Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Éjszakai műszak - Archívum II (téma lezárva)

(#401) tkazmer válasza szalai56 (#400) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jah...tényleg, sok ámokfutót látni éjjelente a városban?

úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

(#402) KMan válasza tkazmer (#401) üzenetére

KMan
(őstag)

most nem, mert itthon vagyok ;]

Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

(#403) szalai56 válasza tkazmer (#401) üzenetére

szalai56
(senior tag)

KMan-en kivül is nagyon sok van, sőt a rakpartokon egyálltalán nem tartják be a 70-es táblát. :DDD

Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/

(#404) KMan válasza szalai56 (#403) üzenetére

KMan
(őstag)

kidoltem, holnap ZH 5kor kelek. jomunkat!

szerk: amugy en mindig betartom a limitet. komolyan. 50helyett60,70helyett80.

[Szerkesztve]

Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

(#405) szalai56 válasza KMan (#404) üzenetére

szalai56
(senior tag)

Jó éjt neked. Még van egy két komoly feladatom mára. (Astória megnyítás :F )

(#406) KMan válasza szalai56 (#405) üzenetére

KMan
(őstag)

abbol se lesz semmi. vagy csak nagyon koran.

(#407) szalai56 válasza KMan (#406) üzenetére

szalai56
(senior tag)

Én is ettől tartok. :O

(#408) KMan válasza szalai56 (#407) üzenetére

KMan
(őstag)

na tenyleg mentem. szia.

(#409) DeadMeat

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mar csak 4 ora ebbol a muszakbol.... vagy még?

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

(#410) tkazmer válasza szalai56 (#403) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jah...ezek szerint más is szokott gyorsan menni...én sajna még nem, mert még nem lehet jogsim, viszont 1x, amikor jöttünk haza színházból, egy jelzőlámpánál 'találkoztunk' egy porschével, és ez felébresztette apukámban a versenyszellemet...a legjobb az volt benne, h legyorsultuk a porsche-t, persze, csak a 2ik jelzőlámpáig(az piros volt, és utána elfogyott a mi sávunk)...jah, és minda2 autónak német rendszáma van, szal csak nézhettek a bp-iek, h mit csinál itt ez a sok külföldi:D:D

[Szerkesztve]

úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

(#411) DeadMeat válasza tkazmer (#410) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Há milyen verdaval nyomul apud,h lenyomja a porschet? :DDD

(#412) tkazmer válasza DeadMeat (#411) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát tulajdonképpen nem várná az ember, h lenyomja, egy volvo s60 d5 185Le de 400nm, és ráadásul automata autója van, de úgytűnik, h az a rengeteg elektronika sokat segített...meg az is lehet, h későn kapcsolt a porsches, bár nagyon bőgette a motorját...

(#413) szalai56 válasza tkazmer (#412) üzenetére

szalai56
(senior tag)

Lehet szimplán gyenge soför volt. :DDD

(#414) DeadMeat válasza tkazmer (#412) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hat azert az a 400nm azert csak odatesz :DDD De tuti balf*** volt a porsche soforje 2 lampa kozott talan 2.ig kellett volna neki folvaltania,talan 3 :U

(#415) tkazmer válasza DeadMeat (#414) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen, ez a nagy nyomaték a td motorok előnye...

(#416) DeadMeat válasza tkazmer (#415) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

inkabb ugy fogalmaznek,h a diesel autok elonye :) a turbo melle mar csak raadas :DDD
Jokisazok nagyon,bar sokan meg mindig nem szeretik oket.

(#417) KMan válasza DeadMeat (#416) üzenetére

KMan
(őstag)

benzines 132 lovammal 2esbe 105-ot megyek, az barmelyik lampaig eleg:) csak megeszik 15-ot ha 8k-ig nyomom.. ;]

nincs megallas.

(#418) DeadMeat válasza KMan (#417) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hmm csaknem japan paripa?Enyim csak 75 lovas es kb 80 avege 2esben :)De cserebe jonyomatekos :DDD

(#419) KMan válasza DeadMeat (#418) üzenetére

KMan
(őstag)

Nissan :R

amugy az uj 1.9 PDTDI passat meg se kottyant neki, kell ahoz chip hogy feltornasszuk a nyomatekot, de akkor jok a dieselek. tervezem a cseret :F

(#420) DeadMeat válasza KMan (#419) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

inkabb japan dieselt :) Nagyon fincsi kis cuccok.

(#421) KMan válasza DeadMeat (#420) üzenetére

KMan
(őstag)

2.2 ictdi accordert a lelkem is odaadnam, de hat.. nagyon draga, nekem legalabbis.
most egy roncsot szeretnek amugy venni. s13 200sx 1.8t 169le es butygolgetni, felujitani.

szerk: [link]

[Szerkesztve]

(#422) KMan

KMan
(őstag)

na megyek benezek ZH-ra ;] bye

(#423) KMan válasza KMan (#422) üzenetére

KMan
(őstag)

remek volt, megerte bemenni :(

(#424) KMan

KMan
(őstag)

koran ugyan, de megnyitom a ma estet, lehet jonni :)

(#425) jasszer válasza KMan (#424) üzenetére

jasszer
(senior tag)

Jelen. :)

Apokalipszis? Ezeknek?!

