Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Éjszakai műszak - Archívum II (téma lezárva)

(#551) poffsoft válasza poffsoft (#550) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

tsak 1 picit benéztem....

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

(#552) KMan

KMan
(őstag)

Sziasztok, jo estet, jo munkat, akkor nyitok.

[Szerkesztve]

Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

(#553) tkazmer válasza KMan (#552) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jóestét...lehet,h ma ismét leszek, bár volt 1 fárasztó edzésem, majd meglátjuk...

úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

(#554) KMan válasza tkazmer (#553) üzenetére

KMan
(őstag)

szia, hogy s mint?

Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

(#555) tkazmer válasza KMan (#554) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kösz jól. 4 év kihagyás után a tájfutás mellé folytatom a tollast, ma volt az 1.edzés, és meg kell mondjam, kijöttem a formából...nem is a technika, hanem inkább az erőnlét hiányzott, az edzés végén már alig éltem, most meg, mivel keveset nyújtottam, fáj mindenem...de jó lesz holnap futni:D.....
Te hogy vagy mostanában?

úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

(#556) KMan válasza tkazmer (#555) üzenetére

KMan
(őstag)

delutan szunyaltam ugy 2-3 orat es ugy begorcsolt a vadlim, ugy hogy leborultam az agyrol. meg mindig faj, nemtom mi lehet vele. amugy tanulas, 4kor keles, holnap ZH, ja es a szervizes, mert multkor elaludtam:DDD

(#557) tkazmer válasza KMan (#556) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én tegnap aludtam el...gondoltam, olvasok egy kicsit, de úgytűnik, eleget éjaszkáztam már ahhoz, h elaludjak...csak reggel ébredtem fel..
érdekes, hogyha sokáig fent vok, másnap könnyebben kelek fel, és gondolkodni is jobban tudok

(#558) DeadMeat

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

vagyok en is :)
Jo estet gyerekek ;)

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

(#559) KMan válasza DeadMeat (#558) üzenetére

KMan
(őstag)

szia, en meg megyek, koran kezdek. :)

(#560) tkazmer válasza KMan (#559) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor neked jóéjszakát! Lassan sztem én is mek, kell a pihenés, mert holnap suli reggel korán

(#561) KMan válasza tkazmer (#560) üzenetére

KMan
(őstag)

koszi, jo ejt neked is!

(#562) DeadMeat

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hat akkor jo8 nektek,szep almokat :)

(#563) tkazmer válasza DeadMeat (#562) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszi!

(#564) KMan válasza DeadMeat (#562) üzenetére

KMan
(őstag)

tu m8!

(#565) DeadMeat

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szepjoestet :) Megkezdem az utso napomat a heten :DDD
Orulok,mert mar 3 napja nem bujtam baratosnom melle az agyba. :DDD
Ha esetleg erdekel valakit delelott voltam fogorvosnal (ugyanis ugy neztem ki 3 napig,mint aki 8 negrot gyomoszolt a pofazacskojaba).Azt hittem huzas lesz a vege,de kiderult semmi baja a fogamnak,ami begyulladt,csak huzaterzekeny :Y a doki szerint.... adott gyulladascsokkentot,aminek meg is lett a hatasa... egesz nap ment a hasam :DDD de a duzzanat apadasnak indult :DDD
Es igen sikerult kinyirni a videokarimat is a minap (akit erdekel a gef 7 kartyak vmoddja nevu topikban talal rola kepeket) Sajnos nem birta a kari fesz szabalyzoja az 1,63V-ot mar...

(#566) szalai56

szalai56
(senior tag)

Jó estét mindenkinek. Újra a dolgos hétköznapok. :D

Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/

(#567) KMan

KMan
(őstag)

Sziasztok, vagyok en is.

(#568) szalai56

szalai56
(senior tag)

A meló miatt nem sok időm van.

(#569) DeadMeat válasza szalai56 (#568) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Legalabb telik az ido.... Jobban szeretem en ha melo van,szaladgalmi,telefonalgatni kell,eszre sem veszem es letelik a muszak.Most meg... itt gubbasztok a ph elott es verem a billentyuket :DDD meg szotyizok ;)

(#570) KMan válasza DeadMeat (#569) üzenetére

KMan
(őstag)

hajnali 1/4 2-kor 90-es szamot hivogatsz? ;] en meg kis tv, tanulas, szunya.

(#571) KMan válasza KMan (#570) üzenetére

KMan
(őstag)

vazze nem tudom mi ez a film a tv2-n de nagyon ut:DDD

(#572) DeadMeat válasza KMan (#570) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem nem :B Meozok,es ha nem jo valami akkor zaklatom a kezeloket teflonon,vagy radion mikor melyiken.Olyan radiom van mint a zsekaknak az usaba :DDD motoroáh :P

(#573) KMan válasza DeadMeat (#572) üzenetére

KMan
(őstag)

motoroáá nem a franciknak van? :D

(#574) DeadMeat válasza KMan (#573) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

en ugytudom usaba van ez a fajta radijo :U

(#575) kavicssli

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kitartás srácok mondjuk én ma délutánra megyek..

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#576) KMan

KMan
(őstag)

jo munkat nektek, mentem baleknak :)

(#577) DeadMeat válasza KMan (#576) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jo munka nincs :DDD Jo8 neked ;)

(#578) poffsoft

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

helloka???

