Ugylátom a Vatera nem ilyen macerás, maradok ott. 

A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni, ha belerúgok..
Magyar garanciás és nyelvű,Wifis, Android 2.3-as, 7" 4GB... Tablet eladó/cserélhető!
AKCIÓ AM3+ lap + proci! De kérésre komplett gépként adom vagy bővítem mással!
Acer Veriton s430g ház+táp eladó! Esetleg tele is tudom pakolni:)
AKCIÓS középkategóriás komplett gép eladó/cserélhető/beszámítok/bontok is! 2x3,2GHz, 4GB, 500GB...

Ugylátom a Vatera nem ilyen macerás, maradok ott. 

A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni, ha belerúgok..
Nem olyan maceras az, mint amilyennek ''hangzik'' 
Hold the line!

Ya, én is azt hittem milyen nehéz, de mégsem
Persze egy kis kérdezősködés nem árt
Acer Travelmate 5520G, AMD Athlon™ 64 X2 Dual Core 1.8 GHz, 2 Gb DDR2, ATI Radeon™ HD 2400 XT Hypermemory

Jah egy ''kis'' kérdezősködés 
Azért akinek gyengén megy az ínglis annak ajánlanék hozzá egy kéziszótárt ill. van ám E-bay németül is! 
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

De mostmár legalább tudom
Acer Travelmate 5520G, AMD Athlon™ 64 X2 Dual Core 1.8 GHz, 2 Gb DDR2, ATI Radeon™ HD 2400 XT Hypermemory

Tegnap vettem eszre, hogy mukodik mostmar a paypal oda-vissza 
Tehat kuldeni es fogadni is lehet penzt 
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."
''Persze egy kis kérdezősködés nem árt''
Vazz a 3/4 topik rolad szol(t)...
Hold the line!

nah végre 
éljen a magyar bankszakma 

Miert ups-el kuldi? az nagyon draga lesz, usps Bővebben: link nem egyenlo az ups-el Bővebben: link , usps az amerikai postanak felel meg, a ups meg olyan mint a dhl pl. nemzetkozi szallito vallalat, gyorsak de dragak is, vallalatok szoktak hasznalni foleg.
Igy kell megadni:
Teszt Géza
Teszt utca 8.
Dunakeszi, Pest megye 2120
Hungary
Mind1 a neved milyen sorrendbe irod, az nem a leglenyegesebb adat, fontossagi sorrend a kovetkezo, orszag, varos/iranyitoszam, es a helyi postasnak a nev/cim 
[Szerkesztve]
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."
Ezzel szerintem várjuk meg, amíg hivatalosan is megerősítik: Bővebben: link.
http://bashtravel.com/

Lemeradtak az oldal frissitesevel 
Engedett premier account-ra upgradelni, igy muxik mar elvileg, ahogy nezem a belinkelt oldalon, itt tobb lepcso fok van.
[Szerkesztve]

Megyét nem írtam, szerintem nem gáz
A mez már ki van fizetve, elküldtem a pénzt, és nem nagyon drága, össz volt a mez, mindennel együtt 33 $.
Annyit nekem bőven megér
To Tiv83us: Azér van a topic, hogy kérdezzenek
Es enged a szamladra atrakni penzt, mert az jo, hogy tele van a paypal accod level, ha csak azon keresztul tudod elkolteni, es nem tudod atrakni a bankszamladra...
cramstuff.com

Ezt én teljesen nem értem.
Azt válaszolta a gyerek, hogy nem tudja feladni, mert nem fogadják el a UPS-en a címet.
Ezt nem hiszem el. Pedig úgy adtam meg, ahogy ti mondtátok.

Sziasztok!
sry, hogy idepofátlankodok de láttam van itt olyan akinek van dombornyomott kártyája.
Bővebben: link
[Szerkesztve]
''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''

Ezt meg nem tudom, egyelore csak upgradeltem premium account-ra, de valoszinu, hogy az ''also'' kategoriaba kerultunk a penz fogadasban.

