Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Éjszakai műszak - Archívum II (téma lezárva)

(#651) mower

mower
(kvázi-tag)

valaki eme korai oran? :)

udv

(#652) KMan válasza mower (#651) üzenetére

KMan
(őstag)

Vagyok. Szia.

Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

(#653) KMan válasza KMan (#652) üzenetére

KMan
(őstag)

Zartam.

Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

(#654) KMan válasza KMan (#653) üzenetére

KMan
(őstag)

Ma is. :)

(#655) poffsoft válasza Algieba (#639) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Üdv!
Azért ez is valami info, bár elég kevés.....
szépjóreggelt mindenkinek! :B

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

(#656) poffsoft válasza KMan (#654) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ma én nyitom :)

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

(#657) tkazmer válasza poffsoft (#656) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lehet, h én is leszek ma...

úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

(#658) poffsoft válasza tkazmer (#657) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én még 1 darabig...

(#659) KMan válasza tkazmer (#657) üzenetére

KMan
(őstag)

Sajna en is.. :O

(#660) poffsoft válasza KMan (#659) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

viszont én ma végeztem!
további jó munkát (stb).
:DDD :W

(#661) KMan válasza poffsoft (#660) üzenetére

KMan
(őstag)

Koszi, Szia.

(#662) tkazmer

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ja, kéremszépen, én szerencsére nem dolgozom ilyenkor...ill máskor sem :DDD Jól elvagyok én anélkül is. Legalábbis számomra az ingyenélősdi igen kényelmes megoldás...na jó, azért mondjuk tanulok úgy ált....de ilyenkor épp nincs kedvem tanulni
Mindenesetre jó munkát annak, aki ilyenkor is kénytelen dolgozni!

úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

(#663) KMan válasza KMan (#659) üzenetére

KMan
(őstag)

Na mitmondtam:)

(#664) poffsoft válasza KMan (#663) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csak a balekok alszanak :DDD

Te mindíg ezt mondod... :P ;)
de Én már NEM HISZEM EL!!! :W
(vagy az ágybaájulás nem számít???? ) :)) :)) :F

Amúgy szép reggelt mindenkinek!
Ma sem éjszakázom (csak 1 picikét :DDD )

(#665) tkazmer válasza poffsoft (#664) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jóestét!
Én még megvárom, hogy mi lesz az, amit már régóta hirdetnek a címlapon..(már csak x nap van hátra...), aztán lefekszem, mert holnap suli...

(#666) poffsoft válasza tkazmer (#665) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:F :P :B
:R :R
Akkor jojcakkát.....

(#667) SzalaiG

SzalaiG
(PH! addikt)

Megint éjszakás hét következik. Kitartás! ;]

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#668) tkazmer válasza poffsoft (#666) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért még az odébb van...különben is, lehet, h meggondolom magam, és maradok ;]

(#669) KMan

KMan
(őstag)

Sziasztok, leszek en is egesz este..:U

(#670) tkazmer

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nah, végül Parciék késnek a dologgal legalább 1 napot, úgyh mek lassan aludni...jóéjszakát!

(#671) pweisz válasza tkazmer (#670) üzenetére

pweisz
(senior tag)

A szerencsés.

(#672) KMan válasza tkazmer (#670) üzenetére

KMan
(őstag)

Szerintem tobb lesz az 1 napnal.. ;]

(#673) pweisz válasza KMan (#672) üzenetére

pweisz
(senior tag)

Miről van egyébbként szó?

(#674) KMan válasza pweisz (#673) üzenetére

KMan
(őstag)

[link]

(#675) KMan válasza KMan (#674) üzenetére

KMan
(őstag)

Jonnek a nappalosok, ugyhogy zarora.

(#676) szalai56

szalai56
(senior tag)

Megint egy új hét. :DDD

Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/

(#677) DeadMeat

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

bejelentkezem en is.Szep estet mindenkinek es legfokepp keves munkat.

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

(#678) szalai56 válasza DeadMeat (#677) üzenetére

szalai56
(senior tag)

Az eső miatt kevesebb is egy kicsit. :P

(#679) tkazmer

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jóestét!

szalai56
Azért nem irigyellek ilyenkor....

[Szerkesztve]

(#680) DeadMeat válasza szalai56 (#678) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ehhh :) H egy ''tanult'' kollegamat idezzem: '' inkabb a seggemen legyen borkemenyedes az ulestol,mint a kezem holyagos a lapattol '' :)

(#681) pweisz válasza KMan (#674) üzenetére

pweisz
(senior tag)

Micsoda rejtéj. De ezekszerint holnap után fény derül az igazságra, ha jól olvastam :)

(#682) tkazmer válasza pweisz (#681) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát reménykedjünk....de azért a ''késünk mint a ps3'' akár további csúszást is jelenthet :)

DeadMeat
Azt kell mondjam, közel hasonlóan gondolom...az 1x biztos, h fizikai munkás sosem leszek! Szerencsére az ehhez szükséges alapokat a szüleim már lerakták...

[Szerkesztve]

(#683) KMan

KMan
(őstag)

Sziasztok, vagyok en is. Esik az eso, ennek orulok.