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

(#579) KMan válasza poffsoft (#578) üzenetére

KMan
(őstag)

helloka

(#580) szalai56

szalai56
(senior tag)

Üdv mindenkinek. Én is vagyok.

(#581) tkazmer

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jóestét! Ma ismét vok, ugyanis tegnap aludtam, mert tegnapelőtt sikerült összeszednem egy olyan jó kis vírust, amihez sem a kav, sem a nod32 nem tartalmazott definíciót, így egyik sem tudta kinyírni. Így aztán hiába mondtam már korán, h jóéjszakát, végül nem feküdtem le, hanem 4 ig vírust írtottam...és másnap meg suli volt, szal 07:10-kor keltem

(#582) KMan válasza tkazmer (#581) üzenetére

KMan
(őstag)

nekem is csak fel5 korul sikerult tegnap szunyni, es utana koran keles.. aaa kivagyok es a ma este is fullos, de holnap legalabb vege :)

(#583) szalai56 válasza tkazmer (#581) üzenetére

szalai56
(senior tag)

Forró teát a vinyónak és rendbejön. :DD

(#584) tkazmer válasza KMan (#582) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sajna nekem a holnapi nap sem lesz könnyű egy iskolai rendezvény miatt, ugye a korai kelés mellett előreláthatólag du 5-6-ig hallgathatom a tanárokat...ez fárasztobb, mint a vírusírtás :))

(#585) tkazmer válasza szalai56 (#583) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az a baj, h noti, szal nem csak a vinyó jönne rendbe :D Egyébként a kavnak elküldtem egy fileját a vírusnak, és másnap már jött is a frissítés, szal nem volt baj, a ténykedését meg sikerült megfékeznem 4 ig...sajna kinyírnom addig nem, mert ha jól emlékszem, talán 5 folyamatból állt, amelyek mindig újraindították egymást, de volt az egésznek egy hatalmas hibája: az egész vírus arról szolt, h vírusos a géprm és töltsek le vmit. namármost néha eljőjött 1 ablak, h így meg úgy töltsek le, meg scanneljek stb. viszont mindegyik sarkában IE jel volt, ami elárulta( a rossz graf mellett)

(#586) KMan válasza tkazmer (#585) üzenetére

KMan
(őstag)

vazze en teljesen azt hittem hogy megbetegedtel, szerintem szalai mester is, ezert irta hogy igyal teat. de latom a geprol van szo.. :DDD

(#587) szalai56 válasza KMan (#586) üzenetére

szalai56
(senior tag)

Nem, én jól értelmeztem, sőt még a mágnest is ajánlani akartam. :D

(#588) tkazmer válasza KMan (#586) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Írtam, h se a kav, se a nod32 nem tartalmazott definíciót...sajna saját magamra még nem tudok ''telepíteni'' vírusírtót, de ettől függetlenül meglepően egészséges vok mostanában...Jah, erről jut eszembe, a suliban lejárt a nod32 licence, és azt írta ki, h ha nem akarok jogsértést elkövetni, akkor ''telepítsem le'' :Y :DD Ezt amúgy nem egy magyar cég csinálja? Mert akkor illene magyarul tudniuk...

(#589) tkazmer válasza szalai56 (#587) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az mégjobb lett volna, mert az akkor már a ramot is törli:D

(#590) KMan válasza szalai56 (#587) üzenetére

KMan
(őstag)

jolvan, akkor csak en vagyok hulye:DDD

(#591) szalai56 válasza KMan (#590) üzenetére

szalai56
(senior tag)

Na ezt egy szóval sem mondtuk, max kissé fáradt.

(#592) tkazmer válasza szalai56 (#591) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sztem az meg normális az éjszakai műszak című topicban... :)

(#593) KMan válasza szalai56 (#591) üzenetére

KMan
(őstag)

Csak az #581-et inkabb ilyen cinikus infos poennak veltem felfedezni, talan szakmai artalom:)

szerk: hopphopp. fantag lettel mikulas. :C

[Szerkesztve]

(#594) szalai56 válasza KMan (#593) üzenetére

szalai56
(senior tag)

Jé, tényleg. Fel sem tünt.

(#595) tkazmer válasza szalai56 (#594) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Grat az előléptetéshez....bár ahogy elnézem, meglehetősen régen ''dolgozol már érte''

(#596) Algieba

Algieba
(őstag)
LOGOUT blog

Most megyek aludni, mert ma dolgom van, amit illene már elintézni.

Üdv és jó éjszakát!

http://gombaklub.blogspot.com/ <= Hogy tudd, mennyit érnek a természet különcei, pl.: gombák nélkül nem lenne söröd.

(#597) KMan válasza tkazmer (#595) üzenetére

KMan
(őstag)

hat igen, regota vagyunk, csak keveset. foleg estenkent, akkor pedig nem sok topic megy.

(#598) KMan válasza Algieba (#596) üzenetére

KMan
(őstag)

jo ejt! mentem en is. :o folyt4kor.

(#599) tkazmer válasza KMan (#598) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor én már nem leszek(remélem:D)...jóéjt!

(#600) szalai56 válasza KMan (#598) üzenetére

szalai56
(senior tag)

Jó éjt neked. Maradunk még egy kicsit.

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Éjszakai műszak - Archívum II (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.