Meg mindig nem ertem miert UPS-el akarja feladni, ami a termek oldalan volt kalkulator, annak az arai a USPS szolgaltatasaira vonatkoztak.
Azt nem irta melyik reszt kifogasoljak?

Én sem értem.
Hát a címet.
Azt írta az e-mail be, hogy nem jó a cím. Pedig ott lakom amit megadtam, és úgy írtam be, ahogy te mondtad.
De ha már kifizettem, akkor ha megjön, akár UPS-el, akár USPS-el küldi, már nem kell érte fizetni igaz?

Csak találgatok, ami a problémát illeti, de ugye megadtad az irányítószámot? És ugye a H-1234 formátumban?

Igen, megadtam.
Mi az hogy H-1234?

Hát az irányítószám. H, mint Hungary, érted. Nekem pl. 7632 az irányítószámom, nemzetközi csomagoknál meg, ha jól tudom, így írandó: H-7632.
De lehet, hogy nem is ez a baj, a fene tudja.

Aha.
Úgy adtam meg, ahogy Rocket pár hsz-el feljebb leírta.
(#323) Anthony001 válasza Anthony001 (#322) üzenetére

A gyerek a State-re panaszkodott..
De most mit adjak meg a State-nek..ahhoz nem írtam semmit.
De ma reggel írtam egy válasz e-mailt, amibe a state-nek a megyét írtam, próba szerencse

Jol emlekszem irt valamit a note-nal, hogy mivel ez az elso eladasa, minden feladasbol szarmazo tobbletkoltseg a vevot terheli.
Megvan kozben: ''First time on eBay selling items, any extra international shipping charges will go to buyer.''
Szoljal neki a helyi postara menjen, ne az ups-hez 
[Szerkesztve]

Az lehet, hogy én voltam az aki legelösször megnyerte az első licitjét, viszont, amennyit kavartunk, annyi idő alatt eladott 2 cuccát is.
Úgyhogy engem elvileg nem terhel már

En 1 feedbacket latok, az meg helyi kuldes volt 
Remelem nem lesz kavar. bar nem ertem mit akar az ups-nel meg mindig.

tényleg egy feedback van
Nemtom én sem.
Most írtam neki, h USPS-el küdje, mert én azt fizettem.

Ma irt az egyik elado akitol vettem par dolgot, hogy valoszinu osszekeverte egy nemet vasarloval a csomagot, mert nala van amit en rendeltem 
Persze en meg nem kaptam meg a nemet vevonek szant csomagot, most legalabb kiderul mekkora a kulonbseg europa nyugati es keleti fele kozott, 29.-en adta fel ottani ido szerint delelott es 3.-an delelott mar megkapta a nemet vevo 
Kivancsi leszek mennyivel tart tovabb Magyarorszagra, legalabb 2-3 napra saccolom.
Ha megjott a pack akkor kuldhetem tovabb a nemet vevonek, o meg kuldi az enyemet, pk-t meg az elado allja 
[Szerkesztve]
hat ezt a cimzes dolgot nemigazan ertem, vettek tolem cuccot az e-bay-en, es Svedorszagba es Magyarorszagba is sikeresen feladtam, semmi problema nem volt azzal, hogy mas formatumuak a cimek. USPS
azt gondolom, ha az orszag ra van irva, odaig elszallitjak, aztan a helyi posta mar ugy is tudja ertelmezni az ottani cimrendszert
cramstuff.com