(#426) Algieba

Algieba
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Most megyek vacsizni, aztán sorozatok, pl. Heroes.

http://gombaklub.blogspot.com/ <= Hogy tudd, mennyit érnek a természet különcei, pl.: gombák nélkül nem lenne söröd.

(#427) KMan válasza jasszer (#425) üzenetére

KMan
(őstag)

helyes, helyes. :D

(#428) szalai56

szalai56
(senior tag)

Vagyok, bár a tegnapi nap után kissé fájós fejjel. :O

(#429) jasszer válasza szalai56 (#428) üzenetére

jasszer
(senior tag)

Phh, Téged sem irigyellek. Mesélnél vmit testközelből?

Apokalipszis? Ezeknek?!

(#430) KMan válasza szalai56 (#428) üzenetére

KMan
(őstag)

Astoriaval mi lett vegul?

(#431) szalai56 válasza KMan (#430) üzenetére

szalai56
(senior tag)

Reggel 1/2 6-kor végül megnyitottuk. A ''barikádot'' csak délelött sikerült teljes mértékig megszüntetni.

(#432) KMan válasza szalai56 (#431) üzenetére

KMan
(őstag)

azert osszetuznem nem kerultel ugye? :U

szerk: bar reggel mar biztos nem voltak annyian az utcakon.

[Szerkesztve]

(#433) szalai56 válasza KMan (#432) üzenetére

szalai56
(senior tag)

A cégem csak oda enged, ahol rendőri védelem van ilyenkor.
A baj csak az, hogy a Deák téren és az Erzsébet hídnál köpni-nyelni nem tudtuk az ottmaradt könnygáztól. 2 zacskó papírzsepit használtunk el.

(#434) tkazmer válasza DeadMeat (#416) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jóestét mindenkinek!

Ebben a D5-ösben az a jó, h már van benne koromszűrő(amikor megjelent a motor, ez még nem volt természetes), úgyh a kívülálló max az alapjárati hangjáról mondja meg, h dízel, gyorsulásnál kb olyan hangja van kívülről, mint egy 4 literes benzinesnek

[Szerkesztve]

(#435) szalai56

szalai56
(senior tag)

Mindenki elment aludni? :F Mi csak zárunk-zárunk. :P

(#436) tkazmer válasza szalai56 (#435) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ÁÁ, én még itt vok....bent a városban is esik? Mert itt Solymáron egész komolyan....

(#437) jasszer válasza szalai56 (#435) üzenetére

jasszer
(senior tag)

Vagyok én is reggelig...

Apokalipszis? Ezeknek?!

(#438) szalai56 válasza tkazmer (#436) üzenetére

szalai56
(senior tag)

Igen, esik.

(#439) NwL

NwL
(kvázi-tag)

De Útálom az éjszakai műszakot.
Főleg a S****NG-ba!

(#440) tkazmer válasza szalai56 (#438) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor kellemes lehet dolgoznod...

(#441) szalai56 válasza NwL (#439) üzenetére

szalai56
(senior tag)

Akkor rossz helyen jársz :DDD Mi itt álltalában szeretjük a bagolykodást. Én inkább szabira megyek ha át kell mennem télire nappalra. :O

(#442) jasszer válasza szalai56 (#441) üzenetére

jasszer
(senior tag)

Hátigen... sajna nekem marad a váltás. :(((

Szalai: volt már olyan időszak amikor kivoltál az éccakázástól?

[Szerkesztve]

Apokalipszis? Ezeknek?!

(#443) szalai56 válasza jasszer (#442) üzenetére

szalai56
(senior tag)

Még hálistennek nem. De én már fiatal koromban is inkább éjjeli bagoly voltam.

(#444) KMan

KMan
(őstag)

birja meg valaki? :U

(#445) KMan válasza jasszer (#442) üzenetére

KMan
(őstag)

hat en most perpill kezdek kilenni. nyaron egy napot sem pihentem, kezdem erezni hogy nem volt ez igy jo.. :(

(#446) pweisz válasza KMan (#445) üzenetére

pweisz
(senior tag)

Mármint folyamatosan dolgoztál?Vagy hogy?

(#447) KMan válasza pweisz (#446) üzenetére

KMan
(őstag)

hat UV idoszak utolso napjan megirtam az utolso UV-mat es masnap mar mentem is ki. kinnt pedig augusztus vegeig minden nap dolgoztam, szabadnap nelkul. mire hazajottem, a suli kezdodott megint.

(#448) pweisz válasza KMan (#447) üzenetére

pweisz
(senior tag)

Jah értem, de suliba nem jársz minden nap, nehogy aztmond hogy egyfolytában tanulsz :)

(#449) KMan válasza pweisz (#448) üzenetére

KMan
(őstag)

minden nap bemegyek. :U

(#450) pweisz válasza KMan (#449) üzenetére

pweisz
(senior tag)

ÁHÁ még hétvégén is, ezám a szorgalom :D Na mindjárt vége a műszaknak. Nem szoktál éjelente aludni?

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Éjszakai műszak - Archívum II (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.