisz (#996) üzenetére

szalai56
(senior tag)

Nem ilyen komoly, csak nem engedtek dolgozni. :O

(#998) pweisz válasza szalai56 (#997) üzenetére

pweisz
(senior tag)

Mármint kik? Azt utcai emberei?

(#999) szalai56 válasza pweisz (#998) üzenetére

szalai56
(senior tag)

Nem, de nem publikus. :O Csak mérges vagyok. :W

(#1000) pweisz válasza szalai56 (#999) üzenetére

pweisz
(senior tag)

Jah jólvan. Más ember inkább örülne hogy nem kell melózni. De tudjuk te munka mániás vagy :)

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Éjszakai műszak - Archívum II (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.