Up, keresek olyan ebayezőt akinek már van paypal accountja (nem tudom miért lett bezárva a paypalos topik...). Mp3 lejátszót szeretnék venni, de a legtöbb helyen csak paypalt fogadnak el, én még sajnos nem tudtam ilyen bankkártyát kérni. 2 ismerősöm közül az 1ik németben lakik (és sajnos csak papypalos címre postáznak) a másik meg sikeresne letiltatta a kártyáját
Szóval aki budapesti és nem okoz neki nagy megterhelést az kérem dobjon meg a mailcímemen egy levéllel: naeko@axelero.hu (term az átutalandó összeget azonnal befizetném neki a számlájára)
Nyelvi nehézségeim nincsenek beszélek angolul is, németül is ebay accountom is van, már vásárolgattam ebayen, csak ez a fránya paypal mindig ...
Wake Up, You are dead! || Wacom Intous4 || http://youtube.com/KaoruHUN

Srácok!
A gyerek elküldte a mezt Airmaillel.(végre..)
Az kb hány nap mire itt van?

1-2 hét.
Velem fordult elő, h elküldtem egy csomagot németbe október elején és januárban ért oda :S azt mondták karácsonyi forgalom.....
De ezzel csal ielyesztgetni szoktam az embereket (de tényleg megtörtént)

1-2 hét..hm..az sok
De az durva..nem várnék annyit rá...
És kapok valami értesítést az ebaytől, hogy elküldte?

nem. Az eladó viszont értesít. Legalábbis az esetek többségében. De van kivétel is... van aki még a pénzt sem vette fel, mert nem ért rá...

Okés.
Rendben, köszi a válaszokat

Egy kis off, Amazon.com-on vásárolt már valamelyikőtök?

én nme de 1 ismerősöm igen, neki bejött

Nem sok mindent szallitanak amerikan kivul 
books
DVDs
music
VHS videos
Ennyi, az amazon.co.uk meg csak nyugat europa-ba szallit.
[Szerkesztve]

Ebayen egyébként németektől emg kínaiaktól érdemes vásárolni.
Németek -> Unió nincs VÁM, nem kerül sokba a postaköltség.
Kínaiak:
bolhapiac, DVD-éket, japán zenéket/filmeket érdemes tőlük venni, meg elektronikai kütyüket, meg airsoft/paintball cuccosokat. Igen segítőkészek, kp-t is lehet nekik küldeni becsületesek (1 ph társsal fordult elő, h amikor pénzt váltott nem volt kisebb bankójuk és 25$-helyett 30$-t küldött, az eladó meg berakott egy kis ajándékot kompenzálni a dolgot - először pénzt akart, de aztán túl rizikósnak találta a dolgot-).

Az a baj, hogy ami nekem kéne, azt nem találom E-bay-en, viszont amazonon ott vannak

Üdv all!
Nem tudom írta-e már valaki, de arra figyeljetek oda, hogy most nagyon divat az azonosító ellopása!!! Rengeteg fake hírdetést láttam, főleg telóknál! Ha valahol azt látod, hogy csak e-mail-re válaszol az már gyanús. Ha pedig azt látod, hogy egy 100%-os powerseller, aki csirkéket és tojásokat árul, most olcsó SE W800-at kínál, az méggyanúsabb! Még a teló alkatrészeket ezer éve áruló pasiról is kiderült, hogy az ő hírnevét kihasználva próbálták átverni a gyanútlan vásárlókat. Merthogy ő telefont nem árul! Szóval óvakodjatok a hackerektől!

Most biddeltem egy mp3 lejátszóra 512mb potom 4,99fontért és meg is nyertem
pk költség 17€

Szép

De kihalt ez a totyik
Látszik ki tartotta életben

Uborkaszezon van ilyenkor 
Meg mindig nem kaptam meg az elcserelt packot, nemet srac 5 napja kapta meg a nekem szant packot, itt meg meg mindig semmi.

tán nem is lesz? ![;]](/dl/s/v1.gif)

Jon az, csak repulo helyett csonakkal hozzak 

marhára nincs uborkaszezon, nekem folyamatosan jönnek az ebayes cuccok Angliából és Németoból. egy áldás ez a paypal 

Nekem már 5 napja feladták a packom, airmaillel, és még nincs itt.
Kb még hány nap?
U.I: Jó neked, hogy ennyi pénzed van
[Szerkesztve]