(#684) DeadMeat válasza tkazmer (#682) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

rossz vilagnezet :) Megnezem mit csinalna pl 1 2 diplomas epiteszmernok 1 komuves nelkul,es meg sorolhatnam.Hidd el a fizikai munka szukseges rosz... nem lehet mindent megoldani iroasztal mogul.Valamikor a fogjuk meg oszt vigyuk elv hasznal csak

(#685) KMan válasza pweisz (#681) üzenetére

KMan
(őstag)

En spec mar egy hete nem tudok aludni emiatt, de majd csak kiderul.. ;]

(#686) tkazmer válasza DeadMeat (#684) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én ezt elhiszem, és egyet is értek vele, viszont én a magam részéről kimaradok belőle. Ismerek néhány embert, aki viszont kifejezetten az szeretne lenni - meghagyom nekik ezt a lehetőséget

(#687) KMan válasza tkazmer (#686) üzenetére

KMan
(őstag)

van amugy ket haverom, akik velem egyidosek (20) es lakasfelujitasokat vallalnak. Ne tudd meg mennyit keresnek vele. :O En meg szethajtom magat egy papirert.

(#688) DeadMeat válasza tkazmer (#686) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ez nagy baj soha nem tudhatod mit hoz a szukseg.Nem roszat akarok neked,meg semmi ilyesmi.Csakhat tudod az elet nem egeszen ugy zajlik neha mint ahogy elkepzeled.Elofordulhat (ne adj isten) h ra leszel kenyszerulve.
Mondjuk en a magam reszerol meg is bolondulnek,ha 1 irodaban ucsorogve kene letolteni a munkaidomet :DDD Plane oltoyben,nyakkendoben... pfujj az ellensegemnek nem kivannam.Bar 1 ilyen illeto fizeteset szivesen latnam viszont az en berlapomon :DDD

(#689) KMan válasza DeadMeat (#688) üzenetére

KMan
(őstag)

akkor honnan PH-zol? :F ;]

(#690) tkazmer válasza DeadMeat (#688) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért természetesen valamilyen mértékben természetesen kell, h fizikai munkát végezzek, hiszen senki sem úgy kezdi, h kitakarítják a házát és rendbentartják a kertjét.
Egyébként nekem inkább a tőzsde ami színpatikus, valamint vmi jó kis programozói állás, meg persze saját cég.

(#687) KMan
Azért ez nem minden, az építőiparban dolgozóra igaz...nyilván ők jókor voltak jó helyen

[Szerkesztve]

(#691) KMan válasza tkazmer (#690) üzenetére

KMan
(őstag)

háát... szakmaval(villanyszerelo, komuves, karosszeria-lakatos) manapsag itthon tobbet ersz, mint diplomaval szvsz. Minden fiatalnak buzlik a melo, inkabb hajlandok a padokat koptatni 25 eves korukig, mint hogy telen a hidegben terepen hazat epitsenek. Olyanok pedig kevesen vannak akik sajat vallalkozasba fogjanak 20 evesen, egyreszt nincs hozza toke, illetve szakertelem, mert a magyar valalkozasok 75%-a 5 even belul csodbe megy.

(#692) szalai56 válasza KMan (#687) üzenetére

szalai56
(senior tag)

Na rajtam nem sokat keresnek. :D Mindent magam csinálok, igaz már nagyon fáradt vagyok. :O

(#693) tkazmer válasza KMan (#691) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerencsére azt kell mondjam, h a tőke ok, a szakértelem megatnulható, a csőd meg hát....sztem nem az a legjobb hozzáállás egy céghez, h 5 év múlva úgyis csődbe megy, sztem elég kitalálni vmi olyan szolgáltatást, amire esetleg kapók lennének az emberek.

(#694) KMan válasza szalai56 (#692) üzenetére

KMan
(őstag)

tenyleg hogy alla a keco? :)

(#695) KMan válasza tkazmer (#693) üzenetére

KMan
(őstag)

ez nem hozzaallas, hanem statisztika. :U Nyilvan senki sem tuzi maganak hosszu tavu celkent hogy en 5 ev mulva akkor is csodbe megyek, ha fene fenet eszik, akkor is.. :) Tokehez pedig annyit, hogy az altalad gondolt osszeg vegere egy 0-at siman odabiggyeszthetsz, en pl. csinaltam egy uzleti tervet egy webhosting-al foglalkozo cegrol, asszem vhol 15-17 milla korul hoztam ki, helyseggel, berendezessel, gepekkel, asszem 4 alkalmazottal, egy tulajjal. (ja igen, volt a faszinak egy ceges A8-a, de ez csak vicc, azert ugrott igy megy, igaz lizingre :DDD ) Es ''eleg kitalalni egy olyan szolgaltatast'' pont ez a dolog legnehezebb resze.

szerk: egy tuti otlet onmagaban meg nem siker!!!

[Szerkesztve]

(#696) pweisz válasza KMan (#685) üzenetére

pweisz
(senior tag)

Jaj ne már, annyira nem lehet egy nagy dolog. :F

(#697) mower

mower
(kvázi-tag)

en is vagyok :)
itt nem esik az eso :U

(#698) KMan válasza pweisz (#696) üzenetére

KMan
(őstag)

fogalmam sincs mirol van szo, csak elemkerult a topic, vegigolvastam, kozben jokat rohogtem. :DDD

(#699) tkazmer válasza KMan (#695) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem pl van 1-2 ötletem, amire itt, solymáron lehetne vevő. Elég sok elit szolgáltatást el lehet errefelé adni(tekintve, h a 3.-ik legnagyobb átlagjövedelemmel rendelkező falu az országban)
Más lehetőség pedig, h egy jól menő cégbe tőkeemeléssel beszállok.

(#700) KMan válasza tkazmer (#699) üzenetére

KMan
(őstag)

egy jól menő cégbe tőkeemeléssel beszállok akkor ahoz nem kis penz kell, gondolom tisztaban vagy vele ;)

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Éjszakai műszak - Archívum II (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.